Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το google nexus s που εχω εγω λεει οτι δεν ειναι συμβατη

θελει Ice Cream Sandwich και ο crome δεν ειναι συμβατος ακομα για ελλαδα

Check whether Chrome for Android Beta is available for your device and location.

Chrome for Android Beta is available on phones and tablets running Android 4.0+, Ice Cream Sandwich, in the following countries:

United States

Canada

United Kingdom

France

Germany

Spain

Australia

Japan

Korea

Mexico

Argentina

Brazil

Samsung galaxy s21+

Στον es file manager τι πρέπει να κάνω για να "βλέπω " το κινητό στο δίκτυο πού έχω σπίτι?στο σπίτι έχω το ρουτερ και δυο media players συνδεδεμένα ασύρματα.

Ο ES εχει επιλογη για να βλεπει απο το κινητο το δικτυο σου ... εσυ νομιζω θες το αντιθετο και απο οσο ξερω δεν παιζει ...

Αν θες να βλεπεις τα αρχεια του κινητου σου στο pc μεσω του browser σου εγω χρησιμοποιω το Wifi File Explorer Pro

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ο ES εχει επιλογη για να βλεπει απο το κινητο το δικτυο σου ... εσυ νομιζω θες το αντιθετο και απο οσο ξερω δεν παιζει ...

Αν θες να βλεπεις τα αρχεια του κινητου σου στο pc μεσω του browser σου εγω χρησιμοποιω το Wifi File Explorer Pro

βασικα θελω-αν χρειαστει-να μπορω να μεταφερω αρχεια απο και προς το κινητο απο τον υπολογιστη σε πιο γρηγορες ταχυτητες απο οτι με bt

CitisNAV™

Λογισμικό πλοήγησης για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android της Google

Αθήνα, Ελλάδα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Την κυκλοφορία του λογισμικού CitisNAVtm για όλα τα smartphones με το πρωτοποριακό λειτουργικό σύστημα Android της Google και ενσωματωμένο δέκτη GPS ανακοινώνει σήμερα η Creative Image Technologies AEBE.

Η Creative Image Technologies (CIT) η πλέον πρωτοποριακή εταιρία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον τομέα της πλοήγησης με ειδίκευση στον τομέα των εφαρμογών για κινητά και στην παραγωγή πρωτογενών ψηφιακών χαρτών μεγάλης ακρίβειας σήμερα εγκαινιάζει το CitisNAV™, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη εφαρμογή πλοήγησης για Android συσκευές.

Το λογισμικό πλοήγησης CitisNAV ™ μετατρέπει άμεσα το τηλέφωνο σας σε μια συσκευή πλοήγησης GPS με πλήρεις χάρτες, έτοιμη για χρήση στο αυτοκίνητο ή σε εξωτερικούς χώρους.

Μετατρέψτε εύκολα το κινητό σας σε πλοηγό και απολαύστε τη μαγεία της κορυφαίας πλοήγησης με τους καλύτερους χάρτες από την Creative Image Technologies και την Navteq!

10+ Λόγοι για να πλοηγηθείτε με το CitisNAV ™ για συσκευές Android:

1. Φωνητικές οδηγίες πλοήγησης στροφή προς στροφή για οδηγούς και πεζούς

2. Facebook sharing

3. Foursquare check-in

4. Live απεικόνιση του καιρού στο χάρτη πλοήγησης & δυνατότητα πρόγνωσης

5. Δυνατότητα αναζήτησης POI μέσω Google Search

6. 2D & 3D απεικόνιση χαρτών

7. Αποστολή με sms της θέσης στην οποία βρίσκεστε

8. Ζουμ μέσω της χρήσης τεχνολογίας 2 δακτύλων

9. Αποστολή με e-mail της θέσης στην οποία βρίσκεστε

10. Lane Assistant: Προηγμένη απεικόνιση λωρίδων για ασφαλέστερη οδήγηση

11. Ένδειξη του ορίου ταχύτητας και οπτική προειδοποίηση σε περίπτωση υπέρβασής του

12. Απεικόνιση χρήσιμων πληροφοριών διαδρομής (ώρα άφιξης, χλμ, κλπ)

13. Άμεση πρόσβαση στο ευρετήριο διευθύνσεων του τηλεφώνου για εύκολη πλοήγηση στις καταχωρημένες επαφές σας

Επιλέξτε ΤΩΡΑ ανάμεσα από 3 πακέτα χαρτών φτιαγμένα ειδικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

1) Χάρτες ΕΥΡΩΠΗΣ: 44,99 € (περιλαμβάνει το πληρέστερο πακέτο χαρτών στην καλύτερη τιμή της Ευρωπαϊκής αγοράς)

Η Creative Image Technologies και η Navteq σας προσφέρουν τους καλύτερους και πληρέστερους χάρτες για 46 χώρες της Ευρώπης μαζί με πάνω από 4.000.000 σημεία ενδιαφέροντος (POI):

Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Cyprus, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, France, Fyrom, Germany, Gibraltar, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom and Vatican

2) Χάρτης ΕΛΛΑΔΑΣ: 9,99 €

Η Creative Image Technologies σας προσφέρει τους καλύτερους και πληρέστερους χάρτες της Ελληνικής αγοράς που περιλαμβάνουν:

• 908 Πόλεις και Κοινότητες της Ελλάδας εκ των οποίων οι 499 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας (διπλάσια κάλυψη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστικό χάρτη!)

• 8.652 οικισμούς και χωριά

• 370.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου (ως επί το πλείστον με επιτόπιο έλεγχο!)

• 202.000 «χρήσιμα» σημεία ενδιαφέροντος

• 1.300.000 τμήματα οδικών αξόνων

• 91,5% συνολική κάλυψη του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα

• 98,5% συνολική κάλυψη πληθυσμού στην Ελλάδα εκ των οποίων το 81% με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας

3) Χάρτης Κύπρου: 9,99 €

Η Creative Image Technologies και η Γεωμετρική σας προσφέρουν τους καλύτερους και πληρέστερους χάρτες της Κυπριακής αγοράς που περιλαμβάνουν:

• 131 Πόλεις και Κοινότητες της Κύπρου εκ των οποίων οι 33 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας (διπλάσια κάλυψη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστικό χάρτη)

• 616 οικισμούς και χωριά

• 28.500 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου (ως επί το πλείστον με επιτόπιο έλεγχο!)

• 8.400 «χρήσιμα» σημεία ενδιαφέροντος

• 270.000 τμήματα οδικών αξόνων

• 99% συνολική κάλυψη του οδικού δικτύου της Κύπρου

• 88% κάλυψη με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας

Το λογισμικό CitisNAV™ είναι συμβατό με όλες τις Android versions και όλες τις αναλύσεις οθονών.

Οι χάρτες και το λογισμικό αποθηκεύονται στη μνήμη και στο δίσκο του τηλεφώνου σας ενώ η πλοήγηση γίνεται χωρίς σύνδεση σε κάποιο δίκτυο WI-FI - 3G - 4G.

Για να ενισχύσουμε την ασφάλεια της εφαρμογής δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του λογισμικού σε SD κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

» Visit us @ CitisNAV

(http://www.citisnav.com)

» Join us @ Facebook

(http://facebook.com/citisnav)

» Find us @ Twitter

(

)

Υπάρχει trial version για να το δοκιμάσουμε;

Ψάχνω για αγορά GPS και είχα σχεδόν καταλήξει στο don't panic αλλά με προβληματίζει αυτή η ασάφια με τις ανανεώσεις του χάρτη. Τώρα όμως είδα το citisnav. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Για τα 10 ευρώ που ζητάει, άμα είναι και ελληνικής εταιρείας, αξίζει;

Όντως 10€ είναι πολύ καλή τιμή αλλά τι λένε οι χάρτες της Cit και το πρόγραμμα;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Υπάρχει trial version για να το δοκιμάσουμε;

Για δες στο μαρκετ, δεν ξερω αν υπαρχει trial https://market.android.com/details?id=com.cit.citisnav&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaXQuY2l0aXNuYXYiXQ..

edit τωρα που ειδα της φωτογραφιες στο μαρκετ προς ndrive που κανει το μενου του ή κανω λαθος?

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

λεβεντες η εφαρμογη box.com ειναι ασφαλης ???????????????? βγαζει στο λινκ http και οχι https που βγαζει το λινκ dropbox, λετε να παθουμε καμια πλακα????????? εχω κανει και στα 2 λογαριασμο απλα στο box εχουμε 50 giga upload ενω στο αλλο μονο 2, τι λετε εσεις?????

θελει Ice Cream Sandwich και ο crome δεν ειναι συμβατος ακομα για ελλαδα

Check whether Chrome for Android Beta is available for your device and location.

Chrome for Android Beta is available on phones and tablets running Android 4.0+, Ice Cream Sandwich, in the following countries:

United States

Canada

United Kingdom

France

Germany

Spain

Australia

Japan

Korea

Mexico

Argentina

Brazil

Μήπως αν βάλεις για γλώσσα στο κινητό (μενού κ.τ.λ) τα αγγλικά, μπορείς να το κατεβάσεις κανονικά από το market???

Κάνε μια δοκιμή... :)

Για δες στο μαρκετ, δεν ξερω αν υπαρχει trial https://market.android.com/details?id=com.cit.citisnav&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaXQuY2l0aXNuYXYiXQ..

edit τωρα που ειδα της φωτογραφιες στο μαρκετ προς ndrive που κανει το μενου του ή κανω λαθος?

Το κατέβασα πριν λίγο. Όντως το μενού είναι ndrive.

Όσοι έχετε συσκευή Samsung, στο Samsung apps δίνει δωρεάν την επί πληρωμή εφαρμογη mantano reader. Είναι ebook reader (pdf,epub) και πραγματικά είναι καταπληκτική εφαρμογή :-).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Η CIT είχε βγάλει το 2009 ενα χάρτη για το igo. Δε νομίζω να έβγαλε άλλον απο τότε (τουλάχιστον για igo).

Εκείνος δεν ήταν και οτι καλύτερο (οχι σαν τα χάλια της epsilon αλλά οχι και καλύτερος απο navteq & TA). Αν 3 χρόνια μετά έχουν καλό χάρτη με πρόγραμμα που απο οτι βλέπω και εγώ είναι modified ndrive αξίζει τα 10€ που ζητάνε. Αλλά το θέμα είναι να δούμε το χάρτη...

Γιατι περιμενα οτι θα μπορουσα να εχω μια λυση, εντος handcent, σε στυλ 'προφιλ'.

Αν το βαλω αθορυβο, υπαρχει κινδυνος το πρωι να ξεχασω να το ενεργοποιησω παλι, και μεχρι να το παρω ειδηση, να εχω χασει κλησεις/sms.

Ενω αν ειναι αυτοματοποιημενο ειναι καλυτερα.

Υπαρχει αυτοματοποιημενη λυση γι αυτο το θεμα?

Phoneweaver ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πολλες φορες εχει συζητηθει το θεμα 'εφαρμογη καιρου'.

Ωστοσο σχεδον παντα προτεινονται εφαρμογες μη-ελληνικες. Και αυτο στην πραξη σημαινει ασαφειες του στυλ γραφη πολεων με μη-στανταρντ τροπο(πολλες φορες ψαχνω να βρω πως εχουν γραψει μια συγκεκριμενη ελληνικη πολη), ή ισως οχι ακριβή θερμοκρασια, καθως πχ. υπαρχουν πολεις που ξερω οτι εχουν μετεωρολογικους σταθμους εντος πολεων, κι ομως αυτα τα ξενα προγραμματα χρησιμοποιουν αλλον πλησιεστερο μετεωρολογικο σταθμο, που μπορει να βρισκεται και 60 χλμ μακρια.

Για τους παραπανω λογους, θα ηθελα μια ελληνικη εφαρμογη καιρου, για προβλεψη καιρου στην ελλαδα. Υπαρχει;

Για τους παραπανω λογους, θα ηθελα μια ελληνικη εφαρμογη καιρου, για προβλεψη καιρου στην ελλαδα. Υπαρχει;

Δες το Poseidon. Πολύ αξιόπιστο.

Με μια απλή αναζήτηση (GR) στο Market.

http://s7.directupload.net/images/120208/ick779ow.png

https://market.android.com/details?id=com.MeteoGr&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5NZXRlb0dyIl0.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Αν ειμαστε σε πλοηγηση, με το προγραμμα να μας πλοηγει κανονικα, αν λαβουμε κληση, τι γινεται;

Πως την χειριζεται το κινητο; Διακοπτεται η πλοηγηση, εμφανιζει κανονικα την κληση, μιλαμε, και μετα συνεχιζει η πλοηγηση;

Θελω να ξερω, μην βρεθω εξ'απροοπτου καμια ωρα που εχω βαλει το gps να με παει καπου.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Αν ειμαστε σε πλοηγηση, με το προγραμμα να μας πλοηγει κανονικα, αν λαβουμε κληση, τι γινεται;

Πως την χειριζεται το κινητο; Διακοπτεται η πλοηγηση, εμφανιζει κανονικα την κληση, μιλαμε, και μετα συνεχιζει η πλοηγηση;

Θελω να ξερω, μην βρεθω εξ'απροοπτου καμια ωρα που εχω βαλει το gps να με παει καπου.

σε symbian που ειχα και ειχε τυχει να με παρουν την ωρα που το ειχα το τηλεφωνο για πλοηγηση, εκοψε την πλοηγηση μιλησα με αυτον που με πηρε, και μολις τελειωσα την ομιλια,ξαναμπηκε στην πλοηγηση.

σε adroid δεν μου εχει τυχει,αλλα κατι αναλογο θα γινεται.

Πολυ ωραιο αισθημα! Χρειαστηκα να κανω μια μετατροπη νομισματων, και το converter pro, αρνηθηκε να μου την κανει γιατι δεν ειχε ιντερνετ το κινητο!

Δεν θελω ρε developer την τελευταια ισοτιμια, θελω εστω κατα προσεγγιση!

Ντε και καλα ιντερνετ, κι αμα δεν εχω δεν μου κανεις τη μετατροπη καθολου;

Ψαχνει για νετ, δεν βρισκει, και μου απενεργοποιει την επιλογη για μετατροπη νομισματων.

Υπαρχει κανενας μετατροπεας, νομισματικος, που να μπορει να δουλευει ΚΑΙ offline, με την τελευταια ισοτιμια που εχει κρατησει απο την τελευταια φορα που ειχε συνδεση στο νετ?

Υπαρχει κανενας μετατροπεας, νομισματικος, που να μπορει να δουλευει ΚΑΙ offline, με την τελευταια ισοτιμια που εχει κρατησει απο την τελευταια φορα που ειχε συνδεση στο νετ?

https://market.android.com/details?id=com.xe.currency&feature=search_result

:)

βασικα θελω-αν χρειαστει-να μπορω να μεταφερω αρχεια απο και προς το κινητο απο τον υπολογιστη σε πιο γρηγορες ταχυτητες απο οτι με bt

Ναι με το Wifi File Explorer το κανεις πανευκολα αυτο ... εγω εχω το Pro αλλα λογικα στο free απλα εχει διαφημισεις

Convertor Pro , σου ρωταει αν θες να μετατρεψεις αν δεν εχει δικτυο και το μετατρεπει μια χαρα χωρις συνδεση ιντερνετ

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ετσι ακριβως γινετε μου εχει τυχη πολες φορες, βεβαια στην cm7 υπαρχει μια ρυθμιση που χτιπαει μονο το τηλεφωνο απαντας με το bt και βλεπεις τη πλοηγηση

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Ωστοσο σχεδον παντα προτεινονται εφαρμογες μη-ελληνικες. Και αυτο στην πραξη σημαινει ασαφειες του στυλ γραφη πολεων με μη-στανταρντ τροπο(πολλες φορες ψαχνω να βρω πως εχουν γραψει μια συγκεκριμενη ελληνικη πολη), ή ισως οχι ακριβή θερμοκρασια, καθως πχ. υπαρχουν πολεις που ξερω οτι εχουν μετεωρολογικους σταθμους εντος πολεων, κι ομως αυτα τα ξενα προγραμματα χρησιμοποιουν αλλον πλησιεστερο μετεωρολογικο σταθμο, που μπορει να βρισκεται και 60 χλμ μακρια.

fancy widgets

Απο ολα οσα δοκιμασα, το πιο αξιοπιστο μεχρι τωρα ειναι το be weather. Και στο getjar.com υπαρχει και η full εκδοση, δωρεαν.

Κατέβασε τον παρακάτω , 4 νομίσματα ταυτόχρονα και offline (αφού κάνεις update μια φορά) και χειροκίνητη εισαγωγή νομίσματος .

https://market.android.com/details?id=sk.halmi.ccalc&feature=search_result

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση