mixtri Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ωχ, αυτό δεν το σκέφτηκα... Συμφορά μας. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος... :X Νομίζω ότι η αγωνία μας σε αυτό το θέμα πρέπει να λάβει τέλος... http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231061077 Όλο προβλήματα πια σε αυτή τη χώρα. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δεν νομιζω οτι εχουν φυγει παρτιδες απο την Νοκια ωστε να εχουν κολλησει στο λιμανι.... Εξαλλου μολις ξεκινησουν να δουλευουν, σε 10 μερες το πολυ ολα θα εχει εξομαλυνεθι η κατασταση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Δεν νομιζω οτι εχουν φυγει παρτιδες απο την Νοκια ωστε να εχουν κολλησει στο λιμανι.... Εξαλλου μολις ξεκινησουν να δουλευουν, σε 10 μερες το πολυ ολα θα εχει εξομαλυνεθι η κατασταση 1:15 : κοίτα τι μικρά φορτηγάκια φεύγουν για Ευρώπη!!! Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος κάνει αρκετά λάθη στα αγγλικά του... Γιατί; :p:p:p Και στο Nokia World είχε μιλήσει τόσο ωραία που χειροκρότησα από το σπίτι μου... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N0kiaCare3205 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Επισημα απο ΝΟΚΙΑ Ελλας το τηλεφωνο θα κυκλοφορησει τελος Νοεμβριου. Δεν ειναι ραδιοαρβυλα αλλα 10000% επισημο. Πιθανον μεσα Οκτωβριου να δειτε Ν8 μεσω παραλληλης αγορας να διατιθονται προς πωληση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 [bNokia EVP Niklas Savander discusses N8 shipping (video)][/b] http://conversations.nokia.com/2010/09/30/nokia-evp-niklas-savander-discusses-n8-shipping-video/ [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliss Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Και άλλο unboxing και Demo http://www.slashgear.com/nokia-n8-video-demo-30105367/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Και άλλο unboxing και Demo http://www.slashgear.com/nokia-n8-video-demo-30105367/ Λειπει το stylus απο το κουτι μαλλον δεν θα υπαρχει μεσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Και άλλο unboxing και Demo http://www.slashgear.com/nokia-n8-video-demo-30105367/ Γιατί η οθόνη του μου φαίνεται ίδια με του Ε7 σε φωτεινότητα/χρώματα;;; Επειδή θέλω ίσως; :p:lol::lol: Φαίνεται πολύ γρήγορο,ακόμα και ο browser...Αν και περιμένω έκδοση opera mobile με qt για Symbian^3! To flash lite 4.0 είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσουν άλλα προγράμματα άραγε; :worry: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Λειπει το stylus απο το κουτι μαλλον δεν θα υπαρχει μεσα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Stylus/Nokia-Stylus-Pen-SU-36-for-X6-16GB-N8-02721R0.htm :rolleyes: :shifty: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Stylus/Nokia-Stylus-Pen-SU-36-for-X6-16GB-N8-02721R0.htm :rolleyes: :shifty: Το γνωρίζω αυτό φιλε μου απλά είχα δει κάποια αλλα video που το είχε μέσα στο κουτί αλλα νομίζω ότι είναι αχρείαστο για αυτό και δεν το έβαλαν μέσα τελικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Το γνωρίζω αυτό φιλε μου απλά είχα δει κάποια αλλα video που το είχε μέσα στο κουτί αλλα νομίζω ότι είναι αχρείαστο για αυτό και δεν το έβαλαν μέσα τελικά Αχρείαστο για εμάς στην Ελλάδα είναι... Αλλά σε χώρες που το γαντάκι είναι αξεσουάρ καθημερινής ένδυσης όπως η Σουηδία και η Φιλανδία δεν είναι καθόλου αχρείαστο! :happy: Προφανώς,εκεί θα υπάρχει μέσα στο κουτί! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Και άλλο unboxing και Demo http://www.slashgear.com/nokia-n8-video-demo-30105367/ Στο 9'12" αναφέρει ότι η Nokia ετοιμάζει καινούργιο browser βασισμένο σε νεότερη έκδοση του webkit ή δεν κατάλαβα καλά; :blink: - - - - - - - - - - - - - - - - - - Αχρείαστο για εμάς στην Ελλάδα είναι... Αλλά σε χώρες που το γαντάκι είναι αξεσουάρ καθημερινής ένδυσης όπως η Σουηδία και η Φιλανδία δεν είναι καθόλου αχρείαστο! :happy: Προφανώς,εκεί θα υπάρχει μέσα στο κουτί! Εγώ πάντως θα το τσιμπήσω. Είναι πολύ μικρό και πτυσσόμενο, αλλά δυστυχώς δε βγαίνει σε άλλο χρώμα, ώστε να ταιριάζει με το σκούρο γκρι Ν8 μου... :O Edited September 30, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Nokia n8 VS Iphone 4 Photo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Nokia n8 VS Iphone 4 Photo ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Το iphone 4 εισάγει τρελή παραμόρφωση στα χρώματα!!! Με κανένα Sony Ericsson θα το συγκρίνουνε να έχουμε και ένα κριτήριο σύγκρισης; Εντάξει,δεν υπάρχει η camera που φοράει το Ν8! Φοβερή απόδοση των χρωμάτων,κοντά στην πραγματικότητα... Στο engadget έχουν μπει όλοι οι φωτογράφοι και τα χώνουν στο iPhone : artificial colors, παραμόρφωση στα χρώματα. Μάλιστα κάποιος λέει ότι ο ουρανός του Λονδίνου είναι gray και το iPhone το απεικονίζει λες και είσαι στην Καραϊβική... Edited October 1, 2010 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 τελικα το Ν8 θα εχει ledaki στο βιντεο????? η το βραδυ δεν θα τραβαε τιποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Nokia n8 VS Iphone 4 Photo Ιεροσυλία και μόνο ο τίτλος της σύγκρισης. Δεν συγκρίνουν το νέο καλύτερο φωτογραφικό smartphone της αγοράς με οτιδήποτε κινείται, πετάει, κολυμπάει... Θα δούμε πολλά κουλά από τώρα και πέρα απ' ό,τι φαίνεται. Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχεις τόσο καλή φωτογραφική μηχανή πάντα μαζί σου, ό,τι κι αν τύχει. Το παράξενο είναι ότι η τίμια και ταπεινή μου Canon φωτογραφική θα περάσει σε ρόλο κομπάρσου, ακόμα και σε διακοπές, ταξίδια κλπ, μιας και ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο θα τραβάει σαν του Ν8. :cool: τελικα το Ν8 θα εχει ledaki στο βιντεο????? η το βραδυ δεν θα τραβαε τιποτα? Όχι, μόνο φλας ξένου για τις φωτογραφίες. Οπότε, ούτε φως στα βίντεο, ούτε led σαν φακός/προβολάκι. Δεν πειράζει, είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιλογών, προτιμώ να έχω το Xenon. ;) Υπεύθυνοι της Nokia έχουν ερωτηθεί επανειλημμένως για αυτή την επιλογή, δηλαδή γιατί δεν έβαλαν και LED μαζί με το Xenon, αλλά είπαν ότι ήταν θέμα επιλογής για το σχεδιασμό του τηλεφώνου, δηλαδή θα αυξάνονταν πολύ ο όγκος του στο πίσω μέρος. Από μία άποψη έχουν δίκιο, καθώς όπως είναι τώρα το Ν8 είναι πολύ κομψό. Edited October 1, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Ελεος με το marketing!!! Μολις ειδα στο ΣΚΑΙ μια ειδηση για τη μεγαλυτερη προβολη σε οθονη πανι στη Σουηδια και εκανε αναφορα οτι το εντυπωσιακο της προσπαθειας ηταν οτι εγινε απο κινητο τηλεφωνο...Ναι ναι και δειχνει το Ν8 ,αλλα ουτε αναφορα του ονοματος της συσκευης ,ουτε καν της nokia! Αν ηταν το iphone θα ακουγαμε το ονομα του και της apple μαζι και με τη δυνατοτητα να βαζεις εφαρμογες (lol) απειρες φορες :mad: http://conversations.nokia.com/2010/09/29/nokia-makes-worlds-biggest-cinema-screen/ Edited October 1, 2010 by songless_bird [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Δεν πειράζει, όταν η αγορά θα γεμίσει από Ν8 και συσκευές Symbian^3, θέλουν δε θέλουν, θα τα μάθουν τα νέα... :cool: ΔΕΝ είναι όλα marketing. :rolleyes: Edited October 1, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Όχι, μόνο φλας ξένου για τις φωτογραφίες. Οπότε, ούτε φως στα βίντεο, ούτε led σαν φακός/προβολάκι. Δεν πειράζει, είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιλογών, προτιμώ να έχω το Xenon. ;). Kαι γω προτιμω να εχω xenon και ας μην εχει led. Απλα στο Κ810 που ειχα xenon το μονο που ειχα για φακο ηταν το κοκκινο φωτακι που αναβε (μαλλον ηταν για να μην βγαινουν κοκκινα τα ματια στις φωτο) που αναβε συνεχομενα με μια java εφαρμογη που υπηρχε. Αυτο το κοκκινο φωτακι υπαρχει και στο Ν8? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Kαι γω προτιμω να εχω xenon και ας μην εχει led. Απλα στο Κ810 που ειχα xenon το μονο που ειχα για φακο ηταν το κοκκινο φωτακι που αναβε (μαλλον ηταν για να μην βγαινουν κοκκινα τα ματια στις φωτο) που αναβε συνεχομενα με μια java εφαρμογη που υπηρχε. Αυτο το κοκκινο φωτακι υπαρχει και στο Ν8? Υπάρχει και χρησιμοποιείται για την εστίαση, συν για να γίνεται αντιληπτό σε κάποιον ότι βιντεσκοπείται. Δεν ξέρω όμως αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σαν φακός. Τουλάχιστον στο Ν82 μου που κι αυτό έχει Xenon φλας αυτό δεν γίνεται. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Άλλο ένα βιντεάκι με δείγματα από την 720p βιντεοκάμερα του Ν8. Πραγματικά εντυπωσιακό: Nokia N8 HD Video Samples - The Definitive Mix Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 :wacko: Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... παιρνω τηλ στη Νokia στα κεντρικά, μου λένε είτε την εβδομάδα που έρχεται, είτε την επόμενη θα υπάρχει στα Nokia shops! παιρνω τηλ σε Nokia shop, μου λέει ο ένας τέλος νοεμβρίου και ο άλλος τέλος Οκτωβρίου.... Τι γίνεται.....δεν ξέρω, αλλα είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει μια κοινή, επίσημη ενημέρωση για να ξέρουμε κ εμείς? Το απόγευμα θα περάσω από το Nokia shop που έχω κάνει την κράτηση για να δώ τι θα μου πεί κ αυτός! (τώρα δεν το σηκώνει το τηλ!!!!) :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τελικά ανακάλυψα πού θα αναγράφεται το ΙMEI του Ν8. Μέχρι τώρα δεν το είχαμε δει μάλλον γιατί όλες οι συσκευές που υπήρχαν ήταν pre-release. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που πέτυχα σήμερα (δεν θυμάμαι ποιο, ίσως αργότερα να το βρω και να το παραθέσω) φαίνεται καθαρά το ΙMEI μόλις ανοίξεις το καπάκι της σύνδεσης HDMI. Ελπίζω με κάποιον τρόπο να μπορούμε να βρούμε εύκολα και την Mac address του WLAN. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Πάνο αν δεν κάνω λάθος σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρεσαι. http://img829.imageshack.us/img829/2803/11111p.th.jpg [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 εχω την εντυπωση οτι σε καμμια 10αρια μερες θα το εχουμε. ολα τα σαιτ τησ νοκια που το ειχαν προπαραγγελια και ειχαν γραψει για την καθυστερηση ειχαν δωσει ημερομηνια τελος οκτωβρη, τωρα το γυρισαν σε τελος σεπτεμβρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis96 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 παιδιά το n8 θα υποστηριζει divx/xvid? αν οχι θα υπαρχει κανενα player για το ν8 που να υποστηριζει divx/xvid? και αν δεν υπεαρζει και player ακουσα παντως πως θα παιζει .mkv files.γνωριζει κανενας πως γινετε να κανουμε attatch κανενα srt σε αφτα? παντως η καμερα πολυ μα'ρεσε καποια samples: http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n8/gallery#device-content και αμα δειτε κατω αριστερα λεει πως αφτες οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν οταν το n8 ηταν ακομα σε αναπτυξη(δηλαδη το prototype)σκεφτειτε δηλαδη πως θα ειναι τωρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts