D_G Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 4 ώρες πριν, evris2013 said: Υπάρχει χάρτης που να σε δείχνει ότι πας ευθεία. Δηλαδή όταν στρίβεις κάπου να επανέρχεται στην ευθεία χωρίς να σε δείχνει ότι πηγαίνεις σαν τον κάβουρα λοξά ή προς τα πίσω και χωρίς να σβήνει η οθόνη; Όπως παλιά το έκαναν οι Here maps, αλλά τους χάλασαν κι αυτούς! To Waze και χωρίς να βάλεις προορισμό, αν και έχω να το χρησιμοποιήσω μήνες, νομίζω έτσι το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 11 ώρες πριν, D_G said: To Waze και χωρίς να βάλεις προορισμό, αν και έχω να το χρησιμοποιήσω μήνες, νομίζω έτσι το κάνει Αυτό ακριβώς. Χωρίς να βάζεις προορισμό να σε δείχνει που πηγαίνεις ακριβώς και χωρίς να σβήνει η οθόνη. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου On 26/8/2024 at 10:03 ΠΜ, evris2013 said: Υπάρχει χάρτης που να σε δείχνει ότι πας ευθεία. Δηλαδή όταν στρίβεις κάπου να επανέρχεται στην ευθεία χωρίς να σε δείχνει ότι πηγαίνεις σαν τον κάβουρα λοξά ή προς τα πίσω και χωρίς να σβήνει η οθόνη; Όπως παλιά το έκαναν οι Here maps, αλλά τους χάλασαν κι αυτούς! 19 ώρες πριν, D_G said: To Waze και χωρίς να βάλεις προορισμό, αν και έχω να το χρησιμοποιήσω μήνες, νομίζω έτσι το κάνει Στο wazze, ρυθμίσεις-εμφάνιση χαρτη - κλείδωμα βορρά. Μηπως λέτε τη παραπάνω ρύθμιση ? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Παλιά άνοιγες τους χάρτες απλά και σε πήγαινε κανονικά. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Η οθόνη δεν έσβηνε όσο είχες τους χάρτες ανοιχτούς. Τώρα ότι νά 'ναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου αυτό είναι το παλιό καλό igo η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου To Karta gps το έχετε δοκιμάσει; Αυτό με βολεύει, δωρεάν και offline. Το θεωρώ ελεεινό, να ξοδεύω μονάδες για κάτι που μπορεί να δουλέψει και χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, BASSstarlet said: To Karta gps το έχετε δοκιμάσει; Αυτό με βολεύει, δωρεάν και offline. Το θεωρώ ελεεινό, να ξοδεύω μονάδες για κάτι που μπορεί να δουλέψει και χωρίς. Και το Here δουλευει offline 1 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου To δοκίμασα το Here απόψε, και δεν καταλάβαινα που ήμουν. Με το ζόρι φαινόντουσαν οι ονομασίες των δρόμων, ενώ με έδειχνε, όχι πάνω στο δρόμο, αλλά πέρα και από το πεζοδρόμιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Kαι για του λόγου το αληθές: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Σε καταλαβαίνω...! Το σήμα του GPS για κάποιο λόγο πρέπει να ήταν άθλιο εκείνη την ώρα...! Προσωπικά, δεν είχα τέτοια θέματα με το Here (όσο το χρησιμοποίησα πριν καιρό). Έχω διαβάσει καλά λόγια για το Organic Maps (δες το λινκ πιο κάτω). Βασίζεται στο Open Street Maps. Δε βλέπω το λόγο να μην έχει το χαρακτηριστικό που ψάχνεις. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να μας πεις! https://play.google.com/store/apps/details?id=app.organicmaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου To δοκίμασα για 3-4 διαδρομές το "Here". και το πρώτο μείον που του βρήκα, είναι η μη ομαλή κύλιση του χάρτη προς τα κάτω. Κινείται δηλαδή με διακοπές, και όχι συνεχώς, σαν κάτι να έχει πρόβλημα! Επίσης ο χάρτης, τουλάχιστον στην αρχή, τρέμει αριστερά-δεξιά λες και το κινητό αλλάζει αστραπιαία φορά. Πλεονέκτημα, ο πιο «γεμάτος» χάρτης, με τις ονομασίες των οδών, κάτι που μειονεκτεί το "Karta gps". Για αυτά τα περίεργα, βέβαια, μπορεί να φταίει και το RealMeC31, δεν ξέρω. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για λίγο καιρό ακόμα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Λοιπόν το σοβαρότερο μειονέκτημα που του βρίσκω, είναι πως πολλές φορές το βέλος είναι εκτός του δρόμου, και επίσης δείχνει μεγάλη ευαισθησία στο γυροσκόπιο, και με την παραμικρή κίνηση,η οθόνη περιστρέφεται. Η οθόνη δεν κυλάει ομαλά καθώς κινείται το αυτοκίνητο, αλλά τμηματικά.Τέλος πάντων αυτό συνηθίζεται. Αυτές οι παρενέργειες μπορεί να οφείλονται και στο κινητό, ίσως... Ως εμφάνιση είναι σαφώς πιο όμορφη στο μάτι, από τη σκούρα του Karta gps, ενώ δείχνει περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Κάποτε δουλεύαμε για offline το Sygic ως το καλύτερο πρόγραμμα μαζί με το Igo. Πλέον με τόσες δυνατότητες του Gmaps, όπως κάμερες, ταχύμετρο, ένδειξη ατυχημάτων κλπ, ποιος ο λόγος να έχεις κάτι άλλο; 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, junglist said: Κάποτε δουλεύαμε για offline το Sygic ως το καλύτερο πρόγραμμα μαζί με το Igo. Πλέον με τόσες δυνατότητες του Gmaps, όπως κάμερες, ταχύμετρο, ένδειξη ατυχημάτων κλπ, ποιος ο λόγος να έχεις κάτι άλλο; Όντως. Εγώ έχω αγοράσει εδώ και χρόνια στο sygic το Premium-Trafic παγκόσμια άδεια χρήσης-άδεια εφ' όρου ζωής με τέσσερις αναβαθμίσεις χάρτη το χρόνο και το Cockpit-lifetime licence μαζί με Real view navigation lifetime licence. Αν δεν το είχα αγοράσει τότε ούτε που θα σκεφτόμουν τώρα την αγορά του και ας έλειπαν αυτά τα εξτραδάκια του real view και του cockpit. Για το Premium+ που είναι και με συνδρομή ούτε συζήτηση. Αναβάθμιση λέει κάθε μήνα στους χάρτες, λεφτά πεταμένα. Μία χαρά το Gmaps. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Οσο κι αν αλλαζουν οι εποχες, κι οσο αν μας σπρωχνουν ή ετσι παει στο 'always connected', θεωρω οτι παντα θα υπαρχει μια αναγκη, για πληρες offline navigation. Δεν μπορει να παιζεται το αν θα φτασω στον προορισμο μου, απο το αν θα εχω internet εκει που θα βρισκομαι. Ακομη κι αν ειναι καλυτερη λοιπον μια λυση σαν το gmaps, λυσεις σαν το sygic θεωρω οτι εχουν πολλα να προσφερουν και να καλυψουν μια αναγκη, την αναγκη της πλοηγησης χωρις να εξαρτασαι απο το internet και τα data. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, karib said: Οσο κι αν αλλαζουν οι εποχες, κι οσο αν μας σπρωχνουν ή ετσι παει στο 'always connected', θεωρω οτι παντα θα υπαρχει μια αναγκη, για πληρες offline navigation. Δεν μπορει να παιζεται το αν θα φτασω στον προορισμο μου, απο το αν θα εχω internet εκει που θα βρισκομαι. Ακομη κι αν ειναι καλυτερη λοιπον μια λυση σαν το gmaps, λυσεις σαν το sygic θεωρω οτι εχουν πολλα να προσφερουν και να καλυψουν μια αναγκη, την αναγκη της πλοηγησης χωρις να εξαρτασαι απο το internet και τα data. Και στο Gmaps μπορείς να κατεβάσεις και να πλοηγηθείς χωρίς data αν έχεις προγραμματίσει το ταξίδι σου. Δεν θα κατεβάσεις ολόκληρη χώρα αλλά ένα σημαντικό κομμάτι του χάρτη, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι. Σε κάθε περίπτωση πάντως εγώ έχω εγκατεστημένο και το sigyc, λόγω αγοράς μαζί και το waze και το here 😁. Υπερβολή ξέρω αλλά άστα να υπάρχουν, ποτέ δεν ξέρεις. Edited 13 Οκτωβρίου by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Πώς βλέπετε κάμερες τροχαίας κλπ στο Google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Τα GPS τα κανονικά γιατί δεν χρειάζονται ίντερνετ για να σε δείξουν που ακριβώς είσαι χωρίς ή με πλοήγηση και οι εφαρμογές χαρτών στα κινητά θέλουν ίντερνετ για την ακρίβεια και την πλοήγηση; Τζάμπα λεφτά να παίρνουν; Κανονικά όλα θα έπρεπε να γίνονται χωρίς ίντερνετ! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, evris2013 said: Τα GPS τα κανονικά γιατί δεν χρειάζονται ίντερνετ για να σε δείξουν που ακριβώς είσαι χωρίς ή με πλοήγηση και οι εφαρμογές χαρτών στα κινητά θέλουν ίντερνετ για την ακρίβεια και την πλοήγηση; Τζάμπα λεφτά να παίρνουν; Κανονικά όλα θα έπρεπε να γίνονται χωρίς ίντερνετ! Όλες οι εφαρμογές έχουν επιλογή για πλοήγηση και χωρίς internet. Ακόμα και οι Gmaps. Κάποιες πληροφορίες όμως όπως η κίνηση που θέλεις ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο είναι λογικό να χρειάζονται δεδομένα. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 49 minutes ago, vastegial_74 said: Όλες οι εφαρμογές έχουν επιλογή για πλοήγηση και χωρίς internet. Ακόμα και οι Gmaps. Κάποιες πληροφορίες όμως όπως η κίνηση που θέλεις ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο είναι λογικό να χρειάζονται δεδομένα. Επιλογή έχουν, όμως πόσο ακριβείς θα είναι χωρίς ίντερνετ; 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου H ακρίβεια του GPS δεν εξαρτάται από το δίκτυο. Την ίδια ακρίβεια θα έχεις με ή χωρίς data. Η χρήση του Internet βοηθάει (κυρίως) στην δρομολόγηση για να βρεθεί πιο γρήγορη διαδρομή με βάση την κίνηση, τα έργα και διάφορες άλλες ευμετάβλητες παραμέτρους. Επίσης με ανοιχτά δεδομένα δεν χρειάζεται να έχεις "κατεβασμένη" την περιοχή σου, ούτε τα POI Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) Δεν ξέρω, όταν ανοίγω δεδομένα παρατηρώ ότι εντοπίζει πιο γρήγορα τη θέση που βρίσκομαι. Επίσης μπαίνουν όλες οι ονομασίες δρόμων, ενώ χωρίς δεδομένα βρίσκει μόνο τους κεντρικούς! Edited 27 Οκτωβρίου by evris2013 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Με δεδομένα ανοιχτά και σε μένα όλες οι εφαρμογές που δοκίμασα κατά καιρούς εντοπίζουν τη θέση πολύ πιο γρήγορα, είναι γεγονός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος On 13/10/2024 at 9:22 ΠΜ, junglist said: Κάποτε δουλεύαμε για offline το Sygic ως το καλύτερο πρόγραμμα μαζί με το Igo. Πλέον με τόσες δυνατότητες του Gmaps, όπως κάμερες, ταχύμετρο, ένδειξη ατυχημάτων κλπ, ποιος ο λόγος να έχεις κάτι άλλο; Αν είχε και αποφυγή χωματόδρομων..... Γενικά το gmaps δεν έχει τις τέλειες δρομολογήσεις, αλλά κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά στο 95% των περιπτώσεων. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει αποφυγή χωματόδρομων, την έχω πατήσει ΑΡΚΕΤΕΣ φορές στην επαρχία. Με έχει βγάλει σε κάτι χωραφόδρομους, άστα να πάνε. Γι αυτό έχω καβάτζα και το here (για offline και για αποφυγή χωματόδρομων). Η μεγάλη δύναμη του google maps ειναι οι πολλοί χρήστες του, οπότε και τα ακριβή δεδομένα για την κίνηση, και δεύτερον τα POIs του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος On 27/10/2024 at 4:15 ΜΜ, evris2013 said: Δεν ξέρω, όταν ανοίγω δεδομένα παρατηρώ ότι εντοπίζει πιο γρήγορα τη θέση που βρίσκομαι. Επίσης μπαίνουν όλες οι ονομασίες δρόμων, ενώ χωρίς δεδομένα βρίσκει μόνο τους κεντρικούς! On 28/10/2024 at 3:13 ΜΜ, D_G said: Με δεδομένα ανοιχτά και σε μένα όλες οι εφαρμογές που δοκίμασα κατά καιρούς εντοπίζουν τη θέση πολύ πιο γρήγορα, είναι γεγονός Προφανώς παιδιά. Assisted GPS λέγεται: https://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GNSS. Μόνη απορία που έχω είναι για τους κεντρικούς ή μη δρόμους. Για ποια εφαρμογή λες @evris2013; 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts