Mitsos_The_Great Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδιά προτείνετε μια εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών-βίντεο. Ότι έχω δοκιμάσει στο Blade δεν παίζει τα ΜΡ4 Videos! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδιά προτείνετε μια εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών-βίντεο. Ότι έχω δοκιμάσει στο Blade δεν παίζει τα ΜΡ4 Videos! :wacko: Ρε παιδιά διαβάστε λίγο πιο πριν τι έχουμε γράψει, τα ίδια πράγματα να μην γράφουμε συνέχεια. Μobo player Sent from my HTC HD2 Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γεια χαρα σε ολους,μετα απο διαβασμα σε ολες τις αποριες περι media player,η δικια μου απορια υπαρχει-δυστυχως-ακομα:Samsung Galaxy i5800,χωρις-ακομα:mad:αναβαθμιση απο επισημη Samsung,εχω περασει divx αρχειο με ενσωματωμενους-ελληνικους- υποτιτλους και ΚΑΝΕΝΑΣ player δεν εχει καταφερει να τους εμφανησει,φοβαμαι(!),πως τελικα κανω....πατατα καπου:wacko:Καποιος χριστιανος ή μη?????:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Θα βοηθούσε να ανέφερες και ποιούς δοκίμασες, ώστε να ξέρουμε να σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό... Αλλιώς θα μπορούσες να δοκιμάσεις να αλλάξεις την κωδικοποίηση του βίντεο απ'τον υπολογιστή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!Τους δοκιμασα σχεδον ολους,εχω χασει λιγο και την μπαλα;),εχω αφησει τωρα τον mvideoplayer και τον rockplayer/lite στο κινητο και η φαση ειναι οτι δεν εχω περασει μονο μια ταινια,αλλα δοκιμασα 2,3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Για το rockplayer έχω ακούσει τα καλύτερα και σίγουρα υποστηρίζει υποτίτλους σαν .srt. Εντούτοις δεν ξέρω για ενσωματωμένους υποτίτλους τι γίνεται. Εγώ βέβαια έχω το wildfire, οπότε πραγματικά δεν ασχολούμαι με video... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Για το rockplayer έχω ακούσει τα καλύτερα και σίγουρα υποστηρίζει υποτίτλους σαν .srt. Εντούτοις δεν ξέρω για ενσωματωμένους υποτίτλους τι γίνεται. Εγώ βέβαια έχω το wildfire, οπότε πραγματικά δεν ασχολούμαι με video... O MoboPlayer πλέον είναι ο καλύτερος και είναι και free. Παίζει και 720p και mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους, Δεν έχω βρει κάτι που να μην παίζει για την ακρίβεια. Μέχρι πριν βγει ο Mobo είχα Rockplayer αλλά πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Για υποτιτλους μπορειτε να χρησιμοποιησετε και κωδικοποιηση windows-1253 εκτος απο iso-8859-7. εμενα και τα δυο δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 +1 για moboplayer. Βαζετε κωδικοποίηση windows 1253. Αν δεν παιζει καποιο αρχειο καντε software κωδικωποιηση. Long press το εικονακι ή επιλογη ως defalt απο τα settings Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παιδια μια ερωτηση εχω ενα τραγουδι που εχει και την εικονα του album και μου την δειχνει οταν παιζω το τραγουδι το θεμα ειναι οτι μου την δειχνει και σε αλλα τραγουδια πραγμα που δεν θελω πως θα το κανω να μου δειχνει την εικονα μονο στο συγκεκριμμενο τραγουδι? και κατι αλλο πως περναω μια εικονα σε ενα τραγουδι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kedabros_10 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Είμαι καινούργιος στο Forum. Ξαφνικά έχει μπλοκάρει το softwere της κάμερας, έχοντας βγάλει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο πάνω δεξιά και έχει "κλειδώσει" το πρόγραμμα λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Όλες οι άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα δουλεύουν κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Είμαι καινούργιος στο Forum. Ξαφνικά έχει μπλοκάρει το softwere της κάμερας, έχοντας βγάλει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο πάνω δεξιά και έχει "κλειδώσει" το πρόγραμμα λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Όλες οι άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα δουλεύουν κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Καλησπέρα σου, καταρχάς θα χρειαστεί να απευθυνθείς στο σωστό νήμα της συσκευής σου, που είναι εδώ Κατά δεύτερον το λουκέτο θα φύγει αν πατήσεις το κουμπί που ανοίγει/κλείνει το κινητό. Cu. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 καλησπερα , υπαρχει player ή αλλος τρόπος να δουμε τα ελληνικα tags στα mp3 , ωστε νε μην βγαζει @%%$#^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 καλησπερα , υπαρχει player ή αλλος τρόπος να δουμε τα ελληνικα tags στα mp3 , ωστε νε μην βγαζει @%%$#^ NRG Player και PlayerPro. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Yπαρχει κανενας καλος music player που να εχει ισοσταθμιστη γραφικων (equalizer) και δυνατοηττα κατασκευης Playlists? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Yπαρχει κανενας καλος music player που να εχει ισοσταθμιστη γραφικων (equalizer) και δυνατοηττα κατασκευης Playlists? PowerAMP, NRG Player, PlayerPro. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 PowerAMP, NRG Player, PlayerPro. Ψαχνω κατι δωρεαν,και οχι trial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ψαχνω κατι δωρεαν,και οχι trial MixZing Media Player Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Αναρωτιόμουν άν υπάρχει κάτι σαν το Android Free Movies ή και καλύτερο. Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κυκλοφόρησε το απίστευτο Reactable για Android. Πρόκειται για μία touch επιφάνεια στην οποία σύρουμε διάφορες λειτουργίες όπως sequencer, effects, synthesis κτλ. Επιτρέπει και εισαγωγή δικών μας smaples. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 στο playerpro πως μπορω να δω Ελληνικα tags? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Παιδια, το tunewiki ως player και ως internet radio αξιζει; Ψαχνω να βρω εφαρμογη για τη μουσικη μου, και δεν θελω να μπλεξω με περισσοτερες απο 1. Ειδα τα χαρακτηριστικα του, το μονο πλην, οτι προς το παρων δεν αποθηκευεται σε καρτα sd! Εναλλακτικα αλλη προταση; Edited June 28, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Για τους μουσικούς της παρέας... Caustic mixer, sequencer, synth, drum, Δεν χρειάζονται άλλα λόγια :music: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Για τους μουσικούς της παρέας... Caustic mixer, sequencer, synth, drum, Δεν χρειάζονται άλλα λόγια :music: Κάτι πιό κονμτά σε garage band δεν έχουμε;; Το δοκίμασα σε iPad και είναι πολύ καλό.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Κατεβασα τον mobo Player. Το θεμα ειναι οτι αρχεια πανω του 1 gigabyte πρεπει να τα μετατρεπω σε μικροτερο μεγεθος, διοτι δεν με αφηνει το pc να τα κανω paste στη καρτα μνημης (που ειναι 16 Gb). Παιδια ξερει κανεις, αν καποιο βιντεο ενω παιζει κανονικα, δεν εχει ηχο, γιατι πιθανον να συμβαινει αυτο; Δοκιμασα με το παραπανω player, με το default HTC και με εναν ES file manager με δικο του player, αλλα δεν αλλαξε κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts