DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ωραία με καθησυχασες !κάτι με έτρωγε να δοκιμάσω ΚΑΙ το perfect αλλά τώρα όχι! Επίσης xls αρχεία πού μου τα ανοίγει το default πρόγραμμα δεν ανοίγουν σωστά.υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Πλάκα πλάκα και εγώ το perfect το αντεξα μόλις 2 μέρες :P Για XL εγώ χρησιμοποιώ το Office Suite Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μπα δεν είναι έτσι. Βάλε navteq (που στην Αθήνα είναι ο καλύτερος) και πήγαινε να κάνεις πλοήγηση στην επαρχία. Δεν έχει τίποτα... Τουλάχιστον στην Κρήτη που το είχα δοκιμάσει καλύτερα πήγαινες με τις ταμπέλες στους δρόμους. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιοχές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που λες. Δεν θυμάμαι τι χάρτες έχουν τα Aura και dont panic, αλλά μέχρι χωριά στην Μάνη έβρισκα με δρόμους κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σχετικά με το keyboard, εμένα το καλύτερο μου φαίνεται το Swype. Αυτά τα perfect και smart που λέτε είναι σε στυλ swype ή πρέπει να πατάς ένα ένα γράμμα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σχετικά με το keyboard, εμένα το καλύτερο μου φαίνεται το Swype. Αυτά τα perfect και smart που λέτε είναι σε στυλ swype ή πρέπει να πατάς ένα ένα γράμμα? Για το smart που χρησιμοποιώ ξέρω να σου πώ. Όχι δεν είναι σαν το swype, πατάς πάνω στα πλήκτρα ένα ένα, ΑΛΛΑ το smart ίσως έχει το καλύτερο ελληνικό λεξικό, κατά συνέπεια όταν γράφεις με πρόβλεψη κειμένου γράφεις πολύ γρήγορα . Επίσης έχει πολλές ρυθμίσεις π.χ. με μία κίνηση σαν swype δεξιά , αριστερά .... μπορείς να αλλάξεις γλώσσα , να πάς στο αριθμητικό πληκτρολόγιο στο Τ9.Πολλές ρυθμίσεις έχει και για την πρόβλεψει κειμένου, για αυτόματη στίξη ... Γενικά πιστεύω ότι μπορείς να γράφεις πολύ γρήγορα και με το smart χάρη στις πολλές ρυθμίσεις , στο καλό λεξιλόγιο και στην πρόβλεψη. Έχω δοκιμάσει και το swype που έχει η htc στο πληκτρολόγιο , καλό είναι αλλά έχω συνηθίσει το smart και χάρη στις επιλογές του γράφω πολύ πιο γρήγορα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το Spot4U δουλευει? Τι ειδους registration ζητα, για να δουλεψει? Τι ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βγήκε και το Skroutz για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το home? Αυτό σου ανοίγει τον task manager ας πούμε κι από κει εναλλάσσεις τις εφαρμογές. Αν δεν ξέρεις εσύ που βρίσκεται ένα feature δεν σου φταίει το android, αυτό μια χαρά είναι...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ως προς το multitasking του android πάντως έχω να πω πως δεν είναι καθόλου πρακτικό γιατί κάθε φορά που θες να επανέλθεις σε μια ελαχιστοποιημένη εφαρμογή πρέπει να ψάχνεις την συντόμευσή της στον launcher. Όταν ελαχιστοποιείς δηλαδή μια εφαρμογή δεν σου εμφανίζει κάπου ένα ελαχιστοποιημένο παράθυρο όπως στα windows ώστε να κινείσαι άνετα και γρήγορα ανάμεσα στις διάφορες ελαχιστοποιημένες εφαρμογές. Κάνε μια δοκιμή το Smart Taskbar. Ακόμα το δοκιμάζω αλλά το βρήκα βολικό ως τώρα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το home? Αυτό σου ανοίγει τον task manager ας πούμε κι από κει εναλλάσσεις τις εφαρμογές. Αν δεν ξέρεις εσύ που βρίσκεται ένα feature δεν σου φταίει το android, αυτό μια χαρά είναι...;) Ε προφανώς αλλά τις τελευταίες 8 εφαρμογές, εντάξει δεν είναι και λίγες αλλά αν τύχει να ανοίξεις πολλές μαζί για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να πας στην αρχική. ΟΚ ίσως είμαι υπερβολικός. Θα μπορούσες πάντως στον task manager να σέρνεις τις εφαρμογές και να εμφανίζονται και πιο παλιές. Κάνε μια δοκιμή το Smart Taskbar. Ακόμα το δοκιμάζω αλλά το βρήκα βολικό ως τώρα. thanks Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ε προφανώς αλλά τις τελευταίες 8 εφαρμογές, εντάξει δεν είναι και λίγες αλλά αν τύχει να ανοίξεις πολλές μαζί για κάποιο λόγο δεν θα μπορείς να πας στην αρχική. ΟΚ ίσως είμαι υπερβολικός. Θα μπορούσες πάντως στον task manager να σέρνεις τις εφαρμογές και να εμφανίζονται και πιο παλιές. Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... χμ, προσωρινά δεν έχω cm7, thanks για την πληροφορια. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 χμ, προσωρινά δεν έχω cm7, thanks για την πληροφορια. και στον launcher pro εχει επιλογη με swipe πχ να βλεπεις τις ανοιχτες εφαρμογες..εγω το εχω βαλει στο κεντρικο πληκτρο με swipe προς τα πανω, ετσι απλα παω στη homescreen και με μια κινηση βλεπω ολες τις εφαρμογες.(δεν εχω CM, αλλιως θα εκανα αυτο που προτεινε ο villis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) και στον launcher pro εχει επιλογη με swipe πχ να βλεπεις τις ανοιχτες εφαρμογες..εγω το εχω βαλει στο κεντρικο πληκτρο με swipe προς τα πανω, ετσι απλα παω στη homescreen και με μια κινηση βλεπω ολες τις εφαρμογες.(δεν εχω CM, αλλιως θα εκανα αυτο που προτεινε ο villis) Δεν μπορώ να βρω με τπτ αυτό που λες. Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα? Που είναι αυτή η ρύθμιση? edit: Το βρήκα Edited October 25, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πάντως στη cm7 υπάρχει επιλογή για το πόσες εφαρμογές θες να φαίνονται πατώντας το home... Που? :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->εισαγωγή--->κρατημένο πάτημα πλήκτρου home και επιλέγεις αν θέλεις να εμφανίζονται 8 12 ή 15 πρόσφατες εφαρμογές Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βγήκε και το Skroutz για όσους ενδιαφέρονται. Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με το desire! :( Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με το desire! :( Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εγώ σε Desire το δοκίμασα κανονικά. Είμαι με 2.3. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μεσα στην διαχειριση εφαρμογων αμα κλικαρεις μια εφαρμογη υπαρχει η εντολη ''εκκαθαριση προσωρινης μνημης'' Ξερει καποιος τι κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Βγήκε και το Skroutz για όσους ενδιαφέρονται. Μόλις κάνω αναζήτηση η μπαίνω σε κάποιο μενού κρασάρει. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) πως ξηλώνουμε εντελώς το Launcher??? απο την διαχείριση εφαρμογών δεν σβήνει..!! http://s7.directupload.net/images/111025/2hlyfdja.png Edited October 25, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν θυμάμαι τι χάρτες έχουν τα Aura και dont panic, αλλά μέχρι χωριά στην Μάνη έβρισκα με δρόμους κανονικά. To don't panic έχει GI που είναι ο καλύτερος. Το aura δε λέει πουθενά. Κάνε πάντως μια δοκιμή με το igo και θα δεις διαφορά ανάμεσα σε TA και navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 τα σπαει το skroutz!επιτελους ευκολη και γρηγορη αναζητηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 πως ξηλώνουμε εντελώς το Launcher??? απο την διαχείριση εφαρμογών δεν σβήνει..!! http://s7.directupload.net/images/111025/2hlyfdja.png με root. τι σ' ενοχλεί; τρέχει κάτι από πίσω; ή αλλιώς βάλε άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 με root. τι σ' ενοχλεί; τρέχει κάτι από πίσω; ή αλλιώς βάλε άλλη rom. και ειναι ωραίο να βλέπεις αυτό το θέαμα...!!???:lol: http://s7.directupload.net/images/111025/gn27l65t.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts