Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη εκτος απο το adfree που να μπλοκαρει τις διαφημισεις του google??

Το adfree γιατί δεν σου κάνει;

Modpic.gif

Το adfree γιατί δεν σου κάνει;

Μήπως επειδή θέλει root;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Καταλαβα οτι δειχνει προς τα που ειναι το σημα για το gps κ το wifi (αν κ στο σπιτι που το δοκιμασα, 3 μετρα απο το ρουτερ, δεν εδειχνε καλα)....αλλα κανει κατι αλλο...? Βοηθαει πχ να κλειδωσει πιο γρηγορα το gps, γιατι εχω το gps test και αυτο δειχνει παλι δορυφορους κ τετοια...

Δείχνει από πια κεραία τηλεφωνίας παίρνεις σήμα...!!!! ακόμα δείχνει την ταχύτητα που τρέχει το ρουτερ που είσαι συνδεδεμένος.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μήπως επειδή θέλει root;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Ειναι root. Στο κινητο μου δουλεύει μια χαρακτήρα, στο tablet έχει θέμα. Μου λέι πόδι δεν μπορεί να βρίσκεται τοποθεσία να κάνει αποθήκευση των αρχείων που κατεβάζει. Αλλά προγράμματα που θέλουν root δουλεύουν μια χαρα. Υπάρχει κάποιο εναλλακτικο πρόγραμμα?

Sent from my Herotab C8

Ρε παιδια εχω δοκιμασει ολα τα office app και σε κανενα δεν μπορεσα να προβαλω σωστα παρουσιασεις powerpoint.Παρουσιαση κανονικη με animation και τα σχετικα.Μηπως δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα για τα κινητα?

Παιδία καλησπερα.

Σαν πρώην ΝΟΚΙΑ χρήστης μου λείπουν κάποια πραγματα απο το Android πολύ πρακτικά.

Γνωρίζει κάποιος αν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει τα ακόλουθα:

1) Να ενεργοποιει και να απενεργοποιει με χρονοδίαγραμμα διαφορα προφίλ όπως αθόρυβο ή Flight Mode.

2) Ομάδες κλήσης με διαφορετικό ήχο κλήσης?

Παιδία καλησπερα.

Σαν πρώην ΝΟΚΙΑ χρήστης μου λείπουν κάποια πραγματα απο το Android πολύ πρακτικά.

Γνωρίζει κάποιος αν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει τα ακόλουθα:

1) Να ενεργοποιει και να απενεργοποιει με χρονοδίαγραμμα διαφορα προφίλ όπως αθόρυβο ή Flight Mode.

2) Ομάδες κλήσης με διαφορετικό ήχο κλήσης?

1. Εχώ χρησιμοποιώ το phoneweaver :)

2. Δεν γνωρίζω :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο calendar widget που να εμφανίζει τα αμέσως επόμενα ραντεβού και να συγχρονίζει με το google calendar?

• Administrators
Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο calendar widget που να εμφανίζει τα αμέσως επόμενα ραντεβού και να συγχρονίζει με το google calendar?

https://market.android.com/details?id=se.catharsis.android.calendar&feature=search_result

Modpic.gif

Τελικά καμία εφαρμογή που να μπλοκάρει της διαφημίσεις; ολόκληρο market δε μπορεί να υπάρχει μόνο το adfree.

Τελικά καμία εφαρμογή που να μπλοκάρει της διαφημίσεις; ολόκληρο market δε μπορεί να υπάρχει μόνο το adfree.

Aπό τη στιγμή που δουλεύει τέλεια, γιατί να υπάρχει άλλο; :p

- Alex

Σήμερα σταματάω να χρησιμοποιώ το ίγο διότι αν το χρησιμοποιήσω θα κάψω το galaxy s2 που έχω.Για αυτόν τον λόγο έρχομαι να ρωτήσω και έχοντας εμπειρία μονο στο igo και παλιότερα στο destinator και διαθέτοντας το ndrive και sygic, πιο θεωρείτε καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης?Έβαλα να κάνω μια διαδρομή με το "συγικ" και με τρέλανε γιατί με πήγαινε όπου νάνε....Κρίμα πάντως διότι το ίγο είναι κορυφή και δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει στο εμπόριο αναβάθμιση.

Καλύτερες δρομολογήσεις έχει το Navigon 3.6.0 κατά την γνώμη μου. Το Sygic αν και ωραίο εμφανισιακά στις δρομολογήσεις είναι δράμα. Δες και το σχετικό Poll.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

--- Sony Xperia 5 II ---

Λοιπον, για οσους ζηλευουν το crt animation οταν κλειδωνει το τηλεφωνο αλλά δεν το εχουν επειδη η μαμα samsung μας το καταργει ή απλα δεν θελουν να κανουν τις διαφορες "πατεντες" για να το αποκτησουν, υπαρχει αυτη η εφαρμογη https://market.android.com/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result

Περα απο αυτο εχει και αλλα animations περα απο το crt (old tv το αναφερει στις ρυθμισεις)

Καλύτερες δρομολογήσεις έχει το Navigon 3.6.0 κατά την γνώμη μου. Το Sygic αν και ωραίο εμφανισιακά στις δρομολογήσεις είναι δράμα. Δες και το σχετικό Poll.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

Τελικά παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι , ποιο πρόγραμμα πλοήγησης να πάρω για Ελλάδα? Εχω το Htc-DesireHD.

Thank you

Παιδιά ψάχνω εφαρμογή να εμφανίζει την ταπετσαρία κανονικά σε όλη την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω την Homescreen για να την βλέπω. Ευχαριστώ!

Χωρίς scroll ε? Δες αυτό: https://market.android.com/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result, είναι πολύ καλό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Σήμερα σταματάω να χρησιμοποιώ το ίγο διότι αν το χρησιμοποιήσω θα κάψω το galaxy s2 που έχω.
Εννοείς ότι ζεσταίνεται πολύ το κινητό;

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

smoothcalendar

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators
Εννοείς ότι ζεσταίνεται πολύ το κινητό;

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;

Ο φίλος μιλάει για τη συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχει ολόκληρο thread για αυτό το θέμα.

Modpic.gif

Από περιέργεια: Το κινητό σας (Galaxy S2) ζεσταίνεται αρκετά με την χρήση μόνο του iGO My Way? Ή και με άλλες navigation εφαρμογές? Μήπως είναι θέμα δέκτη GPS ρωτάω..

Με το MotoNav πάντως στο Milestone δεν παρατηρώ αύξηση της θερμοκρασίας. Μόνο όταν έχω ανοικτό 3G.

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Όλα τα κινητά ανδροιδ τρέχουν όλες τις εφαρμογές του ανδροιδ μαρκετ ή το καθένα έχει τις δικές του;

Ευχαριστώ

:dance:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση