ioathe Δημ. May 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Βρήκα ποιο πρόγραμμα δημιουργεί τα προβλήματα με το album φωτογραφιών κλπ! Είναι το HQWallpaperPatch v1.22 - for Manila 2.5.2011 & 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρέχει!!! :( Καλα νεα Γιωργο, Ημουνα σιγουρος οτι δεν ηταν το προβλημα απο την ρομ, χαιρομε που το ανακαλυψες Εγω δεν το εχω βαλει ποτε το HQWallpaper, δεν ξερω καν τι κανει! Πιστευω σε ολες τις Rom με το τελευταιο manila θα δημιουργει προβλημα. Θα στειλουμε ερωτηση στους δημιουργους τους για να μας απαντησουν. εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αρκετά σοβαρό με την Alpha που εγκατέστησα...και δεν μπορώ να καταλάβω πώς οδηγήθηκα εκει!! μετά το φλασάρισμά της προφανώς την έχω ξετινάξει....στις δοκιμές!!! λοιπον...όλα λειτουργούν σχετικά καλά...αλλα τώρα ξαφνικά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα!! μόλις πάω στο tub τις μουσικής...τότε κολλάει το κινητό...η οθόνη μπλοκάρει και μου βγάζει το background του θέματος που έχω στο κλείδωμα...και βγάζει επάνω ότι κάνει εκκίνηση του htc sence.... και αφού το φορτώσει ξαναβγάζει την αρχική οθόνη με το ρολόι!!και πάει λέγοντας....κάθε φορά που πάω να ανοίξω την μουσικη με το κάτω tub!!! σκέφτομαι να περάσω την original...για να χαλαρώσει λίγο η συσκευή μέχρι να περάσω την 6.5.x που μαγειρεύεις....εκτός και αν ξέρετε γιατί το κάνει αυτό! Δεν παθαινει τιποτα η συσκευη, ειναι Λιονταρι :) Βαζεις το ιδιο προγραμμα που δημιουργει προβλημα και στον Γιωργο? Αν οχι πρεπει να δεις ποιο προγραμμα σου το κανει. Γιάννη την 6.5.Χ θέλω!!! :lol: Γιωργο ειναι ετοιμη και την δοκιμαζω, σε αγγλικη εκδοση για αρχη (μετα θα ακολουθησει η Ελληνικη) Τελευταιο WM 6.5.x built και manila 2.5.2012 Βαση 2.11 Tην δοκιμαζω μερες τωρα, ειναι πολυ γρηγορη, πολυ σταθερη καλη καταναλωση μπαταριας και πολυ καλα μαγειρεμενη :):lol: Ερχετε συντομα!!! Ελπιζω να λυθει και το προβλημα με τα πρωτα post, γιατι προς το παρον δεν μπορω να κανω edit. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (thanaso77 σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα...απάντησέ μου σε παρακαλώ) Σου έχω απαντήσει ήδη στο thread που έκανες την ίδια ερώτηση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3174134#post3174134 Ελπιζω να λυθει και το προβλημα με τα πρωτα post, γιατι προς το παρον δεν μπορω να κανω edit. Γιάννη δυστυχώς δεν θα έχουμε λύση στο άμεσο μέλλον. Κατά συνέπεια θα βοηθήσω όσο μπορώ εγώ σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Βρήκα ποιο πρόγραμμα δημιουργεί τα προβλήματα με το album φωτογραφιών κλπ! Είναι το HQWallpaperPatch v1.22 - for Manila 2.5.2011 & 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρέχει!!! :( τι εννοείτε?? ότι για να λυθεί το πρόβλημά μου θα πρέπει να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο patch? επίσης...εγώ δεν εχω πρόβλημα με το άλμπουμ των φωτογραφιών αλλα με την μουσική!!!και το συγκεκριμένο patch δεν το είχα βάλει ποτέ...μόνο την rom έχω περασμένη! Edited May 11, 2010 by vasilistherapy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 τι εννοείτε?? ότι για να λυθεί το πρόβλημά μου θα πρέπει να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο patch? επίσης...εγώ δεν εχω πρόβλημα με το άλμπουμ των φωτογραφιών αλλα με την μουσική!!!και το συγκεκριμένο patch δεν το είχα βάλει ποτέ...μόνο την rom έχω περασμένη! Όχι! Αν το έχεις να το βγάλεις! Εγώ μόλις το έβγαλα διορθώθηκαν όλα! :) edit: γράφαμε ταυτόχρονα! Αν δεν το έχεις βάλει, κάποιο άλλο πρόγραμμα ή patch δημιουργεί το πρόβλημα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 δυστυχώς άκρη δεν έβγαλα....εφαιρούσα τα προγράμματα ένα ένα..για να δώ πιό μου κάνει την ζημιά και τζίφος...μέχρι και τo hotfix για το music stubility ξαναπέρασα και τίποτα...τα ίδια!! θα το ξαναφλασάρω στην original...και ο θεός βοηθός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γιάννη δυστυχώς δεν θα έχουμε λύση στο άμεσο μέλλον. Κατά συνέπεια θα βοηθήσω όσο μπορώ εγώ σε αυτό. Γιαννη Ασχημα νεα :cry::cry: Θα ειναι δυσκολο για μενα να μην εχω τον ελεγχο να κανω οτι αλλαγες θελω. Ειδικα τωρα που ερχετε η σειρα Omega και μετα θα ακολουθησουνε και αλλες εκδοσεις. Σ ευχαριστω παντος για την βοηθεια και σιγουρα θα την χρειαστω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 και μιας και θα το φλασάρω στην original v1.1 είπα πρίν το κάνω αυτό..να δοκιμάσω ότι είναι να δοκιμάσω για να στήσω σωστά το κινητό απο την αρχή.... Μιάς λοιπον που δοκίμαζα το Cookie's home ....όταν πατούσα στην επιλογή που έχει..."Επεξεργαστής CoOkie's Home Tab" μου έβγαζε το εξής μήνυμα! << ο επεξεργαστής CHT Editor δεν είναι εγκατεστημένος στη συσκευή...μπα μπα>> όπου και με παρέπεμπε και σε κάποιο λινκ για να τον κατεβάσω.. Το θέμα είναι ότι εγώ τον εγκατέστησα αυτόν που ζητούσε με το που έβαλα και το cookie home εξ αρχής...και μάλιστα τον σωστό editor...τώρα..γιατί μου τον ζητάει πάλι και δεν τον βρίσκει? τον έκανα πάλι μια εγκατάσταση...και πάλι τα ίδια!!! εμ πάση περισπτώση....θα έχω κανένα πρόβλημα??γιατί εως τώρα μια χαρά είδα ότι λειτουργεί ο CoOkie home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γιαννη Ασχημα νεα :cry::cry: Θα ειναι δυσκολο για μενα να μην εχω τον ελεγχο να κανω οτι αλλαγες θελω. Ειδικα τωρα που ερχετε η σειρα Omega και μετα θα ακολουθησουνε και αλλες εκδοσεις. Σ ευχαριστω παντος για την βοηθεια και σιγουρα θα την χρειαστω. Έχεις δίκιο αλλά όπως σου είπα και στο pm... δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση είναι να βάζεις στα τελευταία post τις δουλειές σου και στο πρώτο post να παραπέμπουμε στο σχετικό link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ειναι λαθος αυτο παιδια,να μην μπορεις να κανεις edit στα μηνυματα σου,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα... θα μπορουσαν να εχουν αποφευχθει πολλα περιττα ποστς,που γινονται καποιες φορες για αυτον ακριβως τον λογο... ειναι ομως κανονας του φορουμ κ πρεπει να τον σεβαστουμε;) τωρα αν καποια στιγμη αλλαξει,δεν νομιζω να στεναχωρηθει κανεις :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.....ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 12, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.....ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Σε μένα είναι φυσιολογική η κατανάλωση! :confused: Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ειναι λαθος αυτο παιδια,να μην μπορεις να κανεις edit στα μηνυματα σου,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα... θα μπορουσαν να εχουν αποφευχθει πολλα περιττα ποστς,που γινονται καποιες φορες για αυτον ακριβως τον λογο... ειναι ομως κανονας του φορουμ κ πρεπει να τον σεβαστουμε;) τωρα αν καποια στιγμη αλλαξει,δεν νομιζω να στεναχωρηθει κανεις :) Δεν διαφωνώ μαζί σου Δημήτρη αλλά είναι αρκετά πιο πολύπλοκα τα πράγματα με αυτά τα θέματα και σίγουρα δεν αφορούν το συγκεκριμένο thread για να τα αναλύσουμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Σας παρουσιάζω την νέα σειρά Omega: Omega v1.0 WWE WM6.5.x (Αγγλική) Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) -το 23569 είναι το πιο τελευταίο built- Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.2012 Ram 576 MB 210MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Προς το παρόν έχω ανεβάσει 2 εκδόσεις Την κανονική και μια παραμετροποιημένη. Omega indie :: Omega :: series v1.0 WWE http://rapidshare.com/files/387507285/indie_-Omega-_v1.0_WWE.rar indie :: Omega :: series v1.0 WWE Οπτικά παραμετροποιημένη http://rapidshare.com/files/387305753/indie_-Omega-_GT_v1.0_WWE.rar Για την Οπτικά παραμετροποιημένη Omega: Co0kie Home Tab και πάνω taskbar κατεβάστε το Co0kie.HomeTab - Taskbar.rar και κάντε εγκατάσταση τα 4 αρχεία και μετά soft reset. Σε μελλοντική έκδοση θα είναι προ-εγκατεστημένα. Όλες τις Omega: Έχτρα: Κατεβάστε το Programs -Omega-.rar Περιέχει τα προγράμματα: 1. Ελληνικό Keyboard 2. indie-Allagi_glosas_se_Ellinika_0408 (αλλάζει την γλωσσά του manila στα Ελληνικά) 3. Sms sound Fix - Greek Dialer (Αντιγράψτε τα αρχεία που περιέχει στον φάκελο windows) 4. Ameba (κλείνει τα προγράμματα αντί να τα ελαχιστοποιεί) Προτεινόμενα Radio: Radio 2.10.50.19_2 Radio 2.10.50.28_2 Edited May 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Κατεβάζω ήδη Γιάννη!!! Ευχαριστούμε! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σας παρουσιάζω την νέα σειρά Omega: Γιάννη ενημερώθηκε το πρώτο post. Keep up the good work! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Πολυ καλημερα σας !!!! μα τι ευτυχια ειναι οταν εχουμε 2 Ελληνες μαγειρες και μαλιστα τοσο καλους !!!! Γιαννη μπραβο και για την Omega. δεν την εχω βαλει ακομα αλλα για την δημιουργια της εχεις τα ευσημα και απο ενα για μια ακομη φορα. πρεπει να περασω καποιο αλλο hspl απλα κανω task29 και περναω την rom ? εχω το τελευταιο radio 2.10.50.28_2. μετα το task29 πρεπει να το περασω και αυτο παλι ? υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις σε Ελληνικη εκδοση για μας τους κολλημενους με τα Ελληνικα ? ολες τις htc συσκευες μου τις εχω αγορασει Ελληνικες απο ace hellas λογω του οτι παντα τις επαιρνα με επιδοτηση, οποτε δεν ειχα την επιλογη να παρω αγγλικη. οποτε καταλαβαινετε οτι εχω συνηθισει με Ελληνικες rom και τις προτιμω. Τι λες Greek Chef, θα βγαλεις και Ελληνικη ? :) :) :) :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 πρεπει να περασω καποιο αλλο hspl απλα κανω task29 και περναω την rom ? Σου απάντησα και στο άλλο thread που ρώτησες. Ρίξε μια ματιά για πιο αναλυτική εξήγηση. Εν ολίγοις... όχι δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξεις HSPL. υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις σε Ελληνικη εκδοση για μας τους κολλημενους με τα Ελληνικα ? Δεν είναι εύκολο γιατί δεν υπάρχει έτοιμη 6.5.Χ ελληνική based rom πάνω στην οποία θα στηριχθεί ο μάγειρας (όπως έκανε στην 6.5 ελληνική του) και κατά συνέπεια θα πρέπει να καθίσει να μεταφράσει/αλλάξει όλα τα mui files κάτι που όπως καταλαβαίνουμε είναι εντελώς ασύμφορο και χρονοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη !!!! Οχι φυσικα, δεν ζηταω κατι τετοιο. αλοιμονο μην καθισει να μεταφρασει ολα τα mui !!!! Επισημη Ελληνικη με wm 6.5.x εχει ακουσετει οτι θα μας δοθει καποια στιγμη ? Γιατι κατι ελεγαν για την 1.72 αλλα δεν ειδαμε τιποτα ακομα. και απ'οτι βλεπω εχει βγει βαση 2.10 και τωρα 2.13. αυτες σε επισημες Ελληνικες γιατι δεν εχουν δοθει ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Επισημη Ελληνικη με wm 6.5.x εχει ακουσετει οτι θα μας δοθει καποια στιγμη ? Δεν έχει ακουστεί τίποτα για WM6.5.X builds. Γιατι κατι ελεγαν για την 1.72 αλλα δεν ειδαμε τιποτα ακομα. Και αυτή συμβατική WM6.5 είναι, όχι 6.5.X. και απ'οτι βλεπω εχει βγει βαση 2.10 και τωρα 2.13. αυτες σε επισημες Ελληνικες γιατι δεν εχουν δοθει ? Και ούτε πρόκειται γιατί είναι branded roms της Αμερικάνικης T-Mobile. Καμία σχέση με τις δικές μας εδώ. (Αν και όλα αυτά θα έπρεπε να τα συζητάμε στο thread του Leo και όχι εδώ, θα τα μεταφέρω μάλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημερα Γιαννη , και σε ολα τα παιδια επισης.. Η (omega) οπτικα παραμετροποιημενη απο την κανονικη η μονη της διαφορα ειναι πχ οτι εχεις αλλαξει εικονιδια η εχει κατι αλλο λιγοτερο - περισσοτερο? Μολις ειδα 6.5.χ κατεβαζω ηδη την παραμετροποιημενη, αν προλαβω πριν παω στη δουλεια θα δωσω feedback :) Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Μολις ειδα 6.5.χ Αυτή είναι και η ουσιαστικότερη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ναι αλλα στη σειρα omega, δινει δυο εκδοσεις που και οι δυο ειναι 6.5.x ..!:wacko: Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Γράφει αναλυτικά στο πρώτο post για τι παραμετροποιήσεις μιλάει. Πρόκειται για αισθητικές αλλαγές και μόνο, σε περίπτωση που "βαριέσαι" την εμφάνιση της "μαμά" rom. Επέλεξε όποια σου ταιριάζει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Γιάννη ενημερώθηκε το πρώτο post. Keep up the good work! :rolleyes: Σε ευχαριστώ Γιάννη, αν μπορέσεις στείλε και τα άλλα να τα ενημερώσω:) Κατεβάζω ήδη Γιάννη!!! Ευχαριστούμε! Γιώργο περιμένω εντυπώσεις :) υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις σε Ελληνικη εκδοση για μας τους κολλημενους με τα Ελληνικα ? ολες τις htc συσκευες μου τις εχω αγορασει Ελληνικες απο ace hellas λογω του οτι παντα τις επαιρνα με επιδοτηση, οποτε δεν ειχα την επιλογη να παρω αγγλικη. οποτε καταλαβαινετε οτι εχω συνηθισει με Ελληνικες rom και τις προτιμω. Τι λες Greek Chef, θα βγαλεις και Ελληνικη ? :) :) :) :) Ξέρω ότι πολλοί το θέλουν. Έχω τα WM6.5.x built 23547 και 23563 σε Ελληνικά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει για να δω αν αξίζει ο κόπος. Θα το προσπαθήσω πάντως. Καλημερα Γιαννη , και σε ολα τα παιδια επισης.. Η (omega) οπτικα παραμετροποιημενη απο την κανονικη η μονη της διαφορα ειναι πχ οτι εχεις αλλαξει εικονιδια η εχει κατι αλλο λιγοτερο - περισσοτερο? Μολις ειδα 6.5.χ κατεβαζω ηδη την παραμετροποιημενη, αν προλαβω πριν παω στη δουλεια θα δωσω feedback :) Είναι μόνο οπτικά παραμετροποιημενη, δεν έχει καμία άλλη διαφορά πουθενά. Περιμένω εντυπώσεις! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημερα Γιαννη. θα την περασω σε λιγα λεπτακια και θα σου πω εντυπωσεις. μια ερωτησουλα. στην παραμετροποιημενη, το Co0kie Home Tab και πάνω taskbar απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχουν μεσα αλλα τα βαζουμε με τα αρχεια που μας εδωσες. εκτος αυτων υπαρχουν οπτικα και αλλες αλλαγες ? και για την πανω taskbar που γραφεις. ειναι παραμετροποιημενη οπτικα με δικα σου εικονιδια σωστα ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts