Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Πάρα πολύ ωραία και ενδεικτικά τα παραδείγματα που ανέφερε ο συμφορουμιτης πριν.

Και αυτό το χαρακτηριστικό, αυτήν την πολύ μεγάλη ευκολία την έχει μόνο ο όπερα από όσο ξέρω.

Και ναι είναι πάρα πολλές οι σελίδες που δεν έχουν mobile έκδοση και βοηθάει αφάνταστα αυτό το σύστημα να μπορείς να τις διαβάζεις όσο μεγάλα και αν είναι τα γράμματα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

διαφωνω στο τελευταιο οπως γραφω, εξαρταται κιολας που μπαινει ο καθενας,

προσωπικα μπαινω και παρακολουθω συγκεκριμενα πραγματα

Πάρα πολύ ωραία και ενδεικτικά τα παραδείγματα που ανέφερε ο συμφορουμιτης πριν.

Και αυτό το χαρακτηριστικό, αυτήν την πολύ μεγάλη ευκολία την έχει μόνο ο όπερα από όσο ξέρω.

Και ναι είναι πάρα πολλές οι σελίδες που δεν έχουν mobile έκδοση και βοηθάει αφάνταστα αυτό το σύστημα να μπορείς να τις διαβάζεις όσο μεγάλα και αν είναι τα γράμματα.

Την εχει πλεον και ο εξαιρετικος samsung ie. Το μονο (σοβαρο) μειον του ειναι οτι δεν παιζει σε μη σαμσουνγκ συσκευες................

Την εχει πλεον και ο εξαιρετικος samsung ie. Το μονο (σοβαρο) μειον του ειναι οτι δεν παιζει σε μη σαμσουνγκ συσκευες................

στην δικια μου συσκευη παντως παιζει ο ie, εκτος και αν εννοεις κατι αλλο

Τον Samsung Browser δε μπαινω καν στον κοπο να τον δοκιμασω γιατι ζηταω περισσοτερα δικαιωματα και απο τον Chrome!

Τωρα οσο για το text wrapping, οντως ειναι σαν το word wrap που εχει το σημειωματαριο στα windows, αλλα μου φαινεται αχρηστη λειτουργια. Ο οπερα ειναι αργος οπως και να το κανουμε..

Τον Samsung Browser δε μπαινω καν στον κοπο να τον δοκιμασω γιατι ζηταω περισσοτερα δικαιωματα και απο τον Chrome!

Τωρα οσο για το text wrapping, οντως ειναι σαν το word wrap που εχει το σημειωματαριο στα windows, αλλα μου φαινεται αχρηστη λειτουργια. Ο οπερα ειναι αργος οπως και να το κανουμε..

Μόνο αργός δεν είναι ο Όπερα φίλε μου, εκπλήσσομαι που το διαβάζω.

Θεωρείται (και είναι) από τους ταχύτερους.

Παύλος Παυλίδης 

Και μόνο που εχει διαφημίσεις αρνούμαι να τον κανω εγκατάσταση. Όπως και τον yandex.

Δεν έχει διαφημίσεις ο Όπερα.

Καμία απολύτως.

Έχει και ad blocker.

Παύλος Παυλίδης 

Μόνο αργός δεν είναι ο Όπερα φίλε μου, εκπλήσσομαι που το διαβάζω.

Θεωρείται (και είναι) από τους ταχύτερους.

Πιο αργός πεθαίνεις...ειδικά αν έχεις ενεργοποιήσει το adblock.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο πάντως.

Παύλος Παυλίδης 

το σαββατοκυριακο δοκιμασα εκτενως via & naked,

σαν τον uc κανείς!

ο οποιος, μπορει να πεταξει ειδοποιηση μεχρι και.. για την φορτιση (smart charge), αλλα τα features που εχει ξαναλεω, δεν τα εχει κανεις!

παμε λοιπον:

1) ανοιγω και τους 3 browsers και παω και ανοιγω απο 10 tabs στον καθενα και επιστρεφω να δω τι γινεται,

στον via και στον naked ειχαν "ξεφορτωθει" και παλευαν τα ξαναφορτωσουν, στον uc ηταν εκει και με περιμεναν, εντελως απειραχτα και αθικτα!!

2) ουτε ο via ουτε ο naked σωζουν τα passwords! αντιθετα ο uc σωζει μεχρι και https (ssl) passwords

3) επισης, στον via ειχα κατι προβληματακια με το download απο σελιδες hosting τυπου

4) παντως εχουν και δυο καλα features οι δυο.. μικρουληδες, ο via (επιτελους ενας browser που κανει σωστα το.. απλο)

δεν ξανανοιγει τα tabs οταν τον κλεισεις και τον ξανανοιξεις (οταν επιλεξεις την σχετικη ρυθμιση) και

ο naked εχει εξαιρετικο popup blocker (="μην ανοιγεις κανενα popup αν δεν εχει πατηθει απο τον χρηστη"!),

πολυ σωστος και ωραιος ειδικα για περιπτωσεις οπως η παραπανω (download απο file hosting)

1. Επειδη κι εγω δουλευω με πολλα tabs, τη διατηρηση την κανουν και οι 3 browsers που εχω ( Habit, samsung ie, firefox nightly).

2. Στη διατηρηση passwords ο Habit εχει χοντρο προβλημα αλλα οι αλλοι 2 τα κρατανε.

3. Τα ιδια και με το download, ο habit εχει λιγα προβληματα ενω οι αλλοι 2 εχουν κατεβασει τα παντα.

samsung δεν μπορω να βαλω, μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη καμια συσκευη μου (g2 & moto e με kitkat),

firefox δεν ειναι πολυ βαρυς; εχω τον κλασσικο αλλα πιο πολυ για να μου κραταει/συγχρονιζει bookmarks/passwords κλπ,

σ αυτο ειναι ο καλυτερος (αντε και κανας chrome να το κανει κι αμα... οταν ειχα δοκιμασει πριν απο κατι μηνες δεν το εκανε σωστα..)

samsung δεν μπορω να βαλω, μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη καμια συσκευη μου (g2 & moto e με kitkat),

firefox δεν ειναι πολυ βαρυς; εχω τον κλασσικο αλλα πιο πολυ για να μου κραταει/συγχρονιζει bookmarks/passwords κλπ,

σ αυτο ειναι ο καλυτερος (αντε και κανας chrome να το κανει κι αμα... οταν ειχα δοκιμασει πριν απο κατι μηνες δεν το εκανε σωστα..)

Ναι δυστυχως ο samsung ie ειναι για λολιποπ+. Δυστυχως κι εγω δεν μπορω να τον βαλω στο νοτε2 που εχω για 2η συσκευη.

Το αν ειναι βαρυς ή οχι ο καθενας κρινει ξεχωριστα, και μονο με μια δοκιμη θα εχεις απαντηση. Εγω τον εχω κυριως επειδη εχει αριστο desktop mode. Αφου εχεις δοκιμασει τα παντα, δωσε 2 ωρες και στο ultrex :) :) (στον nightly).

μιας και μιλάτε για τον UC τον δοκιμάζω τώρα πολύ γρήγορος! μια ερώτηση για αρχή. στην speed dial τα σαιτ που βάζω δεν θα έχουν thumbnail? έτσι άχρωμα θα είναι;

επίσης γίνεται το home button να πάει στην μέση της κάτω μπαρας;

0a2d47ff1c2b99845356c9799cd1531f.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ilka71

1) καποια εχουν, facebook π.χ., αλλα οχι ολα μαλλον

2) οχι, δεν εχει τοσο πολυ προσαρμογη οσο ο habit,

το βασικο του προσον κατ εμε ειναι οτι μπορεις να ανοιξεις οσα tabs θελεις (οκ, μεχρι 20),

να τον κανεις minimize και να κανεις οτι θελεις σχεδον στο κινητο σου και

οταν επιστρεψεις τα tabs σου οχι μονο θα ειναι εκει, αλλα θα ειναι και ανοικτα!!

ολοι οι υπολοιποι browsers ή θα κρασαρουν σε τετοια περιπτωση ή θα σου κανουν "unload" τα tabs κλπ

πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε κατι express, notifications charging κλπ,

και στην αριστερη καρτελα του speed dial πηγαινε manage cards και κλειστα ολα

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα οπότε συγνώμη προκαταβολικά.

Εδώ και κάποιες μέρες, όταν θέλω να ανοίξω ένα λινκ από το Facebook, μου το ανοίγει σε περιήγηση του Facebook και αυτό διότι κάποια στιγμή πάνω στη βιασύνη μου, είχα διαλέξει αυτό όταν με ρώτησε το κινητό με ποιόν περιηγητή θέλω να ανοίγω τα λινκ (και δυστυχώς πάτησα να τα ανοίγει πάντα με τον περιηγητή του Facebook).

οπότε η ερώτηση μου είναι ποιός είναι ο τρόπος να αλλάξω τον περιηγητή που ανοίγω τα λινκ από το Facebook ή έστω να βρω τρόπο ώστε να μου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε λινκ να διαλεγω (ξανά) εγώ με ποιόν περιηγητή θα ανοίγω το κάθε λινκ

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα πας στο εικονιδιο "περιήγηση του Facebook", θα πατησεις πληροφοριες και θα πας κατω-κατω εκει που γραφει "εκκαθαριση προεπιλογων" και θα το πατησεις ;)

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα οπότε συγνώμη προκαταβολικά.

Εδώ και κάποιες μέρες, όταν θέλω να ανοίξω ένα λινκ από το Facebook, μου το ανοίγει σε περιήγηση του Facebook και αυτό διότι κάποια στιγμή πάνω στη βιασύνη μου, είχα διαλέξει αυτό όταν με ρώτησε το κινητό με ποιόν περιηγητή θέλω να ανοίγω τα λινκ (και δυστυχώς πάτησα να τα ανοίγει πάντα με τον περιηγητή του Facebook).

οπότε η ερώτηση μου είναι ποιός είναι ο τρόπος να αλλάξω τον περιηγητή που ανοίγω τα λινκ από το Facebook ή έστω να βρω τρόπο ώστε να μου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε λινκ να διαλεγω (ξανά) εγώ με ποιόν περιηγητή θα ανοίγω το κάθε λινκ

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχει μέσα στην εφαρμογή στις ρυθμίσεις επιλογή να ΜΗΝ ανοίγει τα λινκ να τον ενσωματωμένο αλλά με εξωτερικό. δες στις ρυθμίσεις

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στον uc αυτό που κάνει save data πως απενεργοποιειται ;

στον uc αυτό που κάνει save data πως απενεργοποιειται ;

τι εννοεις save data; passwords, history κλπ;

settings -> cloud boost απενεργοποιησε οτι δεν θελεις (mobile data/wifi)

δεν τα έχω ενεργά!

και κάτι άσχετο... τα μηνύματα του Facebook δεν γίνεται να τα δούμε στον UC ΧΩΡΊΣ να εγκαταστήσεις το MESSENGER? μόνο στον όπερα γίνεται. ούτε στο Firefox μπορείς. απλά ρωτάω για τον UC 6ad742c3a53617f617dbef0a2776f407.jpg

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο