panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Τελικα εχει βγαλει κανεις ακρη αν η εγγραφη ηχου στο video θα ειναι stereo?? Απ' ό,τι έχω καταλάβει, ορισμένοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι έχοντας δύο μικρόφωνα, θα ηχογραφεί στερεοφωνικά. Όμως δεν ισχύει αυτό. Τα δύο μικρόφωνα υπάρχουν για τη βελτιστοποίηση της λήψης ήχου και κατά την ηχογράφηση/βιντεοσκόπηση, αλλά και κατά την συνομιλία. Έχει ειπωθεί ήδη ότι το ένα μικρόφωνο λειτουργεί ως υποβοηθητικό ambience, noise cancellation κλπ. Μην λάβεις όμως ούτε τα δικά μου λεγόμενα ως σίγουρη πηγή, καθώς απλά αναπαράγω αυτά που έχω διαβάσει εδώ και μέσα και σε διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο. Το τι θα ισχύσει τελικά θα το δούμε μόνο όταν έρθει η συσκευή στα χέρια μας ή όταν θα έχουμε σαφή ενημέρωση από την ίδια τη Nokia. ;) Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Απο τι κατάλαβα το κινητό έχει ένα ηχείο και 2 μικρόφωνα εγώ πιστεύω τα 2 μικρόφωνα τα έχει για την εγγραφη video για αυτό έχει και το digital plus.Aπό την άλλη κατέβασα ένα video από το youtube τραβηγμένο από το N8 και όντως έχει στερεοφωνικό ήχο όταν κοίταξα στις ιδιότητες του αρχείου.Aρα στερεοφωνικά γραφή το θέμα είναι το ηχείο να ακούγεται καλά καθαρά και να μην μπουκώνει.Πάντως έπρεπε να βάλει 2 ηχεία εκτος αν είναι τόσο καλο το ηχείο του όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω. Ορίστε και 1 video που ακούγεται ο ήχος που βγάζει αλλα και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά αναμονή μέχρι να βγει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Απο τι κατάλαβα το κινητό έχει ένα ηχείο και 2 μικρόφωνα εγώ πιστεύω τα 2 μικρόφωνα τα έχει για την εγγραφη video για αυτό έχει και το digital plus.Aπό την άλλη κατέβασα ένα video από το youtube τραβηγμένο από το N8 και όντως έχει στερεοφωνικό ήχο όταν κοίταξα στις ιδιότητες του αρχείου.Aρα στερεοφωνικά γραφή το θέμα είναι το ηχείο να ακούγεται καλά καθαρά και να μην μπουκώνει.Πάντως έπρεπε να βάλει 2 ηχεία εκτος αν είναι τόσο καλο το ηχείο του όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω. Ορίστε και 1 video που ακούγεται ο ήχος που βγάζει αλλα και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά αναμονή μέχρι να βγει Ίσως να έχεις δίκιο. Για το ηχείο του έχει γραφτεί ότι είναι ένα, αλλά εσωτερικά έχει δύο ηχεία τα οποία εκπέμπουν τον ήχο τους σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δηλαδή δεν είναι όπως τα παλιότερα κινητά, π.χ. Ν73, Ν82, Ν95, Ν97 κλπ., που υπήρχε σαφής απόσταση ανάμεσα στα δύο ηχεία και ο ήχος ήταν στερεοφωνικός. Εδώ ίσως να υπάρχει νέα πατέντα της Nokia και όντως βγάζει στερεοφωνικό ήχο. Πολύ πιθανόν να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με το μικρόφωνο. Μπορεί σε λειτουργία συνομιλίας να παίρνει ήχο μόνο από το ένα μικρόφωνο και το άλλο να το χρησιμοποιεί για noise cancellation, ενώ όταν ηχογραφεί/βιντεοσκοπεί να χρησιμοποιεί και τα δύο για δημιουργία στερεοφωνικών εγγραφών. - - - - - - - - - - - Πάντως βλέποντας το βίντεο, αν και η ποιότητα εικόνας δεν είναι η αναμενόμενη, καθώς παίζει και η συμπίεση του YouTube, ο ήχος είναι σαφέστατα στερεοφωνικός. :cool: Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Φαίνεται φιλε μου ότι το video δεν έχει επεξεργαστή και είναι και σε ανάλυση 720 είπα δεν το κατεβάζω να δω και έτσι το κατέβασα σε 720 και είδα ότι όντως είναι stereo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Παίζει αρκετό τρέμουλο πάντως. Μάλλον ο τύπος δεν θα έχει ενεργοποιήσει την σταθεροποίηση βίντεο, γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς. ;) - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia Conversations: Nokia N8 photography – all the FAQs http://conversations.nokia.com/2010/07/12/nokia-n8-photography-all-the-faqs/ Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Η ιστορία με το μπλε νύχι συνεχίζεται... :lol::lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=ldjvn8Mjsys Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Η ιστορία με το μπλε νύχι συνεχίζεται... :lol::lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=ldjvn8Mjsys Πλλλλάκα με κάνεις!!!! :lol::lol::lol: That's bloody lightning fassst! :cool: Όλα τα λεφτά ο τίτλος: "I don't trust the blue-nailed chick." :rolleyes: Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πλλλλάκα με κάνεις!!!! :lol::lol::lol: That's bloody lightning fassst! :cool: Όλα τα λεφτά ο τίτλος: "I don't trust the blue-nailed chick." :rolleyes: Παιδιά, το κινητάκι τα σπαει...Μην λεμε κι οτι θελουμε...Το χει σκισει ο τυπος και δεν εχει φαει ουτε κλασμα δευτερολεπτου σκάλωμα.... Η αλλη με το μπλε νυχι μάλλον έκανε επιτηδες κακό promotion στην συσκευή δοκιμαζοντάς το κατ'αυτο το τρόπο... Πρωτα απ'ολα ποιος χρησιμοποιει το κινητό του ρε παιδιά τοσο γρήγορα...θα πρεπει ανάλογα να σκεφτεται το τι θέλει να κανει τοσο γρήγορα...ΑΙΝΣΤΑΙΝΕΡ !!!! Σε συγκριση πάντως με άλλα ταχύτατα κινητά δείχνει πως το Ν8 πηγαίνει μαμιώντας...:X Το απροβλημάτιστο μενού του Iphone4 πάντως δεν δείχνει να πηγαίνει και τόσο γρήγορα... Ο steve έχει βάλει όρια στην ταχύτητα του κινητού σε εναλλαγές μενού κι όχι μόνο, κι αυτό εσκεμμένα για να μην τρώει κολλήματα...Ενώ η Νοκια δεν νομίζω οτι μασάει... Οτι έχει να δώσει το δίνει και με το παραπάνω ίσως γι'αυτο δημιουργουνται καμιά φορά τετοιου είδους θεματάκια με το symbian...Ενταξει, υπάρχουν κι εξαιρέσεις...Το ν97 ήταν για τα μπάζα... Αλλα το Ν8 νομίζω θα τα παει περιφημα...Ευτυχως, η Νοκια αντιλήφθηκε που εγκειτο εν τέλει το γενικό προβλημα οπως και σε επιμέρους μικρά hardware θεματακια...βλέπε ραμ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Natural colored nails VS blue colored nails = 1-0 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Παιδιά, το κινητάκι τα σπαει...Μην λεμε κι οτι θελουμε...Το χει σκισει ο τυπος και δεν εχει φαει ουτε κλασμα δευτερολεπτου σκάλωμα.... Η αλλη με το μπλε νυχι μάλλον έκανε επιτηδες κακό promotion στην συσκευή δοκιμαζοντάς το κατ'αυτο το τρόπο... Πρωτα απ'ολα ποιος χρησιμοποιει το κινητό του ρε παιδιά τοσο γρήγορα...θα πρεπει ανάλογα να σκεφτεται το τι θέλει να κανει τοσο γρήγορα...ΑΙΝΣΤΑΙΝΕΡ !!!! Σε συγκριση πάντως με άλλα ταχύτατα κινητά δείχνει πως το Ν8 πηγαίνει μαμιώντας...:X Το απροβλημάτιστο μενού του Iphone4 πάντως δεν δείχνει να πηγαίνει και τόσο γρήγορα... Ο steve έχει βάλει όρια στην ταχύτητα του κινητού σε εναλλαγές μενού κι όχι μόνο, κι αυτό εσκεμμένα για να μην τρώει κολλήματα...Ενώ η Νοκια δεν νομίζω οτι μασάει... Οτι έχει να δώσει το δίνει και με το παραπάνω ίσως γι'αυτο δημιουργουνται καμιά φορά τετοιου είδους θεματάκια με το symbian...Ενταξει, υπάρχουν κι εξαιρέσεις...Το ν97 ήταν για τα μπάζα... Αλλα το Ν8 νομίζω θα τα παει περιφημα...Ευτυχως, η Νοκια αντιλήφθηκε που εγκειτο εν τέλει το γενικό προβλημα οπως και σε επιμέρους μικρά hardware θεματακια...βλέπε ραμ... Όντως πολύ γρήγορο... Νομίζω ότι η GPU και το 256άρι τσιπάκι της RAM κάνουν θαύματα... :happy: Έχω φτιαχτεί πραγματικά για το κινητό... :) Πιστεύω ότι αν η CPU του υποστηρίζει και κανένα overclocking, ίσως να δούμε και πιο τρελά πράγματα στο μέλλον. ----------------------------------------- Την τελευταία εβδομάδα πραγματικά έχω σαρώσει το YouTube για βιντεάκια με το Ν8 και ένα από τα πράγματα που έχω να παρατηρήσω είναι η απίστευτη χρησιμότητα των 3 home screens. Στην κεντρική μπορείς να έχεις τις πιο συχνα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σου, ενώ στις άλλες δύο μπορείς να έχεις οτιδήποτε άλλο. Και εννοείται ότι η καθεμία μπορεί να έχει άλλο wallpaper. Σημειωτέον, έχω προσέξει ότι μπορείς να έχεις τα βασικά widgets αν και εφόσον θέλεις στις homescreens. Σε ορισμένα hands-on έχω δει το widget με ρολόι/προφίλ/κλπ να βρίσκεται σε όλες, ενώ σε άλλα να υπάρχουν μόνο σε μία από τις homescreens. Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Έχω φτιαχτεί πραγματικά για το κινητό... :) Kαι γω το τελευταιο καιρο εχω φτιαχτει για το Ν8. Ελεγα να φυγω λιγο απο τα symbian και να παω σε android μερια αλλα το Ν8 εχει 2 σημαντικα + 1) Ειναι symbian και δεν θα χρειαστει τρομερη εξοικειωση και 2) για ακομη μια φορα τα εχει ολα πρωτο απο τα αλλα λογισμικα (hdmi, 12mp με xenon, 3.7 , hd κτλ) Το μονο - που ειναι εντελως υποκειμενικο ειναι η σχεδιαση των Νοκια. Το Ν8 μαρεσει αλλα μονο σε γκρι. Edited September 23, 2010 by Teo010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Kαι γω το τελευταιο καιρο εχω φτιαχτει για το Ν8. Ελεγα να φυγω λιγο απο τα symbian και να παω σε android μερια αλλα το Ν8 εχει 2 σημαντικα + 1) Ειναι symbian και δεν θα χρειαστει τρομερη εξοικειωση και 2) για ακομη μια φορα τα εχει ολα πρωτο απο τα αλλα λογισμικα (hdmi, 12mp με xenon, 3.7 , hd κτλ) Το μονο - που ειναι εντελως υποκειμενικο ειναι η σχεδιαση των Νοκια. Το Ν8 μαρεσει αλλα μονο σε γκρι. Όντως, για Symbian συσκευή, για πρώτη φορά ίσως φαίνεται ότι έχουμε κάτι πραγματικά πλήρες. Θα ήθελα βέβαια να είχε και LEDάκι για τα βίντεο και για προβολάκι, αλλά θα αύξανε πολύ το μέγεθος της συσκευής. Στο μέγεθος και σχήμα που είναι, είναι πολύ όμορφο. Εμένα μου αρέσει φοβερά το σκούρο γκρι (μολυβί), όχι το ασημί. Τα άλλα τρία τα φανταχτερά χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί) εμένα προσωπικά μου κάνουν σαν ψεύτικα ρε παιδιά, τουλάχιστον απ' ό,τι έχω δει στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω, ίσως από κοντά είναι διαφορετικά. Όσο για το "3.7" που αναφέρεις, αν εννοείς τη διαγώνιο της οθόνης, δεν είναι 3.7", αλλά 3.5". Edited September 23, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Όντως, για Symbian συσκευή, για πρώτη φορά ίσως φαίνεται ότι έχουμε κάτι πραγματικά πλήρες. Θα ήθελα βέβαια να είχε και LEDάκι για τα βίντεο και για προβολάκι, αλλά θα αύξανε πολύ το μέγεθος της συσκευής. Στο μέγεθος και σχήμα που είναι, είναι πολύ όμορφο. Εμένα μου αρέσει φοβερά το σκούρο γκρι (μολυβί), όχι το ασημί. Τα άλλα τρία τα φανταχτερά χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί) εμένα προσωπικά μου κάνουν σαν ψεύτικα ρε παιδιά, τουλάχιστον απ' ό,τι έχω δει στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω, ίσως από κοντά είναι διαφορετικά. Όσο για το "3.7" που αναφέρεις, αν εννοείς τη διαγώνιο της οθόνης, δεν είναι 3.7", αλλά 3.5". To Satio έχει και led & xenon! Και νομίζω είναι ουσιαστικά ΝΟΚΙΑ το λογισμικό του? Δε μπορεί και η ΝΟΚΙΑ να τα βάλει και τα δύο? Δε θα μεγάλωνε και τόσο ο όγκος του... Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Τα άλλα τρία τα φανταχτερά χρώματα (πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί) εμένα προσωπικά μου κάνουν σαν ψεύτικα ρε παιδιά, τουλάχιστον απ' ό,τι έχω δει στο διαδίκτυο. +1 Και μενα με τα αλλα 3 χρωματα μου φαινεται πολυ ψευτικο. Οπως στο vivaz που σε ασημι φαινεται εντελως πλαστικουρα αλλα σε μαυρο που το εχω ειναι οκ. Όσο για το "3.7" που αναφέρεις, αν εννοείς τη διαγώνιο της οθόνης, δεν είναι 3.7", αλλά 3.5". A, ok sorry!;) Πραγματικά καταπληκτικά πράγματα. Έχουμε τελικά την απάντηση γιατί δεν υπάρχει κάλυμμα του φακού. Δείτε αυτό: "Oh, and I almost forgot to praise the camera for its very strong Xenon flash and its tiny, internal, automatic cover(under the protective glass) that opens when you launch the camera app and automatically closes when you shut it down (or when the camera switches to standby) to protect the lens and the imaging sensor." Παντως αυτο δεν θα γλιτωνει το τζαμακι της καμερας απο τις δαχτυλιες, αποτι καταλαβα απο την μεταφραση! Edited September 23, 2010 by Teo010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) To Satio έχει και led & xenon! Και νομίζω είναι ουσιαστικά ΝΟΚΙΑ το λογισμικό του? Δε μπορεί και η ΝΟΚΙΑ να τα βάλει και τα δύο? Δε θα μεγάλωνε και τόσο ο όγκος του... Τι να σου πω, τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία της Nokia, επικαλέστηκε το μέγεθος. Εμένα πάντως πάντα μου άρεσε αυτό στα φωτογραφικά κινητά της Sony-Ericsson, που είχαν και LED και Xenon φλας. Όσο για το λειτουργικό που λες, Nokia και Symbian πλέον είναι ένα και το αυτό. Και η Sony-Ericsson χρησιμοποιεί Symbian (π.χ. 5th Edition σε Vivaz, Satio κλπ), απλώς νομίζω συνήθως βάζει λίγο αλλαγμένο UI σε σχέση με αυτό των Nokia. Πάντως στην ουσία π.χ. το Vivaz και το Ν97 φορούν το ίδιο λειτουργικό (Symbian^1 ή Symbian 5th Edition). Το Ν8 θα τρέχει κάτι εντελώς καινούργιο (Symbian^3). Παντως αυτο δεν θα γλιτωνει το τζαμακι της καμερας απο τις δαχτυλιες, αποτι καταλαβα απο την μεταφραση! Τουλάχιστον θα γλιτώνει τις γρατζουνιές, λόγω του gorilla glass που θα διαθέτει, τόσο στο πίσω τζαμάκι, όσο και στην οθόνη. Επίσης και στα αλουμινένια μέρη του θα έχει ειδική επίστρωση που θα το καθιστά σχεδόν αγρατζούνιστο. ;) Edited September 24, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Symbian^3: Web TV gets demoed on the Nokia N8 http://dailymobile.se/2010/09/24/symbian3-web-tv-gets-demoed-on-the-nokia-n8/ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Symbian^3: Web TV gets demoed on the Nokia N8 http://dailymobile.se/2010/09/24/symbian3-web-tv-gets-demoed-on-the-nokia-n8/ Φανταζομαι οτι αναλογα με τη χωρα θα εχει και διαφορετικο περιεχομενο. Ειναι επι πληρωμη; [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Φανταζομαι οτι αναλογα με τη χωρα θα εχει και διαφορετικο περιεχομενο. Ειναι επι πληρωμη; Δεν νομίζω ότι θα λειτουργεί έτσι ακριβώς. Η web tv θα σε βοηθάει να βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια τα οποία το υποστηρίζουν, π.χ. CNN. To web tv είναι υπηρεσία video on demand. Όσοι έχουν τηλεοπτικά προγράμματα θα μπορούν να φτιάχνουν μια εφαρμογή, θα την ανεβάζουν στο ovi store και από εκεί θα την κατεβάζεις και θα βλέπεις το πρόγραμμα στο κινητό σου. Κάπως έτσι θα λειτουργεί αν έχω καταλάβει σωστά. On Demand Web TV iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 κ εγω εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να παω σε android(desire) επειδη μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η αναμονη.αλλα απο την αλλη οταν βλεπω στο youtube να συνδεεται με την τηλεοραση κ να κανεις οτι θες ειναι κατι που δεν το βρισκεις στα android ακομα.αμα ειναι να δω μια ταινια κ θελω εφαρμογες απο markets κ τα σχετικα(android εννοω) κ οχι στην ποιοτητα που μπορω λογω hdmi του ν8 τοτε προτιμω το ν8.αλλα ελπιζω να μην αργησει αλλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 κ εγω εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να παω σε android(desire) επειδη μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η αναμονη.αλλα απο την αλλη οταν βλεπω στο youtube να συνδεεται με την τηλεοραση κ να κανεις οτι θες ειναι κατι που δεν το βρισκεις στα android ακομα.αμα ειναι να δω μια ταινια κ θελω εφαρμογες απο markets κ τα σχετικα(android εννοω) κ οχι στην ποιοτητα που μπορω λογω hdmi του ν8 τοτε προτιμω το ν8.αλλα ελπιζω να μην αργησει αλλο... +1 μου την δίνει η αναμονή!!!! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μια απορία: Μέσω της σύνδεσης hdmi θα περνάει μαζί με την εικόνα και ο ήχος; Δηλαδή αν κάποιος θέλει να δει μια ταινία και χρησιμοποιεί ως player το κινητό, το συνδέει με την τηλεόραση μέσω hdmi και θα ακούει τον ήχο της ταινίας από τα ηχεία της τηλεόρασης ή θα πρέπει να συνδέει άλλο καλώδιο (πχ από το 3,5mm jack); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Μια απορία: Μέσω της σύνδεσης hdmi θα περνάει μαζί με την εικόνα και ο ήχος; Δηλαδή αν κάποιος θέλει να δει μια ταινία και χρησιμοποιεί ως player το κινητό, το συνδέει με την τηλεόραση μέσω hdmi και θα ακούει τον ήχο της ταινίας από τα ηχεία της τηλεόρασης ή θα πρέπει να συνδέει άλλο καλώδιο (πχ από το 3,5mm jack); Μαζί με την εικόνα περνάει και ήχος 5.1 surround Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Μια απορία: Μέσω της σύνδεσης hdmi θα περνάει μαζί με την εικόνα και ο ήχος; Δηλαδή αν κάποιος θέλει να δει μια ταινία και χρησιμοποιεί ως player το κινητό, το συνδέει με την τηλεόραση μέσω hdmi και θα ακούει τον ήχο της ταινίας από τα ηχεία της τηλεόρασης ή θα πρέπει να συνδέει άλλο καλώδιο (πχ από το 3,5mm jack); Όχι, δεν θα χρειάζεται να στέλνεις τον ήχο ξεχωριστά από την έξοδο 3.5mm. Εξάλλου η έξοδος 3.5mm απλά βγάζει στερεοφωνικό ήχο, δεν υποστηρίζει Dolby Surround όπως η HDMI. Με την HDMI θα μπορείς να βλέπεις σε μεγάλη οθόνη μία ταινία 720p κανονικά όπως της αξίζει, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο surround 5.1... :rolleyes: Αυτό που θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε είναι αν μπορούμε να βγάζουμε εικόνα και ήχο ταυτόχρονα και από τις δύο εξόδους... :confused: Edited September 24, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παίζει αρκετό τρέμουλο πάντως. Μάλλον ο τύπος δεν θα έχει ενεργοποιήσει την σταθεροποίηση βίντεο, γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς. ;) Το αντίθετο συμβαίνει Πάνο με τον σταθεροποιητή κατά την λήψη βίντεο. Αν έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία και κουνάς έντονα την συσκευή ή το θέμα σου κινείται (στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, δηλαδή), τότε παρουσιάζεται αυτό το σπάσιμο στην εικόνα και πολλές φορές η θολούρα. Ο σταθεροποιητής χρησιμεύει πολύ όταν τραβάς ένα τοπίο και χρειάζεσαι την μέγιστη ομαλότητα (αν και δεν είναι η σωστή λέξη) ώστε να αποτυπωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Άρα, θα πρέπει να έχουμε ΠΑΝΤΑ απενεργοποιημένη την συγκεκριμένη επιλογή και να την ενεργοποιούμε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Αλλιώς, μπορεί να αλλοιώσει την πλειοψηφία των βίντεο που τραβάμε (όπως μάλλον συμβαίνει σε αρκετά δείγματα βίντεο που έχουν ανέβει από την συσκευή. Τα λεγόμενά μου επιβεβαιώνονται απο μία μικρή παράγραφο στο λινκ που έδωσες λίγες σελίδες πριν. Damian’s tip: Video stabilization works best in situations where you are trying to hold the device still or when the motion is more predictable. In situations where the movement is more erratic, it may be better to turn off video stabilization. http://conversations.nokia.com/2010/07/12/nokia-n8-photography-all-the-faqs/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos7650 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός μετά από τόσες ατέρμονες συζητήσεις περί κυκλοφορίας, και επειδή λέγανε από κάποια καταστήματα ότι σήμερα θα είχαν ενημέρωση από τη ΝΟΚΙΑ γι' αυτό, έχουμε κανα νέο για την κυκλοφορία του Ν8 με βάση την περιβόητη αυτή σημερινή ενημέρωση? :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts