thePRODIGY Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Mε εχει κουρασει πολυ αυτη η αναμονη. (Xperia X1 μου θυμιζει η ολη φαση). Ολο και πιο πολυ κοιταω προς Ν900/Ε7 Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Υπομονη παιδια. Πιστευω αξιζει να το περιμενουμε:happy: το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Υπομονη παιδια. Πιστευω αξιζει να το περιμενουμε:happy: Σιγουρα αξιζει!!! ;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 και στο site του multirama διαθέσιμο μετα από παραγγελια 509 ευρω. νομιζω οτι σιγα σιγα θα εμφανιζεται παντου εκτος της νοκια ελλαδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobai Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 και στο site του multirama διαθέσιμο μετα από παραγγελια 509 ευρω. νομιζω οτι σιγα σιγα θα εμφανιζεται παντου εκτος της νοκια ελλαδος Αμα παμε σε καταστημα θα μπορουμε αραγε να το δουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 εφοσον θελει παραγγελια μαλλον οχι. ισος να εχουν κανενα dummy ομως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobai Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 εφοσον θελει παραγγελια μαλλον οχι. ισος να εχουν κανενα dummy ομως. dummy δεν αξιζει.έλεγα μηπως μπορουσα να το δω.τοσο καιρο περιμενω να το δω ωστε αν δεν αξιζει (έχω i8910) να παρω iphone 4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliss Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Πάντως εγώ που το έκανα παραγκελεία απο εκει στο email που μου στειλαν λέγαν (αυτοματποιημένη απάντηση) οτι: " Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται είναι κατά προσέγγιση. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι ΄΄ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ΄΄ και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Multirama ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 6-8 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή απο κατάστημα θα μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημα που έχετε επιλέξει για 48 ώρες μετά την στιγμή που η κατάσταση παραγγελίας σας εμφανίσει ¨Παραλαβή απο κατάστημα¨. Θα σας έρθει ενημερωτικό email για την κατάσταση της παραγγελίας σας. " Θα σας πω όταν έχω νεα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Μόλις εντόπισα αυτό. χαχαχ Αυτό που κάνει τώρα το Ν8 ήθελα να το κάνω πριν δυο χρόνια! Ωραία! Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλημερα και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα σε αλλα forums δεν πηρα καμια απαντηση και οταν χτες το εγραψα εδω για καποιο λογο το αφαιρεσαν. Μηπως εχει παρατηρησει κανεις οτι στο ovistore οι εφαρμογες που διατιθενται γα συσκευες s60v5 δεν ειναι ολες διαθεσιμες και για το N8; Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι να ισχυει αυτο απο την στιγμη που οι εφαρμογες εχουνε συμβατοτητα και στα δυο λειτουργικα; εγω παντως προχθες δοκιμασα να βαλω το angry birds που ειναι για νοκια ν8 στο n97 ενος φιλου μου και δεν τα καταφερα....... μου εβγαινε το μυν μη συμβατη εφαρμογη.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 το media ram στη θεσσαλονικη το εχει διαθεσιμο η ετσι λεει τουλάχιστον νομιζω οτι για την ωρα οποτε αναφερετε διαθεσιμο θα πρεπει να εννοειτε αμεσα διαθεσιμο γιατι αυτο που δεν αναφερετε ειναι οι εργασιμες μερες μετα την παραγγελια κατι που επισης προσωπικα καταλαβα οτι μπορει να ειναι εμπορικο trick πολλων online καταστηματων που αναμενουν.... Επισης στα Multirama που λεει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας μολις εμαθα οτι απλα σημαινει οτι δε θα το εχουν πριν τα μεσα του αλλου μηνα. Αυτα. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 εγω παντως προχθες δοκιμασα να βαλω το angry birds που ειναι για νοκια ν8 στο n97 ενος φιλου μου και δεν τα καταφερα....... μου εβγαινε το μυν μη συμβατη εφαρμογη.......... Ενδεχομενως το συγκεκριμενο παιχνιδι να απεθυνεται αποκλειστικα για symbian 3. Επισημως ομως η νοκια υποστηριζει οτι ΟΛΕΣ οι εφαρμογες για s60v5 θα ειναι και συμαβετες με το symbain 3 και αν αυτο τελικα δεν ισχυει τοτε ο αριθμος των εφαρμογων που θα εχουμε εξαρχης για την συσκευη θα ναι σχετικα μικρος. Φανταζομαι βεβαια οτι στο αμεσο μελον ολες οι εν λογω εφαρμογες θα γινουν διαθεσιμες και για το n8 αλλα και παλι η κατασταση θα ειναι καπως διαφορετικη προς το χειροτερο απο οτι την περιμεναμε. Θα δειξει.:wacko: Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Πάντως εγώ που είμαι Λονδίνο το έχω δει dummy .Δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση . Έχω και κακή εμπειρία από το menu του symbian , έχω συνηθίσει το iphone . London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Έχεις ήδη ρωτήσει στο θέμα του Ovi Store και, να είσαι σίγουρος, ότι αν κάποιος ξέρει, θα σου απαντήσει. Δεν είναι ανάγκη να ποστάρουμε σε όλα τα θέματα το ίδιο ερώτημα. Τα ποστ μας θα αφαιρεθούν. υπαρχει και κοσμος που δεν γνωριζει πολλα πραγματα, και ρωτα,που ειναι το κακο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Κανένας δεν σας απαγόρευσε να ρωτάτε. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που μπαίνουμε στα φόρουμ, για να ενημερωθούμε και να λυθούν τα όποια μας προβλήματα/απορίες. Ωστόσο, θα πρέπει να διαλέγουμε το σωστό θέμα που μπορεί να φιλοξενηθεί η απορία μας και να δείχνουμε υπομονή. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα λάβουμε αμέσως απάντηση ή αν δεν λάβουμε, δεν μπορούμε να ποστάρουμε σε όλα τα θέματα το ίδιο ερώτημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 και στο site του multirama διαθέσιμο μετα από παραγγελια 509 ευρω. νομιζω οτι σιγα σιγα θα εμφανιζεται παντου εκτος της νοκια ελλαδος Πάντως εγώ που το έκανα παραγκελεία απο εκει στο email που μου στειλαν λέγαν (αυτοματποιημένη απάντηση) οτι: " Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται είναι κατά προσέγγιση. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι ΄΄ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ΄΄ και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Multirama ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 6-8 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή απο κατάστημα θα μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημα που έχετε επιλέξει για 48 ώρες μετά την στιγμή που η κατάσταση παραγγελίας σας εμφανίσει ¨Παραλαβή απο κατάστημα¨. Θα σας έρθει ενημερωτικό email για την κατάσταση της παραγγελίας σας. " Θα σας πω όταν έχω νεα Επισης στα Multirama που λεει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας μολις εμαθα οτι απλα σημαινει οτι δε θα το εχουν πριν τα μεσα του αλλου μηνα. Αυτα. Εχω την εντύπωση οτι ο κάθε πικραμένος βάζει το Ν8 στον κατάλογο για να πάρει δυό λεπτά δημοσιότητας. Πέρασα και εγω σήμερα απο Multirama Περιστερίου και η συσκευή υπάρχει στον κατάλογο αλλα δεν υπάρχει σε καμμία αποθήκη ή κατάστημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Άλλη μία πολύ καλή παρουσίαση (το ξέρω, έχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε, την συσκευή θέλουμε) αυτή την φορά από το γαλλικό Symbian France. Το λινκ είναι μέσω του google translate: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=fr&tl=en&u=http://www.symbianfrance.com/2010/10/25/test-du-nokia-n8-2/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Στο saturn χτες μου είπε ο πωλητής ότι θα το φέρουν λίγο πριν τις γιορτές στα 480. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Άλλη μία πολύ καλή παρουσίαση (το ξέρω, έχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε, την συσκευή θέλουμε) αυτή την φορά από το γαλλικό Symbian France. Το λινκ είναι μέσω του google translate: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=fr&tl=en&u=http://www.symbianfrance.com/2010/10/25/test-du-nokia-n8-2/ αντε με το καλο...........:lol::lol:οντως σιχαθηκαμε.......:lol::lol: τελικα με ολη την ξενερα που εχω φαει με το maemo μετα το τελευταιο update εχει αρχισει να μου λειπει το symbian.........:) περιμενω πως και πως το πρωτο review απο τον πρωτο ελληνα ......που θα το πιασει στα χερια του......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 πραγματικα εχω βαρεθει να περιμενω και ολα αυτα για να παρω απογοητευση στο τελος οπως παντα με την νοκια (εκτος του Ν95). θα παω σε apple τελικα να τελειωνω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 πραγματικα εχω βαρεθει να περιμενω και ολα αυτα για να παρω απογοητευση στο τελος οπως παντα με την νοκια (εκτος του Ν95). θα παω σε apple τελικα να τελειωνω... Ναι αλλα εαν εχεις συνηθισει σε "ανοιχτα πραγματα" θα δυσκολευτεις πολυ με την apple αλλα θα εχεις μια πολυ καλη και ενημερωμενη παιχνιδομηχανη στην τσεπη σου.. Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Αυτό έχει ξαναποσταρθεί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μπορεί να μας πει ο φίλος geaf όταν ξαναβρεί λίγο χρόνο τις επιδόσεις της μπαταρία του Ν8 που έχει στα χέρια του;;; Είναι από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή smartphone σήμερα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μπορεί να μας πει ο φίλος geaf όταν ξαναβρεί λίγο χρόνο τις επιδόσεις της μπαταρία του Ν8 που έχει στα χέρια του;;; Είναι από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή smartphone σήμερα!!! Αν και δεν το εχω στα χερια μου και εγω για να το τεσταρω απο ολα σχεδον τα reviews εχω διαβασει θετικα ως πολυ καλα σχολια για τις επιδοσεις της μπαταριας. Ο καθενας βεβαια κρινει αναλογα με τις αναγκες του και την χρηση που κανει. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα καποιοι απο αυτους που εχουν ηδη το N8 εχουν το fw V010 ενω αλλοι το fw V011 (10/2010). Ισως αυτο να εξηγει καποιες διαφορες στην ταχυτητα του κινητου σε καποια βιντεο. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts