Bayern7 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 κάμερες ταχύτητας, offline πλοήγηση* για παράδειγμα. * μη μου πεις οτι το προσφέρει. Μιλάμε να μπορείς να κατεβάζεις ολόκληρες χώρες και να μη "λήγουν" σε αποδεκτά μεγέθη αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Κάμερες ταχύτητας εγώ είδα, και μάλιστα επειδή ήμουν με νοικιαρικο και ήμουν προσεκτικός να μην φάω κλήση, παρατήρησα ότι τις έδειχνε όλες. Τώρα άμα του ξέφυγε καμία δεν ξέρω (Κερατέα-Τατόι από δύο διαφορετικούς δρόμους). Όσο για το offline έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι "δωρεάν"/δωρεάν. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Κάμερες ταχύτητας εγώ είδα, και μάλιστα επειδή ήμουν με νοικιαρικο και ήμουν προσεκτικός να μην φάω κλήση, παρατήρησα ότι τις έδειχνε όλες. Τώρα άμα του ξέφυγε καμία δεν ξέρω (Κερατέα-Τατόι από δύο διαφορετικούς δρόμους). Όσο για το offline έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι "δωρεάν"/δωρεάν. Live to ride, ride to live Δεν ξέρω που τις είδες, αλλά ΔΕΝ υπάρχουν στο gmaps. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι και μένα το gmaps με ειδοποιεί σε δύο σημεία για κάμερες στην Εγνατία μεταξύ Γρεβενών Ιωαννίνων όποτε περνάω. Στάλθηκε από GT-I9505 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι και μένα το gmaps με ειδοποιεί σε δύο σημεία για κάμερες στην Εγνατία μεταξύ Γρεβενών Ιωαννίνων όποτε περνάω. Στάλθηκε από GT-I9505 Μπορείς να πάρεις ένα screenshot από τα σημεία και να το βάλεις εδώ; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μπορείς να πάρεις ένα screenshot από τα σημεία και να το βάλεις εδώ; Unleashed by my M1 NOTE Την επόμενη βδομάδα που θα περάσω θα βάλω.. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Δεν ξέρω που τις είδες, αλλά ΔΕΝ υπάρχουν στο gmaps. Unleashed by my M1 NOTE Οπότε είτε είμαι ψεύτης είτε φαντάζομαι πράγματα; Κομπλέ ;) Live to ride, ride to live Edited July 9, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Οπότε είτε είμαι ψεύτης είτε φαντάζομαι πράγματα; Κομπλέ ;) Live to ride, ride to live Χωρίς να θέλω να γίνω κακός αλλά ούτε εγώ έχω δει κάμερες. Αν βλέπει κάποιος να μας πει πως γίνεται. Εγώ δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο. OnePlus X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Όταν λέτε ότι το gmaps δείχνει τις κάμερες ταχύτητας εννοείτε ότι τις δείχνει στην οθόνη η ότι τις εκφωνεί κιόλας; Π.χ. "Προσοχή, κάμερα ταχύτητας μπροστά σας" Και μιλάμε για σταθερές κάμερες η και φορητά ραντάρ; Edited July 10, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σε εμένα σε αυτό που ανέφερα κατά την πλοήγηση μου εμφανίζει ειδοποίηση (συνοδευομενη από ηχητικό μήνυμα) για κάμερα ασφαλείας σε ένα σημείο σίγουρα κάπου στη διαδρομή με τα τούνελ χωρίς να έχω προσέξει αν εμφανίζεται στο χάρτη (δεν έχω δώσει και πολύ βάση ). Την επόμενη εβδομάδα θα περάσω αν δεν ξεχάσω θα πάρω screen shot. Στάλθηκε από GT-I9505 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μα γιατί πρέπει να περάσετε για να μας δείξετε τα ρανταρ; Θα έπρεπε και εκτός πλοήγησης να φαίνεται στον χάρτη, όπως γίνεται σε όλα τα προγράμματα που υποστηρίζουν κάμερες και ραντάρ. Οπότε αφού ξέρετε ποια σημεία είναι, βρείτε τα και πείτε μας αν υπάρχουν στον χάρτη ως ενδείξεις. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ήταν ένα σημάδι στην άκρη του δρόμου. Επειδή δεν είμαι από την Αθήνα δεν μπορώ να πω που ακριβώς ήταν. Όπως είπα κινήθηκα μεταξύ Κερατέας και Τατοΐου. Ότι το είδα, το είδα. Δεν βλέπω φαντάσματα. Από εκεί και πέρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν τώρα ήταν πιλοτικό δεν έχω ιδέα. Συνήθως χρησιμοποιώ το here ή το copilot. Μετά από καιρό χρησιμοποίησα το g maps γιατί μου έστειλαν λινκ με τον προορισμό μου και βόλεψε το g maps. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδια επιτρεψτε μου μια παρεμβαση σχετικα με ρανταρ, καμερες κλπ. Νομιζω οτι αυτο το χαρακτηριστικο σε πολλες χωρες θεωρειται "παρανομο" οποτε λογικα η google δεν θα το υποστηριζει. Τουλαχιστον επισημα. Απο το igo που ξερω η αναλογη πληροφορηση βασιζεται στην κοινοτητα των χρηστων του και στις ανεπισημες παραμετροποιησεις του προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 παίδες μια και το έφερε η κουβέντα ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για κάμερες ταχύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μα γιατί πρέπει να περάσετε για να μας δείξετε τα ρανταρ; Θα έπρεπε και εκτός πλοήγησης να φαίνεται στον χάρτη, όπως γίνεται σε όλα τα προγράμματα που υποστηρίζουν κάμερες και ραντάρ. Οπότε αφού ξέρετε ποια σημεία είναι, βρείτε τα και πείτε μας αν υπάρχουν στον χάρτη ως ενδείξεις. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Εγω παντως που περναω καθε μερα απο περιφεριακη υμηττου αλλα και απο μεσογειων, στο gmaps ουδεποτε ειδα καμερες ταχυτητας! Ενω στα αλλα που εχω δοκιμασει route66, copilot, sygic, navigon τις δειχνει/εκφωνει κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εγω παντως που περναω καθε μερα απο περιφεριακη υμηττου αλλα και απο μεσογειων, στο gmaps ουδεποτε ειδα καμερες ταχυτητας! Ενω στα αλλα που εχω δοκιμασει route66, copilot, sygic, navigon τις δειχνει/εκφωνει κανονικοτατα! Sygic και Igo είναι κορυφή από αυτά που δουλεύω. Εμ, έτσι είναι και συμφωνώ μαζί σου. Όσοι λένε ότι τα είδαν στο Gmaps ας μας πουν πού και πώς τα είδαν. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έβαλα μια διαδρομή προς ένα ξενοδοχείο Ερέτρια και μου βγάζει μόνο μια διαδρομή μέσω Χαλκίδας χωρίς να δίνει μέσω της πορθμειακης γραμμής από την σκάλα Ωρωπού.(Δεν εχω τικαρει την επιλογή να μην περιλαμβάνει πορθμειακες γραμμές.) Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160711/72845a5e7956dc9da323287edde5953e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν το χουν καν περασμένο αυτό το δρομολόγιο στους χάρτες, οπότε δεν το βγάζει. Και στο pc τώρα που το κοιτάω δεν το έχει "σχεδιασμένο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Στο Next-gen Basarsoft το βγάζει σαν Σύντομη η Πράσινη διαδρομή. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ναι έχω όλες τις εκδόσεις igo,sygic και δίνουν την από θάλασσα διαδρομή απλά τώρα έχω βολευτεί το google maps πλέον μου έκανε εντύπωση που δεν με πάει με καράβι γι'αυτό ρώτησα Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Αααα...έλεγες μόνο για το gmaps... Πάντως αν πας πεζός σου βγάζει την διαδρομή!!!! https://www.google.gr/maps/dir/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/%CE%95%CF%81%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1/@38.2036574,23.2452708,9z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7275388!2d37.9838096!1m5!1m1!1s0x14a16afb20fae0b7:0x400bd2ce2b98620!2m2!1d23.8822686!2d38.419201!3e2?hl=el Edited July 11, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κάτι πάλι για google maps Παρατηρώ ότι όταν στις ρυθμίσεις τοποθεσίας ενεργοποιήσω την υψηλή ακρίβεια(δηλαδή χρήση και δικτύων κινητής και gps και wifi) σε κάποια σημεία των διαδρομών ψιλοτρελενεται το στίγμα. Ενώ μόνο με το gps της συσκευής το στίγμα είναι πολύ ακριβές. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Κάτι πάλι για google maps Παρατηρώ ότι όταν στις ρυθμίσεις τοποθεσίας ενεργοποιήσω την υψηλή ακρίβεια(δηλαδή χρήση και δικτύων κινητής και gps και wifi) σε κάποια σημεία των διαδρομών ψιλοτρελενεται το στίγμα. Ενώ μόνο με το gps της συσκευής το στίγμα είναι πολύ ακριβές. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το τελευταίο update, έχω "λαγκάρισμα" του σήματος. Πριν 2 μέρες, σε πλοήγηση με αυτοκίνητο, ήταν 1 με 2 "κλικ" πίσω... Edited July 11, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κάτι πάλι για google maps Παρατηρώ ότι όταν στις ρυθμίσεις τοποθεσίας ενεργοποιήσω την υψηλή ακρίβεια(δηλαδή χρήση και δικτύων κινητής και gps και wifi) σε κάποια σημεία των διαδρομών ψιλοτρελενεται το στίγμα. Ενώ μόνο με το gps της συσκευής το στίγμα είναι πολύ ακριβές. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως κανεις πλοηγηση χωρις δεδομενα; Με κατεβασμενο χαρτη λες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πως κανεις πλοηγηση χωρις δεδομενα; Με κατεβασμενο χαρτη λες; Όχι έχω δεδομένα ανοιχτά πάντα αλλά στις επιλογές τοποθεσίας έχω βάλει μόνο "συσκευή" για gps. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts