memostrikas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μολις τα ξανακανα ολα απο την αρχη. Κατεβαζει (υποτιθεται) Ελλαδα, χαρτης ομως Γερμανιας. Ανέβασε φωτογραφίες να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μολις τα ξανακανα ολα απο την αρχη. Κατεβαζει (υποτιθεται) Ελλαδα, χαρτης ομως Γερμανιας. Παράξενο..... μόλις , έτσι από περιέργεια και για την ιστορία εγκατέστησα το Here και κατέβασα τους χάρτες της Ελλάδας , χωρίς κανένα πρόβλημα :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Karib έχω προσέξει το κάνεις αυτό σε πολλές περιπτώσεις. Πάντα φταίει η εφαρμογή και ποτέ το κινητό/λειτουργικό/χειρισμός σου. Δεν κάνει κακό να σκεφτείς μήπως κάτι δεν κάνεις καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εχθές χρειάστηκα GPS και άνοιξα το here. Δυο φορές πήγε να με στρίψει σε μονόδρομο και μια μου έλεγε ευθεία ενώ δεν πήγαινε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εχθές χρειάστηκα GPS και άνοιξα το here. Δυο φορές πήγε να με στρίψει σε μονόδρομο και μια μου έλεγε ευθεία ενώ δεν πήγαινε.... Δεν υπάρχει τέλειο και αλάνθαστο...! Είναι όμως τζάμπα (και πολύ καλό για δωρεάν) και βελτιώνεται σιγά σιγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν υπάρχει τέλειο και αλάνθαστο...! Είναι όμως τζάμπα (και πολύ καλό για δωρεάν) και βελτιώνεται σιγά σιγά! Καταλαβα. Μες σε δυο μερες, ειπαμε οχι απλα, αλλα τραγικα μαργαριταρια. Για beta testers εψαχναν... Το φθηνο το κρεας τελικα το τρωνε τα σκυλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ολα μα ολα τα προγραμματα εχουν λαθη... Το destinator και το sygic να δεις... Τουλαχιστον το here εχει πιο ενημερωμενους χαρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Το φθηνο το κρεας τελικα το τρωνε τα σκυλια. αν αρχίσουν να σου << γαβγιζουν>> ολοι εδω μεσα μην σου φανει περιεργο... :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καταλαβα. Μες σε δυο μερες, ειπαμε οχι απλα, αλλα τραγικα μαργαριταρια. Για beta testers εψαχναν... Το φθηνο το κρεας τελικα το τρωνε τα σκυλια. Γιατί δεν αγοράζεις τότε κάποιο άλλο; Δοκίμασε και το TomTom που δίνει δωρεάν κάποια χιλιόμετρα το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εχω το sygic επι χρονια. Το βασικο του προβλημα ειναι ο αλγοριθμος δρομολογησης. Κανενα προγραμμα δεν ειναι τελειο. Απλα ειναι τι θεωρει 'ανεκτο' και 'φυσιολογικο' ο καθενας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Καταλαβα. Μες σε δυο μερες, ειπαμε οχι απλα, αλλα τραγικα μαργαριταρια. Για beta testers εψαχναν... Το φθηνο το κρεας τελικα το τρωνε τα σκυλια. Εχθές χρειάστηκα GPS και άνοιξα το here. Δυο φορές πήγε να με στρίψει σε μονόδρομο και μια μου έλεγε ευθεία ενώ δεν πήγαινε.... Το οτι ακομα δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενο οπως καποια αλλα προγραμματα να το δεχτω! Αλλα να διαβαζω οτι δεν εχει καλους χαρτες, η επειδη κανει λαθη, η επειδη καποιων δεν αρεσει (και δικαιωμα τους), αυτο δεν το χαρακτηριζει αχρηστο navigation! Επισης για του λογου το αληθες σου ζητησα να μας δειξεις φωτο του περιεργου φαινομεμου (χαρτη) που λες οτι σου συνεβει! Να πω επισης οτι εχω δοκιμασει τοσα χρονια χρηστης android (και μονο) κινητου ΟΛΑ τα προγραμματα gps που υπαρχουν δωρεαν και μη, αγορασμενα και μη, και εχω καταληξει να με βολευει (αγορασμενο) μονον το route 66, για τις δρομολογησεις που κανει, και για την απλοτητα του σαν προγραμμα! Παρολα αυτα μερικες φορες κανει τεραστια λαθη οπως ολα! Τι σημαινει αυτο οτι ειναι για πεταμα? Εχω δουλεψει αρκετα πανω στο κυκλοφοριακο και πιστεψε με, οι αλλαγες καθε μερα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ που δυσκολα μπορουν να ενσωματωθουν στην καθε αναβαθμιση του καθε χαρτη! Υ.Γ: Το κρητηριο για την αξιολογηση ενος navigation, ειναι (για εμενα προσωπικα) να κανει σωστες (οσο το δυνατο) δρομολογησεις, και υστερα τα υπολοιπα...., και εκει δειχνει να τα πηγαινει καλα το HERE! Το μονο που σκεφτομαι για το HERE, ειναι πως οταν "ωριμασει" σαν προγραμμα θα παρει και αυτο την τιμη του, και παει ο τζαμπας! Αλλα αν θα αξιζει (θελω να πιστευω) γιατι οχι να το αγορασω αν με συμφερει! Edited June 7, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 To traffic στο here maps (για android) δουλευει κανονικα ελλαδα? Δηλαδη αν βρει κινηση σου αλλαζει και την πορεια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πως κάνουμε το μενού Ελληνικό στο Here maps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εχθές χρειάστηκα GPS και άνοιξα το here. Δυο φορές πήγε να με στρίψει σε μονόδρομο και μια μου έλεγε ευθεία ενώ δεν πήγαινε.... Για πες μας σε ποιά σημεία έγινε αυτό. Θέλω να το κοιτάξω και σε άλλα προγράμματα με χάρτη Here για να δω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 θεσσαλονίκη-βασ. όλγας στο ύψο της αναλήψεως. ήθελα να βγω κ. καραμανλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Στην προτεινόμενη απο το google maps διαδρομή δε βλέπω διαφορές σε μονόδρομους με το Here. Σε ποιούς δρόμους σου είπε να πας ανάποδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gou Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αυτο το στριψε δεξια ενω ειναι μονοδρομος εδω και σαραντα χρονια μου το εχει κανει και εμενα στο Αργος,Ευτυχως που ξερω την πολη αρκετα καλα αλλα το συγκεκριμενο σημειο ειναι απο τα πιο κεντρικα δεν ειναι καποιο στενο που δεν ξερεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 θεσσαλονίκη-βασ. όλγας στο ύψο της αναλήψεως. ήθελα να βγω κ. καραμανλή Είναι εκεί που έχουν γίνει άνω κάτω οι δρόμοι (κλειστοί, μονόδρομοι κλπ) λόγω εργοταξίου του μετρό ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 θεσσαλονίκη-βασ. όλγας στο ύψο της αναλήψεως. ήθελα να βγω κ. καραμανλή Με επιλογή offline ή online χαρτες το δοκίμασες; Αν το δοκίμασες με offline χάρτες (που έχουμε και οι περισσότεροι), μπορείς να κάνεις και μια δοκιμή με online για σύγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ρε παιδιά είχα εγκαταστήσει παλιότερα μια έκδοση του sygic και με είχε εξυπηρετήσει αφάνταστα.Πριν λίγο καιρό μιας και χρειάστηκα gps αποφάσισα να το αγοράσω. Πραγματικά όμως το έχω μετανιώσει όσο δεν πάει.Δεν ξέρω γιατί αλλά χάνει συνέχεια το σήμα και ειδικά αν κανείς το λάθος και σταματήσεις π.χ σε φανάρι κλπ δεν συνεχίζει μετά την πορεία με τίποτα.Μια απογοήτευση.Δεν νομίζω να φταίει η συσκευή (LG G3) αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και τι άλλο μπορεί να φταίει.Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει την γνώμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Τρεξε το gps status, βγες με το home στην κεντρικη οθονη και τρεξε το sygic. To δοκιμασα στο lg l9ii που εχει σχετικα αδυναμο gps και κλειδωνει γρηγοροτερα και μετα δεν χανει σημα παρα μονο σε δρομους με συνεχομενα ψηλα κτιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ρε παιδιά είχα εγκαταστήσει παλιότερα μια έκδοση του sygic και με είχε εξυπηρετήσει αφάνταστα.Πριν λίγο καιρό μιας και χρειάστηκα gps αποφάσισα να το αγοράσω. Πραγματικά όμως το έχω μετανιώσει όσο δεν πάει.Δεν ξέρω γιατί αλλά χάνει συνέχεια το σήμα και ειδικά αν κανείς το λάθος και σταματήσεις π.χ σε φανάρι κλπ δεν συνεχίζει μετά την πορεία με τίποτα.Μια απογοήτευση.Δεν νομίζω να φταίει η συσκευή (LG G3) αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και τι άλλο μπορεί να φταίει.Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει την γνώμη του? Προφανώς και δεν φταίει η εφαρμογή. Την έχω δοκιμάσει σε επώνυμα και κινέζικα κινητά και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το σήμα. Αν έχεις σκαλισμένο κινητό με custom rom κλπ,.ψάξε μήπως κάτι έχει πειραχτεί στα system files. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ρε παιδιά είχα εγκαταστήσει παλιότερα μια έκδοση του sygic και με είχε εξυπηρετήσει αφάνταστα.Πριν λίγο καιρό μιας και χρειάστηκα gps αποφάσισα να το αγοράσω. Πραγματικά όμως το έχω μετανιώσει όσο δεν πάει.Δεν ξέρω γιατί αλλά χάνει συνέχεια το σήμα και ειδικά αν κανείς το λάθος και σταματήσεις π.χ σε φανάρι κλπ δεν συνεχίζει μετά την πορεία με τίποτα.Μια απογοήτευση.Δεν νομίζω να φταίει η συσκευή (LG G3) αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και τι άλλο μπορεί να φταίει.Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει την γνώμη του? Εχουν αναφερθει αποσυνδεσεις του gps σε g3 και σε αλλα κινητα που εχουν λολιποπ... Ειναι bug της λολιποπ... Αν πας στο νημα του g3 θα το βρεις εχει αναφερθει απο χρηστες... Εγω με g3 βεβαια δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Σε Nexus 6 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως και ο φίλος με το G3. Φυσικά το έχω αγορασμένο το Sygic, και μου το κάνει και με stock και με custom rom. Με το Google Maps καμία αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MXZero Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 +1 για Here Maps and Google Maps Παράθεση :ninja: Θάνατος σου η ζωή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts