johnsour Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Υπ'οψην οτι σε αρκετα routers υπαρχει ενσωματωμενη η δυνατοτητα ανανεωσης της IP με διαφορες υπηρεσιες οποτε δε χρειαζεται καν προγραμμα! Κοιταξτε το πριν εγκαταστησετε τιποτα στον υπολογιστη σας.. Ερώτηση παιδιά.... Βλέπω στο app manager τα εξής: libqtm-bearer libqtm-contacts libqtm-location libqtm-messaging libqtm-multimedia libqtm-publishsubscribe libqtm-sensors libqtm-serviceframework libqtm-systeminfo libqtm-versit και όλα χωρίς κάποιο εικονίδιο μπροστά (αν και δεν έχει σημασία πιστεύω, απλά το αναφέρω) Μπορώ να τα απεγκαταστήσω? Τι είναι το καθένα? Μου κάνει εντύπωση αλλά δεν θυμάμαι να τα εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα διαγράψω γιατί βαριέμαι να το φλασάρω το κινητό!! Υπάρχει κάποιος που έχει διάθεση να μας πει βήμα βήμα το πως ρυθμίζουμε/χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές: uremote (managing u Torrent) vnc Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Οπως σου ειπαν και τα παιδια..μην τα διαγραψεις αυτα τα αρχεια..Ειναι βιβλιοθηκες και χρειαζονται απο το λειτουργικο/εφαρμογες. Για να δουλεψει το uremote θα πρεπει να ενεργοποιησεις το webUI απο τις ρυθμησεις του utorrent οπως λεει εδω http://www.utorrent.com/documentation/webui Για το VNC απαντηθηκε..θα πρεπει να ξερεις την Ip σου (την εξωτερικη) ή δημιουργεις καποιον λογαρισμο σε dyndns ωστε να εχεις μια "εικονικη σταθερη ip"..θα χρησιμοποιεις δηλαδη ενα domain αντι να ψαχνεις καθε φορα την IP σου..Εκτος βεβαια και αν εχεις static ip απο τον παροχο σου! Η ρυθμιση ειναι ευκολη αν κανεις τα παραπάνω..και αν εχεις ανοιξει την καταλληλη πορτα για τον vnc server της επιλογης σου στον υπολογιστη (tightvnc κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αυριο θα παω να το ξαναδω και θα παω και τα καταστηματα της nokia.Ελπιζω να εχει αρκετες εφαρμογες σαν λειτουγικο γιατι γι'αυτον τον λογο ειχα ξεκινησει για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αν το παρεις με γνωμονα την ποσοτητα των εφαρμογων τοτε πηγαινε σε αλλο λειτουργικο γιατι οι-πανω κατω- 700 εφαρμογες του n900 δε συγκρινονται με τις 200.000+ και 300.000+ των android και iOS αντοιστοιχα.. Αλλα ειλικρινα...ποσες θα χρησιμοποιησεις;;; Πηγαινε δουλεψε το οσο περισσοτερο γινεται και αν μπορεις να συμβιβαστεις με τα χαρακτηριστικα του τοτε παρτο χωρις να ανησυχεις για τις εφαρμογες..Αυτες οι λιγες που υπαρχουν καλυπτουν με το παραπανω τις καθημερινες αναγκες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αν το παρεις με γνωμονα την ποσοτητα των εφαρμογων τοτε πηγαινε σε αλλο λειτουργικο γιατι οι-πανω κατω- 700 εφαρμογες του n900 δε συγκρινονται με τις 200.000+ και 300.000+ των android και iOS αντοιστοιχα.. Αλλα ειλικρινα...ποσες θα χρησιμοποιησεις;;; Πηγαινε δουλεψε το οσο περισσοτερο γινεται και αν μπορεις να συμβιβαστεις με τα χαρακτηριστικα του τοτε παρτο χωρις να ανησυχεις για τις εφαρμογες..Αυτες οι λιγες που υπαρχουν καλυπτουν με το παραπανω τις καθημερινες αναγκες! Δεν ειπα οτι πρεπει να εχει 200.000+ εφαρμογες για να με καλυψει.Απλα μην το παρω και μεινω με την χαρα..Να εχει καποιες βασικες..και απο οτι βλεπω σε κατι video εχει τις βασικες αρα ολα ειναι καλα.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ΒΙLLY ετσι κι αλλιως το Ν900 κανει παρα πολλα πραγματα Out of the box. Οποτε αφου το παρεις το πολυ να χρειαστεις 4-5 σοβαρες προσθηκες τις οποιες τις κατεβαζεις δωρεαν φυσικα απο τον application manager του κινητου. τωρα για απλες εφαρμογουλες να περνας την ωρα σου εχει επισης μπολικες (οπως πχ το angry birds και πολλα αλλα παιχνιδια και μη) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καλησπερα! Βλεπω σε πολλα παιχνιδια τις εξης οδηγειες εγκαταστασης :Instruction 1. You need rootsh, maemo extra-devel repository and internet connection 2. Open X-Terminal: Code: root apt-get install preenv 3. Install the game Μπορει καποιος να πει πιο αναλυτικα πως να κανουμε την εγκατασταση;;;Γιατι τα κανω.δεινω τις εντολες, και μετα που λεει install the game πως γινεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καλησπερα! Βλεπω σε πολλα παιχνιδια τις εξης οδηγειες εγκαταστασης :Instruction 1. You need rootsh, maemo extra-devel repository and internet connection 2. Open X-Terminal: Code: root apt-get install preenv 3. Install the game Μπορει καποιος να πει πιο αναλυτικα πως να κανουμε την εγκατασταση;;;Γιατι τα κανω.δεινω τις εντολες, και μετα που λεει install the game πως γινεται;;;; Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό στα Μaemo Guides του forum για το σχετικό θέμα. Προσωπικά επειδή δεν έχω τέτοια όρεξη κατεβάζω τα παιχνίδια από το γνωστό μαγαζάκι τα οποία είναι σε .deb αρχεία έτοιμα για εγκατάσταση και όχι .ipk... δημιουργείται κανονικά εικονίδιο στο menu χωρίς διαδηκασία το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει για κάποια παιχνίδια να τρέξεις κάποιες εντολές στο terminal για να μπορεις να κάνεις save ή για παιχνίδια που απετούν multitouch να προσθαίσεις δινατότητα χρήσης του keyboard. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν διάβασες το άρθο που έβαλα χρειάζεται να έχεις και 2 ακόμη εφαρμογές τα Enhanced Linux Kernel For Power Users και μετά το maxcpu. Επίσης σε εμένα, δεν ξέρω αν και στους υπόλοιπου., πρέπει να δώσεις στο termnial τις εντολές root και python /usr/lib/hildon-desktop/maxcpu.py και με ανοιχτό το terminal να επιστρέψεις στην επιφάνεια εργασίας. τα κρατησα κ τα δυο για καποιες μερες ωσπου παρατηρησα οτι μπλοκαρε η καμερα . ουτε με το καπακι ανοιγε ουτε με το bless n900 :rolleyes: επρεπε να τα απεγκαταστησω για να επανελθει ! κριμα γιατι ειχα δει διαφορα σε αποδοση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 τα κρατησα κ τα δυο για καποιες μερες ωσπου παρατηρησα οτι μπλοκαρε η καμερα . ουτε με το καπακι ανοιγε ουτε με το bless n900 :rolleyes: επρεπε να τα απεγκαταστησω για να επανελθει ! κριμα γιατι ειχα δει διαφορα σε αποδοση :( Αν το ξαναεγκαταστήσεις θα δεις ότι δουλεύει. Υπάρχει μια "αρχική" ασυμβατότητα με τους fcam drivers που έχει το blessn900 & το fcamera αλλά μετά από απεγκατάσταση-εγκατάσταση λειτουργούν κανονικά με το enhanced kernel. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 τα κρατησα κ τα δυο για καποιες μερες ωσπου παρατηρησα οτι μπλοκαρε η καμερα . ουτε με το καπακι ανοιγε ουτε με το bless n900 :rolleyes: επρεπε να τα απεγκαταστησω για να επανελθει ! κριμα γιατι ειχα δει διαφορα σε αποδοση :( Εμένα δεν μου λειτουργούσε το bless N900 αλλά μόλις το έβγαλα η κάμερα λειτουργούσε κανονικά μετά δεν δοκίμασα να βάλω ξανά το bless N900 μιας και με τις φωτογραφίες δεν έχω και τρελό πάθος, δεν ασχολούμαι πολύ. Υπάρχει διαφορά με το maxcpu όντως, βγήκε και νέο update, το πέρασα προχθές. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 20.2010.36-2maemo11 σας εχει ερθει το notification για αυτη την εκδοση, η ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση maemo για το Ν900 αλλά έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα στην εμφάνισε? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Oχι, δεν μου την εχει εμφανησει καν. Ειμαι ακομα στην 10. Ειχα βγαλει το enhanced kernel και ειχα επιστρεψει στο μαμισιο πριν λιγες μερες. απο τοτε κανενα Notification γενικα. εχεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Oχι, δεν μου την εχει εμφανησει καν. Ειμαι ακομα στην 10. Και εγώ ακόμα στην 10 είμαι... Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Και εγώ ακόμα στην 10 είμαι... εκανα apt-get upgrade και apt-get update αλλα τιποτα. περιεργο... edit: αν σβησω το repo της κοινοτητας και το ξαναφτιαξω ? Edited February 12, 2011 by paidi_8auma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση maemo για το Ν900 αλλά έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα στην εμφάνισε? Τι εννοείς εδώ και πολύ καιρό; Μήπως μπερδεύεσαι; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) αχ βρε παιδια για πειτε γιατι εχω μπερδευτει! ειδα καπου για το maemo11 (κατι εγραφε ο Mohhamad). αλλα δεν καταλαβα αν βγηκε η θα βγει.... EDIT: 2011-02-07 This has been fixed for the Community SSU Updates in package modest 3.90.7-5 which is part of the internal build version 20.2010.36-2maemo11 A future public Community SSU update released within this week will include the fix. Σε μια κουβεντα σχετικα με το bug: No bottom send button anymore Edited February 12, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Μισό γιατί κόλλησα και εγώ τώρα. Πριν 2 εβδομάδες πέρασα στον κινητό μου την 20.2010.36-2 (αυτή ήταν η τελευταία που βγήκε άπο την Nokia το '10). Γι' αυτή λέτε; Ή λέτε γι' αυτή που θα βγει απο την κοινότητα (20.2010.36-2Maemo11); Edited February 12, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex12gods Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μισό γιατί κόλλησα και εγώ τώρα. Πριν 2 εβδομάδες πέρασα στον κινητό μου την 20.2010.36-2 (αυτή ήταν η τελευταία που βγήκε άπο την Nokia το '10). Γι' αυτή λέτε; Ή λέτε γι' αυτή που θα βγει απο την κοινότητα (20.2010.36-2Maemo11); για το update απο το community... αλλα και εγω το 20.2010.36-2Maemo10 εχω και δεν ξερω κατι για maemo11.... μακαρι να δουμε κατι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 εκανα apt-get upgrade και apt-get update αλλα τιποτα. περιεργο... edit: αν σβησω το repo της κοινοτητας και το ξαναφτιαξω ? ασχετα με το repo της κοινοτητας..οι εντολες δινονται αναποδα..πρωτα update και μετα upgrade.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τα sms οπως στο sympian δηλαδη χωρις conversation αλλα σαν αυτουσιο sms χωρις το δικο μας μηνυμα απο πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αν το ξαναεγκαταστήσεις θα δεις ότι δουλεύει. Υπάρχει μια "αρχική" ασυμβατότητα με τους fcam drivers που έχει το blessn900 & το fcamera αλλά μετά από απεγκατάσταση-εγκατάσταση λειτουργούν κανονικά με το enhanced kernel. φιλε τα ιδια . τα περασα κ τα 2 παλι, εκανα επανεκκίνηση το τηλεφωνο ανοιξα το καπακι κ δε ξεκιναει το app της καμερας (εσβησα κ το bless) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε τα sms οπως στο sympian δηλαδη χωρις conversation αλλα σαν αυτουσιο sms χωρις το δικο μας μηνυμα απο πανω?? για ποιο λογο να το κανεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 για ποιο λογο να το κανεις αυτο; ελα ντε... ισα ισα , ετσι ειναι πολυ πιο ωραιο και ευχρηστο! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μου αρεσε περισσοτερο το παλιο interface για sms.αλλα δεν ξερω το τροπο για να το κανω ετσι και στο n900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts