Giannis_mathiou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εχουν και στην πολη μου το κινητο που ειναι της εκθεσης αλλα δεν νομιζω αυτα τα κινητα να ειναι σαν τα σφραγισμενα..εγω που χειριστηκα το hd2 που το ειχε ενας φιλος μου κολουσε..Τι λετε εσεις?Εχει το κινητο κατι σαν hard reset να ερθει στα ισια του. Και εγώ έκθεσης πήρα από το Πλαίσιο. Έχει μέσα από τις ρυθμίσεις πάντως reset το κινητό. Το δικό μου ήταν βέβαια σε πολύ καλή κατάσταση μόνο 2 άκυρες φωτογραφίες είχε και ένα κείμενο και με ζελατίνα προστασίας στην οθόνη. Τώρα αν δεν θέλεις κάτι από έκθεση πας σε πιο ακριβό από Nokia Care ή πιο μικρά μαγαζάκια μέσω internet. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Εχουν και στην πολη μου το κινητο που ειναι της εκθεσης αλλα δεν νομιζω αυτα τα κινητα να ειναι σαν τα σφραγισμενα..εγω που χειριστηκα το hd2 που το ειχε ενας φιλος μου κολουσε..Τι λετε εσεις?Εχει το κινητο κατι σαν hard reset να ερθει στα ισια του. Δεν είναι και ότι καλύτερο να πάρεις εκθεσιακό κομμάτι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχει "περάσει" και πόσο έχει "ταλαιπωρηθεί" στα χέρια του κάθε πελάτη. Μπες στο nokia.com.gr και πάρε μερικά τηλέφωνα στα κοντινά σου Nokia Care να σου πουν που είναι διαθέσιμο και αν μπορούν να το παραγγείλουν. Στο κινητό μπορεί να γίνει hard reset και το firmware μπορεί να περάσει από την αρχή. Μπορούν να στο κάνουν και οι ίδιοι. Από την στιγμή που έχεις βρει Ν900, και ας είναι εκθεσιακό κομμάτι, πήγαινε δες το από κοντά για να δεις σε τι κατάσταση είναι εξωτερικά, επεξεργάσου το κιόλας να δεις πως συμπεριφέρεται και αν είναι όλα εντάξει τότε αγόρασε το. Edited February 9, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εχουν και στην πολη μου το κινητο που ειναι της εκθεσης αλλα δεν νομιζω αυτα τα κινητα να ειναι σαν τα σφραγισμενα..εγω που χειριστηκα το hd2 που το ειχε ενας φιλος μου κολουσε..Τι λετε εσεις?Εχει το κινητο κατι σαν hard reset να ερθει στα ισια του. Το Ε63 μου έτσι το πήρα και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, μάλιστα από το ίδιο κατάστημα... Το κινητό έχει κανονικά την εγγύησή του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Απλα μου αρεσε πολυ το κινητο και μου ειπανε οτι μπορει να εφερναν στην τιμη τον 350 αλλα τελικα οχι..τωρα για το εκθεσιακο τι να πω..Εδω δεν ξερεις μερικες φορες για το καινουργιο.. Δεν ειναι μαγαζι το σκρουτζ βρε. ευρετηριο ειναι Πφφφ τπτ δεν εγινε τελικα..τι λες εσυ για εκθεσιακο?Ειμαι και ατυχος εχγω.(οταν ειχα παρει το ομνια σε 5 ωρες εβγαλε μπλε οθονη) σε καποια θεματα δεν με θελει..πραγματικα ομως.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 9, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Η εγγύηση σου ισχύει για 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς και έχεις DOA 7 ημερών. Άμα κάτι πάει στραβά με την συσκευή την γυρνάς πίσω και στο αντικαθιστούν. Πρέπει βέβαια να ρωτήσεις και σε Nokia μήπως στο φέρουν. Edited February 9, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Η εγγύηση σου ισχύει για 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς και έχεις DOA 7 ημερών. Άμα κάτι πάει στραβά με την συσκευή την γυρνάς πίσω και στο αντικαθιστούν. Πρέπει βέβαια να ρωτήσεις και σε Nokia μήπως στο φέρουν. Απλα στο πλαισιο εχει και 350Ε.Αυτο το DOA 7 ημερων το εμαθα πολυ καλα..:p Απο εκθεσιακο οχι λες εσυ ε?με ενα γενικο reset δεν θα ερθει στα ισια του..?ΔΕν νομιζω να το πηρε και κανεις και να το χτυπουσε..δεν ξερω..παντος η το νοκια η τιποτα.Το νοκια μου αρεσε αρκετα.. Το Ε63 μου έτσι το πήρα και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, μάλιστα από το ίδιο κατάστημα... Το κινητό έχει κανονικά την εγγύησή του... ;) Αντε να παω να το ξαναδω(μιπως εχει τπτ εξωτερικα)..Ελπιζω να τα εχουν ολα τα πραγματα μεσα.. 2η Ενημέρωση --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 9, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Απλα στο πλαισιο εχει και 350Ε.Αυτο το DOA 7 ημερων το εμαθα πολυ καλα..:p Απο εκθεσιακο οχι λες εσυ ε?με ενα γενικο reset δεν θα ερθει στα ισια του..?ΔΕν νομιζω να το πηρε και κανεις και να το χτυπουσε..δεν ξερω..παντος η το νοκια η τιποτα.Το νοκια μου αρεσε αρκετα.. Εγώ σου είπα και πιο πριν ότι έτσι πήρα το δικό μου Ν900 από εκθεσιακό του Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή. Είναι δυνατόν να είμαι ευχαριστημένος και να λέω όχι. Το όχι πάει φυσικά με προϋποθέσεις ότι το κινητό είναι σε τέλεια εξωτερική για αρχή κατάσταση. Τα υπόλοιπα το πολύ σε 5 μέρες θα τα μάθεις και αν υπάρχει πρόβλημα το πας για αντικατάσταση. Edit: Αν δεν τα έχουν. Μπορείς να το πάρεις και να ζητήσεις αντικατάσταση γιατί δεν σου πούλησαν σωστό προϊόν ή και να διεκδικήσεις ακόμη χαμηλότερη τιμή. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μολις εκανα το Community SSU update εχουν φτιαξει πολλα bug αλλα portrait mode που λενε οτι εχει δεν το βλεπω..... (εκανα και reboot) Πριν λίγο το βρήκα.. λογικά θα βολέψει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3506971#post3506971 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά πέρασα το h-e-n για το usb hostmobe βρήκα και αντάπτορα και το μόνο που κατάφερα να συνδέσω και να λειτουργήσει είναι ένα πληκτρολόγιο. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπει και το πληκτρολόγιο όχι πάντα. Πρέπει να κάνω κάτι για να λειτουργούν τα flashάκια; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά πέρασα το h-e-n για το usb hostmobe βρήκα και αντάπτορα και το μόνο που κατάφερα να συνδέσω και να λειτουργήσει είναι ένα πληκτρολόγιο. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπει και το πληκτρολόγιο όχι πάντα. Πρέπει να κάνω κάτι για να λειτουργούν τα flashάκια; Βασικα δε δουλευει σε ολους και οχι παντα..τυχερος εισαι που επαιξε και το πληκτρολογιο...Πχ εμενα οταν το εβαλα πρωτη φορα διαβαζε τα παντα! Υστερα flashαρα το κινητο και μου διαβαζει μονο ενα ποντικι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Βασικα δε δουλευει σε ολους και οχι παντα..τυχερος εισαι που επαιξε και το πληκτρολογιο...Πχ εμενα οταν το εβαλα πρωτη φορα διαβαζε τα παντα! Υστερα flashαρα το κινητο και μου διαβαζει μονο ενα ποντικι... Τελικά μετά που προσπάθησα ξανά έτρεξε κανονικά τα πάντα μάλλον θα έφτεγε που είχα σφυχτά δεμένο το usb. Μετά όμως με το Unmount κάπως πρέπει να κόλησε ή έπρεπε να περιμένω και δεν μου φόρτιζε το κινητό. Με ένα restart όμως όλα μια χαρά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά πέρασα το h-e-n για το usb hostmobe βρήκα και αντάπτορα και το μόνο που κατάφερα να συνδέσω και να λειτουργήσει είναι ένα πληκτρολόγιο. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπει και το πληκτρολόγιο όχι πάντα. Πρέπει να κάνω κάτι για να λειτουργούν τα flashάκια; Εμένα δεν δουλεύει το mount και umount κουμπί Το 4ο βήμα μπορεί να γίνει χειροκίνητα ως εξής Aπό το τερματικό δίνεις sudo gainroot mount -o uid=2999,gid=29999,ut8,dmask=027,fmask=137 /dev/sda1 /media/flash Πρώτα πρέπει να έχεις δημιουργήσει τον κατάλογο /media/flash cd /media mkdir flash Για umount umount /media/flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδια καλησπερα καποια απορια που μου δημιουργηθηκεΗ οθονη ειναι παντα οριζοντια εκτος οταν σε παιρνουν τηλεφωνο που νομιζω οτι γυριζει.Οταν βγαζεις φωτογραφιες παλι οριζοντια τις βγαζεις και τις κοιτας?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ναι.. :) (10 χαρακτήρες) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδια καλησπερα καποια απορια που μου δημιουργηθηκεΗ οθονη ειναι παντα οριζοντια εκτος οταν σε παιρνουν τηλεφωνο που νομιζω οτι γυριζει.Οταν βγαζεις φωτογραφιες παλι οριζοντια τις βγαζεις και τις κοιτας?Ευχαριστω. Στο ιντερνετ μπορεις να την εχεις και καθετα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Φωτο οριζοντια βγαζεις και βλεπεις?ειδα οτι εχει και εκτος το διπλο κιλκ για zoom στο ιντερνετ εχει και ενα "περιεργο" zoom κουνοντας το δαχτυλο κυκλικα.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) ειδα οτι εχει και εκτος το διπλο κιλκ για zoom στο ιντερνετ εχει και ενα "περιεργο" zoom κουνοντας το δαχτυλο κυκλικα.Ευχαριστω. εκτος απο τους δυο τροπους που αναφερεις, ζοομαρεις και με τα πληκτρα αυξο-μειωσης της εντασης. υγ: φιλικα παντα ρωταω αδερφε μου μην με παρεξηγησεις:):) σαν πολυ δεν το ψειριζεις το θεμα? παρε το κινητο και απολαυσε το. μην φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ. ολα ειναι τελεια, και ο,τι προβλημα αντιμετωπισεις, εδω ειναι τα παιδια να βοηθησουν;) Edited February 10, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εκτος απο τους δυο τροπους που αναφερεις, ζοομαρεις και με τα πληκτρα αυξο-μειωσης της εντασης. υγ: φιλικα παντα ρωταω αδερφε μου μην με παρεξηγησεις:):) σαν πολυ δεν το ψειριζεις το θεμα? παρε το κινητο και απολαυσε το. μην φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ. ολα ειναι τελεια, και αν ο,τι προβλημα αντιμετωπισεις, εδω ειναι τα παιδια να βοηθησουν;) Ξερω παιδια σας ζαλισα λιγο αλλα θελω να μαθω οτι με ενδιαφερει πρωτα για το κινητο μην μου κακοφανει κατι μετα.Εχω βαλει το ομνια στις αγοραπωλησιες.Θα περιμενω μεχρι Δευτερα.Εγω το επαιρνα και σημερα το nokia αλλα φοβαμαι μηπως μου μεινει και το ομνια στα χερια.Δινω ενα "περιθωριο" 5 ημερων μηπως και... υγ:δεν παρεξηγουμε οταν ο αλλος το λεει καλοπροαιρετα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ξερω παιδια σας ζαλισα λιγο αλλα θελω να μαθω οτι με ενδιαφερει πρωτα για το κινητο μην μου κακοφανει κατι μετα.Εχω βαλει το ομνια στις αγοραπωλησιες.Θα περιμενω μεχρι Δευτερα.Εγω το επαιρνα και σημερα το nokia αλλα φοβαμαι μηπως μου μεινει και το ομνια στα χερια.Δινω ενα "περιθωριο" 5 ημερων μηπως και... υγ:δεν παρεξηγουμε οταν ο αλλος το λεει καλοπροαιρετα :) :):):) λοιπον, ειναι θεμα συνηθειας. εχω συνηθισει πλεον στο οριζοντιο και σκεψου πως αν και μπορω να σερφαρω καθετα ...δεν το επιλεγω. λιγο να το παρεις στα χερια σου και θα σου γινει δευτερη φυση ο χειρισμος του. γενικα παντως, το Ν900 δεν ειναι συσκευη για χρηση με το 1 χερι (οπως και ο "παππους" του το 7710) το Ομνια θα φυγει ισως και με μια γεναια πτωση στην τιμη (ενα ψιλο-σκοτωμα) συμβουλη μου: εκτος απο το myphone, δοκιμασε να βαλεις την αγγελια στο aggeliopolis.gr και στο isnomnia. και τα δυο αυτα site ειναι φοβερα στις αγοραπωλησιες. ειδικα το πρωτο. (οχι ρε , δεν γινεσαι κουραστικος) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Φωτο οριζοντια βγαζεις και βλεπεις?ειδα οτι εχει και εκτος το διπλο κιλκ για zoom στο ιντερνετ εχει και ενα "περιεργο" zoom κουνοντας το δαχτυλο κυκλικα.Ευχαριστω. Βλέπεις κάθετα τις φωτογραφίες στην λειτουργία των κλήαεων ναι γυρνάει κάθετα και μπορείς να το βάλεις και μόλις το γυρνάς κάθετα από τις οθόνες αναμονής να σε πηγαίνει στο τηλέφωνο. Κατά την γνώμη μου καλά κάνεις και το ψάχνεις το θέμα για να ξέρεις πράγματα πριν το πάρεις. Πάντως είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Παρατήρησα ότι ακόμη και με 2G το σερφάρισμα στο internet είναι πολύ γρήγορο. Σαν το 3.5 του παλιού μου Ε71. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Βλέπεις κάθετα τις φωτογραφίες στην λειτουργία των κλήαεων ναι γυρνάει κάθετα και μπορείς να το βάλεις και μόλις το γυρνάς κάθετα από τις οθόνες αναμονής να σε πηγαίνει στο τηλέφωνο. Κατά την γνώμη μου καλά κάνεις και το ψάχνεις το θέμα για να ξέρεις πράγματα πριν το πάρεις. Πάντως είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Παρατήρησα ότι ακόμη και με 2G το σερφάρισμα στο internet είναι πολύ γρήγορο. Σαν το 3.5 του παλιού μου Ε71. Οπως ειπα και ποιο πανω δινω 5 μερες διορια για να δω τι θα γινει με το ομνια. Ευχαριστω για την απαντηση. Εβαλα και το ομνια στο aggeliopolis.Ακουσα τον φιλο που μου το πρότεινε γαιτι με τοσα μηνυματα κατι παραπανω ξερει..:) Edited February 10, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Ερώτηση παιδιά.... Βλέπω στο app manager τα εξής: libqtm-bearer libqtm-contacts libqtm-location libqtm-messaging libqtm-multimedia libqtm-publishsubscribe libqtm-sensors libqtm-serviceframework libqtm-systeminfo libqtm-versit και όλα χωρίς κάποιο εικονίδιο μπροστά (αν και δεν έχει σημασία πιστεύω, απλά το αναφέρω) Μπορώ να τα απεγκαταστήσω? Τι είναι το καθένα? Μου κάνει εντύπωση αλλά δεν θυμάμαι να τα εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα διαγράψω γιατί βαριέμαι να το φλασάρω το κινητό!! Υπάρχει κάποιος που έχει διάθεση να μας πει βήμα βήμα το πως ρυθμίζουμε/χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές: uremote (managing u Torrent) vnc Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Edited February 10, 2011 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Υπάρχει κάποιος που έχει διάθεση να μας πει βήμα βήμα το πως ρυθμίζουμε/χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές: uremote (managing u Torrent) vnc Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Για το vnc προϋποθέτει ότι θα έχεις εγκατεστημένο vnc server στο pc που θα συνδεθείς. Για να συνδεθείς δίνεις την ip του pc και τον κωδικό του server που όρισες κατά την εγκατάσταση στο pc. Αν και οι δύο συσκευές (N900 και pc) είναι συνδεδεμένες στο ίδιο router δίνεις local ip. (Για να την βρεις δώσε από το τερματικό του υπολογιστή την εντολή ifconfig αν έχεις linux ή ipconfig αν έχεις windows). Αν θες να συνδεθείς από απομακρυσμένο δίκτυο πρέπει να δώσεις την ipadress του modem (προσοχή γιατί συνήθως δεν παραμένει σταθερή). Επίσης πρέπει να έχεις μπεις στο setup του modem και να έχεις προωθήσεις την θύρα 5900 στην local ip του pc Μόλις τα κάνεις αυτά θα μπορείς να ελέγχεις την επιφάνεια εργασίας του pc από το Ν900. Τα πακέτα που αναφέρεις, χωρίς να είμαι σίγουρος για το τι κάνουν, νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να τα απεγκαταστήσεις. Προφανώς κάποια εφαρμογή τα χρειάζεται. Πάντως και εγώ έχω τα ίδια. Edited February 10, 2011 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Για το vnc εγω εχω κανει ενα account στο DynDns και εχω μια εφαρμογη τους να τρεχει στο pc. Οποτε αλλαζει η ip στο router απο τον provider η εφαρμογη ενημερωνεται και ετσι με μια σταθερη διευθυνση τυπου myname.dyndns-home.com εχω προσβαση ειτε μεσω lan ειτε μεσω 3g-wifi απομακρυσμενα. Πραγματικα δεν θυμαμαι πως εκανα τις ρυθμισεις στο thomnson που εχω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Και εγώ αυτό έχω κάνει. Εγκαθιστάς ένα προγραμματάκι που κάθε φορά που αλλάζει η ipadress ενημερώνει το dyndns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts