Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω πως με το here αν παιζεις ταυτοχρονα και δεδομενα μαζι με το gps δεν χρειαζεται να εχεις καταβασμενο χαρτη. Αυτο ειναι απαραιτητο αν θες να παιξεις μονο με gps. Ισχυει αυτο;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Στα παραδοσιακά προγράμματα GPS που έπρεπε πριν λίγα χρόνια να χωρέσουν χάρτες ολόκληρης ηπείρου σε μνήμες των 2 GB (και πολύ λέω), χρησιμοποιούνταν ισχυρή συμπίεση στα δεδομένα των χαρτών, σε σημείο που αυτό αποτελούσε εμπορικό μυστικό και ισχυρό σημείο του format ενός χάρτη μια και έπρεπε όχι μόνο να μειωθεί το μέγεθος αλλά και να είναι γρήγορο κατά τη χρήση.

Τώρα που μειώθηκαν οι περιορισμοί χωρητικότητας και δεν χρειάζεται πια να αγοράσεις ή να προεγκαταστήσεις ένα ολόκληρο πακέτο χαρτών, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τέτοιου βαθμού συμπίεσης των χαρτών.

Έχω περάσει τους χάρτες στην sd και αν μπορεί κανείς να το κάνει δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα χώρου..

Καμία σχέση.

Το Sygic έχει 3D κτίρια, γραφικά μέσα σε τούνελ, βοηθό για στροφές με έξτρα εικονακια κλπ και όπως είπα είναι μόνο 90+mb

Το HERE και γενικά τα περισσότερα δεν έχουν ούτε τα μισά από αυτά.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ναι ξερω εχω το sygic αγορασμενο και με το traffic το οποιο στο εξωτερικο δουλευει αψογα ... αλλα και το Here εχει βελτιωθει πολυ και μαλιστα μπηκαν οι βοηθειες εξοδων και λωριδων.... και φυσικα ολα αυτα δωρεαν.

btw οι χαρτες δεν εχουνε και τεραστια διαφορα... τουλαχιστον η Γερμανια το sygic εχει 900ΜΒ και στο here maps 1,3gb

Edited by zerokill

Ναι ξερω εχω το sygic αγορασμενο και με το traffic το οποιο στο εξωτερικο δουλευει αψογα ... αλλα και το Here εχει βελτιωθει πολυ και μαλιστα μπηκαν οι βοηθειες εξοδων και λωριδων.... και φυσικα ολα αυτα δωρεαν.

btw οι χαρτες δεν εχουνε και τεραστια διαφορα... τουλαχιστον η Γερμανια το sygic εχει 900ΜΒ και στο here maps 1,3gb

400mb φιλε,σαν ογκος,ειναι τεραστια η διαφορα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Προφανως το παιδι εννοει οτι ειναι "μονο" 50% μεγαλυτερος, ενω της Ελλαδας ειναι 500% μεγαλυτερος.

400mb φιλε,σαν ογκος,ειναι τεραστια η διαφορα.

Ναι σιγουρα! Οταν εχεις περιορισμενο χωρο τα βλεπεις αλλιως.Αλλα οκ οι δικες μου συσκευες ειναι ολες με μεγαλο χωρο και δεν τα πολυβλεπω αυτα...

Και γω προτιμω το Sygic ως προς το περιβαλλον και τον τροπο που δειχνει αν δεν κανω λαθος εχει χαρτες τομτομ αλλα και το Here για δωρεαν παιζει μια χαρα.

Και τα 2 σε πανε χωρις προβλημα στον προορισμο σου.

Το είχα αναφέρει κ σε λίγο πάρα πάνω . Το Sygic ενώ μου άρεσε πολύ σαν γραφικά κλπ…. Δεν ξέρω τι χάρτες χρησιμοποιεί κ αν είναι ενημερωμένοι ΣΩΣΤΑ. Αλλά για μένα ήταν εκτός τόπου κ χρόνου. Κ σας καλώ να κάνετε ένα τεστ. Βάλτε την διαδρομή Αθήνα – Χαλκίδα (ή κ το αντίθετο) αλλά από τον παράδρομο (αποφυγή διοδίων) κ θα σας βγάλει από ένα δρόμο μια ώρα ΕΠΙΠΛΕΩΝ μέσα από την Θήβα κ γενικά μέσα από τον δρόμο της Κάζα!!!!!!:blink::cry::mad: Άκρως απαράδεκτο αφού υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ κ ΜΕΓΑΛΟΙ δρόμοι πάρα πολύ σύντομοι….. το αποκατέστησα κ ησύχασα!!! Έχω το here (πάρα πολύ μεγάλο σε όγκο) κ έχοντας παλιό τηλέφωνο με πολλή μικρή χωρητικότητα σκάφτομαι να το βγάλω κ αυτό. Χρησιμοποιώ το waze κ το Google:shifty::rolleyes:

Το είχα αναφέρει κ σε λίγο πάρα πάνω . Το Sygic ενώ μου άρεσε πολύ σαν γραφικά κλπ…. Δεν ξέρω τι χάρτες χρησιμοποιεί κ αν είναι ενημερωμένοι ΣΩΣΤΑ. Αλλά για μένα ήταν εκτός τόπου κ χρόνου. Κ σας καλώ να κάνετε ένα τεστ. Βάλτε την διαδρομή Αθήνα – Χαλκίδα (ή κ το αντίθετο) αλλά από τον παράδρομο (αποφυγή διοδίων) κ θα σας βγάλει από ένα δρόμο μια ώρα ΕΠΙΠΛΕΩΝ μέσα από την Θήβα κ γενικά μέσα από τον δρόμο της Κάζα!!!!!!:blink::cry::mad: Άκρως απαράδεκτο αφού υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ κ ΜΕΓΑΛΟΙ δρόμοι πάρα πολύ σύντομοι….. το αποκατέστησα κ ησύχασα!!! Έχω το here (πάρα πολύ μεγάλο σε όγκο) κ έχοντας παλιό τηλέφωνο με πολλή μικρή χωρητικότητα σκάφτομαι να το βγάλω κ αυτό. Χρησιμοποιώ το waze κ το Google:shifty::rolleyes:
Δοκίμασε το IGO NEXTGEN.

Μικροί χάρτες και εξαιρετική offline πλοήγηση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε το IGO NEXTGEN.

+ 1.000.000 ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δοκίμασε το IGO NEXTGEN.

Στο play store είναι το app igo navigation ;

Στο play store είναι το app igo navigation ;
μόνο και μόνο που ακομα δεν έχει ελληνικό qwerty πληκτρολόγιο παρότι ήταν το αγαπημένο μου πρόγραμμα πλέον το έχω τρίτο τέταρτο... οκ οι χαρτες αλλα .

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

μόνο και μόνο που ακομα δεν έχει ελληνικό qwerty πληκτρολόγιο παρότι ήταν το αγαπημένο μου πρόγραμμα πλέον το έχω τρίτο τέταρτο... οκ οι χαρτες αλλα .

Τους είχα ζητήσει να φτιάξουν ελληνικό qwerty keyboard .μου είπαν να τους στείλω σε φωτογραφία ένα ελληνικό qwerty, το έστειλα, είπαν ότι το επεξεργάζονται, και μετά από δύο χρόνια, δεν κατάφεραν να το φτιάξουν.λες και τους είπα να τετραγωνισουν τον κύκλο!

Το έχω αγοράσει αλλά δεν το χρησιμοποιώ.προτιμώ το here .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά παίδες, αν δεν χρησιμοποιείτε ένα από τα καλύτερα GPS προγράμματα επειδή δεν έχει ελληνικό qwerty, τότε μάλλον δεν καταλάβατε ποτέ την χρησιμότητα και τις δυνατότητες του.

Amazon Fire stick 4k max

Το igo navigation του Play store εχει καμια σχεση με το igo εκτος store ειναι το ιδιο ακριβως προγραμμα ή εχει διαφορες;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

το igo του play store υπολείπεται οικτρά αυτών των εκτός. που έχουν βέβαια υποστεί πολλές custom παρεμβάσεις για να γίνει πλήρες. ασχολούμαι όσα χρόνια υπήρχε πριν ακόμα το Android αλλά πλέον ειδικά του store έχει μείνει πίσω ακόμα και σε χάρτες!

Προσωπικά προτιμούσα το primo αλλά δυστυχώς δεν παίζει στην oreo οποτε πήγα αναγκαστικά στο igo nextgen

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά προτιμούσα το primo αλλά δυστυχώς δεν παίζει στην oreo οποτε πήγα αναγκαστικά στο igo nextgen

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ τον Nextgen δουλεύω χωρίς θέματα στο Oreo.

Amazon Fire stick 4k max

Τι γνώμη έχετε για το genius maps παιδιά? Απ ότι θυμάμαι παλιά είχε από τις καλύτερες εφαρμογές πλοηγησης. Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δωρεάν 7 μέρες trial.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Τι γνώμη έχετε για το genius maps παιδιά? Απ ότι θυμάμαι παλιά είχε από τις καλύτερες εφαρμογές πλοηγησης. Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δωρεάν 7 μέρες trial.

Για εμένα το καλύτερο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για εμένα το καλύτερο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Να είναι το ίδιο καλό και εκτός Ελλάδος? Γιατί είμαι ταυτόχρονα και Γερμανία, και πάω που και που και Ιταλία - Γερμανία οδικώς.

Οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπου ανήκουν και οι χώρες που αναφέρεις είναι πολύ καλά χαρτογραφημένες με ελάχιστα λάθη, ιδίως από τους λεγόμενους premium παρόχους χαρτών, Tomtom και Navteq που χρησιμοποιεί και το Ginius Maps.

Το Genius maps διαθετει και τα ρανταρ οπως το Sygic ??? τα οποια μαλιστα ειναι μια χαρα ενημερωμενα ακομα και στην Κρητη παρολο που τα ορια ταχυτητας ειναι οτι ναναι στον ΒΟΑΚ.Σε ταξιδι Χανια-Πειραιας-Θεσσαλονικη-Ιγουμενιτσα-Ανκονα-Μοντενα-Μπρενερο-Ινσμπρουκ-Μοναχο-Στουτγκαρδη με πηγε το Sygic Ανετοτατα χωρις κανενα προβλημα και με τα ρανταρ ενημερωμενα εντος και εκτος πολεων.

Σε ποια συσκευή το έχεις ? Διότι σε ότι συσκευή έχω δουλέψει πρόγραμμα πλοήγησης για πάνω από μισή ώρα αυτή έβραζε.

Το Genius maps διαθετει και τα ρανταρ οπως το Sygic ??? τα οποια μαλιστα ειναι μια χαρα ενημερωμενα ακομα και στην Κρητη παρολο που τα ορια ταχυτητας ειναι οτι ναναι στον ΒΟΑΚ.Σε ταξιδι Χανια-Πειραιας-Θεσσαλονικη-Ιγουμενιτσα-Ανκονα-Μοντενα-Μπρενερο-Ινσμπρουκ-Μοναχο-Στουτγκαρδη με πηγε το Sygic Ανετοτατα χωρις κανενα προβλημα και με τα ρανταρ ενημερωμενα εντος και εκτος πολεων.
έχει και τα φορητά ραντάρ, τα "πιστόλια" το sygic ? γιατί στην Ελλάδα πιο πολύ με αυτά σε ελέγχουν ειδικά στις εθνικές οδούς

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση