Giov87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Βρε συ @Giov87 μήπως την συγκεκριμένη υπογραφή την εχεις βαλει να εμφανίζεται και απο της ρυθμίσεις του forum (Ρυθμίσεις >Τροποποίηση Υπογραφής ) και γιαυτό εμφανίζεται . Την έχω ναι.. αλλά από την στιγμή που μπαίνω έμμεσα στο myphone χρησιμοποιώντας το taparalk και όχι απευθείας, είναι λογικό να φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι? Στο sensation Ανδρέα.. μου έχει σπάσει τα νεύρα το handcent που δεν εμφανίζει τις εικόνες των επαφών, ενώ στην στοκ είναι κομπλέ... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Την έχω ναι.. αλλά από την στιγμή που μπαίνω έμμεσα στο myphone χρησιμοποιώντας το taparalk και όχι απευθείας, είναι λογικό να φαίνεται? Ναι.Εγω δεν την εχω βαλει στο tapatalk αλλα φαινεται.Το ποστ το εκανα απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ναι.Εγω δεν την εχω βαλει στο tapatalk αλλα φαινεται.Το ποστ το εκανα απο το κινητο. Στα ίδια καταλήγουμε λοιπόν.. Η υπογραφή φαίνεται και από το tapatalk.. Το αντίστροφο όμως δεν δουλεύει ε? Δηλαδή να φαίνεται η υπογραφή και μέσαt στο talatalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν ειμαι σιγουρος αν σε καταλαβα... Παντως αν εχεις μια υπογραφη στο φορουμ μεσα απο το PC σου ας πουμε,οταν θα ποσταρεις απο το tapatalk θα φαινεται καθε φορα.Αρκει να την εχεις βαλει απο το φορουμ μεσω browser. Αν εχεις βαλει μια υπογραφη στο tapatalk μονο,θα φαινεται μονο αν ποσταρεις απο το tapatalk. Στο myphone.gr για καποιο λογο δεν φαινεται το κλασσικο "sent from my ....... using Tapatalk".Σε αλλα φορουμς φαινεται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν ειμαι σιγουρος αν σε καταλαβα... Παντως αν εχεις μια υπογραφη στο φορουμ μεσα απο το PC σου ας πουμε,οταν θα ποσταρεις απο το tapatalk θα φαινεται καθε φορα.Αρκει να την εχεις βαλει απο το φορουμ μεσω browser. Αν εχεις βαλει μια υπογραφη στο tapatalk μονο,θα φαινεται μονο αν ποσταρεις απο το tapatalk. Στο myphone.gr για καποιο λογο δεν φαινεται το κλασσικο "sent from my ....... using Tapatalk".Σε αλλα φορουμς φαινεται κανονικα. Ναι το κατάλαβα.. Αυτό εξηγούσα και εγώ πριν.. ή τουλάχιστον προσπαθούσα.. :lol: Όλα καλά λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 back όλη τη rom σου με το Titanium και είσαι ήσυχος.:) Μια και αναφέρθηκε, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως γίνεται αυτό με το Titanium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν γινεται. Με το titanium κανεις backup μονο τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους. δεν ειμαι σιγουρος αν ποσταρω στο σωστο θεμα(οποτε συγχωρεστε με) αλλα ψαχνω εφαρμογη που να διαλεγω ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο 3g...δηλαδη οχι να απαγορευω ποιες δεν θα μπαινουν αλλα να μην μπενει ΚΑΜΙΑ εκτος απο αυτη που θα δηλωσω.. Droidwall. Πρεπει να εισαι root. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Στο sensation Ανδρέα.. μου έχει σπάσει τα νεύρα το handcent που δεν εμφανίζει τις εικόνες των επαφών, ενώ στην στοκ είναι κομπλέ... Λοιπόν υποθέτω ότι η συσκευή σου δεν είναι Ελληνική κ λογικά δεν είναι καν unbranded, γι' αυτό σου κάνει κόλπα η stock εφαρμογή. Λογικά θα λυθεί εύκολα με αλλαγή cid.. Ελπίζω να ξέρεις πως γίνεται.. Κράτα οπωσδήποτε backup το δικό σου cid για παν ενδεχόμενο... Οι εντολές είναι: fastboot getvar cid fastboot oem writecid HTC__N34 Η πρώτη τραβάει το cid σου κ η δεύτερη γράφει αυτό το cid που σου προτείνω, το ελληνικό. Καλή επιτυχία!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 δεν είναι θέμα εφαρμογής αλλά θέμα πληκτρολογίου, δοκίμασε να βάλεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcWwuZ3JlZWtrZXlib2FyZCJd και όταν γράφεις sms θα πατάς το sms που λέει κ γράφει με κεφαλαία. ΕΊΝΑΙ θέμα εφαρμογής. Όχι πληκτρολογιου. Κατεβάσετε το go sms και θα στέλνετε 160 χαρακτήρες πάντα ανεξαρτήτως πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΕΊΝΑΙ θέμα εφαρμογής. Όχι πληκτρολογιου. Κατεβάσετε το go sms και θα στέλνετε 160 χαρακτήρες πάντα ανεξαρτήτως πληκτρολογιου Δυστυχώς δεν είναι ούτε θέμα εφαρμογής ούτε πληκτρολογίου.. Στα htc είναι θέμα των ρυθμίσεων που βάζει ανά περιοχή η HTC, δεν ξέρω γιατί το κάνουν και στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας αλλά οι unbranded συσκευές, όπως κ οι ελληνικές δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δυστυχώς δεν είναι ούτε θέμα εφαρμογής ούτε πληκτρολογίου.. Στα htc είναι θέμα των ρυθμίσεων που βάζει ανά περιοχή η HTC, δεν ξέρω γιατί το κάνουν και στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας αλλά οι unbranded συσκευές, όπως κ οι ελληνικές δουλεύουν μια χαρά. Μολις εβαλα την νεα Viper 1.3.5 και εχει κανονικα 160 χαρακτηρες στην στοκ...! :confused: Χωρις να κανω κατι φυσικα...! Απλα γραφει σε κεφαλαια....! Με το handsent μια χαρα ειχα 160... Ευχαριστω Ανδρεα παντως..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μολις εβαλα την νεα Viper 1.3.5 και εχει κανονικα 160 χαρακτηρες στην στοκ...! :confused: Χωρις να κανω κατι φυσικα...! Απλα γραφει σε κεφαλαια....! Με το handsent μια χαρα ειχα 160... Ευχαριστω Ανδρεα παντως..! Πάντα με κεφαλαία είναι, δυστυχώς. Ακόμα κ οι εφαρμογές που δείχνουν ότι στέλνουν με μικρά στην ουσία τα μετατρέπουν σε κεφαλαία πριν φύγει το sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πάντα με κεφαλαία είναι, δυστυχώς. Ακόμα κ οι εφαρμογές που δείχνουν ότι στέλνουν με μικρά στην ουσία τα μετατρέπουν σε κεφαλαία πριν φύγει το sms. Με ρύθμιση μπορείς να στείλεις με μικρά και να φτάσει με μικρά αλλά το μήνυμα αυτόματα πέφτει στους 70 χαρακτήρες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 δηλαδη το mybackup pro δεν χρειαζεται ρουτ και μετα απο hard reset επαναφερει το κινητο ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ηταν πριν?με ολες τις εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες ,widgets κλπ? ΌΧΙ. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις πλήρες backup είναι να είσαι root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Με ρύθμιση μπορείς να στείλεις με μικρά και να φτάσει με μικρά αλλά το μήνυμα αυτόματα πέφτει στους 70 χαρακτήρες. Δεν μιλάμε για 70 όμως ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για HD ταινίες, έχω δοκιμάσει το BS player & v player αλλά δεν με ικανοποίησε η αναπαράγει δεν είναι αρκετά smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Με ICS όταν πατάω κοινοποίηση σε κάποια επαφή μου βγάζει την στοκ app για μυνήματα αλλά όχι το handcent. Είναι θέμα στην ICS στο razr ή το κάνει και σε άλλες συσκευές; Δεν θυμάμαι αν το έκανε και σε ginger. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για HD ταινίες, έχω δοκιμάσει το BS player & v player αλλά δεν με ικανοποίησε η αναπαράγει δεν είναι αρκετά smooth. Δοκíμασε και τον ΜΧ player Edited September 28, 2012 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δοκíμασε και τον ΜΧ player Το δοκίμασα αλλά δεν μου παίζει ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για HD ταινίες, έχω δοκιμάσει το BS player & v player αλλά δεν με ικανοποίησε η αναπαράγει δεν είναι αρκετά smooth. Δοκíμασε και τον ΜΧ player Το δοκίμασα αλλά δεν μου παίζει ηχο Για δοκιμασε τοτε mvideo player και moboplayer :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Nα προσθέσω τον Dice player. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmd Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλημέρα! Ολοκαίνουργιος χρήστης android.εχω το Samsung galaxy ace2 και λέω να δοκιμάσω ένα πρόγραμμα gps. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Για ΔΩΡΕΑΝ navigator με OFFLINE χάρτες προτείνω το OruxMaps. Για να φτιάξεις χαρτες στο PC κατεβάζεις το Mobile atlas creator και φτιάχνεις offline χάρτες από πολλές πηγές χαρτων στο διαδίκτυο Δυστυχώς δεν έχει google και yahoo χάρτες λόγω πνευματικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ υπάρχουν Add-ons και μια παλαιότερη έκδοση του προγράμματος που του δίνουν αυτή την δυνατότητα. φυσικά το OruxMaps έχει και online χάρτες και δυνατότητα caching. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 για τα προγράμματα ου ξεκινάνε μπορείς να δεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&hl=el ή https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw.pro&hl=el το 2ο θέλει λίγο προσοχή, αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνει τι μην το πειράζεις μπορεί να έχει πολλά προβλήματα. Ευχαριστώ Στο autostarts έχει πολλές επιλογές. Που πρέπει να δω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts