junglist Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που βρισκει ευλογο τον προβληματισμο μου. Οντως, το κινητο ζεσταινεται πολυ περισσοτερο απο το mls. Για πες κανενα συμπτωμα που εδειχνε οτι το mls τα επαιξε. Ενος γνωστου μου, δειχνει πλεον ασχετους χρονους (πχ 3 ωρες για 20χλμ), και αργει πολυ να προσανατολιστει(πας με το αμαξι χλμ για να αποκτησει σωστο προσανατολισμο, παλια δεν αργουσε τοσο). Ειναι αραγε ετοιμο να παραδωσει πνευμα, ή παίζει κατι αλλο; Το android tablet σου, εχει και gps δεκτη? Υπαρχει gps δεκτης, μεσω usb μαλλον(ρωτω, δεν ξερω) καθως η ταμπλετα μου δεν εχει bluetooth, για χρηση με ταμπλετα? Πειτε καμια μαρκα, τιμη κλπ Αλλα και παλι, μια 7αρα ταμπλετα, πως στο καλο να την στερεωσεις στο παρμπριζ? Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα των τάμπλετ γενικά. ότι για χρήση GPS μπορείς να πάρεις έναν ξεωτερικό bluetooth δέκτη και να παίρνει σήμα GPS η ταμπλέτα από εκεί. Μια πρόταση που έχω δοκιμάσει με το δικό μου τάμπλετ είναι το Holux GPSlim236 . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που βρισκει ευλογο τον προβληματισμο μου. Οντως, το κινητο ζεσταινεται πολυ περισσοτερο απο το mls. Για πες κανενα συμπτωμα που εδειχνε οτι το mls τα επαιξε. Ενος γνωστου μου, δειχνει πλεον ασχετους χρονους (πχ 3 ωρες για 20χλμ), και αργει πολυ να προσανατολιστει(πας με το αμαξι χλμ για να αποκτησει σωστο προσανατολισμο, παλια δεν αργουσε τοσο). Ειναι αραγε ετοιμο να παραδωσει πνευμα, ή παίζει κατι αλλο; Το android tablet σου, εχει και gps δεκτη? Υπαρχει gps δεκτης, μεσω usb μαλλον(ρωτω, δεν ξερω) καθως η ταμπλετα μου δεν εχει bluetooth, για χρηση με ταμπλετα? Πειτε καμια μαρκα, τιμη κλπ Αλλα και παλι, μια 7αρα ταμπλετα, πως στο καλο να την στερεωσεις στο παρμπριζ? To mls αρχισε στα ξεκουδουνα να βγαζει παραθυρακια σαν τα windows στα γερμανικα!!!!!οπως σου το λεω.παταγα το ΟΚ που ζηταγε(δε ξερω γερμανικα :lol: ) και μετα κανονικα πλοηγηση.μετα απτο update των χαρτων εδω και 3 βδομαδες περιπου δεν τοχει ξανακανει.το ταμπλετ μου ειναι το samsung galaxy tab ii p3110 (μονο wifi) 7" εχει δεκτη gps και το κυριοτερο δε θελει νετ για να βρει διαδρομη ή για να "πει" τις φωνητικες του οδηγιες.οσον αφορα το usb κτλ δε ξερω να σου πω. Λοιπον,εκει πουχω το ραδιο cd στο αμαξι ακριβως απο πανω εχει ενα "πλατωμα" που βαζω ή το mls ή το ταμπλετ(συνηθως εκει βαζω αναπτηρα τσιγαρα κτλ).εχω παρει μια κοινη βαση στηριξης για ταμπλετ με βεντουζα (για να κολλαει παρμπριζ) αλλα ΔΕΝ την κολλαω παρμπριζ.βαζω το ταμπλετ,ευθυγραμμιζω τη βαση στηριξης και την ακουμπω στο "πλατωμα"....φαντασου το σαν οθονη dvd . Αυτα. Ελπιζω να βοηθησα και να μην κουρασα.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Χρησιμες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ήρθε το update του google maps και αυτή την φορά μου δουλεύει και η φωνητική πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Μια ερωτηση μου ηρθε στο μυαλο, σχετικη αρκετα με οσα συζηταμε εδω περι gps. Αραγε, εχουν πια μελλον οι αποκλειστικες συσκευες gps? Εχει νοημα να παει να αγορασει κανεις; Οταν και το πιο φτηνο android τηλεφωνο εχει δεκτη gps, και του περνας πανω και ενα προγραμμα/χαρτες και τελος; Το λεω γιατι ξερω καποια σχετικα τεχνοφοβικα ατομα, που αρνουνται να παρουν android τηλεφωνο, αλλα ομως απο την αλλη εχουν ξεχωριστη συσκευη gps, εδω και χρονια, destinator απο τοτε που βγηκαν, πριν καποια χρονια. Δεν λεω, καλο το destinator. Αλλα τους λεω οτι μαλλον η επομενη συσκευη, αν ποτε τους χαλασει η υπαρχουσα(καποια στιγμη, χαλαει), θα ειναι ενα κινητο, και βλεπω αντιδραση, 'μη με μπλεκεις' κλπ. Μηπως γι' αυτη την κατηγορια ανθρωπων, θα υπαρχουν παντα στην αγορα standalone συσκευες? Ή βαινουν προς οριστική εξαφάνιση? Αν ατις "αποκλειστικές συσκευές gps" περιλαμβάνεις και τα φορητά-handheld gps να σου πω ότι ένα τηλέφωνο με gps σε σύγκριση ακόμη και με το πιο εισαγωγικό μοντέλο φορητού gps, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι, ένα γκατζετάκι. Έχω ξαναγράψει για το θέμα, απλά να πω ότι ένα φορητό gps πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά που ένα τηλέφωνο ούτε καν τα πλησιάζει αυτή τη στιγμή. Η αυτονομία είναι μόνο ένα από αυτά. Η ανασφάλεια να μείνεις και από επικοινωνία (τηλέφωνο) όταν εξαντλήσεις τη μπαταρία σου προσπαθώντας να βρεις το δρόμο σου, είναι ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα. Η ποιότητα του δέκτη (που είναι πάντα καλύτερη) σε ένα φορητό gps είναι επίσης ένα σοβαρό θέμα αν και όχι κρίσιμο για την ασφάλεια του χρήστη. Απ΄ότι καταλαβαίνω όμως και από τις απαντήσεις των υπολοίπων, αναφέρεστε κυρίως σε gps αυτοκινήτου. Πιστεύω ότι ακόμη κι έδώ η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Σύμφωνοι, αν είστε ένα περιστασιακός χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις ίσως να βολεύατε με ένα τηλέφωνο. Αν όμως είστε συτηματικός χρήστης ή αν γυρεύετε ποιότητα (και όχι μόνο τις θεωρητικές δυνατότητες) στη χρήση των συσκευών σας, τότε νομίζω ότι μια standalone συσκευή θα κάνει πάντα τη διαφορά. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ψάχνομαι με το gps όταν κτυπήσει το τηλέφωνο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να θέλω να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα και το τηλέφωνο και το gps. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ταξιτζή με iphone στο καντράν. Και όχι μόνο εξαιτίας της τεράστιας διαφοράς τιμής του ενός από το άλλο. Πιστεύω λοιπόν ότι η ανάγκη για standalone συσκευές θα υπάρχει πάντα. Γιατί μόνο μια standalone συσκευή μπορεί να καλύψει τους χρήστες που ζητάνε κάτι παραπάνω από το στοιχειώδες. Ταυτόχρονα μια standalone συσκευή κάλύπτει και τους χρήστες που ψάχνουν την ευχρηστία στις συσκευές τους (και δεν θα τους χαρακτήριζα τεχνοφοβικούς). Η αγορά δηλαδή θα είναι πάντα σημαντική για τέτοιου είδους συσκευές. Στη πραγματικότητα είναι μια αγορά που μεγαλώνει καθως παίρνει από δεξαμενή αυτών που πρωτοδοκιμάζουν gps σε τηλέφωνα. Με λίγα λόγια, καλό και το multi σε μια στριμωγμένη κουζίνα, αλλά με τίποτα δεν φτάνει ακόμη και ένα μέτριο μίξερ. Edited July 11, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 E καλα, η ολη συζητηση θυμιζει παρομοιες με κατι hifi-ντελιστες πριν χρονια... Δεν λεω, το εξειδικευμενο ειναι εξειδικευμενο. Αλλα ο περισσοτερος κοσμος, το mainstream δηλαδη, ειναι περιστασιακες χρησεις. Πχ. χρηση, μια φορα τη βδομαδα, αντε 2-3 φορες το μηνα. Ε και? Δεν γινεται με το κινητο? Δεν νομιζω ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που πλεον, με την υπαρξη του gps ως τεχνολογια τα τελευταια χρονια, εχουν εντελως εξαρτησει την επαγγελματικη(και οχι μονο) δραστηριοτητα τους, απο αυτες τις συσκευες. Καποτε οι χαιφιντελιστες(ηχος) εκραζαν τα mp3, και ηταν οι υπερμαχοι του βυνιλιο, αντε με παραχωρηση στην υψηλη ποιοτητα που απαιτουσαν, αντε να εκαναν σκοντο και να αγοραζαν το ...ποταπο cd! Τωρα που και το cd(και dvd, και blueray), πεθαναν, σχεδον δεν υπαρχουν, τι εχουν να πουν? Που ο κοσμος ολος κινηται στον αστερισμο του mp3? Θελω να πω, οτι η μεγαλη μαζα καθοριζει τις τασεις. Και αν κατι ειναι καλο μεν, αλλα υπερβολικα στενο ως αγορα και πολυ εξειδικευμενο, εν τελει πολλες φολλες παθαινει 'δεινοσαυριαση', και πεθαινει κιολας. Το εχω δει και σε αλλες βιομηχανιες αυτο. Οποιος ασχολειται με γραφικα υπολογιστων, θα ξερει οτι την δεκαετια του 80-90, μεσουρανουσαν εταιριες εξειδικευμενων υπολογιστων, ειδικα για γραφικα, οπως η silicon graphics. Ε καποια στιγμη στα 90's αν δεν εσβησαν εντελως, παρατησαν τα 'εξειδικευμενα΄chips τους, τα super wow προγραμματα βγηκαν και σε...windows, και εν τελει, αντε γεια. Anyway, η συζητηση φωτιζει διαφορες πτυχες του θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τα παντα τα καθοριζει η τσεπη του χρηστη και μονο. Ολοι αγοραζουν το ακριβοτερο που μπορουν. Ετσι ειναι παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μια γρήγορη ερώτηση παίδες, θέλω να αγοράσω το Don't Panic εκτός play store (έκανα την ηλιθιότητα να το αγοράσω από εκεί πέρσυ και με αναγκάζει να πληρώνω κάθε τρίμηνο/εξάμηνο για χάρτες). Από που να το αγοράσω (online ή κατάστημα) ώστε να έχω δωρεάν αναβαθμίσεις περιεχομένου; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μια γρήγορη ερώτηση παίδες, θέλω να αγοράσω το Don't Panic εκτός play store (έκανα την ηλιθιότητα να το αγοράσω από εκεί πέρσυ και με αναγκάζει να πληρώνω κάθε τρίμηνο/εξάμηνο για χάρτες). Από που να το αγοράσω (online ή κατάστημα) ώστε να έχω δωρεάν αναβαθμίσεις περιεχομένου; http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3786 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μια ερωτηση για οποιον εχει sygic: το εχω ηδη εγκαταστησει στο tablet μου κανονικα (αγορασα αδεια χρησης) και τωρα που αγορασα καινουριο smartphone αναρωτιεμαι αν με την ιδια αδεια μπορω να το περασω και στο κινητο μου...ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 E καλα, η ολη συζητηση θυμιζει παρομοιες με κατι hifi-ντελιστες πριν χρονια... Δεν λεω, το εξειδικευμενο ειναι εξειδικευμενο. Αλλα ο περισσοτερος κοσμος, το mainstream δηλαδη, ειναι περιστασιακες χρησεις. Πχ. χρηση, μια φορα τη βδομαδα, αντε 2-3 φορες το μηνα. Ε και? Δεν γινεται με το κινητο? Δεν νομιζω ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που πλεον, με την υπαρξη του gps ως τεχνολογια τα τελευταια χρονια, εχουν εντελως εξαρτησει την επαγγελματικη(και οχι μονο) δραστηριοτητα τους, απο αυτες τις συσκευες. Καποτε οι χαιφιντελιστες(ηχος) εκραζαν τα mp3, και ηταν οι υπερμαχοι του βυνιλιο, αντε με παραχωρηση στην υψηλη ποιοτητα που απαιτουσαν, αντε να εκαναν σκοντο και να αγοραζαν το ...ποταπο cd! Τωρα που και το cd(και dvd, και blueray), πεθαναν, σχεδον δεν υπαρχουν, τι εχουν να πουν? Που ο κοσμος ολος κινηται στον αστερισμο του mp3? Θελω να πω, οτι η μεγαλη μαζα καθοριζει τις τασεις. Και αν κατι ειναι καλο μεν, αλλα υπερβολικα στενο ως αγορα και πολυ εξειδικευμενο, εν τελει πολλες φολλες παθαινει 'δεινοσαυριαση', και πεθαινει κιολας. Το εχω δει και σε αλλες βιομηχανιες αυτο. Οποιος ασχολειται με γραφικα υπολογιστων, θα ξερει οτι την δεκαετια του 80-90, μεσουρανουσαν εταιριες εξειδικευμενων υπολογιστων, ειδικα για γραφικα, οπως η silicon graphics. Ε καποια στιγμη στα 90's αν δεν εσβησαν εντελως, παρατησαν τα 'εξειδικευμενα΄chips τους, τα super wow προγραμματα βγηκαν και σε...windows, και εν τελει, αντε γεια. Anyway, η συζητηση φωτιζει διαφορες πτυχες του θεματος. Πράγματι ενδιαφέρουσα η συζήτηση. Πιστεύω λοιπόν ότι η σύγκριση που κάνεις με τα βινύλια-cd-mp3 είναι λάθος. Περιγράφεις κάποιους νοσταλγούς μιας παρωχημένης τεχνολογίας και προσπαθείς να βρεις αναλογίες με τα gps. Μα στη περίπτωση του gps όμως, τόσο τα τηλέφωνα όσο και οι αυτόνομες συσκευές μοιράζονται την ίδια τεχνολογία. Με τις αυτόνομες συσκευές μέχρι τώρα να προηγούνται ΠΑΝΤΑ στην εφαρμογή της. Να μιλήσω για τα φτηνιάρικα τσιπάκια περασμένης γενιάς που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων για να κρατήσουν τις τιμές τους χαμηλά; Όλοι θα έχετε διαπιστώσει ότι χωρίς sim (agps) είναι περίπου αδύνατο να κλειδώσουν δορυφόρους. Να μιλήσω για τις μπαταρίες που είναι εξειδικευμένες και χρειάζονται φόρτιση μια φορά την ημέρα χωρίς καν τη χρήση gps; Στο σαφές πλεονέκτημα της ευχρηστίας, προστίθεται λοιπόν και το πλεονέκτημα της τεχνολογικής υπεροχής για τις standalone (και ειδικά τις φορητές) συσκευές. Γιατί επαναλαμβάνω ότι η τεχνολογία είναι κοινή. Όλα τα παραπάνω βέβαια τα σχετικά με την τεχνολογία δεν είναι εκ θεού αλλά προέρχονται από τον τρόπο που επιλέγουν οι κατασκευαστές να εφαρμόζουν την τεχνολογία τόσο στα τηλέφωνα όσο και στα αυτόνομα gps. Οι επιλογές τους προφανώς στηρίζονται στη γνώση ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι σημαντική. Κατ' εμέ η λέξη κλειδί είναι η "ευχρηστία". Αλλά όχι μόνο αυτή. Όταν σε τρία (και βάλε) τέρμινα βελτιωθεί τόσο η τεχνολογία στις μπαταρίες ώστε να μπορεί ένα gps τηλεφώνου να μένει 24+ ώρες ανοικτό ψάχνοντας δορυφόρους σε δύσκολα μέρη, τότε ίσως και οι κατασκευαστες να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τα gps τηλεφώνων σαν κάτι παραπάνω από ένα απλό μάρκετινγκ τρικ που είναι σήμερα, και να βελτιώσουν και την συνολική ευχρηστία των τηλεφώνων. Αλλά βέβαια τότε θα γεμίζουμε τα αυτοκίνητα στη πρίζα και ποιός ξέρει που θα έχει φτάσει η ΕΦΑΡΜΟΓΗ της βελτιωμένης τεχνολογίας στα φορητά gps. Και εννοείται βέβαια ότι η οικονομία παίζει σημαντικώτατο ρόλο σε ένα πολυμηχάνημα που πρέπει να είναι και τηλέφωνο, να έχει και wifi, να έχει και bluetooth, να είναι και φωτογραφική μηχανή, να έχει και gps, να... Τα τσιπάκια στοιχίζουν και γι' αυτό βάζουν τα φτηνότερα. Όσο αφορά αυτό που λες, ότι αν αναγκαζόσουν να χρησιμοποιήσεις το gps μια φορά την εβδομάδα θα βολευόσουν με το τηλέφωνο, μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά πάντως εγώ σε μια τέτοια περίπτωση θα εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς μιας standalone συσκευής. Μιλάω βέβαια για πραγματική ανάγκη και όχι για τον τρόπο που χρησιμοποιούν το gps το 90+% των κατόχων έξυπνων τηλεφώνων. Που χρησιμοποιούντο gps για να επιβεβαιώσουν ότι βρίσκονται στη Πανεπιστημίου ή ότι αυτό που βλέπουν μπροστά τους είναι πράγματι ο Λευκός Πύργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα παιδια,εχουμε link για μπατσορανταρ για sygic 13 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά, από τότε που άλλαξα rom στο galaxy s2 μου (από official 4.0.3 σε slim bean 4.2.2) το gps αργεί απίστευτα να κλειδώσει.. Εκνευριστικό.. Μήπως βοηθήσει εκείνο το αρχειάκι που περνάς και αντικαθιστάς ένα άλλο; το είχα κάνει με την παλιά rom, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα βρει. Μήπως θυμάται κανείς; εκτός αν είναι για συγκεκριμενες rom ή εκδόσεις Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα παιδια,εχουμε link για μπατσορανταρ για sygic 13 ? index.pois.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Να ενημερώσω πως η συζήτηση για το iGO8 σε PNA μεταφέρθηκε στο σύνολό της στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681. Εδώ συνεχίζουμε με ότι έχει να κάνει με το Android και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Kαλησπερα! Εχω το Ndrive 11 (11.4.03 εκδοση) περασμενη στο ΝΟΤΕ 2 με εκδοση Android 4.1.2 και παιζει κανονικα! Το εβαλα και στο Galaxy S4 με εκδοση 4.2.2 και βλεπω μονο μια ασπρη οθονη! Δεν φορτωνει καθολου το Ndrive! Eχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Καμια λυση ισως; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Δοκιμασε επανεγκατασταση. Και μετα αν δεν, πληρη απεγκατασταση, διαγραφη φακελλων, επανεκκινηση, εγκατασταση. Αν δεν παλι, πετα το και βαλε το Ναβιγκον το τελευταιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Δοκιμασε επανεγκατασταση. Και μετα αν δεν, πληρη απεγκατασταση, διαγραφη φακελλων, επανεκκινηση, εγκατασταση. Αν δεν παλι, πετα το και βαλε το Ναβιγκον το τελευταιο. Τα δοκιμασα ολα αυτα που εγραψες! Διαβασα οτι και αλλοι εχουν την ιδια λευκη οθονη με 4.2.2 δυστηχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Προσωπικά θα έλεγα το igo και μετά το χάος..... :) Κάθε ένας μας, στην ερώτηση σου έχει διαφορετική άποψη και είναι σεβαστή! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Όλα μαζί εδώ σε αυτό το τοπικ και το igo χώρια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Gps μαζί με glonass, κλειδώνει σε ~10δευτερολεπτα με ~160χλμ/ωρα στο αμάξι. :) Βασικά εγώ με το nexus κλειδώνω με data ενεργά σε λιγότερα από 10 sec κινούμενος σε ταχύτητα άνω των 130 χλμ. την ώρα... Άρα σκέψου τι θα γίνεται με το glonass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Τα δοκιμασα ολα αυτα που εγραψες! Διαβασα οτι και αλλοι εχουν την ιδια λευκη οθονη με 4.2.2 δυστηχως! ολες οι αναβαθμισεις δημιουργουν προβληματα. Αν δεν εχουμε προβλημα δεν κανουμε αναβαθμιση. Νομιζω πως η συσκευη σου δεν βγαινει με 4.2.2. Αν ναι κανω λαθος. Εχει αγοραστει απο εδω το S4? Ποιος τυπος ειναι ακριβως; Δοκιμασες εγκατασταση με το lte απενεργοποιημενο; Edited July 14, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 To s4 ξεκίνησε με 4.2.2.Mε μια σύντομη αναζήτηση που έκανα στο google,φαίνεται πως δεν ειναι συμβατό με την 4.2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 To s4 ξεκίνησε με 4.2.2.Mε μια σύντομη αναζήτηση που έκανα στο google,φαίνεται πως δεν ειναι συμβατό με την 4.2 Ναι δεν το ηξερα. Νομιζα οτι ειχε την προηγουμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Στο sygic για android υπάρχει τρόπος να αγοράσεις μόνο χάρτες της Ελλάδας; Βλέπω οτι το μόνο πακέτο που μας καλύπτει είναι αυτό της Ανατολικής Ευρώπης και πάει κάπου 25€. Θέλω να κρατήσω το κόστος χαμηλό όσο γίνεται. Θα κατεβάσει όλους τους χαρτες αν τους αγοράσεις ή μόνο της χώρας που θα δηλώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Στο sygic για android υπάρχει τρόπος να αγοράσεις μόνο χάρτες της Ελλάδας; Βλέπω οτι το μόνο πακέτο που μας καλύπτει είναι αυτό της Ανατολικής Ευρώπης και πάει κάπου 25€. Θέλω να κρατήσω το κόστος χαμηλό όσο γίνεται. Θα κατεβάσει όλους τους χαρτες αν τους αγοράσεις ή μόνο της χώρας που θα δηλώσεις; Στην ιδια τιμη ειναι ολο το πακετο. Δεν γινεται φτηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδιά, από τότε που άλλαξα rom στο galaxy s2 μου (από official 4.0.3 σε slim bean 4.2.2) το gps αργεί απίστευτα να κλειδώσει.. Εκνευριστικό.. Μήπως βοηθήσει εκείνο το αρχειάκι που περνάς και αντικαθιστάς ένα άλλο; το είχα κάνει με την παλιά rom, αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα βρει. Μήπως θυμάται κανείς; εκτός αν είναι για συγκεκριμενες rom ή εκδόσεις Android. Κανείς ρε παιδιά; οκ, και με official δεν κλείδωνε αμέσως (μου έκανε εντύπωση σε s3 mini φίλου που είδα μπροστά στα μάτια μου να κλειδώνει σε λίγα δευτερόλεπτα και μάλιστα μέσα στο σπίτι, έστω και μπροστά στην μπαλκονόπορτα), αλλά σε μένα τώρα είναι σαν να μην έχω καθόλου gps (και το χρησιμοποιώ πάντα ΜΕ τα data ανοιχτά).. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts