sokel Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) τι είναι το Bobsled Calling είναι ένα crossplatform VOIP που παίρνεται τηλέφωνα δωρεάν μέσω wi-fi ή με πληρωμή μέσω 3G ή διαφορά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ό άλλος να το έχει εγκατεστημένο και παίρνεται και σταθερά πλέον δεν χρειάζεται να συνδεθήτε μέσο Facebook Δωρεάν κλήσεις μεταξύ Ιστού, το Android, το iPhone / iPod / iPad, και τηλέφωνα. **** Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με Facebook με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση **** Bobsled Κλήση σας δίνει απεριόριστες δωρεάν συνομιλία σε όλους τους φίλους και την οικογένειά σας - μιλήστε με κάποιο από τους φίλους σας στο Facebook και να κάνουν δωρεάν κλήσεις προς οποιοδήποτε τηλέφωνο Με μια παγκόσμια τρόπος για να επικοινωνούν, bobsled οι χρήστες μπορούν εύκολα μήνυμα ή πρόσκληση για δωρεάν σε συσκευές, οι χώρες, τα κοινωνικά δίκτυα, λειτουργικά συστήματα - και όλους τους κινητής τηλεφωνίας. Ανησυχώντας για τη μετάβαση σε μηνιαία λεπτά σας; Με το έλκηθρο, να μη χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για αυτό. Δεν καλώντας σχέδιο με Android τηλέφωνα ή τα δισκία σας; Κανένα πρόβλημα. Bobsled σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις από οποιεσδήποτε συσκευές Android. Bobsled είναι ένας νέος τρόπος να επικοινωνήσει επικεντρώνεται γύρω από τον κοινωνικό σας κύκλο. Σήμερα, αυτό σημαίνει ότι με ένα πάτημα καλεί με ή χωρίς αριθμούς τηλεφωνικής κλήσης, όπου τους φίλους σας μπορεί να είναι. Απλά αγγίξτε ένα φίλο για να τους αποκαλούν. Bobsled θα τα βρείτε στο Facebook, το Android τους, ή το iPhone τους / iPad / iPod Touch, και να συνδέσετε την κλήση. Εάν δεν υπάρχουν, να στείλετε ένα μήνυμα στο Facebook Chat δεξιά από το app. Πάντα μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας. Οι φίλοι σας μπορεί να φτάσει, επίσης, για το έλκηθρο, είτε από το έλκηθρο εφαρμογή περιήγησης ή bobsled Mobile App τους. περισότερα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivox.bobsled&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXZveC5ib2JzbGVkIl0. Edited April 21, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 εγω εχω το δωρεαν..αν θες βαλε και τη δωρεαν εκδοση να δεις αν οντως ειναι διαφορετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Πότε εφαρμογή ρε παιδιά για να κατεβάζω τραγούδια αλλά χωρίς να σου πετάει διαφημίσεις στην στατους μπαρ; με ενδιαφέρει κυρίως αγγλικά. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Πότε εφαρμογή ρε παιδιά για να κατεβάζω τραγούδια αλλά χωρίς να σου πετάει διαφημίσεις στην στατους μπαρ; με ενδιαφέρει κυρίως αγγλικά. ευχαριστώ Αν εχεις δοκιμάσει το MP3 Music Download Super και δεν σου κάνει Κανε ενα '' ψαξιμο" για το music_junk. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Γεια σας.... Εδώ με Galaxy SII έπαιξε κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν όταν το έκανα εγκατάσταση και προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω, μου έλεγε ότι προσπαθεί να συνδεθεί με τον server πράγμα που όπως είδα με μία γρήγορη αναζήτηση, λύνεται με restart του κινητού ή forced shutdown της εφαρμογής και πάλι άνοιγμά της. Σε εμένα έπαιξε με restart του κινητού. Ωραία εφαρμογή,δυστυχώς όχι για τα Ελληνικά δεδομένα που δεν είμαστε και πρωτοπόροι στα δωρεάν wifi spots... Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) δεν συνδεεεται με τους σερβερς λεει... παιδια καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να ''σπαει '' κωδικους απο δικτυα wifi ? το χα ψαξει παλαιότερα. δεν υπάρχει κάτι Edited April 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Eμένα λύθηκε με forced shutdown αλλά παρατηρώ ότι ενώ σε σταθερά προωθεί άμεσα την κλήση,σε κινητά κάνει λίγη ώρα και τις περισσότερες φορές δεν δίνει καθόλου την κλήση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 παιδιά εδώ με zte blade δεν το εμφανίζει στο play. έβαλα modded play και πάλι όμως δε μπόρεσα να το κατεβάσω με τίποτα. μπορεί κάποιος να ανεβάσει το apk εδώ;(δωρεάν εφαρμογή είναι ούτος ή άλλος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Δυστυχώς έχουμε το ίδιο θέμα. Εμένα μου εμφανίζει μόνο το Bobsled Messaging... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ok μόλις βρήκα τη λύση... κατέβασέ το από εδώ. http://www.1mobile.com/bobsled-calling-336432.html απλά εμένα με το που πατήσω connect μου λέει οτι ύπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής και να κάνω αναγκαστικό κλείσιμο. οπότε όντως παίζει να μην είναι διαθέσιμο για blade... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ok μόλις βρήκα τη λύση... κατέβασέ το από εδώ. http://www.1mobile.com/bobsled-calling-336432.html απλά εμένα με το που πατήσω connect μου λέει οτι ύπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής και να κάνω αναγκαστικό κλείσιμο. οπότε όντως παίζει να μην είναι διαθέσιμο για blade... Δυστυχώς το ίδιο και στο zte blade. Αναγκαστική διακοπή μετά από εκκίνησή της. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 xperia arc παιζει κανονικοτατα και μια κληση που εκανα ειχε αρκετα καλη ποιοτητα ηχου!! αδυνατω να καταλαβω ποιο το οφελος μιας εταιριας (η t-mobile ειναι πισω απο την εφαρμογη) να προσφερει δωρεαν τετοιου ειδους υπηρεσια, αν και στην τελικη δε με πολυνοιαζει!! οπως και να εχει ειναι εξαιρετικη εφαρμογη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 στην αρχη δωρεαν και μετα απο λιγο καιρο θα σου πει πλερωσε...καπως ετσι ειχε γινει και με το heywire αν θυμαμαι καλα που το ειχα βαλει στο iphone κ εστελνα αβερτα δωρεαν sms μεχρι που το κοψανε και το κανανε επι πληρωμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Στην μανισια εφαρμογή SMS υπάρχει άμεσος τρόπος εναλλαγης QWERTY, και τ 9 πληκτρολογίου? όχι μέσω ρυθμίσεις, γλώσσα και πληκτρολόγιο. Με swipe δεξιά αριστερά δεν αλλάζει όπως σε άλλα SMS πληκτρολόγια πάντως. Μιλάω για desire s Edited April 21, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 xperia arc παιζει κανονικοτατα και μια κληση που εκανα ειχε αρκετα καλη ποιοτητα ηχου!! αδυνατω να καταλαβω ποιο το οφελος μιας εταιριας (η t-mobile ειναι πισω απο την εφαρμογη) να προσφερει δωρεαν τετοιου ειδους υπηρεσια, αν και στην τελικη δε με πολυνοιαζει!! οπως και να εχει ειναι εξαιρετικη εφαρμογη! :D Παιζει με 3g ή και με wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Μου κάνει εντύπωση το εικονίδιο πάνω ψηλά. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή που παίζει συνέχεια backgound και τρώει την μπαταρία;:blink: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιζει με 3g ή και με wifi; με wifi δοκιμασα μια κληση και η ποιοτητα ηταν αρκετα καλη με 3G δεν εχω δοκιμασει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 καλημερα! εχω galaxy ace με android φυσικα(ειμαι root) με ποια εφαρμογη παιρνω backup πληρες ωστε να επαναφερω οπως ηταν το κινητο με τα εικονιδια στις επιφανειες οπως ειναι κτλπ (κατι σαν το achronis true image στα pc) δε θελω δηλαδη να κανω μονο backup τις εφαρμογες πχ μεσω tiatium backup μαζικα αντιγραφα που λεει.... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ να μπουν και τα εικονιδια οπως ηταν-ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΣΤΙς ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΜΟΥ,, συν τις εφαρμογες φυσικα...ωστε σε περιπτωση επαναφορων εργοστασιακων δεδομενων τηλ (μεσα απο το μενου που παμε "ρυθμισεις -"απορρητο" ) τα βηματα πεστε μου και τι ονομα θα εχει αυτος ο φακελος στην sd μου μετα! ευχαριστω!!!!!!!!! Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 κατεβασα το Bobsled το εκανα εγκατασταση του εδωσα e-mail και κωδικο προσβασης αλλα δεν μου εστειλαν τον 5ψηφιο κωδικο.δεν εχω fb.λανω κατι λαθος? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 κατεβασα το Bobsled το εκανα εγκατασταση του εδωσα e-mail και κωδικο προσβασης αλλα δεν μου εστειλαν τον 5ψηφιο κωδικο.δεν εχω fb.λανω κατι λαθος? Και μενα την πρωτη φορα με yahoo δεν μου στελναν τιποτα Μολις εβαλα gmail λογαριασμο ηρθε ο κωδικος με την μια. Παιδια στο note δουλεύει αψογα επαθα πλάκα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υπαρχει κανα προγραμμα για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα;Samsung nexus s:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Και μενα την πρωτη φορα με yahoo δεν μου στελναν τιποτα Μολις εβαλα gmail λογαριασμο ηρθε ο κωδικος με την μια. Παιδια στο note δουλεύει αψογα επαθα πλάκα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 και εγω με yahoo δοκιμαζα απο χθες και δεν μου εστειλαν τιποτα.θα δοκιμασω με g mail και ενημερωνω.ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το bobsted calling δουλεύει τέλεια με wifi! Το μόνο κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται ο αριθμός κλήσης σου. Φαίνεται σα να παίρνεις με απόκρυψη. Με 3g ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Για το bobsted messaging δεν τα έχω καταφέρει! Οταν πάω να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει στην οθόνη ότι θα γίνει η αποστολή μέσω δικτύου. Προσπάθησα μία φορά αλλά χρεώθηκα. Το έχει βάλει κάποιος να βοηθήσει? Help! Για το φίλο που έλεγε πριν για το yahoo, δεν είχα πρόβλημα μου απάντησαν άμεσα. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το bobsted calling δουλεύει τέλεια με wifi! Το μόνο κακό είναι ότι δεν εμφανίζεται ο αριθμός κλήσης σου. Φαίνεται σα να παίρνεις με απόκρυψη. Με 3g ακόμα δεν έχω δοκιμάσει. Για το bobsted messaging δεν τα έχω καταφέρει! Οταν πάω να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει στην οθόνη ότι θα γίνει η αποστολή μέσω δικτύου. Προσπάθησα μία φορά αλλά χρεώθηκα. Το έχει βάλει κάποιος να βοηθήσει? Help! Για το φίλο που έλεγε πριν για το yahoo, δεν είχα πρόβλημα μου απάντησαν άμεσα. Δεν μπορώ να κάνω κληση. Πως τα κατάφερες; μήνυμα στελνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 τελικα με g mail ηρθε αμεσως ο κωδικος.δουλευει τελεια και χωρις παρασιτα.διαβασα οτι δεν εμφανιζει νουμερο και βγαζει αποκρυψη.εμενα εβγαλε νουμερο αλλα χι το πραγματικο μου 006174554108 αυτο εβγαλε.και στην δευτερη προσπαθεια εβγαλε 006174554107 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts