Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα δουλέψει, αλλά πιστεύω ότι θα ψάχνουμε φορτιστή κάθε 2-3 ώρες :p

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελείες του neopwn v2 beta ενώ μέχρι λίγο πριν είχαν εκφραστεί αμφίβολειες...

Αν πάντως όλα δρομολογηθούν σωστά και βγει η final έκδοση τότε ποιος μας φτάνει...

:cool:

Τι πιστεύετε θα δουλέψει;

Τι ειναι ρε παιδια το neopwn?

Το backtrack σε mobile version.Το backtrack είναι OS που χρησιμοποιητε από τον ποιον απλό χρήστη έως τον καλύτερο hacker,το λιγότερο που μπορείς να κανείς με αυτό είναι να σπάσεις οποίο wifi δίκτυο θες και να πάρεις το κωδικό πρόσβασης του modem.Ψάξε στο google...

Και αυτό το OS είναι όπως το μαεμο ή αλλάζουν γραφικό περιβάλλον κτλπ???Γιατί κάτι φωτο που είδα ήταν σαν το μαέμο.Μηπως είναι μίξη μαεμο με Backtrack.
tempelis :cool:

Το backtrack είναι και αυτό linux που κατασκευάστηκε το 2006.Στο site του neopwn υπάρχουν σχετικές πληροφορίες και νομίζω και video.Δεν μπορείς όμως να το εγκαταστήσεις αν δεν το πληρώσεις προς το παρών γιατί ο δημιουργός του λέει χρειάζεται υποστήριξη.Η παρούσα έκδοση είναι beta και όταν βγει η final που θα είναι και δωρεάν θα δούμε.Με λίγη ενασχόληση το backtrack κάνει πολλά πράγματα και αξίζει να ασχοληθείς ακόμα και αν λειτουργεί μόνο με εντολές...γιατι;Γιατι θα έχεις δωρεάν internet παντού!

καλησπερα σας. ειμαι και εγω ενας νεος και πολυ εντυπωσιασμενος κατοχος του n900.

να εισαστε καλα ολοι και οσοι βοηθησατε για να καταφερουμε εμεις οι υπολοιποι να απολαμβανουμε το ελληνικο μενου και οσες εφαρμογες. ενα μεγαλο μειονεκτημα για μενα που εχει το κινητο και πρεπει να ειναι το μοναδικο του ειναι το εξης¨: Δεν εχω καταφερει να δω βιντεακι στο youtube ή σε αλλο παρομοιο site χωρις να κολλαει. στην αρχη ειπα μηπως φταιει η συνδεση αλλα η συνδεση ειναι πολυ καλη. μετα ειπα μηπως πρεπει να αλλαξω browser... αλλα εβαλα 2-3 και ακομα τα ιδια. flash player εψαξα και ακομα τα ιδια. διαβασα εδω μεσα μηπως λυσω το προβλημα μου αλλα τιποτα. γιατι ρε παιδια συμβαινει αυτο? τι λειπει απο το κινητο?

ακομα ενα μικρο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις κρυφα αρχεια. ο ρουφιανος τα βαζει ολα στην αναπαραγωγη και γινεσαι ρεζιλι αν εχεις αφησει κανενα βιντεο ή καμια παρανομη ηχογραφηση. εαν δεν σας κανει κοπο και εχετε βρει λυσει σε αυτα τα 2 θα ηθελα τα φωτα σας . ευχαριστω προκαταβολικα.

καλησπερα σας. ειμαι και εγω ενας νεος και πολυ εντυπωσιασμενος κατοχος του n900.

να εισαστε καλα ολοι και οσοι βοηθησατε για να καταφερουμε εμεις οι υπολοιποι να απολαμβανουμε το ελληνικο μενου και οσες εφαρμογες. ενα μεγαλο μειονεκτημα για μενα που εχει το κινητο και πρεπει να ειναι το μοναδικο του ειναι το εξης¨: Δεν εχω καταφερει να δω βιντεακι στο youtube ή σε αλλο παρομοιο site χωρις να κολλαει. στην αρχη ειπα μηπως φταιει η συνδεση αλλα η συνδεση ειναι πολυ καλη. μετα ειπα μηπως πρεπει να αλλαξω browser... αλλα εβαλα 2-3 και ακομα τα ιδια. flash player εψαξα και ακομα τα ιδια. διαβασα εδω μεσα μηπως λυσω το προβλημα μου αλλα τιποτα. γιατι ρε παιδια συμβαινει αυτο? τι λειπει απο το κινητο?

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware ?

Για YouTube χρησιμοποιώ το mYTube τα παίζει όλα χωρίς κολλήματα κτλ και σου δίνει επιλογή κατεβάσματος του video.

ακομα ενα μικρο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις κρυφα αρχεια. ο ρουφιανος τα βαζει ολα στην αναπαραγωγη και γινεσαι ρεζιλι αν εχεις αφησει κανενα βιντεο ή καμια παρανομη ηχογραφηση. εαν δεν σας κανει κοπο και εχετε βρει λυσει σε αυτα τα 2 θα ηθελα τα φωτα σας . ευχαριστω προκαταβολικα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=261741

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware ?

Για YouTube χρησιμοποιώ το mYTube τα παίζει όλα χωρίς κολλήματα κτλ και σου δίνει επιλογή κατεβάσματος του video.

ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση

το mYTUBE το εχω βαλει αλλα δεν εχω καταφερει να δω βιντεο μεχρι στιγμης.μονο να κατεβασω. εχω απορια ομως γιατι ενα τετοιο κινητο να μην εχει το αναλογο flashplayer στον browser να παιζει στα site οπως youtube ή στο facebook που κανουν αναρτησεις ή greektube ή αλλα πολλα. δεν υπαρχει καποιος browser που να παιζει και να μη κολαει η εικονα?

επισης καλο το αρθρο για τα κρυφα αρχεια αλλα δεν εχω ιδεα πως κανω save και δεν ξερω αν αυτο μπορω να το κανω σαν βημα για να μη περνάει καποιες ηχογραφισεις απο τον φακελο ''eggrafes'' στους ηχους.

Edited by hot_quicksilver

Φίλε αυτό που λες με youtube κλπ δεν το εχω παρατηρήσει. Από την πρώτη στιγμή που το έχω το N900 βλέπω κανονικά όλα τα video σε youtube, greektube, facebook κλπ, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο browser που έχει τo N900 σε αυτό το κομμάτι είναι νομίζω ο καλύτερος. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι δεν υποστηρίζει (ελπίζω προς το παρόν) Flash 10. Μακάρι να υποστήριζε flash και ο opera.

Φίλε αυτό που λες με youtube κλπ δεν το εχω παρατηρήσει. Από την πρώτη στιγμή που το έχω το N900 βλέπω κανονικά όλα τα video σε youtube, greektube, facebook κλπ, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο browser που έχει τo N900 σε αυτό το κομμάτι είναι νομίζω ο καλύτερος. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι δεν υποστηρίζει (ελπίζω προς το παρόν) Flash 10. Μακάρι να υποστήριζε flash και ο opera.

μολις τωρα μου εβγαλε το facebook οτι απαιτειται αναβαθμιση του flash player. πατησα να κανω και μου λεει να επιλεξω απο 3διαφορετικες εκδοσεις linux ... yum, tam η' rpm. :O:cry:

μολις τωρα μου εβγαλε το facebook οτι απαιτειται αναβαθμιση του flash player. πατησα να κανω και μου λεει να επιλεξω απο 3διαφορετικες εκδοσεις linux ... yum, tam η' rpm. :O:cry:

Ναι κι εγώ τώρα το είδα.. video από youtube στο facebook δεν παίζει. χρειαζεται flash 10. Στο youtube τα παίζει κανονικα.

εγω κανοντας αυτο που αναφερετε σε αυτο το ποστ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3266624#post3266624

μπορω και βλεπω κανονικα τα βιντεο του youtube στο facebook

θελω να κανω μεσω του skype τηλεφωνα στο εξωτερικο( κινητα και σταθερα αυτο γινεται μεσω wifi η μονο μεσω 3g;;

Γίνεται και με τους δύο τρόπους που αναφέρεις.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

εγω κανοντας αυτο που αναφερετε σε αυτο το ποστ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3266624#post3266624

μπορω και βλεπω κανονικα τα βιντεο του youtube στο facebook

χιλια μα χιλια ευχαριστω... ολους :)

Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν900.Έχω διαβάσει ότι είναι ένα θαυματουργό πολυεργαλείο!!Σκέφτομαι ωστόσο και το xperia X10!Διαφορετική φιλοσοφία maemo,android!Μπορείτε να μου πείτε έτσι σε επίπεδο εφαρμογών τι μπορεί να υποστηρίξει;

Σκέφτομαι να αγοράσω το Ν900.Έχω διαβάσει ότι είναι ένα θαυματουργό πολυεργαλείο!!Σκέφτομαι ωστόσο και το xperia X10!Διαφορετική φιλοσοφία maemo,android!Μπορείτε να μου πείτε έτσι σε επίπεδο εφαρμογών τι μπορεί να υποστηρίξει;

Τι ακριβως ψαχνεις;

Δες εδω μια λιστα με εφαρμογες:

http://maemo.org/packages/repository/list/fremantle_extras-devel_free_armel/

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Όταν με πέρνω από ένα κινητό στο n900 τηλέφωνο κάνει 2 τουτ και μετα αρχινάει να χτυπάει το n900.Μου το είχαν πει και το δοκίμασα και όντως συμβαίνει.Γίνετε και σε άλλους αυτό;Όποιος μπορεί ας το δοκιμάσει και να μου πει.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Καλησπέρα παιδιά!!έχω το εξής πρόβλημα κ είμαι σε απογνωση!!πριν έναν μηνα είχε μια πτωση το κηνιτό μ n900 κ μου εκανε ένα ραγισμα η οθόνη πολύ μικρό...όντως το χτύπημα ήταν δυνατο...αυτο το ράγισμα σιγα σιγά μεγάλωσε όσπου χώρισε η οθόνη στα δυο!!!τρελάθηκα!!το έστηλα στην alpha copy κ έγινε η αντικατάσταση κ όλα καλα.πάει αυτο.εκτός αυτού πήγαν να μου κάνουν αναβάθμιση κ επειδή το κηνιτό το είχα μεταφράσει στα ελληνικά χωρις καν να με ρωτισουν το στειλαν Φιλανδια!!σε ενα email μου παν πως αυτο το κηνιτό εχει θεμα...το κηνιτό καθυστερουσε απο βδομαδα σε βδομαδα..σε ενα παλι email τους ολ μου λεγαν πως ερχοταν κ κηνιτο δν έβλεπα...για να μην τα πολυ λεω το κηνιτό σημερα έφτασε στα χέρια μ...με μεγαλη χαρα ετρεξα να το παρω αφου μου παν πως όλα είναι οκ!!!αφου το πηρα κ έβαλα την καρτα παλι πρόβλημα..δν αντεξα ειπα θα το σπασω!!δν μου αναγνωριζει την sim τι αναβαθμισεις εκανα τι flashing τι format ολα τα κανα .....πιστευω κατι γινεται με το λογισμικο δν ξερω ειλικρινα...

παιδες εχω το εξης θεμα. εδω και πολυ καιρο δε μπορω να τραβηξω βιντεο. με το που παταω record κρασαρει η ακομα κ αν δεν κρασαρει στην αρχη, κρασαρει με το που θα σταματησω να κανω record. δοκιμασα να αποθηκευσω τοσο στην εσωτερικη μνημη οσο και στη καρτα αλλα τιποτα. το χει παθει κανεις αλλος ?

και σα να μην εφτανε αυτο στο "photos" μου λεει no pictures οσα ρεσταρτ και να κανα... το ιδιο και στο media player. 0 βιντεο 0 μπ3... μονο απο file manager τα βλεπω. το μονο update που εκανα σημερα ηταν να βγαλω και να ξσναβαλω το extra decoders support μπας και φτιαξει το θεμα με το βιντεο αλλα τσιμπησα κ αλλο προβλημα...

Edited by lucifsg

παιδες εχω το εξης θεμα. εδω και πολυ καιρο δε μπορω να τραβηξω βιντεο. με το που παταω record κρασαρει η ακομα κ αν δεν κρασαρει στην αρχη, κρασαρει με το που θα σταματησω να κανω record. δοκιμασα να αποθηκευσω τοσο στην εσωτερικη μνημη οσο και στη καρτα αλλα τιποτα. το χει παθει κανεις αλλος ?

και σα να μην εφτανε αυτο στο "photos" μου λεει no pictures οσα ρεσταρτ και να κανα... το ιδιο και στο media player. 0 βιντεο 0 μπ3... μονο απο file manager τα βλεπω. το μονο update που εκανα σημερα ηταν να βγαλω και να ξσναβαλω το extra decoders support μπας και φτιαξει το θεμα με το βιντεο αλλα τσιμπησα κ αλλο προβλημα...

Δεν του ριχνεις ενα Φλασαρισμα να στρωσει....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλησπέρα παιδιά!!έχω το εξής πρόβλημα κ είμαι σε απογνωση!!πριν έναν μηνα είχε μια πτωση το κηνιτό μ n900 κ μου εκανε ένα ραγισμα η οθόνη πολύ μικρό...όντως το χτύπημα ήταν δυνατο...αυτο το ράγισμα σιγα σιγά μεγάλωσε όσπου χώρισε η οθόνη στα δυο!!!τρελάθηκα!!το έστηλα στην alpha copy κ έγινε η αντικατάσταση κ όλα καλα.πάει αυτο.εκτός αυτού πήγαν να μου κάνουν αναβάθμιση κ επειδή το κηνιτό το είχα μεταφράσει στα ελληνικά χωρις καν να με ρωτισουν το στειλαν Φιλανδια!!σε ενα email μου παν πως αυτο το κηνιτό εχει θεμα...το κηνιτό καθυστερουσε απο βδομαδα σε βδομαδα..σε ενα παλι email τους ολ μου λεγαν πως ερχοταν κ κηνιτο δν έβλεπα...για να μην τα πολυ λεω το κηνιτό σημερα έφτασε στα χέρια μ...με μεγαλη χαρα ετρεξα να το παρω αφου μου παν πως όλα είναι οκ!!!αφου το πηρα κ έβαλα την καρτα παλι πρόβλημα..δν αντεξα ειπα θα το σπασω!!δν μου αναγνωριζει την sim τι αναβαθμισεις εκανα τι flashing τι format ολα τα κανα .....πιστευω κατι γινεται με το λογισμικο δν ξερω ειλικρινα...

καλημερα...σημερα την εκανα για nokia club αν κ δν νομιζω να γινει παλι τιποτα..καμια βοηθεια βρε παιδιά??έχει κανεις αλλος καποιο προβλημα σαν το δικό μ??

Καλησπέρα,

έκανα σήμερα μία μεγάλη βλακία.

Αγόρασα ένα N900 και ο αγοραστής με εξαπάτησε.

Δυστυχώς έκανα την συναλλαγή εκτός ebay, paypal κτλ.

Έχω την παρακάτω απορία:

Υπάρχει ένα χτύπημα (σαν κάποιος να προσπάθησε να το "ανοίξει" με αιχμηρό αντικείμενο) στη οπή του μεγαφώνου / μικροφώνου στο πάνω μέρος της μπροστινής όψης (αριστερά από το NOKIA και στο κέντρο).

Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το κάλυμμα της οθόνης; όχι όλη η οθόνη γιατί φαντάζομαι θα κοστίζει πανάκριβα. Βοήθεια!!

Καλησπέρα,

έκανα σήμερα μία μεγάλη βλακία.

Αγόρασα ένα N900 και ο αγοραστής με εξαπάτησε.

Δυστυχώς έκανα την συναλλαγή εκτός ebay, paypal κτλ.

Έχω την παρακάτω απορία:

Υπάρχει ένα χτύπημα (σαν κάποιος να προσπάθησε να το "ανοίξει" με αιχμηρό αντικείμενο) στη οπή του μεγαφώνου / μικροφώνου στο πάνω μέρος της μπροστινής όψης (αριστερά από το NOKIA και στο κέντρο).

Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το κάλυμμα της οθόνης; όχι όλη η οθόνη γιατί φαντάζομαι θα κοστίζει πανάκριβα. Βοήθεια!!

Αν είναι χτυπημένο μόνο το touchpad και όχι η LCD, τότε η αλλαγή πάει κάπου στα 50 euro ... Τώρα αν το nokia care το χρεώνει παραπάνω μπορείς να το ρωτήσεις... Πάντως αλλάζει :) ..