Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως λεγεται η εφαρμογη που με ενα πατημα, κατεβαζει το brightness της οθονης στο ελαχιστο? Που ουσιαστικα δεν κατεβαζει την φωτεινοτητα της οθονης,αλλα βαζει μια σκουρα εικονα σαν φιλτρο που εμεις βλεπουμε ισα να φωτιζει η οθονη. Για σινεμα ή θεατρο βοηθαει πολυ,σε περιπτωση που χρειαστει να δουμε το κινητο,αλλα να μην φαινεται στους αλλους και ενοχλει.

Τελικα την βρηκα,για οποιον ενδιαφερεται.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.bbarao.nightmode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInB0LmJiYXJhby5uaWdodG1vZGUiXQ..

Exω τοπθετηση το iGOprimo_v9.6.7.235654 σε samsung galaxy s2.Θελω να ρωτησω τα εξης

Ενω εχει επιλογες και εικονιδια

καμερες ταχυτητας

κινητη καμερα ταχυτητας

προσοχη καμερα σηματοδοτη και καμερα ταχυτητας

καμερα μεσης ταχυτητας

καμερα ερυθρου σημτοδοτη

καμερα ερυθρου σηματοδοτη και ταχυτητας

καμερα λεωφορειολωριδας

σιδηροδρομικη διασταυρωση

και μερικα αλλα

στον φακελο voice αυτα δεν υπαρχουν μονο speed camera alert και καποια αλλα ασχετα

Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω

Ευχαριστω πολυ

Καποιος που χρησιμοποιει την εφαρμογη Call Meter 3G μπορει να μου πει γιατι οταν κανω τις ρυθμισεις για τις κλησεις (δωρεαν χρονο ομιλιας / χρεωση ανα _ δευτερολεπτα) μετα παιρνει τις ιδιες ρυθμισεις και για τις εισερχομενες κλησεις ??

το αντιγραφεις στο πισι το αρχειο και μετα το περνας στο κινητο

μετα ακολουθεις τις οδηγιες εγκαταστασης του gps

απο οσο νομιζω αυτο γινεται

Φίλε Γιώργο, το σκέφτηκα αλλά δεν είναι λίγο προφανές; εννοώ, δεν θα το έχει σκεφτεί η εταιρία να κλειδώσει το copy-paste έτσι ώστε να αποφευχθεί η αντιγραφή του περιεχομένου σε πολλές συσκευές;

Υπάρχει εφαρμογή για να χτυπάει το τηλέφωνο κάθε μία ώρα όπως κάνανε τα ηλεκ/νικά ρολόγια ;

Αν ναι, να μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να χρειάζεται να γίνει root το neo V που έχω.

Υπάρχει εφαρμογή για να χτυπάει το τηλέφωνο κάθε μία ώρα όπως κάνανε τα ηλεκ/νικά ρολόγια ;

Αν ναι, να μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να χρειάζεται να γίνει root το neo V που έχω.

Xρησιμοποιώ τη VoiceTimeSignal (MATCHAMA) από το play google, η οποία έχει πολλές επιλογές. Διάφορους ήχους, φωνή, κάθε πότε θα χτυπάει κλπ

Για μένα είναι άψογη.

Scotty, beam us up.

Παιδια θελω λιγο τα φωτα σας....Ειχα εγκαταστιμενo στο

galaxy s i9000 (800x400) το iGO MY WAY v8.4.3.17997 και ημουν υπερευχαριστημενος....

Αυριο μου ερχεται το Acer liquid Galland που εχει αναλυση qHD 540x960 και πολυ φοβαμαι οτι δεν υποστιριζει την εκδοση που ειχα στο galaxy s.....λογω αναλυσης!!!!

Eπειδη μου ειναι ακρως απαραιτητο γνωριζει καποιος αν η εκδοση του Igo που εχω θα κανει για το καινουριο κινητο και αν οχι τοτε πια πρεπει να βαλω (και εννοειτε οτι παντα μιλαμε για IGO 8.4.3)?????

Ευχαριστω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Είχες δίκιο που την έψαχνες, τελικά.. Είναι πολύ καλή... Εμένα στο Desire αν την κατέβασω χειροκίνητα, το γκρι στα μενού μωβίζει, ενώ αυτή είναι άψογη κ δε χαλάει τη ρύθμιση που είχες πριν.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τι μου θύμισες ρε φίλε τώρα...εποχές Nokia με Symbian.:)

Τώρα το κατέβασα και εγώ για δοκιμή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ChimeMe.BigBen

Θα δοκιμάσω και τα δύο που είπατε και θα δω ποιο θα κρατήσω.

Βρήκα και ένα ποιο απλό. Hour Signal , μόνο με on & off είναι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.datapixel.hoursignal

εε απλα κανεις μια εκκαθαριση στην μπαρα

η οταν ανοιγεις την εφαρμογη πηγαινε καπου στις ρυθμισεις και ισως εχει κατι

Αν κάνω απεγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης θα πειραχτεί η αγορασμένη;

Έχω κουραστεί να κάνω εκκαθάριση πέντε φορές την ημέρα!

ψαχνω στον ex dialer να απενεργοποιησω τον ηχο στη πληκτρολογηση αλλα δε το βρισκω

ξερεις κανεις που ειναι?? ευχαριστω

ψαχνω στον ex dialer να απενεργοποιησω τον ηχο στη πληκτρολογηση αλλα δε το βρισκω

Στο δικο μου HTC One S ειναι στις ρυθμισεις οθονης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

σ ευχαριστω για την απαντηση, αλλα στο δικο μου δεν ειναι στην οθονη αλλα στην εμφανιση, στις ρυθμισεις του ex dialer τωρα το βρηκα :)

Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που συγκεντρωνεις ολα τα φορουμ που επισκέπτεσαι

καθημερινα σε ενα εικονιδιο ετσι ωστε να τα εχεις ετοιμα?

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

χρησημοποιω το convo..

Λίγο που το είχα δοκιμάσει δεν με ενθουσίασε :cry:

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

ρε παιδια το betterbatterystats πως δουλευει; χρειαζεται καποια ειδικη ρυθμιση για να αρχισει να βλεπει τι καταναλωνει την μπαταρια;
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια το betterbatterystats πως δουλευει; χρειαζεται καποια ειδικη ρυθμιση για να αρχισει να βλεπει τι καταναλωνει την μπαταρια;

Βρε Κώστα σε είχα συνηθίσει με avatar s.e ray γιατί έβαλες sII;!!

Κ γω έχω αυτή την απορία,το δοκίμασα για λιγο κ άκρη δεν έβγαλα:(

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Βρε Κώστα σε είχα συνηθίσει με avatar s.e ray γιατί έβαλες sII;!!

Κ γω έχω αυτή την απορία,το δοκίμασα για λιγο κ άκρη δεν έβγαλα:(

Αγορινα, ουτε εγω μπορω να με συνηθισω...Αφου διαβαζω απαντησεις μου και καταλαβαινω οτι το χω γραψει εγω μονο βλεποντας την υπογραφη μου..:lol::lol::lol:

Νομιζα οτι απλα το βαζεις και μετραει...(ευτυχως δεν το πληρωσα..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τίποτα.. Είναι περιορισμός του Android οπότε ναι, όποιας εφαρμογής χρειάζεσαι το widget πρέπει να την κρατήσεις στην internal.

απο τα πρωτα που επρεπε να διορθωθουν...απιστευτη αδυναμια....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πρέπει να φορτίσετε μια φορά για να αρχίσει να μετράει.

Smile...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση