Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έκανα αλλά αυτό δεν είναι να έχει πάντα τον βορρά προς τα πάνω;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως φαίνεται σαν να κάτι να μην πηγαίνει καλά με την πυξίδα. Το περίεργο είναι που δεν στο κάνει σε άλλες εφαρμογές πλοήγησης.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως φαίνεται σαν να κάτι να μην πηγαίνει καλά με την πυξίδα. Το περίεργο είναι που δεν στο κάνει σε άλλες εφαρμογές πλοήγησης.

έλα μου ντε. εάν το έκανε και στις άλλες εφαρμογές θα έλεγα πρόβλημα hardware, πυξίδας αλλά τώρα που το κάνει μόνο στο gmaps δεν μπορώ να πω ότι φταίει η συσκευή!

Για δοκίμασε να κάνεις μια οριζόντια και κάθετη πλήρη περιστροφή, αφού ανοίξεις την εφαρμογή. Έτσι από περιέργεια...

το έχω ζαλίσει στις περιστροφές για καλιμπραρισμα! μου φαίνεται θα αγοράσω άλλο ένα κινητό ίδιο να δω.! εάν δεν το κάνει σε εκείνο φταίει αυτό το κινητό. αλλιώς είναι γενικό θέμα μόνο του gmaps.

Γεια σας φιλοι. Το igo που βρισκεται στο playstore ειναι ιδιο με το γνωστο igo primo ? Ποσο κοστιζει ( απο play store εννοω) και ποσο καλο-αξιοπιστο ειναι σε σχεση με τα αλλα γνωστα ?

δεν φταίει το sendtogps, και από διεύθυνση επαφής να πατήσεις ΔΕΝ σου βγάζει προτεινόμενο το igo να το επιλέξεις! πουθενά δεν υπάρχει το igo σαν πρόταση να το χρησιμοποιήσεις από άλλη εφαρμογή.

Εμένα πάντως μια χαρά μου προτείνει το igo σαν επιλογή.efcd1c96d72c1954664db0fcafcf027b.jpg22c0ddfe6bb02be291a93d4c5cd3077d.jpg

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Εμένα πάντως μια χαρά μου προτείνει το igo σαν επιλογή.efcd1c96d72c1954664db0fcafcf027b.jpg22c0ddfe6bb02be291a93d4c5cd3077d.jpg

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχεις το πριμο όμως εμείς μιλάμε για αυτό του play store.....

που ΔΕΝ το βγάζει προτεινόμενο

1330e8f01e42429ac8907100706c8147.jpg

Και εγώ το Primo έχω αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή... Έχεις κάποια συγκεκριμένη send to gps εφαρμογή εγκατεστημένη;

Tο google maps ειναι που βγαζει τη διασυνδεση με το igo. Κι εγω εχω το primo αλλα ουτε εμενα το βγαζει.

Ούτε και σε μένα δίνει το igo , μόνο το Navigon.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

παιδιά οι τιμές στο genius maps είναι ετησίως η άπαξ για παντός; και για κινηση και για πλοήγηση f7cd26c210b4273739d5a16ab4915e5e.jpg4cc406021ba4b1886323417352e79aea.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδιά οι τιμές στο genius maps είναι ετησίως η άπαξ για παντός; και για κινηση και για πλοήγηση

Ειναι " άπαξ για παντός"

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μόνο που οι χάρτες του έχουν να ενημερωθούν δύο χρόνια

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Στο Genius βλέπεις αν υπάρχει ενημέρωση χαρτών μέσα στην εφαρμογή και όχι από το store, πηγαίνεις στην διαχείριση χαρτών και εκεί βλέπεις αν έχεις ενημερώσεις.

Εγώ έχω το don't panic που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες με τον τζίνιους και οι χάρτες του έχουν ενημερωθούν από 2015

Εγώ έχω το don't panic που φαντάζομαι ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες με τον τζίνιους και οι χάρτες του έχουν ενημερωθούν από 2015

Ακριβως οπως το ειπε ο D_G.

Μεσα απο την εφαρμογή υπάρχει η ενημέρωση χαρτων (ητελευταία ενημέρωση ηταν Ιούνιος 2017 με τους νεους εθνικους δρομους)

Και εγω ειχα το don't panic και μολις το αφησε η εταιρεία (λόγω συνεργασιων) , πέρασα στο genius maps.

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

στο genius maps δεν γίνεται να λειτουργησει με ΜΌΝΗ ενεργή την επιλογή τοποθεσίας "μόνο gps". θέλει, λέει, ενεργή την "υψηλή ακρίβεια". είναι δυνατόν; εδώ και το Google maps λειτουργεί με την επιλογή "μόνο gps"!

Το κοιταξα τωρα και οντως βγαζει αυτο το μηνυμα. Οταν ομως το εθεσα υψηλη ακριβεια και απενεργοποιησα τα data του κινητου,δουλεψε κανονικα Edited by spazoklabanias

οκ!παντως με κερδισε το genius maps που αγορασα καιτ ο pro guidance και το traffic.ειδικα η κινηση ειναι το ιδιο καλη οσο των gmaps.ειμαι ακομα στην συγκριτικη δοκιμη βεβαια αλλα ειναι καλο!

λάθος ας σβηστεί έβλεπα την διαδρομή με τα πόδια που προτείνει! είπα και εγώ

Edited by ilka71

Έχουμε σημαντική αναβάθμιση στο SYGIC στην έκδοση 17.3.0

"new Route Selection screen and Android-O fixes will be uploaded soon. "

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχουμε σημαντική αναβάθμιση στο SYGIC στην έκδοση 17.3.0

"new Route Selection screen and Android-O fixes will be uploaded soon. "

Εχουν αλλαξει αλγοριθμο δρομολογησης;

Εγώ πάντως ένα ξeχeσμα μέσω e-mail τους το έριξα. Έβγαλαν νέα έκδοση που "υπόσχεται" ανανεωμένους χάρτες, και πάλι τα ίδια έχει στην εθνική οδό σε Τέμπη, Πλαταμώνα.

Μου γυρίζουν τα μυαλά όταν βλέπω την κλασική ξύλινη απάντηση σε κριτικές στο play store, που λένε ότι φταίει ο προμηθευτής των χαρτών για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανανεωμένοι χάρτες. Ρε φίλε, βγάζεις ανανέωση χαρτών και υπόσχεσαι ότι είναι όλοι up-to-date; Ψέμα. Φταίει ο προμηθευτής των χαρτών; Κόψε το λαιμό σου, στο φινάλε εγώ από εσένα αγόρασα την άδεια χρήσης των χαρτών, όχι από τον προμηθευτή κατευθείαν.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση