sakisdani Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) παιδια εχω αγορασει το igo και ξερω σχεδον τα παντα τωρα οποιος θελει κατι στον να τον βοηθησω:X(να ρωτησει) Σε pm..... λοιπον λιγο να βοηθησω εδω μεσα για οσους παιδευονται γιατι παιδευτηκα και εγω πολυ... 1)περνει τους χαρτες και απο το igo που ειχαμε και στο wm6.5 απλα περνει μονον εναν δλδ αν εχουμε μεσα στον φακελο map 2 χαρτες διαβαζει μονο τον 1 τωρα ποιον διαλεγει δεν καταλαβα μπορει τον πιο καινουριο μπορει αλφαβητικα οτι και αν πω δεν ξερω ακομη? 2)στα speadcam.txt δεν τα βαζουμε ετσι μεσα χρειαζεται να τα μετατρεψουμε με ενα προγραμμα σε spud Μορφη το προγραμμα ειναι το spudtxt.exe 3)για building βαζουμε τα αρχεια 3dc,3dl στον ιδιο φακελο απο το igo wm6.5 4) poi τα βαζουμε σε καινουριο φακελο οπως igo wm6.5 δλδ content/userdata/poi/ εκει μεσα τα βαζουμε σε μορφη kml στον αλλον φακελο content/poi/ βαζουμε τα .poi 5)για voice βαζουμε απο primo Νομιζω...εγω εχω τα voice_gre-f11-venerav3.0.zip και gre-m11-zeusv3.0.zip 6)για lang βαζουμε απο primo παλι Νομιζω.... σε καταληξη .gro ειναι για να κανει το μενου ελληνικο! 7)να προσθεσετε επισης τον φακελο στο content/phoneme εχει καταλαξη το αρχειο .ph τωρα που θα το βρειτε μαλλον απο primo παλι Νομιζω.... 8)τον φακελο /content/dem/ βαζουμε ενα αρχειο το EasternEurope.dem σε αυτην την τοποθεσια δλδ που ειμαστε εμεις η το αρχειο Europe_nasa.dem που εχει ολη την ευρωπη! 9)τα αρχεια με καταληξη .ftr τα βαζουμε στον φάκελο map ( είναι truck files, χρήσιμα για τα φορτηγά) αυτα θυμαμαι τωρα οτι αλλο ερωτησεις και εδω μεσα! Edited May 2, 2011 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Aν δεν κάνω λάθος μόνο πειράζοντας το .apk αρχείο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Γινεται και μαλιστα πανευκολα με το προγραμμα apk edit (για υπολογιστη φυσικα). Αν και για εφαρμογες συστηματος δεν το συνιστω γιατι δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα κατα την μετονομασια. Συνηθως αυτες μπορει να επηρεαζουν κι αλλες, οποτε με το rename να υπαρξει προβλημα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 6)για lang βαζουμε απο primo παλι Νομιζω.... σε καταληξη .gro ειναι για να κανει το μενου ελληνικο! Λιγο πιο πανω ειχα ρωτησει γι'αυτο.Σε ευχαριστω που απαντησες!Το Νομιζω μπορει να γινει στανταρ μη γινει κανα λαθος; Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_AEL Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παιδια μια βοήθεια λιγο...Ψάχνω καποιο gps για τπ Χ10 μινι το οποιο να εχει ελληνικους χαρτες και ελληνική φωνη και να μην απαιτει συνδεση στο ιντερνετ...Ευχαριστω εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δες το dont panic http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=390 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_AEL Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση αλλα δεν το ωρίσκω πουθενα στο market.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το don't panic είναι ένα καταπληκτικο πρόγραμμα και πωλείται μόνο στα υποκαταστήματα forthnet. σου δίνουν την άδεια μαζί με τον κωδικό σου και ένα προσπεκτους με οδηγίες. δεν πωλείται στο android market όπως τ αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το don't panic είναι ένα καταπληκτικο πρόγραμμα και πωλείται μόνο στα υποκαταστήματα forthnet. σου δίνουν την άδεια μαζί με τον κωδικό σου και ένα προσπεκτους με οδηγίες. δεν πωλείται στο android market όπως τ αλλα Υπόψιν ότι θα δουλεύει μόνο στην κάρτα μνήμης που το συνοδεύει, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Σωστά.To κλείδωμα γίνεται ή στο imei της συσκευής ή στην κάρτα που θα μπορεί να της επιλογής μας.Και η δεύτερη άδεια είτε imei είτε δεύτερη κάρτα θα κοστίζει 20€ αντί 49€ που θα κάνει το πρόγραμμα μετά τις 31/5. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Λιγο πιο πανω ειχα ρωτησει γι'αυτο.Σε ευχαριστω που απαντησες!Το Νομιζω μπορει να γινει στανταρ μη γινει κανα λαθος; Δοκιμασε το, ψαξε σε primo η amigo και οπου βρεις καταληξη .gro βαλε το στο φακελο σου μεσα και θα δουλεψει εγω εψαχνα απο εδω και απο εκει και τα μαζεψα ολα....:) Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παιδια μια βοήθεια λιγο...Ψάχνω καποιο gps για τπ Χ10 μινι το οποιο να εχει ελληνικους χαρτες και ελληνική φωνη και να μην απαιτει συνδεση στο ιντερνετ...Ευχαριστω εκ τον προτέρων Όλα, πλην των Google Maps, πληρούν τις προϋποθέσεις σου. Sygic, Navigon, NDrive, iGO. Ψάξε λίγο, διάβασε το Θέμα να δεις εντυπώσεις των χρηστών και αποφασίζεις. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Kατά την γνώμη σου πως θα έπρεπε να είναι κλειδωμένο το λογισμικό; Εγώ θα προτιμούσα να ήταν κλειδωμένο στο google λογαριασμό αλλά έτσι δεν έχει καμμιά προστασία.π.χ. εγώ έχω αγοράσει εφαρμογές στο hd2 μέσω market enabler και τις χρησιμοποιώ και στο liquid metal μιας και έχω και εκεί τον ίδιο λογαριασμό gmail και το market με άφησε να τις κατεβάσω και να τις εγκαταστήσω κανονικά. όσο για την τηλεόραση το παράδειγμα το θεωρώ κάπως άκυρο.γιατί παίρνεις όλο το αντικείμενο σε άλλο μέρος και όχι μέρος αυτού.είναι σαν να αγοράζεις π.χ. μια άδεια ενός προγράμματος για τον υπολογιστή στο σαλόνι και να θέλεις να το χρησιμοποιείς δωρεάν και νόμιμα και στον υπολογιστή στο υπνοδωμάτιο.το ότι βέβαια πρακτικά μπορεί να γίνεται αυτό,είναι άλλη υπόθεση... Ο τρόπος που επιλέγουν είναι μακράν ο χειρότερος πάντως, και δυστυχώς από πολλές περιπτώσεις που έχω αναγκαστεί να επικοινωνήσω με τη συγκεκριμένη εταιρία είναι πολύ κερδοσκόποι. Να είσαι σίγουρος, πως αν ήθελαν, το σύστημα τηλεφωνικής ενεργοποίησης των win είναι πολύ φτηνό στην εγκατάσταση, μπορεί να γίνει και μέσω ιντερνετ και δεν θα μπορούσε να το σπάσει κανείς όσο δεν δίνουν "προεγκατεστημένα" λογισμικά μαζί με τα κινητά, που απ'ότι ξέρω δεν έχουν διάθεση να το κάνουν. Αν θέλουν, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι που δεν αναγκάζουν τον καταναλωτή να ξαναγοράσει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Γινεται και μαλιστα πανευκολα με το προγραμμα apk edit (για υπολογιστη φυσικα). Αν και για εφαρμογες συστηματος δεν το συνιστω γιατι δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα κατα την μετονομασια. Συνηθως αυτες μπορει να επηρεαζουν κι αλλες, οποτε με το rename να υπαρξει προβλημα. ευχαριστω για αυτο μιλας σωστα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=890199 edit..πολυ καλο ! δουλευει! αλλαξα και ονομα εφαρμογης συστηματος! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να φαινονται στη homescreen μας χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο μας βασικες πληροφοριες οπως αναπαντητες κλησεις,μηνυματα,email,ημερολογιο και αλλα... Ρωταω γιατι την ειδα σημερα σε iphone και ηταν πολυ καλη!!! Απο ενα search που εκανα στο Market βρηκα την slidescreen αλλα αυτη που λεω την εβλεπες κ χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο!!! Καμια συμβουλη λοιπον??? Αυτη που εννοω ειναι αυτη ακριβως η εφαρμογη που φαινεται στη photo... http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=65&ty=73 Βρηκα αυτη....δεν ειναι ακριβως οτι θελω...αλλα πλησιαζει πολυ!!! Executive Assistant (adware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 ευχαριστω για αυτο μιλας σωστα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=890199 edit..πολυ καλο ! δουλευει! αλλαξα και ονομα εφαρμογης συστηματος! Yeap αυτο ελεγα. Ωστε λειτουργει και για εφαρμογες συστηματος ε? Καλο! Επισης μπορεις να αλλαξεις και το εικονιδιο της εφαρμογης (αν και θα το ειδες, το λεω για οσους ενδιαφερονται), πραγμα που σημαινει πως μπορεις να κανεις καποια "περιεργη" εφαρμογη εντελως stealth για τα αδιακριτα ματια ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να φαινονται στη homescreen μας χωρις να ξεκλειδωσουμε το κινητο μας βασικες πληροφοριες οπως αναπαντητες κλησεις,μηνυματα,email,ημερολογιο και αλλα... Ρωταω γιατι την ειδα σημερα σε iphone και ηταν πολυ καλη!!! Απο ενα search που εκανα στο Market βρηκα την slidescreen αλλα αυτη που λεω την εβλεπες κ χωρις να ξεκλειδωσεις το κινητο!!! Καμια συμβουλη λοιπον??? Αυτη που εννοω ειναι αυτη ακριβως η εφαρμογη που φαινεται στη photo... http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=65&ty=73 Βρηκα αυτη....δεν ειναι ακριβως οτι θελω...αλλα πλησιαζει πολυ!!! Executive Assistant (adware) Widgetlocker ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 To ήδη πολύ καλό root explorer προσέθεσε την απαραίτητη εντολή chown στην τελευταία έκδοση 2.15. Αφαιρεί έτσι την ανάγκη για terminal ή adb σε πολλές περιπτώσεις και γίνεται για την ώρα ο καλύτερος root file manager που κυκλοφορεί κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη ζωή των rooted χρηστών. Από μένα πάντως έχουν ενα τεράστιο μπράβο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 To ήδη πολύ καλό root explorer προσέθεσε την απαραίτητη εντολή chown στην τελευταία έκδοση 2.15. Αφαιρεί έτσι την ανάγκη για terminal ή adb σε πολλές περιπτώσεις και γίνεται για την ώρα ο καλύτερος root file manager που κυκλοφορεί κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη ζωή των rooted χρηστών. Από μένα πάντως έχουν ενα τεράστιο μπράβο. Μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό ,σε εμάς τους αδαείς;:rolleyes: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν και μου τη σπάει το lag των live wallpaper βρήκα ένα που τουλάχιστον είναι και χρήσιμο! Notification Bubbles Get notifications in a Bubble! This lightweight live wallpaper turns your home screen to a usable interactive wallpaper. You get a new bubble each time you receive a sms/mms or miss a phone call. If you have a picture attached to the number the picture will be attached to the bubble. Tap, pop, the bubble and the phone log or the sms conversation opens. Σου βγάζει φουσκαλίτσες και αν έχεις missed call,sms σου βγάζει φουσκάλα που αν την κάνεις κλικ σε πάει στην κλήση/sms! Μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό ,σε εμάς τους αδαείς;:rolleyes: Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες του terminal, τότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορα! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες του terminal, τότε δεν θα καταλάβεις καμία διαφορα! Καλά,δεν είμαι και τόσο αδαής:) Και από κονσόλα κατέχω και από linux- to ubuntu να είναι καλά- Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μήπως έχει πάρει το μάτι σας remote telnet client που να δείχνει σωστά τα ελληνικά; Κάποια που δοκίμασα από market, δεν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια υπαρχει εφαρμογη για πληκτρολογιο εκτος querty? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Ψάχνω μια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να κάνω copy paste κείμενα που βρίσκονται πχ μέσα στα email μου στο gmail. Τα email τα βλέπω με το πρόγραμμα του gmail και όχι με κάποιο browser. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Sent from my Motorola Defy using Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια υπαρχει εφαρμογη για πληκτρολογιο εκτος querty? HTC IME (αν κατάλαβα καλά τι θες) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts