freddaras Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) 12μερες μετα με το n8...... οχι το κινητο μου δεν πεθανε δεν μου έσβησε δεν ζεσταίνεται δεν εχει κανει ουτε ενα restart(παρολο που το εχω Δ Ι Α Λ Υ Σ Ε Ι )!!!!! παιδια πραγματικα εχω παθει την πλακα μου με το κινητακι.... ειμαι άνθρωπος που ειχε(και ακομη εχει) το θεικο ν900....... πίστευα οτι χωρις πληκτρολόγιο δεν θα μπορουσα να εχω κινητο ποτε..... και ΟΜΩΣ....γραφω πανω απο 20 sms την ημερα (και ολα τα σχετικα) χωρις κανενα προβλημα.......δεν κανω σχεδον ουτε ενα λαθος...η αποκριση της αφης σε αυτο το θεμα ειναι το κατι αλλο...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ........:):) θα δουμε πολλα σε αυτο το θεμα..........:) το κινητο εχει μερικα μπαγκς(οπως αυτο του FM-transmitter που δεν σε αφηνει να μιλησεις οταν τον εχεις σε λειτουργία) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι το κατι αλλο... επισης η μπαταρια ειναι Σ Κ Υ Λ Ι κανονικο...εχω παθει πλακα με το θεμα...... εχεις 2 κουτακια και μπορεις να βγαλεις μιαμιση μερα ανετα....τωρα πλεον αρχιζει να φαινεται καθαρα η δυναμη της........ αν δε το λιώσεις(οπως το λιώνω εγω) μπορει να σου βγαλει μεχρι και 3 μερες..... να μην μιλησω για το USB host!!!! προχθες το αφεντικο μου ηθελε να του βγαλω photos απο το χωρο εργασίας μου για να τις στείλει καπου με μαιλ.....οταν του ειπα ξεχνα το μαιλ και φερε το στικακι σου επαθε σοκ....:lol: ηδη την ψαχνει με επιδοτηση να δει πως θα παρει το n8 μονο και μονο για αυτο.... μην ακουτε και μην πιστεύετε ολα αυτα που γραφονται.....:):):) εγω απλα χαιρομαι το κινητο μου.......το απολαμβάνω...και αν ποτε γινει κατι...τα ξαναλεμε......:) ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεμε.... Edited November 20, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ξεκινήσαμε 18/10 το site, δουλεύουμε με 5-10 ευρώ κέρδος γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε τα παρά εισαγωγής τηλέφωνα που είναι το 90% τον eshop. Έχω 15 χρόνια εμπειρία στην κινητή και στέλεχος της telestet-tim-wind για 9 χρόνια. Η προσφορές πιστεύω είναι για τους ιδικούς να κρίνουν αν είναι πραγματικά προφορά καλή. Πόσα site έχετε δει να αναφέρουν οτι τα τηλέφωνα είναι ελληνικά? TIPS - τα Sony ericsson αναφέρουν EL στην κούτα για ελλάδα, Τα Nokia έχουν ελληνικό - και αγγλικό πληκτρολόγιο, αν είναι αφής δεν το καταλαβαίνεις άλλα μόνο αν τα manual ειναι φωτοτυπία στο κουτή. Τα Samsung πρέπει να καλέσετε το τμημα εξυπηρετήσεις πελατων να δώσετε το ΙΜΕ. Το σέρβις της ericsson-samsung δεν καλύπτει η εγγύηση τα τηλέφωνα αν δεν είναι απο ελληνική αντιπροσωπία, Η Nokia χρεώνει 15 ευρώ αν θέλει το τηλέφωνο αναβάθμιση, αλλιώς σου βάζει γερμανικά στο μενιου μόνο, μιας και τα περισσότερα είναι απο Γερμανία. καλη επιτυχια στο site. εγω που εγω επιδοτηση στη wind μπορω να το εκμεταλευτω και να το παρω σε χαμηλοτερη τιμη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Thanks παλικάρι για την είδηση, πολύ ενδιαφέροντα αυτά αλλά εδώ κάτι δεν κολλάει... Η πρώτη παρτίδα είναι αυτά που κυκλοφόρησαν Οκτώβριο. Σε εμάς όμως έρχονται Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι αποκλείεται να είναι πρώτη παρτίδα εκτός και αν τα έχουν σε αποθήκες να κάθονται. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί και να τα έχουν σε αποθήκη για εκτελωνισμό. Αποσο γνωριζω μια παρτιδα δε σημαινει κινητα καθε μηνα. Οσο για το stock σε αποθηκες μαλλον συμβαινει αυτο που λες. Αλλωστε τα πρωτα Ν8 φτιαχτηκαν ηδη απο το φεβρουαριο οπως υποδεικνυουν οι ημερομηνιες πανω στα τμηματα του κινητου Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μια βδομάδα μετά με το Ν8. Όχι το κινητο μου δεν πεθανε δεν μου έσβησε δεν ζεσταίνεται δεν εχει κανει ουτε ενα restart (παρολο που το εχω Δ Ι Α Λ Υ Σ Ε Ι )! Παιδιά πραγματικά έχω πάθει την πλάκα μου με το κινητακι. Είμαι άνθρωπος που ειχε (και ακόμη έχει) το θεϊκό ν900. Πίστευα οτι χωρις πληκτρολόγιο δεν θα μπορουσα να εχω κινητο ποτέ. Και όμως, γράφω πάνω απο 20 sms την ημέρα (και ολα τα σχετικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν κάνω σχεδόν ούτε ένα λάθος, η απόκριση της αφής σε αυτό το θέμα είναι το κάτι άλλο...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. :) Θα δούμε πολλά σε αυτό το θέμα. Μην ακουτε και μην πιστεύετε ολα αυτα που γράφονται. Εγώ απλά χαίρομαι το κινητό μου, το απολαμβάνω και αν ποτέ γίνει κάτι, τα ξαναλέμε. Όλα τα άλλα είναι να'χουμε να λέμε.... Έτσι ακριβώς είναι. Πάει πολύ καιρός που θυμάμαι να έχω πιάσει smartphone και να λειτουργεί τόσο απροβλημάτιστα. Όσο και αν το έχω σκαλίσει δεν έχω βρει το παραμικρό bug. Μπορεί να καθυστέρησαν να το βγάλουν στην αγορά αλλά η αναμονή άξιζε. Το κινητάκι είναι απλά τέλειο στην χρήση. Όσοι το πάρουν από τους πρώτους, είναι σίγουρο ότι δεν θα νοιώσουν beta testers γιατί η συσκευή έχει περάσει προ πολλού από αυτό το στάδιο. Δεν λέω ότι είναι τέλειο από κάθε άποψη γιατί δεν ισχύει. Υπάρχουν θέματα software τα οποία χρειάζονται αλλαγής ή αντικατάστασης αλλά, το ξαναλέω και το τονίζω, κάνει τα πάντα απροβλημάτιστα, χωρίς να παγώνει, χωρίς να κολλάει, χωρίς μαύρες οθόνες και lag, χωρίς επανεκκινήσεις και όλα όσα έχουμε βιώσει από προηγούμενα smartphones. Εδώ απλά τα ξεχνάτε όλα αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) εγω παλι αποητευτικα με το κινητο εχω ενα σατιο και εκανα τεστ στην φωτο το βραδυ.... δραματικα καλυτερη η φωτο του σατιο+ οτι ζουμαρει πολυυυυυυυ αλλα οταν το συνδεσα με hdmi η απολυτη απογοητευση..... δεν εχει τιποτα καμια σχεση με HD...!!!! αν θελετε το πιστευετε αλλα το Ν82 τραβαει πιο ζωντανα χρωματα στις φωτο και πιο πολυ λεπτομερια.... πολυ καλο ηχειο. ΥΓ. οταν πηγα να μπω στο ovi store με εβαλε να κανω εγκατασταση την εφαρμογη και μολις την κατεβασε μου εγραφε κατεστραμενο αρχειο! Edited November 20, 2010 by mikemilos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 εγω παλι αποητευτικα με το κινητο εχω ενα σατιο Ας αρχίσουμε από το βασικό. Έχεις Ν8 ή σατιο? Γιατί αν έχεις το σάτιο είσαι σε λάθος forum. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 και τα δυο εχω συγκριση εκανα.... να γνωριζουν καποιοι πριν σκασουν το 500αρικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Το κινητό το έχω εδώ και μια ώρα περίπου.Μέχρι στιγμής όλα τέλεια .Μόλις το τεστάρω αρκετά θα κάνω ένα mini review για τους δύσπιστους μόνο δεν ειχα σκοπο να γραψω τιποτα και δεν προκειται να ξανα γραψω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλορίζικο !!! Από που το πήρες και τι χρώμα? Αν μπορείς μες μου τι στοιχεία εμφανίζει με το *#0000# :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Καλορίζικο !!! Από που το πήρες και τι χρώμα? Αν μπορείς μες μου τι στοιχεία εμφανίζει με το *#0000# :) Ευχαριστώ το πήρα από ένα τύπο που το είχε 1 μέρα από expansys.Ελληνικό για γαλλια είναι σε μαύρο χρώμα[grey] πρέπει να είναι αυτό που έδινε ο saxovts.Mεσα στο κουτί του τα είχε ολα κανονικά με την απόδειξη του. Γράφει:Eκδοση PR1.0 Εκδοση λογισμικου 011.012 Ημ/νια εκδ.λογισμικου 2010-09-18 Δεν με νοιάζει αυτά που λένε αν είναι να μου τύχει ας μου τύχει.Πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Mirror το κινητό είναι ****** σε όλα,πολύ γρήγορο και χωρίς κολλήματα.Μην μασάτε πάρτε το όπου το βρείτε μην δώσετε στους δικούς μας τα παραπάνω χρήματα που ζητάνε:mad: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 20, 2010 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 εγω παλι αποητευτικα με το κινητο εχω ενα σατιο και εκανα τεστ στην φωτο το βραδυ.... δραματικα καλυτερη η φωτο του σατιο+ οτι ζουμαρει πολυυυυυυυ αλλα οταν το συνδεσα με hdmi η απολυτη απογοητευση..... δεν εχει τιποτα καμια σχεση με HD...!!!! αν θελετε το πιστευετε αλλα το Ν82 τραβαει πιο ζωντανα χρωματα στις φωτο και πιο πολυ λεπτομερια.... πολυ καλο ηχειο. ΥΓ. οταν πηγα να μπω στο ovi store με εβαλε να κανω εγκατασταση την εφαρμογη και μολις την κατεβασε μου εγραφε κατεστραμενο αρχειο! Καλημέρα παιδιά.Επειδή παρατηρώ μια γκρίνια από μερικούς χρήστες για την ποιότητα της φωτογραφίας του N8 είναι εύκολο να μας παραθέσουν την γνώμη τους και άλλοι φίλοι κατέχοντες την συσκευή π.χ. mirrorofsorow,freddaras οι οποίοι είναι και λαλίστατοι αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμει; Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Έχεις δίκιο ώς πρός την πρώτη εντύπωση σε σύγκριση με το Satio.Ανέβασε λίγο οξύτητα,κορεσμό στη νυχτερινή και γενικότερα όταν τραβάς με το Ν8 και θα καταλάβεις την αξία του φακού του.Η φωτογραφία του στο αυτόματο είναι πολύ flat (δεν ξέρω γιατί και ελπίζω να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι και να το διορθώσουν με αναβάθμιση) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Με τον φωτισμο που βλεπετε πισω μονο http://img809.imageshack.us/img809/7822/20112010016.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited November 20, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Με λιγο πειραγμα http://img227.imageshack.us/img227/4676/20112010020.th.jpg Uploaded with ImageShack.us --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Χρησιμοποίησε το Embed thumbnails of this image - Forum για να ποστάρεις τις φωτογραφίες και όχι το Embed this image - Forum. Edited November 20, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλημέρα πιαδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει. Μέχρι πόσο μεγάλο (σε χωρητικότητα) memory stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορεί να δεχτεί το Ν8 χωρίς πρόβλημα;;; Στην συσκευασία πώλησης υπάρχει μέσα η γραφίδα SU-36 ή την αγοράζεις ξεχωριστά; Είναι η συσκευή συμβατή με το Nokia Pc Suite; Τέλος υποστηρίζει αρχεία srt υποτίτλων; Aν π.χ έχω μέσα μια ταινία matroska(mkv) και το αρχείο srt μπορεί να την αναπαράγει κανονικά και να βλέπω και υπότιτλους;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ανέβασε λίγο οξύτητα,κορεσμό Που ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Στις ρυθμίσεις της κάμερας ... http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλημέρα πιαδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει. Μέχρι πόσο μεγάλο (σε χωρητικότητα) memory stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορεί να δεχτεί το Ν8 χωρίς πρόβλημα;;; Στην συσκευασία πώλησης υπάρχει μέσα η γραφίδα SU-36 ή την αγοράζεις ξεχωριστά; Είναι η συσκευή συμβατή με το Nokia Pc Suite; Τέλος υποστηρίζει αρχεία srt υποτίτλων; Aν π.χ έχω μέσα μια ταινία matroska(mkv) και το αρχείο srt μπορεί να την αναπαράγει κανονικά και να βλέπω και υπότιτλους;;;; Τα στικάκια που του έχω δοκιμάσει είναι μέχρι 8GB. Δεν έχω κάποιο μεγαλύτερο για να δοκιμάσω. Η γραφίδα περιλαμβάνεται μόνο στο πακέτο ορισμένων αγορών. Στην δική μας δεν περιέχεται (και πολύ σωστά κατά την άποψή μου) αλλά μπορείς να την αγοράσεις ξεχωριστά αν κρίνεις ότι την χρειάζεσαι. Με το pc suite το δοκίμασα μόλις τώρα και βγαίνει το μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, χρησιμοποιείστε το ovi suite. Οπότε το ovi suite είναι πλέον μονόδρομος. Προς το παρόν δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Στις ρυθμίσεις της κάμερας ... Δεν έχει "οξύτητα" ούτε "κορεσμό"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Τα στικάκια που του έχω δοκιμάσει είναι μέχρι 8GB. Δεν έχω κάποιο μεγαλύτερο για να δοκιμάσω. Η γραφίδα περιλαμβάνεται μόνο στο πακέτο ορισμένων αγορών. Στην δική μας δεν περιέχεται (και πολύ σωστά κατά την άποψή μου) αλλά μπορείς να την αγοράσεις ξεχωριστά αν κρίνεις ότι την χρειάζεσαι. Με το pc suite το δοκίμασα μόλις τώρα και βγαίνει το μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, χρησιμοποιείστε το ovi suite. Οπότε το ovi suite είναι πλέον μονόδρομος. Προς το παρόν δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt. Σ'ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει δλδ περίπτωση να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt η συσκευή? Και να υποστηρίζεται και απο Nokia Pc Suite? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM35 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλημέρα πιαδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει. Μέχρι πόσο μεγάλο (σε χωρητικότητα) memory stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο μπορεί να δεχτεί το Ν8 χωρίς πρόβλημα;;; Σε ένα βίντεο αρκετές σελίδες πριν η ΝΟΚΙΑ έδειχνε το Ν8 συνδεδεμένο με αυτοτροφοδοτούμενο εξωτερικό σκληρό της samsung 320GB και τον διάβαζε... Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900 we forgive you for the loudspeaker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) εγω παλι αποητευτικα με το κινητο εχω ενα σατιο και εκανα τεστ στην φωτο το βραδυ.... δραματικα καλυτερη η φωτο του σατιο+ οτι ζουμαρει πολυυυυυυυ αλλα οταν το συνδεσα με hdmi η απολυτη απογοητευση..... δεν εχει τιποτα καμια σχεση με HD...!!!! αν θελετε το πιστευετε αλλα το Ν82 τραβαει πιο ζωντανα χρωματα στις φωτο και πιο πολυ λεπτομερια.... πολυ καλο ηχειο. Τα 'χουμε ξαναπεί αυτά, «ζωντανά χρώματα» δεν σημαίνει και σωστά χρώματα. Το N8 είναι προσανατολισμένο στην όσο πιο φυσική απεικόνιση της πραγματικότητας γίνεται, και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στο software (πέρα από το ήδη καταπληκτικό hardware), με πολύ καλά αποτελέσματα στην πιστότητα των χρωμάτων. Η προσέγγιση που ακολουθήθηκε είναι εντελώς διαφορετική από ότι στα περισσότερα κινητά, παρόμοια με αυτήν που ακολουθείται σε ακριβές φωτογραφικές μηχανές. Τα υπόλοιπα κινητά, λόγω ανεπαρκών φακών και αισθητήρων, αλλά και επειδή απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν το ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα της φωτογραφίας όσο ο εντυπωσιασμός, επεμβαίνουν υπερβολικά στην εικόνα, με ενίσχυση ακμών και κορεσμό των χρωμάτων. Μπορεί σε κάποιους αυτό να φαίνεται σωστό γιατί έτσι έχουν συνηθίσει, όμως είναι πέρα ως πέρα λάθος. Το N8 βγάζει μακράν τις καλύτερες φωτογραφίες από οποιοδήποτε άλλο κινητό (αλλά και από πολλές compact φωτογραφικές μηχανές). Δείτε μια σύγκριση με το N86 για να καταλάβετε τι εννοώ, ή διαβάστε τη συνέντευξη του ίδιου του επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του N8. Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος επιθυμεί πιο «ζωντανά» χρώματα, υπάρχει πάντα η ανάλογη επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας. ;) Εγώ πάντως, που ασχολούμαι χρόνια με τη φωτογραφία, θα προτιμήσω την πιστότητα από το φτηνό εντυπωσιασμό. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος που κατέληξα στο N8, αν και αρχικά έκλινα περισσότερο προς το E7 λόγω πληκτρολογίου. Edited November 20, 2010 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ζητώ συγνώμη χρησιμοποίησα πολύ γενικούς όρους,ψάξε για ευκρίνεια καί χρωματικό τόνο.Προσοχή όμως όταν τραβάς σε συνθήκες ημέρας να κατεβάσεις την φωτοευαισθησία στο χαμηλό για να μην σου βγάλει θόρυβο.Τα αποτελέσματα θα σε εκπληξουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδιά γιατί δεν μου κάνει εγκατάσταση το ovi store????μου λέει αρχείο.κατεστραμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ελα παιδια μια εβδομαδα εμεινε χοντρα χοντρα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts