stendor Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Σου ειχε αναγνωρισει το outlook σωστα πολλαπλες επαφες; Διαβαζα τωρα οτι εχει προβλημα με τα vcards και πολλες φορες αναγνωριζει μονο το πρωτο πεδιο. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν εμφανίζει όσα νούμερα έχουν πεδία τα οποία δεν αναγνωρίζει. Π.χ. αν έχεις βάλει πεδίο cosmote και home θα σου εμφανίσει μόνο το home. Αν όμως αλλάξεις το πεδίο σε other το εμφανίζει κανονικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το πρόβλημα του είναι ότι δεν εμφανίζει όσα νούμερα έχουν πεδία τα οποία δεν αναγνωρίζει. Π.χ. αν έχεις βάλει πεδίο cosmote και home θα σου εμφανίσει μόνο το home. Αν όμως αλλάξεις το πεδίο σε other το εμφανίζει κανονικά. Το ιδιο θεμα ειχα και εγω μεσο windows 7 contacts. Τελικα εστειλα τα vcard σ ενα φιλο που επεμενε οτι περνανε κανονικα σε gmail (μεσο mail for exchange το εκανε με 5800 , εγω δε ξερω γιατι δε τα καταφερα -ισως επειδη δεν ειχε sim card το 5800 μου?- ) και απο εκει sync με itunes . Απ ο,τι φαινεται περαστηκαν ολα κανονικα εκτος απο photo που ειχα κανει sync με facebook. offtopic αλλη μια. Γινεται τοσος ντορος για αυτη τη συσκευη και δε μπορω να καταλαβω γιατι ...??? το καλυτερο πραγμα που ειχα να κανω για να εκμεταλευτω το jailbrake ηταν να αλλαξω ηχο κλησης. Youtube : cyndia top apps . Οι καλυτερες jailbrake εφαρμογες που δειχνουν ειναι πως χοροπηδανε τα εικονιδια οταν αλλαζεις επιφανειες εργασιες! οσο για app store εφαρμογες , ο,τι κανει εμας ο browser μας στην apple ειναι εφαρμογη. εχει και τα καλα του δε λεω (ποιοτητα κατασκευης , οθονη , facetime με πολυ καλη ποιοτητα εικονας) αλλα οχι κ ετσι ρε παιδια. Ισως και να ειμαι εγω τελειως λαθος που το συγκρινω και απλα απευθυνεται σε αλλο κοινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Απευθύνεται σε άλλο κοινό, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, και ίσως ξέρεις "πολλά" που δεν χρειάζονται για να έχεις αυτή τη συσκευή. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 προσπάθησα να κατεβάσω το Η-Ε-Ν από το application manager αλλά μου βγάζει σφάλμα....υπάρχει λύση?μετά μπήκα στο maemo.org κατέβασα το H-E-N (USB Hostmode GUI) 0.3_armel.deb και μου βγάζει ότι λείπει το πακέτο i2c-tools (>=3.0.2-1maemo 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το hen θελει power kernel για να δουλεψει. Δεν στον εκανε εγκατασταση μαζι; Βγαλε το hen, βαλε power kernel και μετα παλι το hen. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το hen θελει power kernel για να δουλεψει. Δεν στον εκανε εγκατασταση μαζι; Βγαλε το hen, βαλε power kernel και μετα παλι το hen. αυτο που κατέβασα από το maemo.org είναι μονο 188 kb ενώ όταν πήγα να το κατεβάσω από το application manager ήταν κατι mb....το hen δεν το έχω μέσα γιατι δεν μπορώ να το κάνω εγκατασταση..το power kernel να το κατεβάσω εγκατασταση από το application manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) κατέβασα το power kernel-flash... μου ζήτησε να μπω στο internet για να κατεβάσει το linux power kernel αλλά μου έβγαλε σφάλμα και δεν το κατέβασε...όταν πάω να κατεβάσω το hen από το application manager μου βγάζει σύγκρουση με πακέτα εφαρμογών kernel-modules-maemo Edited May 14, 2011 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 κατέβασα το power kernel-flash... μου ζήτησε να μπω στο internet για να κατεβάσει το linux power kernel αλλά μου έβγαλε σφάλμα και δεν το κατέβασε...όταν πάω να κατεβάσω το hen από το application manager μου βγάζει σύγκρουση με πακέτα εφαρμογών kernel-modules-maemoΛογικο γιατι δεν εχει γινει εγκατασταση του kernel ετσι πως τα λες. Μετα την εγκατασταση πρεπει να κανεις επανεκκίνηση για να φορτωθει ο νεος kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Λογικο γιατι δεν εχει γινει εγκατασταση του kernel ετσι πως τα λες. Μετα την εγκατασταση πρεπει να κανεις επανεκκίνηση για να φορτωθει ο νεος kernel. ούτε το kernel δεν μπορώ να βάλω και αυτό μου βγάζει σύγκρουση kernel -modules-maemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ούτε το kernel δεν μπορώ να βάλω και αυτό μου βγάζει σύγκρουση kernel -modules-maemoΑκολουθησε αυτον τον οδηγο για εγκατασταση του power kernel. Παραλειποντας το Overclocking . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Ξαφνικά όταν πατάω πια πάνω στη συντόμευση εικόνες δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχω στο κινητό παρόλο που μπαίνει στο folder all images. Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλησπερα! το τελευταιο καιρο οταν αφηνω το κινητο ανοιχτο για μερες(δλδ χωρις καμια επανεκκινηση) παρατηρω οτι η ραμ γεμιζει κ παραλληλα το κινητο ανταποκρινεται αργα. αρχικα με τις απλες συντομευσεις που εχω εξω και καμια φορα με το να μου ανοιξει ενα μηνυμα απο ειδοποιηση σε κανονικο παραθυρο π.χ. Παρολαυτα μολις κανω μια επανεκκινηση ολα λυνονται κ παλι για την επομενη μια μιση μερα! εκτος απο cssu, δεν εχω κατι αλλο πειραγμενο-αλλαγμενο. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλησπερα! το τελευταιο καιρο οταν αφηνω το κινητο ανοιχτο για μερες(δλδ χωρις καμια επανεκκινηση) παρατηρω οτι η ραμ γεμιζει κ παραλληλα το κινητο ανταποκρινεται αργα. αρχικα με τις απλες συντομευσεις που εχω εξω και καμια φορα με το να μου ανοιξει ενα μηνυμα απο ειδοποιηση σε κανονικο παραθυρο π.χ. Παρολαυτα μολις κανω μια επανεκκινηση ολα λυνονται κ παλι για την επομενη μια μιση μερα! εκτος απο cssu, δεν εχω κατι αλλο πειραγμενο-αλλαγμενο. καμια ιδεα? Πες τα ρε φιλε και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου. Μιλαμε για τρελο κολλημα. Δεν μπορουσε να κανει αναπαραγωγη Mp3. Μετα απο επανεκκίνηση ολα στρωνουν. Θελει να δω μηπως φταιει καποια εφαρμογη απο το devel, γιατι δεν το ειχα οταν εβαλα το τελευταιο update της κοινοτητας, αλλα εδω και μι εβδομαδα, αρα δεν μπορω να ριξω αποκλειστικα ευθυνη σε αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Δεν φταίει καμιά εφαρμογή. Συμβαίνει κυρίως λόγω του swapping της μνήμης. Το πρόβλημα μπορεί να ελαττωθεί με την εγκατάσταση και ρύθμιση του swapolube. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Προσπαθω απεγνωσμενα και πλεον χωρις αποτελεσμα, να συνδεθω στο msn μου αλλα δεν τα καταφερνω. Μπορει να με βοηθησει καποιος που το εχει κανει και να μου προτεινει ποια εφαρμογη θα μου επιτρεψει να συνδεθω? Επισης αν χρειαζονται ρυθμισεις και τα σχετικα. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ: Εαν κανω Overclocking, υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η ποιοτητα και η ταχυτητα των βιντεο που βλεπω απο τον web browser. (Π.χ Youtube, ΑΝΤ1 live ecc...) Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Σίγουρα θα βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Δεν φταίει καμιά εφαρμογή. Συμβαίνει κυρίως λόγω του swapping της μνήμης. Το πρόβλημα μπορεί να ελαττωθεί με την εγκατάσταση και ρύθμιση του swapolube. Τί ακριβώς ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Και τις proposed να βάλεις θα δεις μεγάλη διαφορά. Εγκατέστησε το και θα καταλάβεις. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ: Εαν κανω Overclocking, υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η ποιοτητα και η ταχυτητα των βιντεο που βλεπω απο τον web browser. (Π.χ Youtube, ΑΝΤ1 live ecc...) youtube παντως παιζει μια χαρα. χωρις σπασιματα (λογω 240) και απο Live stream, ο SKAI παει καλα. Ο ΑΝΤ1 ομως σερνεται οντως! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Προσπαθω απεγνωσμενα και πλεον χωρις αποτελεσμα, να συνδεθω στο msn μου αλλα δεν τα καταφερνω. Μπορει να με βοηθησει καποιος που το εχει κανει και να μου προτεινει ποια εφαρμογη θα μου επιτρεψει να συνδεθω? Επισης αν χρειαζονται ρυθμισεις και τα σχετικα. Ευχαριστω πολυ Παιδες μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Σίγουρα θα βελτιωθεί Ειχατε δικιο. Εμφανης η διαφορα στο ideal profile. θα πειραματιστω και σε μεγαλυτερες τιμες Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Για msn το pigdin είναι η καλύτερη λύση εκτός κι αν θες να το ενσωματώσεις κατά κάποιο τρόπο στη συσκευή εγκαθιστώντας το msn plugin for contacts & conversations. Τη λέξη msn αν έγραφες στον application manager θα τα έβρισκες αμέσως. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Για msn το pigdin είναι η καλύτερη λύση εκτός κι αν θες να το ενσωματώσεις κατά κάποιο τρόπο στη συσκευή εγκαθιστώντας το msn plugin for contacts & conversations. Τη λέξη msn αν έγραφες στον application manager θα τα έβρισκες αμέσως. Το pidgin δεν το ειχα βαλει. Το δοκιμαζω τωρα. Ειχα βαλει το msn plugin for contacts & conversations και δεν συνδεεται με τιποτα. Ελεγα μηπως χρειαζεται συγκεκριμενες ρυθμισεις ή τελος παντων μηπως κανω κατι λαθος. Edit: Ουτε το pidgin συνδεεται :( Edited May 16, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ll_Xen Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ: Εχω χρησιμοποιησει καποιες φορες το Transmitter. Το θυμηθηκα σημερα και παρατήρησα οτι δεν το βρισκω μεσα. Με το player της συσκευης δεν το βγαζει καν και με το MediaBox λεει οτι ειναι ανενεργο και δεν το ενεργοποιει. Μηπως εγκατεστησα καποιο προγραμμα και το απενεργοποιησε ή παιζει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts