Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Αυτό λέω. Ο beta δεν παίζει. Αντίθετα ο κανονικός μετά την τελευταία αναβάθμιση, παίζει κανονικά.

Μια χαρά έπαιζε και ο beta, απλά ήθελε κάποια customia.

Αφού όμως βγήκε ο επίσημος με κανονική υποστήριξη, δεν υπάρχει θέμα να σας απασχολεί. Εγώ μένω με τον Beta γιατί είμαι ευχαριστημένος όπως είναι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μεχρι χθες χρησιμοποιουσα τον opera (τον νεο), αλλα ειχα φριξει με τα κρασαρισματα και την υπολειτουργικοτητα του. Οποτε εδω και μια μερα εχω 'λιωσει' το μαρκετ να βρω τον καταλληλο, μετα απο πολλες δοκιμες εβαλα και τον NEXT Browser που αναφερει κι ο φιλος πιο πανω. Λοιπον εχω παθει πλακα, ειναι λες και ηταν στο μυαλο μου οι προγραμματιστες. Ειναι απλα υπεροχος, οτι πιο κομψο και πρακτικο ειδα ποτε μου. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα σε ΟΛΟΥΣ :-P

Αν γυρίσεις τον browser σε mobile θα δεις κανονικά τα βίντεο του daily, εμένα μου τα παίζει και σε desktop αλλά όχι σε full screen...

Τώρα από την Ταμπλέτα τη nexus 7 που γράφω δεν μου τα παίζει. Βασικά δεν θέλω να γυρίσω σε Mobile Mode γιατί με βολεύει περισσότερο σε desktop Mode. Πάντως δε με πολυαπασχολεί το γεγονός γιατί και ο maxthon και ο next ππαίζουν κανονικά σε desktop Mode από dialymotion. Οπότε μάλλον θα μεταφερθώ στον next και αν δεν με βολέψει θα δοκιμάσω τον maxthon.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες τον dolphin στα κινητά μου και στην ταμπλέτα (στην υπογραφή μου) και είναι πλήρως ευχαριστημένος από την απόδοση στο flash. Σήμερα ήμουν στο contra.gr και είχε κάτι βιντεάκια από το dailymotion. Εκεί κολλούσε φοβερά ο dolphin και τελικά έκλεινε. Τελικά, αναγκαζόμουν να επικόλληση τη διεύθυνση στον Chrome για να τα δω. Μήπως υπάρχει κάποιο addon ή προγραμματάκι που να σου λέει με ποιο browser θέλεις να ανοίξεις το βίντεο ή το link; Επίσης μου κόλλησε ο dolphin σε σελίδα που είχε πολλά embedded βιντεάκια από το YouTube, ενώ ο Chrome δεν κολλούσε.

Flashify... Browser switch

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Flashify... Browser switch

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Το είχα δδοκιμάσει και παλιότερα το flashify, αλλά μου είχε φανεί δύσχρηστο και το είχα σβήσει. Αλλά τώρα βλέπω ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Να είσαι καλά.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ξηλωσα ξανα τον Dolphin επειδη ρουφαγε την μπαταρια σαν νερο,δεν ξερω γιατι.

Θα δοκιμασω και τον next.

Προς ωρας επιστροφη στον συμπαθητικο εως πολυ καλο UC Browser

Καλημέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι να έχουμε:)

Θα ήθελα την βοήθειά σας.....

Ενω από το PC μου μπαίνω σε μια σελίδα και συγκεκριμένα στο (https://adhitprofits.com/member/overview.php) όταν παω να μπώ από το κινητό μου (SGS3) δεν μου φορτώνει την σελίδα.

Ο Browser που χρησιμοποιώ είναι ο Dolfin αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα μιας και προσπάθησα το ίδιο και με τον Chrome (τον ίδιο έχω και στο PC).

Ο κολητός μου που έχει I-Phone μπαίνει μια χαρά.

Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ?

Edited by vaterle
Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Δοκιμαζω τον next browser. Γιατι δεν με αφηνει συνδεμενο στις σελιδες?

Δοκιμασα τον next, δεν ελεγε.

Δοκιμασα τον boat με το κλειδι....συνεχως ξανανοιγε κι ετρεχε στο παρασκηνιο. Αν και πολυ καλος, καλυτερος του dolphin, δεν θελω να μενει ανοικτος.

Τον παγωσα για ωρα αναγκης και ξαναγυρισα στον dolphin.

Δεν ξαναψαχνω.

Ξεκιναω τη δοκιμη.απο αυτον σου απαντω ,ως ωρας απο ταμπλετ παει καλα.βαρεθηκα τον firefox και τα απιστευτα πολλα mb του.θα βαλω τον next στο κινητο-τωρα τσεκαρω ταμπλετ- και θα επανελθω.

Υγ:αληθεια,γιατι ζητα προσβαση σε τηλ.κλησεις?

5 μερες ο next δοκιμασμενος.πολυ καλος.σχετικα ελαφρυς(ο uc browser μου φαινεται πιο ελαφρυς) στο ανοιξε-κλεισε (σπανιως κολλα σε σαιτ) με εμφανιση ολων των σαιτ.δειχνει και mobile version του myphone.gr σε tablet.θα επανελθω για περισσοτερο feedback.

Καλημερα

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ενω από το PC μου μπαίνω σε μια σελίδα και συγκεκριμένα στο (https://adhitprofits.com/member/overview.php) όταν παω να μπώ από το κινητό μου (SGS3) δεν μου φορτώνει την σελίδα.

Ο Browser που χρησιμοποιώ είναι ο Dolfin αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα μιας και προσπάθησα το ίδιο και με τον Chrome (τον ίδιο έχω και στο PC).

Κάποιος να βοηθήσει????

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Κάποιος να βοηθήσει????

Μονο αυτη τη σελιδα δεν μπορεις; τις αλλες τις βλεπεις κανονικα;

Εχεις ανοιξει το ιντερνετ;

YΓ.

Η συγκεκριμενη σελιδα μαλλον θεωρειται επικινδυνη και μαλλον πρεπει να την χαρακτηρισεις οκ, για να την παιξουν. Δοκιμασε το. Αλλο τπτ δεν ξερω.

Edited by pavlitakis1

μόνο αυτή΄ν δεν παίζει ενώ από τον υπολογιστη την παιζει και με αντιβαιρους.Στο κινητό δεν έχω αντιικό και δεν ανήγει.Πως μπορώ να την χαρακτηρίσω οκ?

μόνο αυτή΄ν δεν παίζει ενώ από τον υπολογιστη την παιζει και με αντιβαιρους.Στο κινητό δεν έχω αντιικό και δεν ανήγει.Πως μπορώ να την χαρακτηρίσω οκ?

Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε ολα τα φιλτρα.

Δεν χρησιμοποιω τους συγκεκριμενους browsers, αλλα καπου εκει γυρω θα ειναι.

ΥΓ.

Κανε ενα clear data,cookies.

Edited by pavlitakis1

5 μερες ο next δοκιμασμενος.πολυ καλος.σχετικα ελαφρυς(ο uc browser μου φαινεται πιο ελαφρυς) στο ανοιξε-κλεισε (σπανιως κολλα σε σαιτ) με εμφανιση ολων των σαιτ.δειχνει και mobile version του myphone.gr σε tablet.θα επανελθω για περισσοτερο feedback.

Καλημερα

Θέλω να μάθω πως τα πάει με την μπαταρία;

Θοδωρής

Θέλω να μάθω πως τα πάει με την μπαταρία;

Δε βλεπω αξιοσημειωτη διαφορα,με firefox ειχα μεγαλυτερη καταναλωση.

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα ένα κινέζικο κινητό Jiayu G4. Και έχει την εφαρμογή internet 4,2, στο παλιό μου κινητό και ταμπλέτα που έχω με εφαρμογή internet 4,1 στην αρχή που συνδέθηκα μου έκανε συγχρονισμό στους σελιδοδείκτες από το σταθερό το pc που έχω το chrome. Στο jiayu G4 δεν έχει γίνει αυτό!!! Ξέρεται πως μπορώ να το κάνω αυτό η να τα περάσω σαν σε αρχείο?

παιδια μονο εμενα ενοχλει το γεγονος οτι στον Next δεν εχουμε full screen?

γιατι κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο για μενα...

Με opera mobile και Dolphin Beta βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη η σελίδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι,δεν εχει full screen.αλλα δε με πειραζει.ειναι ωραιος,γρηγορος (οχι οσο ο uc) αλλα οσες καρτελες και αν ανοιξα δεν κρασσαρε ποτε.σε αντιθεση με uc.και τον εχω δουλεψει τον uc πανω απο 1.5 χρονο οσο δεν παει.και τον κανονικο,και τον hd ,και τον mini.απλα ο next μου φαινεται καλυτερος.τον δουλευω λιγο.αν παρουσιασει κατι θα το αναφερω...

Ναι δεν λεω. Full screen τα σπάει αλλα αφου εισαι με note 2 τι σε νοιάζει; :p

Θοδωρής

Ναι δεν λεω. Full screen τα σπάει αλλα αφου εισαι με note 2 τι σε νοιάζει; :p

Εχμμμμμ όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο :p

Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερη οθόνη όταν σερφαρω.

Είναι ο μοναδικός λόγος που δεν τον κανω τον βασικό μου browser.

Τεσπα πιστεύω θα το διορθώσουν στο μέλλον και αυτό.

Sent from my note2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο