Giannis_mathiou Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ τον φίλο jignify για την απάντηση. Τώρα σχετικά με το ότι τα nokia care δεν έχουν αρμοδιότητες συμφωνώ αλλά από αυτό το κατάστημα είχα μια αντιμετώπιση "κοροϊδίας" με μια αναβάθμιση λογισμικού που ήθελα να κάνω σε ένα Nokia 6600. Οπότε πιστεύω ότι όλα δεν μπορεί να είναι τυχαία. Υ.Γ.: Φυσικά δεν λέω ότι εκεί σπάσανε την οθόνη του κινητού ή ότι και να το κάνανε το κάνανε επίτηδες, εξάλλου "βοήθησαν" στην αντικατάστασή της. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Το μαγαζι εινα αυτο στον Αγ. κων/νο 23ης Οκτωβρίου.Το παιδι που με εξυπηρετησε παντως ηταν αψογο στην συπεριφορα και πραγματικα οτι μου ειπε εγινε...και σε προθεσμιες αλλα και σε προβλεψεις..Τωρα οσον αφορα το σπασιμο δε ξερω που εγινε (πιστευω στην μεταφορα) καθως στο μαγαζι εδω τους το ειπα οτι σας το φερνω τουβλο..δε νμζ καν να προσπαθησαν να το κανουν αναβαθμιση.. Νομίζω πως μόνο αυτό το μαγαζί έμεινε (επίσημο) στην πόλη μας. Και όντως το παιδί είναι πολύ εξυπηρετικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μολις εκανα ενα backup και προσεξα οτι πιανει 19 mb. σαν να ειναι πολλα η μου φαινεται?νομιζω οτι παλιοτερα επιανε καπου 4-5 mb η κανω λαθος? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παει το ν900 πλακετα δεν ξερω γιατι το επαθε το θεμα ειναι οτι αν τους δωσω 245 μου στελνουν ν8 πισω....ειιπα να μου πουν τιμη για ν9.... φιατι ν900 δεν υπαρχει καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Η οθόνη της συσκευής έχει γεμίσει σημάδια και γδαρσίματα και χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Στο τοπικό Nokia care που ρώτησα μου είπαν ότι η αλλαγή του θα μου κοστίσει 180 ευρώ!!! Με μια αναζητηση στο eBay βρήκα πάμφηνα τα ανταλλακτικά του μαζί με τα εργαλεία όπως αυτό. Είναι εφικτό να κάνω την αλλαγή μόνος μου; Με μια αναζητηση στο θέμα, δεν βρήκα κάποια περίπτωση που το άλλαξε κάποιος μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Η οθόνη της συσκευής έχει γεμίσει σημάδια και γδαρσίματα και χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Στο τοπικό Nokia care που ρώτησα μου είπαν ότι η αλλαγή του θα μου κοστίσει 180 ευρώ!!! Με μια αναζητηση στο eBay βρήκα πάμφηνα τα ανταλλακτικά του μαζί με τα εργαλεία όπως αυτό. Είναι εφικτό να κάνω την αλλαγή μόνος μου; Με μια αναζητηση στο θέμα, δεν βρήκα κάποια περίπτωση που το άλλαξε κάποιος μόνος του. 180? χριστε μου δεν πανε καλα.. για δες μηπως αυτα τα βιντεο σε βοηθησουν! δεν ειναι και τοσο δυσκολο πιστευω. δοκιμασε αν ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Οπότε παίρνοντας το digitizer της συσκευής όπως αυτό και το κατσαβιδακι αυτό, πιστεύω είμαι καλυμμένος. Οντως, η διαδικασία δεν φαίνεται καθόλου δύσκολη αλλά θέλει προσοχή μην κάνεις ζημιά σε καμία καλωδιοταινία ή καταστρέψεις την κεφαλή κάποιας βίδας και μετά δεν μπορείς να την αφαιρέσεις. Στο Nokia Care που πήγα και ρώτησα, σίγουρα θα έβαλε μέσα στην τιμή και την οθόνη LCD και όχι μόνο το τζαμάκι με το digitizer όπως του είπα. Αλλά και πάλι, τα 180 ευρώ που μου είπε είναι εξωφρενικό ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 μολις εκανα ενα backup και προσεξα οτι πιανει 19 mb. σαν να ειναι πολλα η μου φαινεται?νομιζω οτι παλιοτερα επιανε καπου 4-5 mb η κανω λαθος? Λίγα είναι φίλε μου και τα δύο νούμερα. Το παράτησες φαίνεται το τέρας ε; Δεν έχεις τίποτα από εφαρμογές;:) Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Οπότε παίρνοντας το digitizer της συσκευής όπως αυτό και το κατσαβιδακι αυτό, πιστεύω είμαι καλυμμένος. Οντως, η διαδικασία δεν φαίνεται καθόλου δύσκολη αλλά θέλει προσοχή μην κάνεις ζημιά σε καμία καλωδιοταινία ή καταστρέψεις την κεφαλή κάποιας βίδας και μετά δεν μπορείς να την αφαιρέσεις. Στο Nokia Care που πήγα και ρώτησα, σίγουρα θα έβαλε μέσα στην τιμή και την οθόνη LCD και όχι μόνο το τζαμάκι με το digitizer όπως του είπα. Αλλά και πάλι, τα 180 ευρώ που μου είπε είναι εξωφρενικό ποσό. ναι αν εισαι προσεκτικος δεν θα εχεις κανενα προβλημα! εγω θα σου προτεινα αυτο εκτος του οτι εχει μυτες για ολα τα κινητα..κανει και για ολο το σπιτι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Λίγα είναι φίλε μου και τα δύο νούμερα. Το παράτησες φαίνεται το τέρας ε; Δεν έχεις τίποτα από εφαρμογές;:) δεν παω πουθενα χωρις το Ν900 μου.αισθανομαι ανασφαλεια.παραλληλα με το Ν9 βεβαια.απο εφαρμογες εχω αρκετες νομιζω. profileX rootsh filebox kp51 cssu testing unzip unrar fm radio NVideo pierogi bluesky theme και μερικες ακομα.γιατι ομως αυξανονται τα mb του backup? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 δεν παω πουθενα χωρις το Ν900 μου.αισθανομαι ανασφαλεια.παραλληλα με το Ν9 βεβαια.απο εφαρμογες εχω αρκετες νομιζω. profileX rootsh filebox kp51 cssu testing unzip unrar fm radio NVideo pierogi bluesky theme και μερικες ακομα.γιατι ομως αυξανονται τα mb του backup? Για τις εφαρμογές κρατάει μια λίστα μόνο όπως ξέρεις. Εμένα παίρνει 120-150mb λόγω πολλών (και μεγάλων) μηνυμάτων κι επαφών. Αν ανοίξεις τον backup φάκελο θα δεις ακριβώς πόσο χώρο καταλαμβάνει το κάθε ένα. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για τις εφαρμογές κρατάει μια λίστα μόνο όπως ξέρεις. Εμένα παίρνει 120-150mb λόγω πολλών (και μεγάλων) μηνυμάτων κι επαφών. Αν ανοίξεις τον backup φάκελο θα δεις ακριβώς πόσο χώρο καταλαμβάνει το κάθε ένα. σε ποια διαδρομη θα βρω τον φακελλο? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) σε ποια διαδρομη θα βρω τον φακελλο? /home/user/Mydocs/backups Edited November 12, 2012 by gianpithio Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος γιατί όταν με καλούν βαράει πρώτα 4 φορές η δόνηση και μετά ξεκινάει να παίζει ο ήχος που έχω βάλει να βαράει. Αυτό μου εμφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα και από τότε όλο έτσι κάνει. Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή αν και έχω να βάλω πάρα πολύ καιρό κάποια καινούρια ή να αλλάξω κάτι, το μόνο που έχω κάνει είναι να σβήσω κάποια παιχνίδια ή εφαρμογές που δεν τις ήθελα αλλά δεν σχετίζονταν με ήχους κ.τ.λ. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Καλησπερα! Θελω να σβησω ολους τους κωδικους που αποθηκευει μεσα η συσκευη οταν συνδεομαι σε διαφορα site οπως το Facebοοκ και αλλα. Αλλα δε θελω να σβηστουν προγραμματα,αναβαθμισεις παιχνιδια κτλ.. Πως γινεται;;; Edited November 14, 2012 by kelas22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος γιατί όταν με καλούν βαράει πρώτα 4 φορές η δόνηση και μετά ξεκινάει να παίζει ο ήχος που έχω βάλει να βαράει. Αυτό μου εμφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα και από τότε όλο έτσι κάνει. Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή αν και έχω να βάλω πάρα πολύ καιρό κάποια καινούρια ή να αλλάξω κάτι, το μόνο που έχω κάνει είναι να σβήσω κάποια παιχνίδια ή εφαρμογές που δεν τις ήθελα αλλά δεν σχετίζονταν με ήχους κ.τ.λ. Αν έχεις cssu ίσως είναι απ αυτό. Κι εμένα μερικές φορές λαγκάρει κι αργεί να ξεκινήσει ο ήχος. Καλησπερα! Θελω να σβησω ολους τους κωδικους που αποθηκευει μεσα η συσκευη οταν συνδεομαι σε διαφορα site οπως το Facebοοκ και αλλα. Αλλα δε θελω να σβηστουν προγραμματα,αναβαθμισεις παιχνιδια κτλ.. Πως γινεται;;; Αν εννοείς στον browser (microb) υπάρχει επιλογή για να σβήσεις τους αποθηκευμένους κωδικούς. Edited November 15, 2012 by anapospastos Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Αν έχεις cssu ίσως είναι απ αυτό. Κι εμένα μερικές φορές λαγκάρει κι αργεί να ξεκινήσει ο ήχος. Ναι ξέχασα να το αναφέρω έχω την: Community SSU installed Version: 21.2011.38-1Tmaemo5.1 Flavor: Testing Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ναι ξέχασα να το αναφέρω έχω την: Community SSU installed Version: 21.2011.38-1Tmaemo5.1 Flavor: Testing Ναι αυτή είναι η τελευταία testing. Αν δε βαριέσαι τσέκαρε αν έχεις θέμα με το rotation (force κτλ). Γνώμη μου είναι να πας στη stable πάντως. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Ναι αυτή είναι η τελευταία testing. Αν δε βαριέσαι τσέκαρε αν έχεις θέμα με το rotation (force κτλ). Γνώμη μου είναι να πας στη stable πάντως. Στην περιστροφή έχω κάποια θεματάκια όχι παντού, στις εικόνες έχω πρόβλημα σε μερικά προγράμματα...αν εννοείς αυτό γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο για την διαδικασία να περάσω την stable; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Στην περιστροφή έχω κάποια θεματάκια όχι παντού, στις εικόνες έχω πρόβλημα σε μερικά προγράμματα...αν εννοείς αυτό γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο για την διαδικασία να περάσω την stable; Πρέπει να κάνεις reflash (θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές και ρυθμίσεις σου) και μετά εδώ πατώντας το banner stable να ξεκινήσεις την εγκατάσταση. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Συγνώμη που ενοχλώ αλλά επειδή και εγώ αυτές τις μέρες θέλω να flashάρω το Ν900 μου μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η σωστή έκδοση να κατεβάσω; Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να περάσω την Latest Maemo 5 Global release for Nokia N900 Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Πρέπει να κάνεις reflash (θα σβηστούν όλες οι εφαρμογές και ρυθμίσεις σου) και μετά εδώ πατώντας το banner stable να ξεκινήσεις την εγκατάσταση. Θα χάσω και τα μηνύματα; Μπορώ να κάνω backup μόνο στα μηνύματα και να τα περάσω μετά πάλι; Επίσης ξέχασα να ρωτήσω ποια έκδοση πρέπει να κατεβάσω; RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin 200174197 PR 1.3 version 20.2010.36-2 Latest Maemo 5 Global release for Nokia N900 Αυτή είναι η τελευταία; Edited November 22, 2012 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Θα χάσω και τα μηνύματα; Μπορώ να κάνω backup μόνο στα μηνύματα και να τα περάσω μετά πάλι; Επιλέγοντας μέσα από την εφαρμογή του backup την επιλογή communication. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malamatina Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλησπερα! Μου βγαζει αυτο το μηνυμα συνεχεια ενω εχω ειδη εχω το πακετο μεσα. Package "kernel-power-settings" not found . Μπορει καποιος μια βοιθεια να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Σήμερα δοκιμάζοντας να μπω στο ovi store να κοιτάξω μήπως υπάρχει καμία νέα εφαρμογούλα με έβγαλε εδώ... Λέτε να "παίζει" καμιά νέα μικρή αναβαθμισούλα; Κοίταξα από τον App. Manager για update αλλά μάταια :P... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts