pepe1 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εμένα σε redmi 3 δεν έβρισκε την γλώσσα επειδή ήταν ρυθμισμένο στην γλώσσα συστήματος. Όταν το γύρισα στα ελληνικά την βρήκε την γλώσσα το sygic. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Εμένα σε redmi 3 δεν έβρισκε την γλώσσα επειδή ήταν ρυθμισμένο στην γλώσσα συστήματος. Όταν το γύρισα στα ελληνικά την βρήκε την γλώσσα το sygic. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την Ελληνικη την βρισκει κανονικα(τυπικη) την tts Ελληνικη δεν βλεπει που εβλεπε το xiaomi. παντως εχει κανονικα φωνητικες οδηγιες. Edited July 16, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 την Ελληνικη την βρισκει κανονικα(τυπικη) την tts Ελληνικη δεν βλεπει που εβλεπε το xiaomi. παντως εχει κανονικα φωνητικες οδηγιες. Να υποθέσω οτι δεν ψάχνεις tts φωνές στις ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις και ήχοι γιατί εκεί είναι οι απλές φωνές. Τις tts θα τις βρείς στο ρυθμίσεις/τοπικό Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Να υποθέσω οτι δεν ψάχνεις tts φωνές στις ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις και ήχοι γιατί εκεί είναι οι απλές φωνές. Τις tts θα τις βρείς στο ρυθμίσεις/τοπικό ρυθμισεις>τοπικες>γλωσσα εχει μονο Ελληνικα. ρυθμισεις>ήχοι και ειδοποιήσεις φωνη Ελληνικα Δεσποινα(τυπικη). εαν παω στο + για να προσθεσω μου λεει οτι εχουν περαστει ολες οι γλωσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ρυθμισεις>τοπικες>γλωσσα εχει μονο Ελληνικα. ρυθμισεις>ήχοι και ειδοποιήσεις φωνη Ελληνικα Δεσποινα(τυπικη). εαν παω στο + για να προσθεσω μου λεει οτι εχουν περαστει ολες οι γλωσσες. Υποψιαζομαι οτι δεν εχεις ενεργοποιησει την γλωσσα tts. Αφου εχεις galaxy, βαλε απο το galaxy apps την samsung greek tts voice. Ειναι καλυτερη απ τη google tts. Μετα την ενεργοποιεις ως εξης: Τωρα θα πρεπει να δεις την ελληνικη tts φωνη στη λιστα φωνων του συτζικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 με το που περασα το samsung greek tts,το μενου που μου δειχνεις ειχε επιλεξει την Ελληνικη γλωσσα οποτε δεν εκανα κατι. τωρα στο sygic εκτος της Δεσποινας εχω και αλλη μια,που λεει Ελληνικα system(προηγμενη φωνη). αυτη να βαλω? ειναι καλυτερη απο του sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Χεχε, μολις περασες την tts. Ναι, αυτη να βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Χεχε, μολις περασες την tts. Ναι, αυτη να βαλεις. μπραβο ρε φιλε-να σαι καλα.!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Αν εχει καποιος την καλοσυνη, ας με βοηθησει με pm για τα premium services του sygic. Σημερα μπηκα σε τρομερη περιπετεια, πληρωνοντας χρηματα(διοδια ξανα), χανοντας χρονο(λιγο ελειψε να απουσιαζω απο εκει που επρεπε να ειμαι), γιατι ηδη καθοδον, ανακαλυψα οτι δεν ειχε φωνητικη πλοηγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ελπίζω να πέρασες καλά Ευρυτανία γιατί είμαι από εκεί και τη Δευτέρα θα πάω στα Άγραφα. Σχετικά με το gmaps. Την Πέμπτη έφευγα για νησί των Κυκλάδων. Επειδή ξεκινήσαμε καθυστερημένα και βρήκα κίνηση στον Πειραιά του έβαλα κατευθείαν την πύλη Ε7 μήπως μου υποδείξει κανένα στενό με λιγότερη κίνηση . Μου έβγαλε διαδρομή, η οποία όμως ήταν λάθος και με οδήγησε στην πύλη Ε3 με αποτέλεσμα να χάσω το καράβι. Εγώ βέβαια φταίω που δεν ξεκίνησα νωρίτερα αλλά δυστυχώς η πλοήγηση ήταν τελείως λάθος. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ωραία πέρασα. Έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι μέσα σε πόλεις κάτι δεν πάει καλά. Στην ύπαιθρο καλό είναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Αν εχει καποιος την καλοσυνη, ας με βοηθησει με pm για τα premium services του sygic. Σημερα μπηκα σε τρομερη περιπετεια, πληρωνοντας χρηματα(διοδια ξανα), χανοντας χρονο(λιγο ελειψε να απουσιαζω απο εκει που επρεπε να ειμαι), γιατι ηδη καθοδον, ανακαλυψα οτι δεν ειχε φωνητικη πλοηγηση... δωσε ενα 20αρι ρε φιλε τωρα που ειναι σε εκπτωση και παρτο νομιμα αφου το εχεις τοσο αναγκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Προσωπικά έχω αγοράσει 3. Το sygic - genius-igo. Το sygic με διαφορά στην πλοήγηση είναι το χειρότερο. Το genius μάλλον το καλύτερο αλλά σχετικά βαρύ... Έχω καταλήξει τον τελευταίο καιρό να δουλεύω το igo Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Eχω κατεβάσει το Waze αλλά δεν ξεκινά να δουλευει με τίποτε.Είναι συνεχως στο initializing και μετά μου λεει no connection και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Σημερα αγορασα την lifetime premium εκδοση του copilot για Ελλαδα στα 13 ευρω (εκπτωση απο 20 ευρω), χωρις live traffic (το οποιο θελει ετησια συνδρομη 7 ευρω αλλα δεν μου χρειαζεται). Δοκιμασα ολα τα υπαρχοντα apps στο playstore στις trial εκδοσεις και τα εντελως δωρεαν. Ηταν το μονο που με βολεψε στον σχεδιασμο διαδρομων (εκτος πολεως) με προσθηση στασεων χωρις περιορισμο,με εναλλακτικες προτασεις διαδρομων που βγαζει και το google maps. Το πιο ευχρηστο μενου γι αυτο το σκοπο. Σε καποια δεν μπορεσα καν να βαζω στασεις ενω σε αλλες ηταν πολυ μπερδεμα. Και με 3D χαρτη σε αυτην την εκδοση (το αναφερω γιατι παλιοτερα δεν ειχε καθολου 3D). Θα εχω και το google maps εφεδρικο για τα roadtrips που σχεδιαζω. Μου αρεσε πολυ και το genius maps αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο Edited July 23, 2018 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Σημερα αγορασα την lifetime premium εκδοση του copilot για Ελλαδα στα 13 ευρω (εκπτωση απο 20 ευρω), χωρις live traffic (το οποιο θελει ετησια συνδρομη 7 ευρω αλλα δεν μου χρειαζεται). Δοκιμασα ολα τα υπαρχοντα apps στο playstore στις trial εκδοσεις και τα εντελως δωρεαν. Ηταν το μονο που με βολεψε στον σχεδιασμο διαδρομων (εκτος πολεως) με προσθηση στασεων χωρις περιορισμο,με εναλλακτικες προτασεις διαδρομων που βγαζει και το google maps. Το πιο ευχρηστο μενου γι αυτο το σκοπο. Σε καποια δεν μπορεσα καν να βαζω στασεις ενω σε αλλες ηταν πολυ μπερδεμα. Και με 3D χαρτη σε αυτην την εκδοση (το αναφερω γιατι παλιοτερα δεν ειχε καθολου 3D). Θα εχω και το google maps εφεδρικο για τα roadtrips που σχεδιαζω. Μου αρεσε πολυ και το genius maps αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο το κόκκινο ή το μαύρο; ποιο να πάρω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κατεβαζεις το CoPilot GPS - Πλοήγηση (μαυρο γκρι χρωμα) και μεσα απο την εφαρμογη οταν πατησεις σε κλειδωμενες λειτουργιες, σε παει σε σελιδα για να αναβαθμισεις και σου ανοιγει παραθυρο μεσα στο playstore με την τιμη που το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Χεχε, μολις περασες την tts. Ναι, αυτη να βαλεις.Με τη Samsung tts θα έχουμε κανονικό tts ? Δηλαδή εάν επιλεχτεί θα έχουμε στο Google maps φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά με αναγγελία ονομάτων δρόμων? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Ναι, θα εχεις φωνητικες οδηγιες. Οχι, η Google δεν εχει "εγγραψει" τα ονοματα οδων για να τα "εκφωνησει" η tts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Δωρεάν αυτή η πληρωμένη εφαρμογή. Την ξέρει κανένας; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigatorpro.offline.maps Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 OSM οποτε αμφιβαλλω να προσφερει κατι πανω απο το πολυ καλο Magic Earth Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 OSM οποτε αμφιβαλλω να προσφερει κατι πανω απο το πολυ καλο Magic EarthΈχει πλοήγηση με Greek TTS το Magic earth; Επίσης, σε αυτό το Navigator Pro, δεν βλέπω να φεύγουν από τον χάρτη τα POI , αν και τα έχω απενεργοποιήσει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Δωρεάν αυτή η πληρωμένη εφαρμογή. Την ξέρει κανένας; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigatorpro.offline.maps Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Είναι ίδιο με το OsmAnd https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand.plus με φτωχότερο menu και σχεδόν τα 2πλάσια MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Καλησπερα, εχω καμια εκατοσταρια poi που εχω βαλει στο sygic (ειναι σε μορφη .dat) και θελω να τα περασω στο magic earth. Υπαρχει τροπος,να γινει ,ξερει κανεις??Ευχαριστω εκ τω προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Καλημέρα σας. Εκτός του google maps ποια άλλη εφαρμογή μου προτείνετε? Παλιότερα είχα to here we go αλλά δε ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο πλέον.... ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Waze...... Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts