araditsas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Υπάρχει κάποια πρόγραμμα που να μπορώ να έχω το κινητό μου και να καταγράφει ότι διαδρομή κάνω και στο τέλος να βλέπω απόσταση χρόνο κτλ; Βασικά το θέλω για διαδρομές μέσα σε θάλασσα αλλά όχι απαρετιτα να μου δείχνει χάρτες μόνο πληροφορίες χρόνο ταχύτητα θα ήθελα. Αν καταλάβατε χαίρομαι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Όταν έκανα ποδήλατο χρησιμοποιούσα το Sports Tracker Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Υπάρχει κάποια πρόγραμμα που να μπορώ να έχω το κινητό μου και να καταγράφει ότι διαδρομή κάνω και στο τέλος να βλέπω απόσταση χρόνο κτλ; Βασικά το θέλω για διαδρομές μέσα σε θάλασσα αλλά όχι απαρετιτα να μου δείχνει χάρτες μόνο πληροφορίες χρόνο ταχύτητα θα ήθελα. Αν καταλάβατε χαίρομαι. Ευχαριστώ Με την 'τα ίχνη μού' της google. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Υπάρχει κάποια πρόγραμμα που να μπορώ να έχω το κινητό μου και να καταγράφει ότι διαδρομή κάνω και στο τέλος να βλέπω απόσταση χρόνο κτλ; Βασικά το θέλω για διαδρομές μέσα σε θάλασσα αλλά όχι απαρετιτα να μου δείχνει χάρτες μόνο πληροφορίες χρόνο ταχύτητα θα ήθελα. Αν καταλάβατε χαίρομαι. Ευχαριστώ Endomondo wikiloc Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπερα. Οσο αφορα τις τοποθεσιες του facebook, σε g3 με android 5, πως γινεται να φαινεται απο που στελνουμε μηνυμα χωρις ομως να ειναι ανοιχτο το gps ? σε s3 που εχω πχ γινεται... Αλλα σε android 5 ακομα ψαχνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπερα. Οσο αφορα τις τοποθεσιες του facebook, σε g3 με android 5, πως γινεται να φαινεται απο που στελνουμε μηνυμα χωρις ομως να ειναι ανοιχτο το gps ? σε s3 που εχω πχ γινεται... Αλλα σε android 5 ακομα ψαχνω.... Aυτο νομιζω γινετε απ το messenger πας στις ρυθμισεις και τσεκαρεις την τοποθεσια,οποτε θα δειχνει μετα στα μυνηματα την τοποθεσια σου χωρις gps μεσω δικτυου... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μεχρι χθες λειτουργουσε το streetview μεσα στους google maps. Σημερα εδω και 2 ωρες δεν λειτουργει. Δεν μου δειχνει ουτε καν το σπιτι μου. Ξερει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) έχει φυλάξει κανείς την τελευταία beta του here maps?εννοώ πριν βγει η επίσημη Edited June 28, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 έχει φυλάξει κανείς την τελευταία beta του here maps?εννοώ πριν βγει η επίσημη Γιατι; θεωρεις οτι αυτη του play store υστερει σε κατι; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Γιατι; θεωρεις οτι αυτη του play store υστερει σε κατι; Στο κινητο μου τουλαχιστον το refresh rate ειναι χαλια στις επισημες εκδοσεις!παει καρε καρε λες και ειμαστε προ 10ετιας.ενω παραδοξως οι beta τρεχουν νερακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Στο κινητο μου τουλαχιστον το refresh rate ειναι χαλια στις επισημες εκδοσεις!παει καρε καρε λες και ειμαστε προ 10ετιας.ενω παραδοξως οι beta τρεχουν νερακι http://www.nokiapoweruser.com/latest-here-maps-android-apk-download-if-you-cant-use-google-play-store/ για δες εδω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 http://www.nokiapoweruser.com/latest-here-maps-android-apk-download-if-you-cant-use-google-play-store/ για δες εδωσε ευχαριστω πολυ.δεν θυμαμαι ομως η 220 ειναι η τελευταια beta πριν τις stable?θυμαται κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δοκίμασα Sygic σε 700χλμ στην Ιταλία. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό, με πιο σημαντικό το ότι είχε σωστά όλα τα ραντάρ. Σε καναδυο σημεία θα μπορούσε να μας πάει καλύτερα. Δοκίμασα και το Igo που και αυτό τα πήγε πολύ καλά, εκτός από ένα σημείο που πριν μπω σε roundabout έχασε τελείως την θέση, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο sygic, αρά θεωρώ ότι φταίει το πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω sygic. Στο here υπάρχουν κάμερες ταχύτητας και να σου λέει για να κόψεις ταχύτητα? Επίσης κατά το registration αν δώσω ψεύτικο email θα λειτουργήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SStanley Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλησπέρα. έχω το Note4 (N910C), και θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με το Ndrive. Προσπαθώ να βάλω το Ndrive10 και μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει, κολλάει στην αρχική οθόνη. Βάζω το Ndrive11, κατεβάζω και χάρτες και ότι άλλο χρειάζεται, και θεωρητικά δουλεύει μια χαρά, εκτός από τις φωνητικές οδηγίες. Λέει δηλαδή την μισή οδηγία (για πχ "στα 300 μέτρα") και κόβεται ο ήχος και μετά από λίγο ολοκληρώνει την οδηγία προσθέτοντας και την αμέσως επόμενη οδηγία (δηλ "στρίψτε αριστερά και στη συνέχεια φτάσατε στον προορισμό σας"). Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Έχετε να προτείνετε καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω sygic. Στο here υπάρχουν κάμερες ταχύτητας και να σου λέει για να κόψεις ταχύτητα? Επίσης κατά το registration αν δώσω ψεύτικο email θα λειτουργήσει? Ευχαριστώ. Για κάμερες δεν το έχω ψάξει, αλλά γιατί να δώσεις ψεύτικο email ??? Ούτε σπαμάρουν ποτέ, ούτε κάτι άλλο. Αν επιμένεις για το ψεύτικο, πάνε στο 10minutemail, κάνε και από εκεί την επιβεβαίωση και θα δουλεύει κανονικά. Αλλά πραγματικά, δεν βλέπω κάποιο λόγο για αυτό. Edited July 4, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Για κάμερες δεν το έχω ψάξει, αλλά γιατί να δώσεις ψεύτικο email ??? Ούτε σπαμάρουν ποτέ, ούτε κάτι άλλο. Αν επιμένεις για το ψεύτικο, πάνε στο 10minutemail, κάνε και από εκεί την επιβεβαίωση και θα δουλεύει κανονικά. Αλλά πραγματικά, δεν βλέπω κάποιο λόγο για αυτό. Έβαλα ένα άλλο όνομα για mail. Όλα καλά. Δεν εχω βρει, μόνο τις κάμερες, που έχω στο sygic. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να έχω ειδοποίηση για τις κάμερες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπέρα, ενσωματωσα ενα tablet 7" σε 2din στο αμαξι και ηθελα να βαλω nokia here maps, δυστυχως δεν εχει επιλογη καπου για landscape και αυτοματα δεν γυρναει! ξερει κανεις κατι γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπέρα, ενσωματωσα ενα tablet 7" σε 2din στο αμαξι και ηθελα να βαλω nokia here maps, δυστυχως δεν εχει επιλογη καπου για landscape και αυτοματα δεν γυρναει! ξερει κανεις κατι γιαυτο? Στα μενού, και στην ελεύθερη... πλοήγηση δεν γυρνάει...! Οταν όμως του βάλεις διαδρομή περιστρέφεται κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Καλησπέρα, ενσωματωσα ενα tablet 7" σε 2din στο αμαξι και ηθελα να βαλω nokia here maps, δυστυχως δεν εχει επιλογη καπου για landscape και αυτοματα δεν γυρναει! ξερει κανεις κατι γιαυτο? off topic νικηφορε για πες μπαίνει εύκολα; τα ρεύματα κλπ; σε ποιον μάστορα πήγες;η το έφτιαξες μόνος σου ; Στα μενού, και στην ελεύθερη... πλοήγηση δεν γυρνάει...! Οταν όμως του βάλεις διαδρομή περιστρέφεται κανονικά! [ATTACH]62777[/ATTACH][ATTACH]62778[/ATTACH] Καλησπέρα, ενσωματωσα ενα tablet 7" σε 2din στο αμαξι και ηθελα να βαλω nokia here maps, δυστυχως δεν εχει επιλογη καπου για landscape και αυτοματα δεν γυρναει! ξερει κανεις κατι γιαυτο? νικηφορε επέλεξε "drive" και τότε γυρνάει! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 5, 2015 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ναι οκ γυρισε ευχαριστω! οχι δεν παω σε μαστορες σπανια ολα μονος μου τα φτιαχνω. Μπορεις να δεις φωτος εδω : http://s180.photobucket.com/user/NikiforosGT/library/corolla?sort=3&page=1 για συνδεσεις κτλ ειναι αναλογα το αμαξι, εγω κατεβασα την πηγη μου σε αλλη υποδοχη ποιο κατω, ειχα βαση 2DIN και απλα εδεσα τα ταμπλετ απο πισω! εβαλα ενα πριζακι με usb και το φορτιζω απο εκει, αλλα κανει παρασιτα ο ηχος, δουλευω βασικα με μπαταρια του και power bank 20000 mah, ηχος συνδεση με πηγη, και για το power ανασηκωνω την βαση! αλλα συνηθως το αφηνω σε stand by. Δες τις φωτος και θα καταλαβεις, αν εχεις αποριες στειλε μου PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ναι οκ γυρισε ευχαριστω! οχι δεν παω σε μαστορες σπανια ολα μονος μου τα φτιαχνω. Μπορεις να δεις φωτος εδω : http://s180.photobucket.com/user/NikiforosGT/library/corolla?sort=3&page=1 για συνδεσεις κτλ ειναι αναλογα το αμαξι, εγω κατεβασα την πηγη μου σε αλλη υποδοχη ποιο κατω, ειχα βαση 2DIN και απλα εδεσα τα ταμπλετ απο πισω! εβαλα ενα πριζακι με usb και το φορτιζω απο εκει, αλλα κανει παρασιτα ο ηχος, δουλευω βασικα με μπαταρια του και power bank 20000 mah, ηχος συνδεση με πηγη, και για το power ανασηκωνω την βαση! αλλα συνηθως το αφηνω σε stand by. Δες τις φωτος και θα καταλαβεις, αν εχεις αποριες στειλε μου PM. Για τα παράσιτα βάλε αντιπαρασιτικό στα ηχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Για τα παράσιτα βάλε αντιπαρασιτικό στα ηχεία! τι ειναι αυτο? το κανει μονο οταν το ταμπλετ φορτιζει απο το αμαξι! τα ιδια εκανε και το raspberry. Mπορει ισως να φυγει ή να ελατωσει παρα πολυ με χρηση βαρελακιου το λεγομενο ground loop isolator θα δοκιμασω γιατι εχω ενα τετοιο, το βαζουμε στα RCA του ηχου. μιας και ειπα για raspberry το προγραμμα NAVIT το εχει δοκιμασει κανεις? ενω στο raspberry ειναι οκ (το μοναδικο gps navigator για Rasp), η εκδοση Android δεν φορτωνει χαρτη σωστα τον δειχνει με πολλες ελλειψεις εντελως λαθος! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.navitproject.navit&hl=el και δοκιμασα και αυτο στο ταμπλετ στο αμαξι και παιζει αψογα : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zoffcc.applications.zanavi&hl=el Edited July 5, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Στο sygic, υπαρχει τροπος να μας δειχνει λιγο μεγαλυτερα τα γραμματα των πολεων-περιοχων; Πολυ μικρα τα δειχνει, ισως φταιει και η αναλυση του κινητου, αλλα δεν θα φτασουμε να πουμε οτι ειναι και μειονεκτημα η υψηλη αναλυση. Επισης θα ηθελα να δειχνει με περισσοτερο εμφανη τροπο, το ονομα της τρεχουσας οδου. Κοινως, ετσι οπως τα δειχνει στην οθονη, ειναι μεν ομορφα, αλλα πρεπει να παιρνω (μιας και οδηγω) την πληροφορηση που θελω κοιτωντας την οθονη, σε κλασματα δευτερολεπτου. Αν ημουν συνοδηγος, δεν θα χα θεμα, θα καθομουν να ...χαζευω την οθονη! Γινονται αυτα που λεω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Sygic η navigon? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts