Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!!!Χαιρομαι που σιγα σιγα το κινητο εμφανιζεται και ετσι θα μπορεσουν ολο και ποιο πολλοι να το χαρουν.Με ολα αυτα που διαβασα σημερα 3-4 σελιδες σε μια μερα με εβαλαν σε σκεψεις..!!

1.Το θεμα με τα products codes ειναι λιγο σπαστικο!!Γιατι πρεπει να υπαρχουν τοσα πολλα και οχι μια οδο οπως εγραψε ενα μελος ποιο πριν και ετσι να ειμαστε ολοι ποιο cool με το θεμα αναβαθμισης-εγγυησης κλπ...???Το δικο μου ειναι EYRO2 GERMANY 0599762 αν καποιος αλλος που εχει το κινητο και εχει το ιδιο πληζ ας μου πει τοτε ολοι εμεις καλος η κακος που εχουμε παραεισαγωγης οχι οτι υστερουμε σε κατι αλλα τι να πουμε???Γιαυτο υπομονη!!

2.Τωρα οσο για το θεμα του ξαφνικου θανατου τι να πω μακρια απο μας,απο ολους δηλαδη εγω παντως εδω και 10 χρονια και βαλε εχω αλλαξει καμια 15αρια και παραπανω nokia (παντα) και σε κανενα δεν μου εχει συμβει ποτε!!! (ο φιλος bmw316turbo οποτε εχει καποιο νεο ας μας πει) Τα bugs-μικροκολληματα ειναι αλλο θεμα και σε αυτα παντα (δυστυχως) η nokia ειχε μια σχεση ενα φλερτ σε αρκετα κινητα της!!Οπως και να εχει παμε μπροστα και τα πραγματα πρεπει να πανε προς το καλυτερο γιατι η τεχνολογια παει μπροστα και οι απαιτησεις του καταναλωτη επισης!!!

Καλη συνεχεια σε ολους ;);)

Φιλικα zerv_5800

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την επιδότηση μπορείς να την πάρεις ολόκληρη ως έκπτωση στο πάγιό σου (μοιρασμένη σε 12 μήνες φυσικά) και να τσιμπήσεις το τηλέφωνο απ' όπου γουστάρεις. Ξεκολλάτε, έχουν αλλάξει τα πράγματα (δυστυχώς, έχουν μειωθεί κι οι επιδοτήσεις).

Άλλος είναι ο κολλημένος που δεν διαβάζει ούτε τις απαντήσεις στα μηνύματα του. Τα ίδια μου είχες πει και κάποιες σελίδες πριν και σου απάντησα ότι αν έχεις μηδέν πάγιο, πώς θα πάρεις έκπτωση;; :!: Ούτως ή άλλως, ελπίζω να μας επιτρέψεις, αν θέλουμε επιδότηση, να πάρουμε επιδότηση...

Παραεισαγωγή. Όλα τα N8 που προορίζονται για Ευρώπη (και φυσικά Ελλάδα) είναι Made in Finland. Made in China είναι όσα προορίζονται για Ασία και Αμερική. Επίσης, στα Made in China έχεις μάλλον πολύ περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε ελαττωματικό μοντέλο που θα σου εμφανίσει το φαινόμενο του «ξαφνικού θανάτου», καθώς οι περισσότερες τέτοιες αναφορές είναι από Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Ινδία (χώρες στις οποίες κυκλοφορούν τα N8 που έχουν κατασκευαστεί στην Κίνα).

Φίλε μου και το δικό μου είναι made in china άλλα προοριζόταν για γαλλια.Μην λεμε οτι θελουμε.Και κάποιο κρούσμα ξαφνικού θανάτου είχε γίνει και σε ευρωπη;)

Edited by Itchrist86
[QUOTE][/QUOTE]

Τι πίνετε και δεν μας δίνετε εδώ μέσα!!!

Μη τραγικοποιειτε τα πράγματα!

Εδώ το iphone4 όταν είχε πρωτοβγει σε κάποιες παρτίδες το λευκό το έδειχνε κίτρινο...

Να μη μπω για τη κεραία (ultra fail)

Μη κοιτάτε που εδώ οι νεοέλληνες το έχουμε σε θήκουλα το καημένουλι μη κρυώσει :p

Και φυσικά μετά από 4 μήνες λίγο δύσκολο να ήρθε ελαττωματική παρτίδα εδώ πέρα...

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη!

Μεγειες σε όσους το πήρανε !

Θα το έχω και εγώ σε 10 μερούλες!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Προχτές πήγα και το ξανα είδα από κοντά.Ρώτησα και μου είπαν οτι θα είναι διαθέσιμο από Nokia Care στις 1 Δεκεμβρίου

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Τι γίνετε με τα τόσα Product Code ?

Το 0599774 τις πρώτης σελίδας λέει BALKANS DG ενώ για BALKANS GR γράφει 0599850

Και υπάρχουν και

0599851: BALKANS GR SERBIA

0599852: BALTIAN GR

0599849: CIS GR

0599840: EURO1 GR ALPS

0599839: EURO1 GR FRANCE

0599836: EURO1 GR ITALY

0599838: EURO1 GR MALTA

0598997: EURO1 GR UK IRELAND

0599840: euro1_gr_alps

0599839: euro1_gr_france

0599836: euro1_gr_italy

0599838: euro1_gr_malta

0598997: euro1_gr_uk_ireland

0599841: EURO2 GR

0599842: EURO2 GR GERMANY

0599843: EURO2 GR TURKEY

και πολλά άλλα με GR ... ενώ της Vodafone δίνει τρις φορές το ίδιο 059D2V9: N8-00 RM-596 Vodafone GR GR Dark Grey V1 και της Cosmote δύο φορές το 059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1

Ποια απ΄όλα είναι τα σωστά?

:wacko:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Τι γίνετε με τα τόσα Product Code ?

Το 0599774 τις πρώτης σελίδας λέει BALKANS DG ενώ για BALKANS GR γράφει 0599850

Και υπάρχουν και

0599851: BALKANS GR SERBIA

0599852: BALTIAN GR

0599849: CIS GR

0599840: EURO1 GR ALPS

0599839: EURO1 GR FRANCE

0599836: EURO1 GR ITALY

0599838: EURO1 GR MALTA

0598997: EURO1 GR UK IRELAND

0599840: euro1_gr_alps

0599839: euro1_gr_france

0599836: euro1_gr_italy

0599838: euro1_gr_malta

0598997: euro1_gr_uk_ireland

0599841: EURO2 GR

0599842: EURO2 GR GERMANY

0599843: EURO2 GR TURKEY

και πολλά άλλα με GR ... ενώ της Vodafone δίνει τρις φορές το ίδιο 059D2V9: N8-00 RM-596 Vodafone GR GR Dark Grey V1 και της Cosmote δύο φορές το 059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1

Ποια απ΄όλα είναι τα σωστά?

:wacko:

Το GR σημαίνει Green, όχι Greece. :lol:

Στο Ν8 μπορούμε να έχουμε αγγλικό interface και γλώσσες εισαγωγής ελληνικά-αγγλικά όπως πχ σε ένα iphone;

Ναι μπορείς.

Ανέκαθεν είχαν τη δυνατότητα διαχωρισμού της γλώσσας των μενού από αυτή για τη γραφή τα κινητά Symbian.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έψαχνα για διαφορές στις γλώσσες στα αρχεία rofs2 στα product code για balkans & variant greece.

Από ότι είδα το αρχείο είναι ίδιο, οπότε διαφορές στις γλώσσες δεν υπάρχουν.

Και εκεί θυμήθηκα τον FM Transmitter.

Υποτίθεται ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται... άρα αν μπορούν τα παιδιά με variant greece να το επιβεβαιώσουν, αν υπάρχει στη συσκευή τους.

μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα μπορω να σας πω τα εξης. επισημα ο vodafone δεν το εχει παραλαβει αλλα περιμενει την επομενη ισως και την μεθεπομενη με αποτελεσμα να μην εχει ενημερωσει τα καταστηματα για ημερομηνια διαθεσης. ταπαιδια που τα πηραν απο καταστηματα vodafone καπου στον πειραια αν δεν κανω λαθος τα βρηκαν διοτι οι ιδιοκτητες των καταστηματων εξασφαλισαν γρηγορα τα πρωτα τεμαχια Edited by katsaplian

Nαι καλά, πότε πρόλαβαν απο 18/11 που διορθώθηκε το πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής και ήρθαν νέες παρτίδες; Εγω στις 19/11 είχα N8 με ελληνικό product code στα χέρια μου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3391799#post3391799

Χμ.. Σωστό και αυτό ... οπότε πιο σίγουρη λύση η αναμονή για ένα ικανό διάστημα ως ότου φύγει η πρώτη παρτίδα.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Το GR σημαίνει Green, όχι Greece. :lol:

Τι λες τώρα, μ΄έστησες αδιάβαστο :lol::lol:

Το DG δηλ. είναι Dark Grey :lol: βρε τι πάθαμε ....

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Το δικό μου Ν8, με το γερμανικό product code 0599762 είναι made in finland.

δεν μου δουλεύει άψογα ο fm transmiter στο αυτοκίνητο (θα το δοκιμάσω και αλλού μπας και το τουτου μου έχει μακριά την κεραία από τη θέση του οδηγού), κάνει παράσιτα

Το fm transmitter έχει πολύ μικρή εμβέλεια και αν βρεις το ακριβές σημείο της κεράιας και βάλεις το κινητό δίπλα, θα καθαρίσει ο ήχος από κάθε παράσιτο. Εξαρτάται βέβαια και από την συχνότητα που επέλεξες και το κατά πόσο είναι καθαρή - πράγμα πολύ δύσκολο στην Αθήνα.

Το gps σε "βρίσκει" πραγματικά όπου κι αν είσαι. Δοκίμασα 2 διαφορετικά σπίτια, στο ένα πήγα και στο υπόγειο. Λοκάρει κατευθείαν τη θέση σου βάσει δικτύων wifi Κλπ πιθανολογώ! Ωστόσο μέχρι εκεί. Για να πλοηγηθείς, πρέπει να κλειδώσει δορυφόρο οπότε πρέπει να βγεις εκτός εσωτερικών χώρων, όπου δεν κλειδώνει αμέσως. Ο καιρός θα δείξει.

Λογικό, δεν θα χρειαστεί ποτέ σου να κάνεις πλοήγηση μέσα σε ένα υπόγειο ή σε κλειστό χώρο. :)

Λείπει μια τεράστια μαγκιά από τα μηνύματα, όπου για παράδειγμα στο Ε52 είχε πρωτεύουσα και δευτερεύουσα γλώσσα, πράγμα το οποίο όταν συνίθιζες έγραφες σφαίρα και στις δύο γλώσσες ταυτόχρονα (αγγλικά ελληνικά).

Συμφωνώ απολύτως. Το Τ9 είναι άψογο και με την υπερευαίσθητη οθόνη γράφεις ταχύτατα αλλά μερικές λεπτομέρειες όπως το διπλό λεξικό και η εναλλαγή γλώσσας με ένα μόνο πάτημα θα έκαναν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Ελπίζω να γίνει κάτι σε αυτό τον τομέα.

Είναι γενικά πολύ πολύ γρήγορο στο να λοκάρει wifi, να ανοίγει, να κλείνει εφαρμογές και στο σερφάρισμα (ωστόσο το συγκρίνω με Ε52 οπότε μάλλον δε μετράει η άποψή μου!

Ισχύει 100%. Ο δέκτης του είναι απίστευτα ευαίσθητος και δυνατός. Έχω κάνει πολλά τεστ και εκεί που το Ν900 (με επίσης πολύ καλό δέκτη) αργούσε να συνδεθεί ή ζοριζόταν, το Ν8 συνδέεται άμεσα και κατεβάζει δεδομένα ταχύτατα. Απλά άψογο.

Το θεμα με τα products codes ειναι λιγο σπαστικο!!Γιατι πρεπει να υπαρχουν τοσα πολλα και οχι μια οδο οπως εγραψε ενα μελος ποιο πριν και ετσι να ειμαστε ολοι ποιο cool με το θεμα αναβαθμισης-εγγυησης κλπ...???Το δικο μου ειναι EYRO2 GERMANY 0599762 αν καποιος αλλος που εχει το κινητο και εχει το ιδιο πληζ ας μου πει τοτε ολοι εμεις καλος η κακος που εχουμε παραεισαγωγης οχι οτι υστερουμε σε κατι αλλα τι να πουμε???Γιαυτο υπομονη!!

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι αν οι αναβαθμίσεις θα διατίθενται αμέσως για την συσκευή μας. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες χωρίς καμία σημασία. Και για το θέμα εγγύησης δεν τίθεται θέμα. Από την στιγμή που έχετε ελληνική συσκευή σας καλύπτει κανονικά η εγγύηση της αντιπροσωπείας.

Δείτε αυτό το tweet που μόλις έκανε η cosmote

Να δούμε και την τιμή όμως. Εμένα μου είπαν 520€ όταν ρώτησα. Ελπίζω (για το καλό τους) να το ξανασκέφτηκαν, καθώς άλλοι το πουλάνε πολύ φθηνότερα. Το N97 πάντως το είχα πάρει από αυτούς, γιατί ο υπάλληλος που περνούσε τις τιμές είχε προφανώς κάνει λάθος, και αντί για 660€ που το πουλούσαν όλοι (και ο Γερμανός), αυτοί το έδιναν στα 600€. :lol: Κάποια στιγμή το πήραν χαμπάρι, αλλά ήταν ήδη αργά... :p

Αν κάνουν και με το N8 κανένα τέτοιο λαθάκι, μπορεί και να τους προτιμήσω... Αν δεν είναι branded, γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται (και υπάρχουν και τα αντίστοιχα product codes, όπως και για τη Vodafone). T-Mobile γαρ...

Edited by terrestial

Με τον πλέον βροντώδη τρόπο η ΝΟΚΙΑ ανακοινώνει την κυκλοφορία του Ν8. Σήμερα στην πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ στο πάνω μέρος, υπάρχει η σχετική διαφήμιση- αναγγελία.

Πρέπει να πάρουν μπροστά επιτέλους. Και δεν θέλει απλά διαφήμιση, αλλά να τονίσουν τις ξεχωριστές δυνατότητες του Ν8 και γενικά του S^3.

οσοι πηρατε απο vodafone (μολις εκλεισα ενα και θα το παρω το απογευμα) το πακετο ηταν πληρες? με usb onthego & hdmi καλωδια

Μολις το πηρα απο wind, ελληνικοτατο(το τσεκαρα τηλεφωνοντας στη νοκια) και επειδη ο υπαλληλος στο καταστημα ειναι γνωστος μου το εδωσε με την προσωπικη του εκπτωση στα 421!!!!

τωρα φορτιζει και αργοτερα θα το σκισω....

οσοι πηρατε απο vodafone (μολις εκλεισα ενα και θα το παρω το απογευμα) το πακετο ηταν πληρες? με usb onthego & hdmi καλωδια
Αφου στο site της vodafone λεει coming soon.Υπάρχει για άμεση αγορά?Έχασα τέτοιο πράγμα?

Μολις το πηρα απο wind, ελληνικοτατο(το τσεκαρα τηλεφωνοντας στη νοκια) και επειδη ο υπαλληλος στο καταστημα ειναι γνωστος μου το εδωσε με την προσωπικη του εκπτωση στα 421!!!!

τωρα φορτιζει και αργοτερα θα το σκισω....

το πακετο ειναι πληρες?

Αφου στο site της vodafone λεει coming soon.Υπάρχει για άμεση αγορά?Έχασα τέτοιο πράγμα?

υπαρχει σε καποια καταστηματα

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

το πακετο ειναι πληρες,φορτιστης καλωδιο usb ανταπτορας usb και hdmi ακουστικα

το product code ειναι το 059F047

Έψαχνα για διαφορές στις γλώσσες στα αρχεία rofs2 στα product code για balkans & variant greece.

Από ότι είδα το αρχείο είναι ίδιο, οπότε διαφορές στις γλώσσες δεν υπάρχουν.

Και εκεί θυμήθηκα τον FM Transmitter.

Υποτίθεται ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται... άρα αν μπορούν τα παιδιά με variant greece να το επιβεβαιώσουν, αν υπάρχει στη συσκευή τους.

δουλευει κανονικοτατα.το δοκιμασα πριν λιγο στο αυτοκινητο και με πολλη καλο σημα.στη συχνοτητα 90 οπου και αν το ειχα μεσα στο αυτοκινητο επαιζε αλλοτε καλυτερα αλλοτε με λιγα παρασιτα.πραγματικα εξεπλαγην.

ναι το πακετο ηταν κανονικα φουλ με ολα μεσα και σφραγισμενο με nokia sealed

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...