Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά προτείνετε μια εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών-βίντεο. Ότι έχω δοκιμάσει στο Blade δεν παίζει τα ΜΡ4 Videos! :wacko:

Παιδιά προτείνετε μια εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών-βίντεο. Ότι έχω δοκιμάσει στο Blade δεν παίζει τα ΜΡ4 Videos! :wacko:

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο πιο πριν τι έχουμε γράψει, τα ίδια πράγματα να μην γράφουμε συνέχεια. Μobo player

Sent from my HTC HD2

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Γεια χαρα σε ολους,μετα απο διαβασμα σε ολες τις αποριες περι media player,η δικια μου απορια υπαρχει-δυστυχως-ακομα:Samsung Galaxy i5800,χωρις-ακομα:mad:αναβαθμιση απο επισημη Samsung,εχω περασει divx αρχειο με ενσωματωμενους-ελληνικους- υποτιτλους και ΚΑΝΕΝΑΣ player δεν εχει καταφερει να τους εμφανησει,φοβαμαι(!),πως τελικα κανω....πατατα καπου:wacko:Καποιος χριστιανος ή μη?????:D

Θα βοηθούσε να ανέφερες και ποιούς δοκίμασες, ώστε να ξέρουμε να σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό...

Αλλιώς θα μπορούσες να δοκιμάσεις να αλλάξεις την κωδικοποίηση του βίντεο απ'τον υπολογιστή ;)

Τhe end of an era...

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!Τους δοκιμασα σχεδον ολους,εχω χασει λιγο και την μπαλα;),εχω αφησει τωρα τον mvideoplayer και τον rockplayer/lite στο κινητο και η φαση ειναι οτι δεν εχω περασει μονο μια ταινια,αλλα δοκιμασα 2,3....

Για το rockplayer έχω ακούσει τα καλύτερα και σίγουρα υποστηρίζει υποτίτλους σαν .srt. Εντούτοις δεν ξέρω για ενσωματωμένους υποτίτλους τι γίνεται. Εγώ βέβαια έχω το wildfire, οπότε πραγματικά δεν ασχολούμαι με video...
Τhe end of an era...

Για το rockplayer έχω ακούσει τα καλύτερα και σίγουρα υποστηρίζει υποτίτλους σαν .srt. Εντούτοις δεν ξέρω για ενσωματωμένους υποτίτλους τι γίνεται. Εγώ βέβαια έχω το wildfire, οπότε πραγματικά δεν ασχολούμαι με video...

O MoboPlayer πλέον είναι ο καλύτερος και είναι και free. Παίζει και 720p και mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους, Δεν έχω βρει κάτι που να μην παίζει για την ακρίβεια. Μέχρι πριν βγει ο Mobo είχα Rockplayer αλλά πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Για υποτιτλους μπορειτε να χρησιμοποιησετε και κωδικοποιηση windows-1253 εκτος απο iso-8859-7. εμενα και τα δυο δουλευουν.

+1 για moboplayer. Βαζετε κωδικοποίηση windows 1253. Αν δεν παιζει καποιο αρχειο καντε software κωδικωποιηση. Long press το εικονακι ή επιλογη ως defalt απο τα settings
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια ερωτηση εχω ενα τραγουδι που εχει και την εικονα του album και μου την δειχνει οταν παιζω το τραγουδι το θεμα ειναι οτι μου την δειχνει και σε αλλα τραγουδια πραγμα που δεν θελω πως θα το κανω να μου δειχνει την εικονα μονο στο συγκεκριμμενο τραγουδι? και κατι αλλο πως περναω μια εικονα σε ενα τραγουδι?
υπογραφή εκτός ορίων

Είμαι καινούργιος στο Forum. Ξαφνικά έχει μπλοκάρει το softwere της κάμερας, έχοντας βγάλει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο πάνω δεξιά και έχει "κλειδώσει" το πρόγραμμα λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Όλες οι άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα δουλεύουν κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Είμαι καινούργιος στο Forum. Ξαφνικά έχει μπλοκάρει το softwere της κάμερας, έχοντας βγάλει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο πάνω δεξιά και έχει "κλειδώσει" το πρόγραμμα λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Όλες οι άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα δουλεύουν κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Καλησπέρα σου, καταρχάς θα χρειαστεί να απευθυνθείς στο σωστό νήμα της συσκευής σου, που είναι εδώ

Κατά δεύτερον το λουκέτο θα φύγει αν πατήσεις το κουμπί που ανοίγει/κλείνει το κινητό.

Cu. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

καλησπερα ,

υπαρχει player ή αλλος τρόπος να δουμε τα ελληνικα tags στα mp3 , ωστε νε μην βγαζει @%%$#^

NRG Player και PlayerPro.

spacer.png

Yπαρχει κανενας καλος music player που να εχει ισοσταθμιστη γραφικων (equalizer) και δυνατοηττα κατασκευης Playlists?

Yπαρχει κανενας καλος music player που να εχει ισοσταθμιστη γραφικων (equalizer) και δυνατοηττα κατασκευης Playlists?

PowerAMP, NRG Player, PlayerPro.

spacer.png

Ψαχνω κατι δωρεαν,και οχι trial

MixZing Media Player

spacer.png

Αναρωτιόμουν άν υπάρχει κάτι σαν το Android Free Movies ή και καλύτερο.

Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω"

Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!!

• 4 weeks later...

Κυκλοφόρησε το απίστευτο Reactable για Android.

Πρόκειται για μία touch επιφάνεια στην οποία σύρουμε διάφορες λειτουργίες όπως sequencer, effects, synthesis κτλ.

Επιτρέπει και εισαγωγή δικών μας smaples.

ss-0-0-c8ca48dd9a7ae0d30877982a7f82992afa3b8266

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, το tunewiki ως player και ως internet radio αξιζει; Ψαχνω να βρω εφαρμογη για τη μουσικη μου, και δεν θελω να μπλεξω με περισσοτερες απο 1. Ειδα τα χαρακτηριστικα του, το μονο πλην, οτι προς το παρων δεν αποθηκευεται σε καρτα sd! Εναλλακτικα αλλη προταση; Edited by zxr

Για τους μουσικούς της παρέας... Caustic

mixer, sequencer, synth, drum,

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια :music:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τους μουσικούς της παρέας... Caustic

mixer, sequencer, synth, drum,

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια :music:

Κάτι πιό κονμτά σε garage band δεν έχουμε;;

Το δοκίμασα σε iPad και είναι πολύ καλό....

Κατεβασα τον mobo Player. Το θεμα ειναι οτι αρχεια πανω του 1 gigabyte πρεπει να τα μετατρεπω σε μικροτερο μεγεθος, διοτι δεν με αφηνει το pc να τα κανω paste στη καρτα μνημης (που ειναι 16 Gb). Παιδια ξερει κανεις, αν καποιο βιντεο ενω παιζει κανονικα, δεν εχει ηχο, γιατι πιθανον να συμβαινει αυτο; Δοκιμασα με το παραπανω player, με το default HTC και με εναν ES file manager με δικο του player, αλλα δεν αλλαξε κατι!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update