Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Ρύθμιση στο zoom έχει ο νέος dolphin???? Αλλιώς παραμένω φανατικός του Boat.....

αν εννοεις την επιλογη για μακρια, μετριο, κοντα, τοτε ναι εχει.

Στον όπερα αν πατούσες να ανοίξει μια σελίδα άλλα για κάποιο λόγο το μετάνιωνες υπήρχε το πλήκτρο Χ που σταματάει την διαδικασία. Στον DOLPHIN υπάρχει αντίστοιχο πλήκτρο;

Και δεν έχει δυστυχώς το wrapping του opera

νομιζω πως κανενας σε αυτο το θεμα δεν ειναι σαν τον opera. αλλα, η νεα εκδοση του εχει καποια θεματακια ακομα.

Εμένα πάντως ο dolphin μου τρώει πολύ μπαταρία....καμία σχέση με maxthon

Έχεις δίκιο σ αυτό, θέλει οπωσδήποτε greenify...

Εμένα πάντως ο dolphin μου τρώει πολύ μπαταρία....καμία σχέση με maxthon

Κι αφού το παρατήρησα κι εγώ, ξανά στον stock..

Έχω δοκιμάσει όλους τους δημοφιλείς browsers και δυστυχώς κανένας δε με κάλυψε, προς το παρόν είμαι με τον Maxthon και είναι αρκετά καλός. Ευκαιρία να δοκιμάσω τον dolphin ξανά όμως, τον χρησιμοποιούσα παλιά αλλά μετά από κάποιο σημείο και μετά βάρυνε πολύ. Ελπίζω με την τελευταία αναβάθμιση να σταμάτησε όλο αυτό το lag που είχε :rolleyes:

Εβαλα και εγω πριν λιγο τον νεο dolphin. Πολυ καλος ωραιο interface αλλα παρατήρησα και εγώ την μπαταρία να πέφτει λιγο παραπάνω απο το κανονικό.
Θοδωρής

αν τρωει (πραγμα που δεν εχω παρατηρησει να σου πω την αληθεια) μπορει να ειναι και λογω flash....εγω τον εχω παντα ενεργο παντως σε συνδιασμο με το dekstop toggles

Να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω να τρωει πολυ παραπάνω μπαταρία απκ τον στοκ στο note 2. Ισως να ειναι ιδεα μου.

Θοδωρής

Πέρα από το νέο interface, ο Dolphin 10 έχει καμιά διαφορά από τον Beta που και το flash του παίζει μια χαρά και δεν έχει και κανένα άλλο πρόβλημα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκιμάστε και τον Next broswer. Εμένα με ενθουσίασε τόσο που τον μετέφρασα στα Ελληνικά. Πιθανόν στο επόμενο update να βάλουν την Ελληνική μετάφραση.

Πέρα από το νέο interface, ο Dolphin 10 έχει καμιά διαφορά από τον Beta που και το flash του παίζει μια χαρά και δεν έχει και κανένα άλλο πρόβλημα;

Από πότε παίζει ο dolphin beta flash;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δοκιμάστε και τον Next broswer. Εμένα με ενθουσίασε τόσο που τον μετέφρασα στα Ελληνικά. Πιθανόν στο επόμενο update να βάλουν την Ελληνική μετάφραση.

Μπράβο σου, περιμένουμε update λοιπόν.;)

Ξεκιναω τη δοκιμη.απο αυτον σου απαντω ,ως ωρας απο ταμπλετ παει καλα.βαρεθηκα τον firefox και τα απιστευτα πολλα mb του.θα βαλω τον next στο κινητο-τωρα τσεκαρω ταμπλετ- και θα επανελθω.

Υγ:αληθεια,γιατι ζητα προσβαση σε τηλ.κλησεις?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

μακραν ο καλυτερος browser εκει εξω!

το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι δεν εχουν full screen επιλογη...

αν το κανουν και αυτο στο επομενο update πεταω τους παντες και κραταω μονο αυτον...

Από πότε παίζει ο dolphin beta flash;

Εγω παντως δεν καταφερα να παιξω flash στον dolphin...

Εδώ και αρκετούς μήνες.

Έχω δώσει οδηγίες για το πώς ενεργοποιείται ο flash στον Beta πριν μερικά post μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μακραν ο καλυτερος browser εκει εξω!

το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι δεν εχουν full screen επιλογη...

αν το κανουν και αυτο στο επομενο update πεταω τους παντες και κραταω μονο αυτον...

Έχουν ήδη βάλει επιλογή στις ρυθμίσεις για πλήρη οθόνη. Κοίταξε το πάλι...είναι η πρώτη επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων.

Έχουν ήδη βάλει επιλογή στις ρυθμίσεις για πλήρη οθόνη. Κοίταξε το πάλι...είναι η πρώτη επιλογή στο μενού των ρυθμίσεων.

Φίλε μου αν εννοείς αυτό [ATTACH]33666[/ATTACH]

Νομίζω ότι αυτό απλά κρύβει την μπάρα για να ψάχνεις την διεύθυνση που θες πάνω.

Εγώ θέλω full screen 100% όπως έχει ο dolphin ο παλιός ο όπερα ο boat κτλ..

Να φαίνεται στην οθόνη μου μονο ο browser και τιποτα άλλο.

Sent from my note2

Edited by freddaras

Εγω παντως δεν καταφερα να παιξω flash στον dolphin...

Αυτό λέω. Ο beta δεν παίζει. Αντίθετα ο κανονικός μετά την τελευταία αναβάθμιση, παίζει κανονικά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες τον dolphin στα κινητά μου και στην ταμπλέτα (στην υπογραφή μου) και είναι πλήρως ευχαριστημένος από την απόδοση στο flash. Σήμερα ήμουν στο contra.gr και είχε κάτι βιντεάκια από το dailymotion. Εκεί κολλούσε φοβερά ο dolphin και τελικά έκλεινε. Τελικά, αναγκαζόμουν να επικόλληση τη διεύθυνση στον Chrome για να τα δω. Μήπως υπάρχει κάποιο addon ή προγραμματάκι που να σου λέει με ποιο browser θέλεις να ανοίξεις το βίντεο ή το link; Επίσης μου κόλλησε ο dolphin σε σελίδα που είχε πολλά embedded βιντεάκια από το YouTube, ενώ ο Chrome δεν κολλούσε.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο