Jump to content

achilleas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by achilleas1

  1. Το τηλέφωνο σου ζητάει να ΟΡΙΣΕΙΣ το δικό σου Pin για πρώτη φορά ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ, όπως σου ζητάει να βάλεις αποτύπωμα για πρώτη φορά ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ. Μην δημιουργείτε θέμα από το πουθενά λόγω άγνοιας βασικών αρχών που ισχύουν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα από την εποχή του Android 1.0. Το S7 της Media Markt ήρθε σε σφραγισμένο κουτί με την επίσημη ταινία της Samsung, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανοίγματος.
  2. achilleas1

    LG G6

    Είναι τόσο δύσκολο αυτές τις 1~2 φωτογραφίες να τις ανεβάσεις κάπου για να τις δούμε και να μην συζητάμε στον αέρα; Γιατί από την φράση "δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες" δεν μπορεί να βγει απολύτως κανένα συμπέρασμα. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
  3. achilleas1

    LG G6

    Όταν χρησιμοποιούμε (κακογραμμένες) εφαρμογές να καταλαβαίνουμε τουλάχιστον τι εννοεί ο ποιητής! Η εφαρμογή που έβαλες σε ενημέρωσε ότι οι εφαρμογές του κινητού κατανάλωσαν το 66% του 1% της μπαταρίας, δηλαδή το 0,66% της μπαταρίας σε 8 ώρες. Το οποίο είναι σωστό μεν, παραπλανητικό δε (όπως αποδείχθηκε). Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
  4. Η άλλη λύση είναι να ενημερώνεσαι σωστά για τους χάρτες που χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα. Το πρόβλημα που αναφέρεις (έλλειψη αριθμών στις διευθύνσεις) αφορά αποκλειστικά τους δωρεάν openstreet maps που χρησιμοποιούν κάποια (μάντεψε) δωρεάν προγράμματα. Δεν υπάρχει περίπτωση εταιρικός επίσημος χάρτης να μην εμφανίζει νούμερα σε μεγάλη οδό.
  5. Έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες η 8.1.1.0 επίσημη κινεζική stable (την έχω περάσει) αλλά δεν έχει ελληνικά, μόνο αγγλικά και κινέζικα όπως πάντα.
  6. Η ίδια (7.2.7.0).
  7. Τώρα φίλε αυτά θες και τα λες ή απλώς τρολάρεις; Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι έρχεται ένας Κινέζος με την παραγγελία σου στην Ολλανδία, δίνει μόνο το δικό σου δέμα προσωπικά στον πιλότο, ο οποίος το παίρνει μαζί του στο πιλοτήριο και μόλις φτάσει στην Ελλάδα τρέχει ο ίδιος στα ΕΛΤΑ για να το παραδώσει! Ακόμα και έτσι θα κάνει παραπάνω από τις 3 ώρες που υπολογίζεις.
  8. Ας μη χάνονται μηνύματα και είμαστε ευχαριστημένοι!
  9. Και εάν έχεις εγκατεστημένο το Viber βγάλτο και τσέκαρε εάν σταμάτησε το πρόβλημα. Σε εμένα κόπηκαν μαχαίρι οι ξαφνικές απενεργοποιήσεις μόλις το έβγαλα.
  10. Το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει OTG.
  11. Ομολογώ και εγώ ότι από τότε που έβγαλα το Viber δεν μου έκλεισε ξανά στα καλά καθουμενα όπως έκανε πριν.
  12. Δεν έχουν όλοι λεφτά να πληρώνουν για mobile internet.
  13. Το δικό μου την τελευταία εβδομάδα έσβηνε μόνο του κάθε βράδυ. Τελικά απεγκατέστησα μια εφαρμογή recorder που είχα βάλει και από τότε δεν ξανα έσβησε.
  14. Σε εμένα κάνει λίγο πάνω από 2 ώρες πλήρη φόρτιση, αλλά μερικές φορές στο δίωρο κολλάει στο 97% και δεν ανεβαίνει. Εάν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο φόρτισης η μπαταρία πηγαίνει αμέσως από το 97 στο 100%.
  15. Πιθανώς να είναι και αυτό, εγώ είμαι μόνιμα μόνο σε 2G και μέχρι τώρα δεν έχω χάσει κανένα μήνυμα, αλλά 3 ~ 4 φορές έχουν καθυστερήσει μηνύματα από 1 ώρα μέχρι και 1 ημέρα!
  16. Είναι καλύτερο και πιο εύχρηστο από το Navigon. Ειδικά η εύκολη επιλογή προορισμού σε επαφή με διεύθυνση είναι όλα τα λεφτά. Επίσης καλές δρομολογησεις και εναλλακτικά δρομολόγια. Μετα από δοκιμή Sygic, Navigon, iGo, nDrive και Copilot διάλεξα το τελευταίο.
  17. Όλοι όσοι κάνατε αναβάθμιση, κάνατε μετά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Πολλά από τα προβλήματα που αναφέρετε μου τα έκανε και σε εμένα, αλλά όλα διορθώθηκαν μετά την επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
  18. Σε εμένα μια φορά μόνο μου ήρθε ένα μήνυμα με 1 ημέρα καθυστέρηση! Μήπως παίζει να φταίει και το κέντρο μηνυμάτων της εκάστοτε εταιρείας;
  19. Το torque δουλεύει κανονικά, τα υπόλοιπα δεν τα χρησιμοποιώ.
  20. Και εγώ έμαθα ότι το file manager όπως και το quickpic δεν μπορούν να σβήσουν αρχεία από την εξωτερική SD card - μπορούν όμως να σβήσουν από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (sdcard0)! Η ενσωματωμένη "Διαχείριση αρχείων" και το αντίστοιχο "Άλμπουμ" μπορούν και στα δύο. Πάντως το Άλμπουμ είναι το ίδιο όμορφο και γρήγορο με το quickpic οπότε απεγκατέστησα το τελευταίο.
  21. Αυτό που σου απάντησε ο φίλος προηγουμένως ισχύει στον browser (όχι στο tapatalk), γράψε μια λέξη ανορθόγραφα πχ. σπητι και όταν την επιλέξεις μια φορά θα σου βγάλει μήνυμα "Αγγίξτε ξανά για αποθήκευση". Και μόλις αποθήκευσα κατά λάθος τη λέξη "σπητι" στο λεξικό!
  22. Προσωπικά θα σου πρότεινα να αποφασίσεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα θέλεις να πας και μετά να αγοράσεις το πιο VFM κινητό σε αυτήν την πλατφόρμα. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα φορητό με Windows, έναν με Linux και έναν Apple Mac και να ρωτάς ποιος είναι καλύτερος!
  23. Τρέχεις το airdroid στο κινητό, ανοίγεις τη σελίδα web.airdroid.com στον browser και σημαδεύεις με το κινητό Το τετράγωνο με τον κωδικό στην οθόνη. Μετά θα βρεις τι θα κάνεις, έχεις να μάθεις πολλά για το android, αλλά εδώ είναι νήμα για συγκεκριμένο κινητό.
  24. Ή με το δικό του πρόγραμμα ή με το myphoneexplorer. Αλλά το airdroid είναι πολύ πιο εύχρηστο και εάν έχεις ρουτερ Ν είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορο με το USB.
  25. Όπως σε όλα τα android κινητά με airdroid !
×
×
  • Create New...