makap Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Πράγματι, δεν υπάρχει, αλλά το κατέβασα με την προσφορά και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το Google maps, κάθε φορά για να δουλέψει πρέπει να αποδεχθώ το WiFi scanning, αλλιώς δεν βρίσκει την τοποθεσία μου, θα πρέπει να την εισάγω manual. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 εγω όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το Google maps, κάθε φορά για να δουλέψει πρέπει να αποδεχθώ το WiFi scanning, αλλιώς δεν βρίσκει την τοποθεσία μου, θα πρέπει να την εισάγω manual. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Αν έχεις ανοίξει το GPS (σε ό,τι mode το έχεις) πριν ανοίξεις την εφαρμογή, δεν ζητάει τίποτα παραπάνω. Απλά θα περιμένεις λίγο περισσότερο μέχρι να βρει το στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Περιεργο.. Τωρα λειτουργει. Δεν ξερω τι γινοταν πριν. Λες να ξεχνουσα να ανοιξω το gps και να ανοιγα απευθειας το προγραμμα; Μπορει.. Στο device only γινεται δουλεια καλη λετε; Ή θελει high accuracy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Περιεργο.. Τωρα λειτουργει. Δεν ξερω τι γινοταν πριν. Λες να ξεχνουσα να ανοιξω το gps και να ανοιγα απευθειας το προγραμμα; Μπορει.. Στο device only γινεται δουλεια καλη λετε; Ή θελει high accuracy; Κοίτα, εξαρτάται από την ποιότητα της συσκευής. Φυσικά και είναι αρκετό το σκέτο GPS γενικά. Αν δεις όμως ότι στην περίπτωσή σου αργεί πολύ ή με μη ικανοποιητική ακρίβεια, ανοίγεις και το high accuracy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Περιεργο.. Τωρα λειτουργει. Δεν ξερω τι γινοταν πριν. Λες να ξεχνουσα να ανοιξω το gps και να ανοιγα απευθειας το προγραμμα; Μπορει.. Στο device only γινεται δουλεια καλη λετε; Ή θελει high accuracy;Θέλει high accuracy για 100% τέλειο σήμα. Δεν ρισκάρω σε πλοήγηση να μην πιάνει καλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Χτύπησα το don't panic για όλη την Ευρώπη στα 25€ σήμερα. Ελπίζω να μην ξαναδημιουργηθεί θέμα με τις άδειες... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Χτύπησα το don't panic για όλη την Ευρώπη στα 25€ σήμερα. Ελπίζω να μην ξαναδημιουργηθεί θέμα με τις άδειες... Sent from my SM-N960F using Tapatalk πριν 2 εβδομάδες είχε την Ελλάδα στα 11 ευρώ ! ο μόνος λόγος που δεν το πήρα είναι πως ενώ μου είχε δώσει 1 άδεια σαν παλιός χρήστης που ήμουν έτσι απλά μετά από λίγες μέρες μου την αφαίρεσε χωρίς να αλλάξω συσκευή η να κάνω επαναφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ. Επειδή όμως είχα συνηθίσει το ui του τελικά το ξαναπήρα. Το live traffic που δίνει extra το έχει δοκιμάσει κανείς; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Θέλει high accuracy για 100% τέλειο σήμα. Δεν ρισκάρω σε πλοήγηση να μην πιάνει καλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αρχηγέ ποιον πλοηγό προτείνεις στην παρούσα φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αρχηγέ ποιον πλοηγό προτείνεις στην παρούσα φάση; Igo.....σιγουρα πραματα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αρχηγέ ποιον πλοηγό προτείνεις στην παρούσα φάση;Κλασικά Sygic και Igo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bersekeros Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Κλασικά Sygic και Igo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σωστός!!! Πιό αξιόπιστο το Igo σαν πλοήγηση, πιο μοντέρνο και διαδραστικό και πολύ πιο φτηνό και με απόλυτα επαγγελματικό marketing τμήμα το sygic. Αν το sygic "αντιγράψει" στην πλοήγηση το Igo ή κάποιο άλλο με καλή πλοήγηση που δεν έτυχε να δοκιμάσω για να το αναφέρω, θα είναι εκτός συναγωνισμού, στα μη δωρεάν προγράμματα. Τα δωρεάν προγράμματα είναι πολύ βελτιωμένα, δεδομένου ότι είναι τσάμπα και ίσως κάποια στιγμή (ίσως πιο σύντομα από ότι νομίζουμε) η πλοήγηση γίνει ότι και το youtube... σχεδόν μονοπώλιο! αλλά δωρεάν και με αναγκαστικούς περιορισμούς, ίσως π.χ. user feed κλπ. Με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Υπαρχει προγραμμα για πλοηγηση κεντρο Αθηνας που να βλεπει live traffic και να αλλαζει τις διαδρομες αναλογως; Κατι καλυτερο σε σχεση με το google maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Υπαρχει προγραμμα για πλοηγηση κεντρο Αθηνας που να βλεπει live traffic και να αλλαζει τις διαδρομες αναλογως; Κατι καλυτερο σε σχεση με το google maps.Waze? 10 chars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Waze? 10 charsΤο δοκιμασες και το προτεινεις; Το waze δεν κανει αυτο που ζηταω, καθολου αποτελεσματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το δοκιμασες και το προτεινεις; Το waze δεν κανει αυτο που ζηταω, καθολου αποτελεσματικα.Τότε ζητάς κάτι που δεν υπάρχει εφαρμογή να στο δίνει (εξού και δεν υπάρχει καμία άλλη απάντηση). Το Waze κάνει αυτό που ζητάς, αλλά πρέπει να υπάρχει κόσμος να το χρησιμοποιεί για να τραβήξει δεδομένα για την κίνηση. Στην Αγγλία π.χ. οι περισσότεροι χρησιμοποιούν Waze και όχι Google Maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Έτσι από περιέργεια, τι πρόβλημα υπάρχει με την κίνηση (ειδικά) στο κέντρο της Αθήνας στο Google Maps; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εχουν χαλάσει το Google maps με την τελευταία αναβάθμιση,χάλια,κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μπορούμε να βρούμε κάπου το apk προηγούμενης έκδοσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εχουν χαλάσει το Google maps με την τελευταία αναβάθμιση,χάλια,κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μπορούμε να βρούμε κάπου το apk προηγούμενης έκδοσης;Μπορεί για σένα. Δεν σημαίνει ότι χάλασε σε όλους. Κανένα θέμα σε 2 συσκευές μου. Κάνε καθαρισμό cache πρώτα, αλλιώς πας στο apkmirror για προηγούμενες εκδόσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Οχι όλοι,αλλά οι μισοί λογικά. Το δείχνουν και τα σχόλια στo play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εμένα κρασαρει μόλις πάω να ανοίξω το μενού απο αριστερά με σύρσιμο απο την αναβάθμιση και μετά Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλημέρα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Google maps. Ξέρει κανείς πως στο καλό εκφωνεί κατά τη πλοήγηση και το όνομα των οδών;;; Στη συσκευή του αδερφού μου το κάνει, στη δική μου όχι! Έψαξα στο νήμα και είδα ότι υπήρχε αυτή η απορία αλλά τελικά δε λύθηκε. Ζήτησα και τη βοήθεια της κ. Google και όντως υπάρχει αυτό το ''θέμα'' αλλά λύση επίσης δε βρήκα. Π.χ. εδώ . Εντάξει, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό αλλά έχω σκαλώσει να βρώ τί συμβαίνει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Δεν λυθηκε γιατι δεν εχει δωσει εκφωνησεις ελληνικων οδων η google ωστε να τις διαβασει το όποιο προγραμμα tts εχει καποιος. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει με τις τελευταιες-τελευταιες αναβαθμισεις των google maps, καθως τους χρησιμοποιω κυριως βοηθητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts