vastegial_74 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 το έκανα αλλά αυτό δεν είναι να έχει πάντα τον βορρά προς τα πάνω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως φαίνεται σαν να κάτι να μην πηγαίνει καλά με την πυξίδα. Το περίεργο είναι που δεν στο κάνει σε άλλες εφαρμογές πλοήγησης. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως φαίνεται σαν να κάτι να μην πηγαίνει καλά με την πυξίδα. Το περίεργο είναι που δεν στο κάνει σε άλλες εφαρμογές πλοήγησης. έλα μου ντε. εάν το έκανε και στις άλλες εφαρμογές θα έλεγα πρόβλημα hardware, πυξίδας αλλά τώρα που το κάνει μόνο στο gmaps δεν μπορώ να πω ότι φταίει η συσκευή! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Για δοκίμασε να κάνεις μια οριζόντια και κάθετη πλήρη περιστροφή, αφού ανοίξεις την εφαρμογή. Έτσι από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Για δοκίμασε να κάνεις μια οριζόντια και κάθετη πλήρη περιστροφή, αφού ανοίξεις την εφαρμογή. Έτσι από περιέργεια... το έχω ζαλίσει στις περιστροφές για καλιμπραρισμα! μου φαίνεται θα αγοράσω άλλο ένα κινητό ίδιο να δω.! εάν δεν το κάνει σε εκείνο φταίει αυτό το κινητό. αλλιώς είναι γενικό θέμα μόνο του gmaps. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Γεια σας φιλοι. Το igo που βρισκεται στο playstore ειναι ιδιο με το γνωστο igo primo ? Ποσο κοστιζει ( απο play store εννοω) και ποσο καλο-αξιοπιστο ειναι σε σχεση με τα αλλα γνωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 δεν φταίει το sendtogps, και από διεύθυνση επαφής να πατήσεις ΔΕΝ σου βγάζει προτεινόμενο το igo να το επιλέξεις! πουθενά δεν υπάρχει το igo σαν πρόταση να το χρησιμοποιήσεις από άλλη εφαρμογή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εμένα πάντως μια χαρά μου προτείνει το igo σαν επιλογή. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Εμένα πάντως μια χαρά μου προτείνει το igo σαν επιλογή. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχεις το πριμο όμως εμείς μιλάμε για αυτό του play store..... που ΔΕΝ το βγάζει προτεινόμενο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Και εγώ το Primo έχω αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή... Έχεις κάποια συγκεκριμένη send to gps εφαρμογή εγκατεστημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Tο google maps ειναι που βγαζει τη διασυνδεση με το igo. Κι εγω εχω το primo αλλα ουτε εμενα το βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ούτε και σε μένα δίνει το igo , μόνο το Navigon. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ούτε σε εμένα. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 παιδιά οι τιμές στο genius maps είναι ετησίως η άπαξ για παντός; και για κινηση και για πλοήγηση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 παιδιά οι τιμές στο genius maps είναι ετησίως η άπαξ για παντός; και για κινηση και για πλοήγηση Ειναι " άπαξ για παντός" ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μόνο που οι χάρτες του έχουν να ενημερωθούν δύο χρόνια Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μόνο που οι χάρτες του έχουν να ενημερωθούν δύο χρόνια Sent from my SM-G955F using Tapatalk Στο Genius βλέπεις αν υπάρχει ενημέρωση χαρτών μέσα στην εφαρμογή και όχι από το store, πηγαίνεις στην διαχείριση χαρτών και εκεί βλέπεις αν έχεις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγώ έχω το don't panic που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες με τον τζίνιους και οι χάρτες του έχουν ενημερωθούν από 2015 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγώ έχω το don't panic που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες με τον τζίνιους και οι χάρτες του έχουν ενημερωθούν από 2015 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ακριβως οπως το ειπε ο D_G. Μεσα απο την εφαρμογή υπάρχει η ενημέρωση χαρτων (ητελευταία ενημέρωση ηταν Ιούνιος 2017 με τους νεους εθνικους δρομους) Και εγω ειχα το don't panic και μολις το αφησε η εταιρεία (λόγω συνεργασιων) , πέρασα στο genius maps. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 στο genius maps δεν γίνεται να λειτουργησει με ΜΌΝΗ ενεργή την επιλογή τοποθεσίας "μόνο gps". θέλει, λέει, ενεργή την "υψηλή ακρίβεια". είναι δυνατόν; εδώ και το Google maps λειτουργεί με την επιλογή "μόνο gps"! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Το κοιταξα τωρα και οντως βγαζει αυτο το μηνυμα. Οταν ομως το εθεσα υψηλη ακριβεια και απενεργοποιησα τα data του κινητου,δουλεψε κανονικα Edited September 18, 2017 by spazoklabanias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 οκ!παντως με κερδισε το genius maps που αγορασα καιτ ο pro guidance και το traffic.ειδικα η κινηση ειναι το ιδιο καλη οσο των gmaps.ειμαι ακομα στην συγκριτικη δοκιμη βεβαια αλλα ειναι καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λάθος ας σβηστεί έβλεπα την διαδρομή με τα πόδια που προτείνει! είπα και εγώ Edited September 20, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Έχουμε σημαντική αναβάθμιση στο SYGIC στην έκδοση 17.3.0 "new Route Selection screen and Android-O fixes will be uploaded soon. " Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Τελικα τους νεους δρομους τους εχει περασει μονο το google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχουμε σημαντική αναβάθμιση στο SYGIC στην έκδοση 17.3.0 "new Route Selection screen and Android-O fixes will be uploaded soon. " Εχουν αλλαξει αλγοριθμο δρομολογησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εγώ πάντως ένα ξeχeσμα μέσω e-mail τους το έριξα. Έβγαλαν νέα έκδοση που "υπόσχεται" ανανεωμένους χάρτες, και πάλι τα ίδια έχει στην εθνική οδό σε Τέμπη, Πλαταμώνα. Μου γυρίζουν τα μυαλά όταν βλέπω την κλασική ξύλινη απάντηση σε κριτικές στο play store, που λένε ότι φταίει ο προμηθευτής των χαρτών για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανανεωμένοι χάρτες. Ρε φίλε, βγάζεις ανανέωση χαρτών και υπόσχεσαι ότι είναι όλοι up-to-date; Ψέμα. Φταίει ο προμηθευτής των χαρτών; Κόψε το λαιμό σου, στο φινάλε εγώ από εσένα αγόρασα την άδεια χρήσης των χαρτών, όχι από τον προμηθευτή κατευθείαν. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts