tyel Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ψάχνω για αντίστοιχο πρόγραμμα με το Double Check του iOS. Να ελέγχει δηλαδή την εταιρία κινητής που ανήκει ένας αριθμός. Το Double Check είναι αυτό: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/55594-doublecheck-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-cosmote-vodafone-%CE%AE-wind/ Φιλικά Υπηρχε το on phone destination (καπως ετσι) αλλα δυστηχως δεν λειτουργει πλεον σωστα. Οσο γνωριζω δεν εχει βγει κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ερώτηση,υπάρχει εφαρμογή πού να ρυθμίζω εγώ την έντασή της δόνησης?στο σύστημά εννοώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αυτες τις μερες περιμενω να μου ερθει μια IP camera της FosCam, κι εψαχνα πιο προγραμμα της ταιριαζει για διαχειριση απο android. Ενα καλο ειναι το tinyCam Monitor Pro, που αξιοποιει πληρως την καμερα, και μολις ειδα οτι την βγαλαν σε προσφορα μιση τιμη, καπου €1.5 Επειδη δεν παρακολουθω τις τιμες, θεωρειται καλη ή σε ξανα δυο μηνες ισως πεσει πιο κατω; Επισης την εχει κανεις την εφαρμογη για να πει εντυπωσεις κι αν οντως αξιζει; Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Γνωρίζει κάποιος πως δουλεύουν τα variances στο Tasker? Θέλω να φτιάξω ενα custom Variance αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως του δηλώνεις τι θέλεις να κάνει. πχ. θέλω να φτιάξω ένα %HOME το οποίο να ενεργοποιείτε όταν είμαι σπίτι... που του δηλώνω πως πρέπει να καταλαβαίνει ότι είμαι HOME ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε καμοία εφαρμογή για τα e - mails μου...? Που να μπορώ να την ρυθμίσω έτσι στο να μην μου κατεβάζει αυτόματα τα e - mail γιατί το Yahoo Mail από ρυθμίσεις τίποτα το σημαντικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε καμοία εφαρμογή για τα e - mails μου...? Που να μπορώ να την ρυθμίσω έτσι στο να μην μου κατεβάζει αυτόματα τα e - mail γιατί το Yahoo Mail από ρυθμίσεις τίποτα το σημαντικό... Exchange mail Maildroid Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ρε παιδιά κάνω αντιστοίχηση ένα ήχο σε μία επαφή...κι όταν με καλούν χτυπάει μόνο ο προεπιλεγμένος ήχος.γιατί.... Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Έβαζα τους ήχους από προγράμματα τύπου Zedge. Μια μέρα αποφάσισα να περάσω τους ήχους που είχα κατεβάσει με το Zedge απευθείας στον φάκελο ringtones και από τότε το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Έβαζα τους ήχους από προγράμματα τύπου Zedge. Μια μέρα αποφάσισα να περάσω τους ήχους που είχα κατεβάσει με το Zedge απευθείας στον φάκελο ringtones και από τότε το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Πρέπει να χε πρόβλημα η καρτα μνήμης μου,τα πέρασα στην μνήμη του κινητού και Ειδομέν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλησπερα παιδια, ξερω αυτη η εφαρμογη εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ, αλλα ελειπα κανα μηνα, και δεν μπορω να την βρω, συγγνωμη που ρωταω και γω! Ποια εφαρμογη ειναι που βλεπεις ποιες εφαρμογες μπαινουν ιντερνετ και τις κανεις μπλοκ αν θελεις ωστε να μην μπαινουν και σου τρωνε τα mb!! Και παλι συγγνωμη!!! droidwall https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGVjb2RlLmRyb2lkd2FsbC5mcmVlIl0. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπερα, εχετε να προτεινετε ενα καλο πληκτρολογιο? θα ηθελα το ερωτηματικο να ειναι μαζι με τα γραμματα κατα προτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπερα, εχετε να προτεινετε ενα καλο πληκτρολογιο? θα ηθελα το ερωτηματικο να ειναι μαζι με τα γραμματα κατα προτιμηση Το πιο καλό πληκτρολόγιο κατά τη γνώμη μου είναι το Swype, στην τελευταία έκδοση Είναι τέλειο. Και με το ερωτηματικό στα γράμματα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπερα, εχετε να προτεινετε ενα καλο πληκτρολογιο? θα ηθελα το ερωτηματικο να ειναι μαζι με τα γραμματα κατα προτιμηση Οι ερωτησεις φανταζομαι θα πηγαινουν συννεφο...Γυναικες...:p Το πιο καλό πληκτρολόγιο κατά τη γνώμη μου είναι το Swype, στην τελευταία έκδοση Είναι τέλειο. Και με το ερωτηματικό στα γράμματα. +1... Οποιος θελει το κατεβαζει δωρεαν απο εδω με μια απλη εγγραφη σαν beta. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πρέπει να χε πρόβλημα η καρτα μνήμης μου,τα πέρασα στην μνήμη του κινητού και Ειδομέν Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές αν συνδέσεις την sd σε υπολογιστή ως εξωτερικό δίσκο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Οι ερωτησεις φανταζομαι θα πηγαινουν συννεφο...Γυναικες...:p +1... Οποιος θελει το κατεβαζει δωρεαν απο εδω με μια απλη εγγραφη σαν beta. σας ευχαριστω πολυ αλλα αυτο δεν ειναι που δεν μπορεις να γραφεις πατωντας τα πληκτρα ή κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σας ευχαριστω πολυ αλλα αυτο δεν ειναι που δεν μπορεις να γραφεις πατωντας τα πληκτρα ή κανω λαθος? Μπορείς να γράφεις και με τον κλασσικό τρόπο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μπορείς να γράφεις και με τον κλασσικό τρόπο... Το έχω περάσει στο nexus της δικιάς μου, απλά η αλλαγή γλώσσας απο ελληνικά σε αγγλικά είναι αργή διαδικασία με πολλά "tap" Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Το έχω περάσει στο nexus της δικιάς μου, απλά η αλλαγή γλώσσας απο ελληνικά σε αγγλικά είναι αργή διαδικασία με πολλά "tap" Κάποιο λάθος κάνεις. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλημερα σας. Το ραδιο του κινητου εχει μονο οκτω θεσεις για αποθηκευμενους σταθμους. Υπαρχει εφαρμογη για να εχω περισσοτερους αλλα χωρις wifi η 3g? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δεν ξέρω κατά πόσο μπορουν να βοηθήσουν αλλά δες εδω http://www.androidauthority.com/best-android-apps-visually-impaired-blind-97471/ Σ’ευχαριστώ πολύ φίλε μου . θα του το μεταφέρω και θα δούμε αν τον βολεύουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά το Facebook πολύ κόλλημα τρώει ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση, ή έχω πρόβλημα μόνο εγώ στο δικό μου τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά το Facebook πολύ κόλλημα τρώει ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση, ή έχω πρόβλημα μόνο εγώ στο δικό μου τηλέφωνο; Εμενα δεν μπαίνει καν. Μένει στην μπλε facebook οθόνη........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά το Facebook πολύ κόλλημα τρώει ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση, ή έχω πρόβλημα μόνο εγώ στο δικό μου τηλέφωνο; Κάνει "νεράκια" πολλές φορές αλλά όχι πάντα.. κλασσική ρημάδα εφαρμογή, στο ένα update κάτι φτιάχνουν και κάτι άλλο χαλάνε. Στο επόμενο update τα κάνουν τούμπα, βαρέθηκα να το παλεύω σε κάθε συσκευή και τελικά να καταλήγω πάντα στον browser για να μπω στο fb. Μόλις δω update στο Play ανανεώνω πάντα γεμάτος ελπίδες..:lol: ..αλλά στο τέλος..:knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δοκιμάστε το Friendcaster.. Το θεωρώ πολύ καλό.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτες τις μερες περιμενω να μου ερθει μια IP camera της FosCam, κι εψαχνα πιο προγραμμα της ταιριαζει για διαχειριση απο android. Ενα καλο ειναι το tinyCam Monitor Pro, που αξιοποιει πληρως την καμερα, και μολις ειδα οτι την βγαλαν σε προσφορα μιση τιμη, καπου €1.5 Επειδη δεν παρακολουθω τις τιμες, θεωρειται καλη ή σε ξανα δυο μηνες ισως πεσει πιο κατω; Επισης την εχει κανεις την εφαρμογη για να πει εντυπωσεις κι αν οντως αξιζει; Έχω και το tinycam monitor pro και το ipcam viewer, και τα δύο πληρωμένα. Είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν, βλέπω 4 κάμερες ταυτόχρονα, και με την προσφορά (που ειναι πολύ καλή) θα αγόραζα σίγουρα το tinycam. Το άλλο μπορείς να το βρεις και στα γνωστά μέρη 3εκλειδωτο. Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κάποιο λάθος κάνεις. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 απλα για να αλλαξεις γλωσσα οντως δεν ειναι τοσο ευκολο οπως σε ολα τα αλλα γιατι πρεπει να πατησεις το tab και μετ ανα επιλεξεις την αλλη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts