DimitrisAndNiki Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια καπου (συμφωνα με οσα γνωριζω εγω) δεν τα λετε απολυτα σωστα. Το multitasking εχει ως εξης: Ανοιγεις μια εφαρμογη. Αν πατησεις το back, η εφαρμογη θα κλεισει. Αν πατησεις το home η εφαρμογη θα μπει στο background και δεν κλεινει. Ετσι μπορεις να ανοιξεις οσες εφαρμογες θελεις και πατωντας το home να τις βαζεις στο background. Τωρα αν πατησεις παρατεταμενα το home σου εμφανιζει τις τελευταιες 8 εφαρμογες που χρησιμοποιησες, ειτε τις εκλεισες ειτε δεν τις εκλεισες. Σε περιοριζει σε 8 εφαρμογες αλλα δε νομιζω να θελει καποιος περισοοτερες... Επιπλεον, αν καποια απο αυτες δεν τη χρησιμοποιησεις αρκετο χρονο, θα την εχει κλεισει το android αυτοματα. Για παραδειγμα ανοιγεις τον browser και μπαινεις σε 5 συνεχομενες σελιδες. Αν πατησεις το home, η εφαρμογη μπαινει στο background και οταν την ανοιξεις παλι (μεσω παρατεταμενου home) θα σε παει στη 5η σελιδα που ειχες πλοηγηθει. Αν ομως πατησεις το back τοτε απο τη 5η σελιδα θα σε παει στη 4η κτλ. Πρεπει δηλαδη να πατησεις 5 φορες το back για να κλεισει η εφαρμογη. Είτε πατήσεις Home είτε Back η εφαρμογή μπαίνει στο background... Εαν ο φίλος παραπάνω έχει μια ανοιχτή εφαρμογή και θέλει να ανοίξει καινούργια απλά πατάει στιγμιαία το Home - κοινώς γυρίζει στην αρχική του οθόνη και στην συνέχεια επιλέγει μια νεα εφαρμογή... Όλες οι εφαρμογές μένουν στο background και το σύστημα αρχίζει να τις κλείνει όταν κρίνει ότι χρειάζεται πόρους... Την δυνατότητα πλοήγησης σε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και όχι μόνο στις 8 που σου δίνει by default, την έχουν διάφοροι launchers (πχ Go Launcher) και πολλά utilities (πχ Perfect Task Switcher) Αυτά... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Είτε πατήσεις Home είτε Back η εφαρμογή μπαίνει στο background... Βασικά αμα πατήσεις το back button μερικές εφαρμογές κλείνουν.Μάλιστα κάποιες το αναφέρουν ρητά κιόλας ότι αν πατήσεις το back θα κλείσει.Νομίζω με το home θα είναι πιο σίγουρος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Βασικά αμα πατήσεις το back button μερικές εφαρμογές κλείνουν.Μάλιστα κάποιες το αναφέρουν ρητά κιόλας ότι αν πατήσεις το back θα κλείσει.Νομίζω με το home θα είναι πιο σίγουρος . ισχυει..και γω με το home "βγαινω" και μενουν ανοιχτες οι εφαρμογες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ισχυει..και γω με το home "βγαινω" και μενουν ανοιχτες οι εφαρμογες.. Φυσικα, ετσι ειναι. Οπως ειπα και παραπανω με το back καποιες εφαρμογες κλεινουν. Δηλαδη συμπερασματικα με το home ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κλεινουν οι εφαρμογες ενω με το back, αν οχι ολες, καποιες κλεινουν. Λογω φιλοσοφιας του android, ισως να μη κλεινουν ολες. Τελος να ξερουμε οτι καλο ειναι να αφηνουμε το συστημα να αποφασιζει μονο του ποιες θα κλεισει και ποιες οχι και να μη χρησιμοποιουμε task killers. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Φυσικα, ετσι ειναι. Οπως ειπα και παραπανω με το back καποιες εφαρμογες κλεινουν. Δηλαδη συμπερασματικα με το home ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κλεινουν οι εφαρμογες ενω με το back, αν οχι ολες, καποιες κλεινουν. Λογω φιλοσοφιας του android, ισως να μη κλεινουν ολες. Τελος να ξερουμε οτι καλο ειναι να αφηνουμε το συστημα να αποφασιζει μονο του ποιες θα κλεισει και ποιες οχι και να μη χρησιμοποιουμε task killers. αυτο πρεπει να χει γραφτει απο την αρχη του android 143015901 φορες...αλλα καλα κανεις και το υπενθυμιζεις στους νεους χρηστες..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλημερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω επειδη θα παρω τις επομενες μερες κινητο με android με 2.3.3 φανταζομαι και επειδη η δουλεια μου ειναι κυριως εξω στην κινηση με το αυτοκινητο και στο κινητο θα βαλω σιγουρα καποιον πλοηγο, θελω να μαθω αν ειναι πολυ σημαντικο η ταχυτητα του επεξεργαστη. Δηλαδη πχ στο wildfire s που εχει 600Mhz θα μπορει να παιξει καλα ενας πλοηγος ? Αν θεωρειται οτι ειναι σε αλλη ενοτητα αυτη ερωτηση παρακαλω μετακινηστε το. προφανώς ενα πρόγραμμα όπως το sygic που θέλει δυνατό κινητό δεν θα μπορεί ναι τρέξει κανενα don't panic ίσως τρέχει καλά H αλήθεια είναι ότι δε νομίζω ότι δε θα τρέχει το sygic στο wildfire S, αλλά ίσως να τρέχει λίγο πιο αργά. Με navigon, don't panic ή igo δε νομίζω να έχεις πάντως κανένα πρόβλημα ;) Γιατι λεμε οτι καποια προγραμματα ειναι βαρια και θελουν δυνατο κινητο; Οι συσκευες gps που κυκλοφορουν στην αγορα, νομιζω εχουν πολυ χειροτερο hardware και ωστοσο τρεχουν μια χαρα! Κάποια προγράμματα πλοήγησης για android (βασικά το sygic aura μόνο :p ), θέλουν καλό "επεξεργαστή" γραφικών, μιας και είναι αρκετά hungry για 3d κλπ! Το να τα συγκρίνουμε με άλλα λειτουργικά (windows mobile ή τα windows που έχουν τα gps-pna) δεν έχει νόημα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πλέον όλες οι μεγάλες εταιρείες στους χάρτες τους για Ελλάδα, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.μέχρι τα χωριουδάκια θα βρεις. Unleashed from my rooted Desire HD Μπα δεν είναι έτσι. Βάλε navteq (που στην Αθήνα είναι ο καλύτερος) και πήγαινε να κάνεις πλοήγηση στην επαρχία. Δεν έχει τίποτα... Τουλάχιστον στην Κρήτη που το είχα δοκιμάσει καλύτερα πήγαινες με τις ταμπέλες στους δρόμους. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιοχές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 H αλήθεια είναι ότι δε νομίζω ότι δε θα τρέχει το sygic στο wildfire S, αλλά ίσως να τρέχει λίγο πιο αργά. Με navigon, don't panic ή igo δε νομίζω να έχεις πάντως κανένα πρόβλημα ;) Κάποια προγράμματα πλοήγησης για android (βασικά το sygic aura μόνο :p ), θέλουν καλό "επεξεργαστή" γραφικών, μιας και είναι αρκετά hungry για 3d κλπ! Το να τα συγκρίνουμε με άλλα λειτουργικά (windows mobile ή τα windows που έχουν τα gps-pna) δεν έχει νόημα ;) εγω εχω το sygic 11 στο joy 845 και δουλευει τελεια.. Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να βλεπεις pdf , ppt και word αρχεια με δυνατοτητα αναζητησης λεξεων ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Είπα να δοκιμάσω το perfect keyboard, αντί του smart που χρησιμοποιώ εδώ και κάποιους μήνες. Πάνω από δέκα λεπτά δεν το άντεξα. Το λεξικό του smart δεν το έχει κανένα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ωραία με καθησυχασες !κάτι με έτρωγε να δοκιμάσω ΚΑΙ το perfect αλλά τώρα όχι! Επίσης xls αρχεία πού μου τα ανοίγει το default πρόγραμμα δεν ανοίγουν σωστά.υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ωραία με καθησυχασες !κάτι με έτρωγε να δοκιμάσω ΚΑΙ το perfect αλλά τώρα όχι! Επίσης xls αρχεία πού μου τα ανοίγει το default πρόγραμμα δεν ανοίγουν σωστά.υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Πλάκα πλάκα και εγώ το perfect το αντεξα μόλις 2 μέρες :P Για XL εγώ χρησιμοποιώ το Office Suite Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μπα δεν είναι έτσι. Βάλε navteq (που στην Αθήνα είναι ο καλύτερος) και πήγαινε να κάνεις πλοήγηση στην επαρχία. Δεν έχει τίποτα... Τουλάχιστον στην Κρήτη που το είχα δοκιμάσει καλύτερα πήγαινες με τις ταμπέλες στους δρόμους. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιοχές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που λες. Δεν θυμάμαι τι χάρτες έχουν τα Aura και dont panic, αλλά μέχρι χωριά στην Μάνη έβρισκα με δρόμους κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σχετικά με το keyboard, εμένα το καλύτερο μου φαίνεται το Swype. Αυτά τα perfect και smart που λέτε είναι σε στυλ swype ή πρέπει να πατάς ένα ένα γράμμα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σχετικά με το keyboard, εμένα το καλύτερο μου φαίνεται το Swype. Αυτά τα perfect και smart που λέτε είναι σε στυλ swype ή πρέπει να πατάς ένα ένα γράμμα? Για το smart που χρησιμοποιώ ξέρω να σου πώ. Όχι δεν είναι σαν το swype, πατάς πάνω στα πλήκτρα ένα ένα, ΑΛΛΑ το smart ίσως έχει το καλύτερο ελληνικό λεξικό, κατά συνέπεια όταν γράφεις με πρόβλεψη κειμένου γράφεις πολύ γρήγορα . Επίσης έχει πολλές ρυθμίσεις π.χ. με μία κίνηση σαν swype δεξιά , αριστερά .... μπορείς να αλλάξεις γλώσσα , να πάς στο αριθμητικό πληκτρολόγιο στο Τ9.Πολλές ρυθμίσεις έχει και για την πρόβλεψει κειμένου, για αυτόματη στίξη ... Γενικά πιστεύω ότι μπορείς να γράφεις πολύ γρήγορα και με το smart χάρη στις πολλές ρυθμίσεις , στο καλό λεξιλόγιο και στην πρόβλεψη. Έχω δοκιμάσει και το swype που έχει η htc στο πληκτρολόγιο , καλό είναι αλλά έχω συνηθίσει το smart και χάρη στις επιλογές του γράφω πολύ πιο γρήγορα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το Spot4U δουλευει? Τι ειδους registration ζητα, για να δουλεψει? Τι ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βγήκε και το Skroutz για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το home? Αυτό σου ανοίγει τον task manager ας πούμε κι από κει εναλλάσσεις τις εφαρμογές. Αν δεν ξέρεις εσύ που βρίσκεται ένα feature δεν σου φταίει το android, αυτό μια χαρά είναι...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Κάνε μια δοκιμή το Smart Taskbar. Ακόμα το δοκιμάζω αλλά το βρήκα βολικό ως τώρα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το home? Αυτό σου ανοίγει τον task manager ας πούμε κι από κει εναλλάσσεις τις εφαρμογές. Αν δεν ξέρεις εσύ που βρίσκεται ένα feature δεν σου φταίει το android, αυτό μια χαρά είναι...;) Ε προφανώς αλλά τις τελευταίες 8 εφαρμογές, εντάξει δεν είναι και λίγες αλλά αν τύχει να ανοίξεις πολλές μαζί για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να πας στην αρχική. ΟΚ ίσως είμαι υπερβολικός. Θα μπορούσες πάντως στον task manager να σέρνεις τις εφαρμογές και να εμφανίζονται και πιο παλιές. Κάνε μια δοκιμή το Smart Taskbar. Ακόμα το δοκιμάζω αλλά το βρήκα βολικό ως τώρα. thanks Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ε προφανώς αλλά τις τελευταίες 8 εφαρμογές, εντάξει δεν είναι και λίγες αλλά αν τύχει να ανοίξεις πολλές μαζί για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να πας στην αρχική. ΟΚ ίσως είμαι υπερβολικός. Θα μπορούσες πάντως στον task manager να σέρνεις τις εφαρμογές και να εμφανίζονται και πιο παλιές. Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... χμ, προσωρινά δεν έχω cm7, thanks για την πληροφορια. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 χμ, προσωρινά δεν έχω cm7, thanks για την πληροφορια. και στον launcher pro εχει επιλογη με swipe πχ να βλεπεις τις ανοιχτες εφαρμογες..εγω το εχω βαλει στο κεντρικο πληκτρο με swipe προς τα πανω, ετσι απλα παω στη homescreen και με μια κινηση βλεπω ολες τις εφαρμογες.(δεν εχω CM, αλλιως θα εκανα αυτο που προτεινε ο villis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) και στον launcher pro εχει επιλογη με swipe πχ να βλεπεις τις ανοιχτες εφαρμογες..εγω το εχω βαλει στο κεντρικο πληκτρο με swipe προς τα πανω, ετσι απλα παω στη homescreen και με μια κινηση βλεπω ολες τις εφαρμογες.(δεν εχω CM, αλλιως θα εκανα αυτο που προτεινε ο villis) Δεν μπορώ να βρω με τπτ αυτό που λες. Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα? Που είναι αυτή η ρύθμιση? edit: Το βρήκα Edited October 25, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... Που? :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts