bettytsa Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Είναι ο προεπιλεγμένος dialer; Εννοείς πως αν έχεις μια αναπάντητη κλήση και την ανοίξεις, δεν σου εμφανίζει τον ex αλλά κάποιον άλλο; ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Ο dialer one κάνει αυτό που ζητάς εύκολα και χωρίς ρυθμίσεις :). Αυτόν χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είναι σούπερ. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Υπαρχει λυση, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3969121#post3969121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν έχω cm 7 στο κινητό, αλλά έτσι γίνεται και με το sygic. Μόνο που σε μένα όταν μιλούσα πολύ έχανε την πορεία.. κ άντε ξανά από την αρχή Send from my HTC with Sense 3.5 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Αν ειμαστε σε πλοηγηση, με το προγραμμα να μας πλοηγει κανονικα, αν λαβουμε κληση, τι γινεται; Πως την χειριζεται το κινητο; Διακοπτεται η πλοηγηση, εμφανιζει κανονικα την κληση, μιλαμε, και μετα συνεχιζει η πλοηγηση; Θελω να ξερω, μην βρεθω εξ'απροοπτου καμια ωρα που εχω βαλει το gps να με παει καπου. Ετσι οπως το περιγραφεις δουλευει, τουλαχιστον στο NDRIVE που εχω. Ποτε δεν μπερδευτηκε. Επισης δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω πως ταυτόχρονα ακούγονται και οι οδηγίες από την πλοήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το κατέβασα πριν λίγο. Όντως το μενού είναι ndrive. Λίγο που το δοκίμασα σήμερα εντός Θεσσαλονίκης, μου φάνηκε ίδιο σε όλα με το NDrive. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν με τον χάρτη της Ελλάδας το NDrive είναι πιο ακριβό από 10 ευρώ, τότε συμφαίρει το CitisNAV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Λίγο που το δοκίμασα σήμερα εντός Θεσσαλονίκης, μου φάνηκε ίδιο σε όλα με το NDrive. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν με τον χάρτη της Ελλάδας το NDrive είναι πιο ακριβό από 10 ευρώ, τότε συμφαίρει το CitisNAV. Το στιγμα στο δειχνει σωστα κατα την οδηγηση ή ειναι οπως το ndrive που ειναι πολυ αργο? Απο θεμα χαρτη πως το βλεπεις? δοκιμασες να βαλεις καποια δυσκολη διευθυνση? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το στιγμα στο δειχνει σωστα κατα την οδηγηση ή ειναι οπως το ndrive που ειναι πολυ αργο? Απο θεμα χαρτη πως το βλεπεις? δοκιμασες να βαλεις καποια δυσκολη διευθυνση? Η διαδρομή που του έβαλα ήταν εύκολη. Το στίγμα ήταν ο.κ και ο χάρτης επίσης. Με την πρώτη ευκαιρία θα του βάλω και κάτι πιο εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το εχdialer και εμενα μου αρεσει πιο πολυ αλλα αφηνει τα notifications του stock dialer υπαρχει λυση? αφηνει τα notifications του stock dialer και δεν εμφανιζει δικα του Aν εισαι root κατεβασε απο το #25 ποστ το ζιπ αρχειο(NotiGo.........zip) και φλασαρε με cwm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025&page=3 . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Aν εισαι root κατεβασε απο το #25 ποστ το ζιπ αρχειο(NotiGo.........zip) και φλασαρε με cwm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025&page=3 . Και μετά μου λέει να κατεβάσω τον angel dialer... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Και μετά μου λέει να κατεβάσω τον angel dialer... Αγνόησέ το. Φλασάρεις κανονικά το αρχειάκι μέσω CWM, και μετά αν εξακολουθεί να σου δείχνει ειδοποιήσεις, ξηλώνεις τον exDialer και τον ξαναπερνάς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Απλά κάνε τον exdialer system app με το titanium και θα σου καθαρίζει τα notifications μια χαρα! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Για όλους από Θεσσαλονίκη. Υπάρχει για νέα εφαρμογή για τα Δρομολόγια του ΟΑΣΘ. Πολύ ωραία για όσους χρησιμοποιούν λεωφορείο. https://market.android.com/details?id=com.stonos.oasth Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ξέρετε αν ο Opera για Android συμπιέζει επιπλέον τα δεδομένα πριν τα κατεβάσει; Αξίζει τον κόπο. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να μετράω τον όγκο δεδομένων που ανταλλάσσω μέσω του δικτύου της κινητής; Εχω 100Mb Mobile internet και δε θα ήθελα να τα ξεπερνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Ξέρετε αν ο Opera για Android συμπιέζει επιπλέον τα δεδομένα πριν τα κατεβάσει; Αξίζει τον κόπο. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να μετράω τον όγκο δεδομένων που ανταλλάσσω μέσω του δικτύου της κινητής; Εχω 100Mb Mobile internet και δε θα ήθελα να τα ξεπερνάω. O Opera Mini συμπιέζει τα δεδομένα, ο Opera Mobile όχι αλλά είναι πιο γρήγορος. Τα 100ΜΒ δεν φτάνουν ούτε για απλό surfing, πρέπει οι εταιρείες να τα αυξήσουν! Edited February 9, 2012 by hurin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδιά εγώ ψήθηκα άσχημα με αυτή την προσφορά. Αν κάνεις και εγγραφή παίρνεις 50€ έκπτωση στο e-shop, οπότε αν θες και ευρωπαϊκούς χάρτες βγαίνει όλο τσαμπέ. Τώρα κατά πόσο είναι πρακτικό/καλό πρέπει να δοκιμάσουμε. :dance: Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Αν αυτά που σου λένε από πάνω δε σου δουλεύουν ή σου φαίνονται δύσκολα, δοκίμασε να βάλεις ως προεπιλεγμένη εφαρμογή για το άνοιγμα των αναπάντητων τον stock dialer. Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 O Opera Mini συμπιέζει τα δεδομένα, ο Opera Mobile όχι αλλά είναι πιο γρήγορος. Τα 100ΜΒ δεν φτάνουν ούτε για απλό surfing, πρέπει οι εταιρείες να τα αυξήσουν! Το opera turbo πρεπει να συμπιεζει δεδομενα στον opera mobile. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Αγνόησέ το. Φλασάρεις κανονικά το αρχειάκι μέσω CWM, και μετά αν εξακολουθεί να σου δείχνει ειδοποιήσεις, ξηλώνεις τον exDialer και τον ξαναπερνάς. Πράγματι λειτουργεί. Thanks :) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 άσχετο αλλά αυτό με τις λάμπες ποιο πρόγραμμα. είναι? :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη τυπου no lock που να συνεχιζει να δουλευει αν στο κινητο χρησιμοποιειται exchange mail με pin? δυστυχως, 2-3 εφαρμογες που δοκιμασα δεν καταφερνουν να "προσπερασουν" το pin του exchange mail και η οθονη κλειδωνει συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 άσχετο αλλά αυτό με τις λάμπες ποιο πρόγραμμα. είναι? :) ειναι widget του SPB Shell 3D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Το onenote για android https://market.android.com/details?id=com.microsoft.office.onenote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Περί του τσαμπέ: Απλά κάντε ένα λογαριασμό στο site της CityNav εδώ Πληροφορίες για το 50€ discount έχει εδώ Δεν πίστευω να είναι τόσο καλά κρυμμένο και να μην φαίνεται! Εγώ μόλις έκανα εγγραφή και ενεργοποίησα το λογαριασμό μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα στην οθόνη ενεργοποίησης που έλεγε ότι έχω διαθέσιμα 50€. Δεν έχω αγοράσει κάτι ακόμα βέβαια. :p Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλημέρα σε όλους! Έχω μια απορία σχετικά με το προγραμμα Root Uninstaller. Υπάρχει τρόπος να αφαιρεθούν από την λίστα της εφαρμογής τα διεγραμμένα apps; Δοκίμασα να βγάλω από την κάρτα μου τα apk που είναι backuped και να κάνω ανανέωση λίστας αλλά βρίσκονται ακόμα εκεί! :confused: Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts