Giannis1234 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 μου το ανοίγει έτσι --> http://img580.imageshack.us/img580/1058/98877329.png πως το κάνω apk αυτό ? :P Το κατεβάζεις από τον browser του κινητού και το κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ρε παιδια μια απλη εφαρμογη που να λεει απλα ποσες ωρες εχω ξεφορτιστο το κινητο μου δεν υπαρχει?δεν θελω να μου δειχνει πανω την μπαταρια.θελω να μπαινω στην εφαρμογη και να μου λεει ποση ωρα περασε απο τοτε που εβγαλα απο τον φορτιστη το κινητο Δες To battery indicator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Δες το Uptime Widget εχω ενα θεματακι με τα widgets λογω rom..μου τα εξαφανιζει μετα το κλεισιμο του κινητου..και πρεπει καθε φορα να το περναω..κατι αλλο σε κανονικη εφαρμογη και οχι widget?:worry: Δες To battery indicator αυτο δεν ειναι που οταν πατησεις πανω του σου βγαζει το εικονιδιο της μπαταριας ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει το λογότυπο του παρόχου μας ? Κάτι σαν το Iphone θέλω να βρω :( Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εγώ ψάχνω μια εφαρμογή η έναν τρόπο να βλέπω πια κάρτα είναι online επειδή έχω 2in1 τις κοσμοτέ.Σε wm το είχα βρει πολύ εύκολα.Εδώ δεν βρίσκω κάτι.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εγώ ψάχνω μια εφαρμογή η έναν τρόπο να βλέπω πια κάρτα είναι online επειδή έχω 2in1 τις κοσμοτέ.Σε wm το είχα βρει πολύ εύκολα.Εδώ δεν βρίσκω κάτι.. https://market.android.com/details?id=com.infonetservice.phono&feature=search_result Έχει στο Widget το νούμερο που είναι enable στην sim. Για δες το . Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 με 3 ευρω καθε εφαρμογη λαι με τις 100δες μην πω 1000δες εφαρμογες που δοκιμαζω σε κινητα,πισια κλπ κλπ θα πρεπε να χα δωσει μια περιουσια...Δε λεω πως ειναι απολυτα σωστο αλλα δοκιμαζω πολλα, και δεν ειμαι σε φαση να πληρωνω για απλη δοκιμη. Επισης ειναι γνωστο σε ολους πολυ δε περισσοτερο στους προγραμματιστες οτι ενα ποσοστο του software τους χανεται στα σπασμενα. Τελος μην ξεχναμε οτι οι free εφαρμογες-λειτουργικα βλεπε linux-ubuntu ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με αντιστοιχες paid βλεπε Microsoft.... Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Αυτο που λες δεν στεκει... μπορεις να δοκιμαζεις και σου αρεσει κατι να το αγωραζεις ( εγω τουλαχιχυον αυτο κανω) γιατι σν εκαναν ολοι αυτο που κανεις ( το εκανα και εγω αυτο πιο παλια) σε λιγο καιρο δεν θα βγαινουν νεες εφαρμογες. Και τελος θεωρω τεραστια βλακεια και κακομοιριά να δεινει καποιος 300+ € για μια συσκευη και να μη δινει 2-3€ για τις εφαρμογες. μπορεις να κανεις μια χαρα την δουλεια σου και μονο με τις free. Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 https://market.android.com/details?id=com.infonetservice.phono&feature=search_result Έχει στο Widget το νούμερο που είναι enable στην sim. Για δες το . στο widget δε λέει κάτι τέτοιο ή δε μπορώ να το βρώ όταν μπείς μέσα στην εφαρμογή λέει πια από τις δυο γραμμές είναι ενεργή. Σε αλλαγή όμως απο τη μία γραμμή στην άλλη χρειαζεται restart η συσκευή για να πάει τη σωστή πληροφορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Το νεο market μολις το κατεβασα (ακομη δεν το δοκιμασα) http://www.engadget.com/2011/07/12/google-updating-android-market-app-on-phones-adding-movies-and/ Sent from my Nexus S using Tapatalk Edited July 13, 2011 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Μια ερώτηση παιδιά: Ελληνική φωνή μπορεί να μπει κατά την πλοήγηση με Google maps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το Galaxy S και στην εφαρμογή 3G Watchdog δεν μου εμφανίζει το ποσοστό %, γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Είχα κρατήσει back up τις επαφές μου από ένα SE Xperia X10 mini pro με το MyPhoneExplorer. Πάω να κάνω Restore το Backup στο Nexus και με προειδοποιεί ότι το Backup ήταν από άλλη συσκευή και ότι μπορεί αν υπάρξουν προβλήματα. Να συνεχίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί διάγραμμα με τις τιμές που έχει πάρει η συχνότητα της cpu κατα την χρήση του τηλεφώνου ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει το λογότυπο του παρόχου μας ? Κάτι σαν το Iphone θέλω να βρω :( Δες το phono. Νομιζω πως ειναι αυτο ακριβως που ψαχνεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 https://market.android.com/details?id=com.robotical.RoboBoost&feature=apps_topselling_free Αυτό το'χει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 https://market.android.com/details?id=com.robotical.RoboBoost&feature=apps_topselling_free Αυτό το'χει δοκιμάσει κανείς; υπαρχουν 100 τετοιες εφαρμογες..δεν ξερω γιατι αυτη οντως να κανει αυτο που λεει..:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 υπαρχουν 100 τετοιες εφαρμογες..δεν ξερω γιατι αυτη οντως να κανει αυτο που λεει..:worry: Γενικά αυτές οι εφαρμογές κάνουν δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί διάγραμμα με τις τιμές που έχει πάρει η συχνότητα της cpu κατα την χρήση του τηλεφώνου ; https://market.android.com/details?id=com.bvalosek.cpuspy&feature=search_result root Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Γενικά αυτές οι εφαρμογές κάνουν δουλειά; Παλιοτερα που ασχολιομουν δεν ειχα δει καμια διαφορα.ισα ισα που τρεχουν στο backround του κινητου με ο,τι συνεπαγεται αυτο... Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 εβαλα το καινουργιο ανδροιδ μαρκετ αλλα κολαει και ειναι πολλυ αργο πως ξαναβαζω το παλιο και που τ βρικο βασικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να γραφή σε video ότι συμβαίνει στην επιφάνεια εργασίας του τηλεφώνου..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 εχω ενα θεματακι με τα widgets λογω rom..μου τα εξαφανιζει μετα το κλεισιμο του κινητου..και πρεπει καθε φορα να το περναω..κατι αλλο σε κανονικη εφαρμογη και οχι widget?:worry: θα μετακινησεις ολα τα widgets στο τηλεφωνο, τα εχεις στην καρτα μνημης απο τις ρυθμισεις εφαρμογων, για αυτο εξαφανιζονται μετα απο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί διάγραμμα με τις τιμές που έχει πάρει η συχνότητα της cpu κατα την χρήση του τηλεφώνου ; Δες το usage timelines free. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 βγήκε η ενημέρωση του facebook πριν κανένα 5 λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 βγήκε η ενημέρωση του facebook πριν κανένα 5 λεπτό Και τι καλο εχει;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts