Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κατι σαν το icloud για android..?

εχω το neo-v (ics)

Dropbox

sugarsync

google drive

box.net

Και καποια αλλα που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη!

ps: κοιτα την υπογραφη μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω το neo-v (ics)

Υπάρχει το google drive και dropbox,περίπου σαν το Icloud

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εχω το neo-v (ics)

Οι προτάσεις των παιδιών είναι περισσότερο για αποθηκευτικό χώρο.

Παρόμοια με το icloud όμως δουλεύει το android εδώ και πολύ καιρό.

Οι επαφές σου είναι στο cloud με το να είναι στο gmail και η μουσική σου είναι στο google play music.

Για άλλα πράγματα όπως βίντεο και άλλα αρχεία, χρησιμοποιείς κάποια από τις παραπάνω προτάσεις.

Παιδιά, υπάρχει πρόγραμμα για μέτρηση αποστάσεων και κυρίως εκτάσεων όπως χωράφια κτλ; Αν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό για αυτή τη δουλειά μπορώ να μετρήσω με κάποιο από τα υπάρχοντα όπως google maps?

Δοκιμασε το planimeter,εγω μετρησα ενα παρκο μεσα στην Καστορια και πιστευω πως ειναι πολυ αξιοπιστο.

το viber ειναι καλο και για μηνυματα..;

Εννοείται.

το viber ειναι καλο και για μηνυματα..;

Εγω κυριως για μηνυματα το χρησιμοποιω. Αν και το whatsapp εχει ορισμενα πλεονεκτηματα οπως το group chat.

Η τελικη επιλογη πιστευω πως εχει να κανει περισσότερο με το τι χρησιμοποιουν οι φιλοι σου.

Oneplus 6 8/128

Προσωπικά πιστεύω ότι το whatsapp είναι κορυφή για μηνύματα και δεν τρώει μπαταρία, όπως το vibe...

ευχαριστω.

οποιος εχει αγορασει κινητο απο πλαισιο και εχει το dont panic ας βοηθησει λιγο..

http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=334646

καλησπερα εκτος απο το beautiful widgets για καιρο ποιο αλλο θεωρειτε πολυ καλο για καιρο για widget?

Υπαρχουν δεκαδες widgets για καιρο. Εγω τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω το weather love, αν και δεν ειναι πολυ γνωστο το theme του widget μου αρεσει παρα πολυ επειδη ταιριαζει αρκετα και με την ics.

Oneplus 6 8/128

Υπαρχουν δεκαδες widgets για καιρο. Εγω τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω το weather love, αν και δεν ειναι πολυ γνωστο το theme του widget μου αρεσει παρα πολυ επειδη ταιριαζει αρκετα και με την ics.

weather love το δοκιμασα τωρα αλλα δεν μου βρισκει πολη η χωρα, υπαρχει κατι αλλο?

καλησπερα εκτος απο το beautiful widgets για καιρο ποιο αλλο θεωρειτε πολυ καλο για καιρο για widget?

BeWeather , πάρα πολύ καλό

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ωραίο είναι αν και θα ήθελα κι επιλογή με μικρότερα widgets καιρού μαζί με ώρα

Oοσι το εχετε μπορειτε να πειτε γνωμες..;

Το πηρα πριν 3-4 μερες μαζι με το neo v αλλα οταν το ανοιγω και ενω ανοιγει κανονικα δεν βρισκει gps..

εχει ιδεα καποιος γιατι..;

Τεσταρε μόνο το Gps για αρχή.

Κατέβασε το Gps Test και βγες στο μπαλκόνι ή σε ανοιχτό χώρο για να δεις πόσους δορυφόρους και πόσο γρήγορα θα κλειδώσει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τεσταρε μόνο το Gps για αρχή.

Κατέβασε το Gps Test και βγες στο μπαλκόνι ή σε ανοιχτό χώρο για να δεις πόσους δορυφόρους και πόσο γρήγορα θα κλειδώσει.

να σαι καλα λυθηκε! μια χαρα. :)

Ωραίο είναι αν και θα ήθελα κι επιλογή με μικρότερα widgets καιρού μαζί με ώρα

Ρίξε μια ματιά και στο Palmary Weather. Δε λέει την ώρα αλλά έχει ωραία εικονίδια και δεν τρώει πάρα πολλή μνήμη.:happy:

Παιδιά, υπάρχει πρόγραμμα για μέτρηση αποστάσεων και κυρίως εκτάσεων όπως χωράφια κτλ; Αν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό για αυτή τη δουλειά μπορώ να μετρήσω με κάποιο από τα υπάρχοντα όπως google maps?

To Google Earth στο pc έχει εφαρμογή που μετράς με αρκετή ακρίβεια το χωράφι σου. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ ακόμα και για στείλω σε αγοραστή το χωράφι που πουλάω.

Κατεβάζεις το πρόγραμμα και στα εργαλεία έχει χάρακα.

Δεν χρεώνεσαι αφού τα μηνύματα και οι κλήσεις είναι μέσο internet (3g/wifi).

Αν χρησιμοποιείς 3g θα σε χρεώσει και μάλιστα παρα πολύ αν είναι για κλίση.

Για εμενα το καλύτερο πιστεύω είναι το "Viber". :)

Χμμμμ... Φίλε μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι τη μαγεία του Bobsled :) Οι κλήσεις φεύγουν από εσένα μέσω 3g/wifi αλλά παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο κανονικά στο κινητό ή το σταθερό (χωρίς να έχει την εφαρμογή!! Δεν ξέρω για πόσο θα συνεχιστεί βέβαια...

Γι'αυτό έλεγα μήπως γινόταν κάτι αντίστοιχο με τα μηνύματα. Δλδ να στέλνεις μέσω 3g/wifi αλλά στον άλλο να πηγαίνει σαν κανονικό μήνυμα :)

edit:

@panostok: :-O WTF?!!!! wow....

Χμμμμ... Φίλε μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι τη μαγεία του Bobsled :) Οι κλήσεις φεύγουν από εσένα μέσω 3g/wifi αλλά παίρνεις τηλέφωνο τον άλλο κανονικά στο κινητό ή το σταθερό (χωρίς να έχει την εφαρμογή!! Δεν ξέρω για πόσο θα συνεχιστεί βέβαια...

Γι'αυτό έλεγα μήπως γινόταν κάτι αντίστοιχο με τα μηνύματα. Δλδ να στέλνεις μέσω 3g/wifi αλλά στον άλλο να πηγαίνει σαν κανονικό μήνυμα :)

edit:

@panostok: :-O WTF?!!!! wow....

Σε μενα παντως το bobsled σταματησε να παιζει μετα απο 3 κλησεις που εκανα. Πλεον δεν ισχυει για ελλαδα

θέλω εφαρμογή που να δείχνει στοιχεία της μπαταρίας.

έχω μια 1600 mAh και θέλω να διαπιστώσω ότι όντως είναι τόσα

Σε μενα παντως το bobsled σταματησε να παιζει μετα απο 3 κλησεις που εκανα. Πλεον δεν ισχυει για ελλαδα

Μόλις με κάλεσα στο άλλο κινητό :)

Planimeter

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση