Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω να πω, ότι τελευταία σε πλοηγήσεις μέσα στην πόλη, το sygic με έβγαλε ασπροπρόσωπο, ήμουν επηρεασμένος από άλλα ποστς ότι δεν έχει καλές οδηγίες, αλλά σε σύγκριση με άλλα είναι η εφαρμογή που εμπιστεύομαι περισσότερο στην πόλη, δεν το έχω δοκιμάσει επαρχία ακόμα αν και το έχω 2-3 χρόνια, αλλά μέσα στην πόλη με κάλυψε μέχρι στιγμής απόλυτα!

Έχω να πω, ότι τελευταία σε πλοηγήσεις μέσα στην πόλη, το sygic με έβγαλε ασπροπρόσωπο, ήμουν επηρεασμένος από άλλα ποστς ότι δεν έχει καλές οδηγίες, αλλά σε σύγκριση με άλλα είναι η εφαρμογή που εμπιστεύομαι περισσότερο στην πόλη, δεν το έχω δοκιμάσει επαρχία ακόμα αν και το έχω 2-3 χρόνια, αλλά μέσα στην πόλη με κάλυψε μέχρι στιγμής απόλυτα!

Ολα τα προγραμματα πλοηγησης κανουν τη δουλεια που πρεπει να κανουν, να σε κατευθυνουν δηλαδη σωστα και με ασφαλεια απο το Α στο Β.

Επειδη ομως κανενας χαρτης και κανενας αλγοριθμος πλοηγησης δεν ειναι (ουτε νομιζω θα γινει ποτε) τελειος, στο νημα αυτο καταγραφουμε λαθη & αδυναμιες ΟΛΩΝ των προγραμματων. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι αχρηστα, ή οτι δεν δουλευουν. Το sygic συγκεκριμενα, περα απο τρελλο vfm εχει και μερικα μοναδικα χαρακτηριστικα (λιστα pois κοντα στο στιγμα σου και προτεινομενη ταχυτητα εισοδου σε στροφες στο επαρχιακο δικτυο με tts φωνη) που δεν εχουν τα υπολοιπα και σε ορισμενες περιπτωσεις (πιθανον λιγες αλλα πολυ σημαντικες) ειναι ΠΟΛΥ χρησιμα. Για τις δρομολογησεις τωρα, οι περισσοτεροι δεν νοιαζονται να κανουν μερικα λεπτα ή μερικα χιλιομετρα παραπανω, το σημαντικοτερο γι αυτους ειναι να πανε απο το Α στο Β. Προσωπικα πιστευω οτι μακροπροθεσμα ειναι οι πιο κερδισμενοι και ηρεμοι, καθως οι υπολοιποι "βαρεμενοι" απλως αναλωνουμε χρονο και φαια ουσια σε ενα ατερμονο και ματαιο κυνηγι του τελειου προγραμματος. Το s04e01 επεισοδιο της τηλεοπτικης σειρας silicon valley εχει ενα 5λεπτο αφιερωμενο ακριβως σε αυτο.

Μιας και κανεις αοριστη αναφορα παντως, θα 'θελα να αναφερεις με ποια προγραμματα συγκρινες το sygic και το προτιμησες. Καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους.

Έχω αγορασμένη άδεια του don't panic, αλλά έχω χρόνια να το βάλω. Θυμάμαι πως μου είχαν στείλει με mail το link για να κατεβάσω το apk, όπου θα βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης.

Έχει κάποιος το συγκεκριμένο link;

Έχω αγορασμένη άδεια του don't panic, αλλά έχω χρόνια να το βάλω. Θυμάμαι πως μου είχαν στείλει με mail το link για να κατεβάσω το apk, όπου θα βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης.

Έχει κάποιος το συγκεκριμένο link;

Μπαίνεις από τον browser του κινητού στο http://www.giniusdriver.gr/giniusdp και περιμένεις να κατεβεί ο installer.

Μιας και κανεις αοριστη αναφορα παντως, θα 'θελα να αναφερεις με ποια προγραμματα συγκρινες το sygic και το προτιμησες. Καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους.

Καλό απόγευμα!

Το γράφω, γιατί είχα παλιά το CoPilot, το είχα απεγκαταστήσει γιατί δεν ενημερωνόταν, και το εγκατέστησα ξανά.

Όταν έδωσα να με πάει από Αιγάλεω στην Νέα Πέραμο, με οδηγούσε να πάω βόρεια προάστια να πάρω την Αττική Οδό, είχε και δεύτερη επιλογή αλλά δεν μπορούσα να την μαρκάρω για να με οδηγήσει μέσω αυτής.

Ψάχνοντας, δεν είχε επιλογές, όπως π.χ. αποφυγή διοδίων, ούτε σύντομη, γρήγορη διαδρομή, δεν είχε τίποτα, και με απογοήτευσε και το απεγκατέστησα ενώ το είχα πληρώσει.

Δοκιμάζοντας και άλλα, το google δεν μου δίνει και τις καλύτερες δρομολογήσεις, αλλά δεν το έχω και για κακό, ούτε και άλλα με πληρωμή, αλλά επειδή δεν τα πάω καλά με τους δρόμους στην πόλη και χρειάζομαι έναν πλοηγό, επηρρεασμένος από άλλα ποστς δεν εμπιστευόμουν το sysic μέχρι τώρα, απλώς μου άρεσε η εμφάνιση και το είχα, αλλά τον τελευταίο καιρό, ψάχνοντας για μέρη που δεν ήξερα μέσα στην πόλη, παρατήρησα ότι με οδηγούσε καλύτερα και πιο αξιόπιστα, αλλά μόνο στην "οικονομική διαδρομή", γι αυτό έγραψα το post.

Για το TomTom τι γνώμη έχετε;

Δεν βλέπω να αναφέρονται πολλοί σε αυτό...

Για μένα είναι το καλύτερο από όλα.

Εχω το pna αν και έχω 3 χρόνια να το ενημερώσω (γιατί δεν θέλω να πληρώσω) με πάει παντού όπου του έχω ζητήσει, χωρις περιττά λόγια και με την καλύτερη οθόνη όσον αφορά τις λωρίδες κυκλοφορίας.

Επειδή δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το κινητό για πλοηγό, γιατί ζεσταίνεται και με διακόπτουν οι κλήσεις, το επόμενο που θα αγοράσω θα είναι tom tom με εφ'ορου ζωης δωρεάν ενημέρωση.

Εχει κανεις αλλος παραπονα τελευταια απο Here Maps (Κυριως) και ελαφρως και απο GMaps;

Ειδικα το Here μου βγαζει κατι οτι να'ναι δρομολογησεις εδω και κανα μηνα-διμηνο, σε διαδρομες που εχω ξανακανει και με ειχε παει απο αλλου. Τωρα μου βγαζε να κανω "κυκλους" απο στενακια σε διαδρομες με ωραιοτατους κεντρικους ξημερωματα χωρις κινηση...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για το TomTom τι γνώμη έχετε;

Δεν βλέπω να αναφέρονται πολλοί σε αυτό...

To TOM TOM δεν είναι άσχημο, το χρησιμοποιώ, απλά θέλει συνδρομή, αλλιώς σου δίνει μόνο 75 χιλιόμετρα τη βδομάδα ή τον μήνα, δεν θυμάμαι και γι΄αυτό ίσως δεν το χρησιμοποιούν πολλοί... τσέκαρε την περιγραφή της εφαρμογής στο store.

Έτσι είναι, όπως το λες, 75χλμ δωρεάν το μήνα.

Το δοκίμασα λίγο και μου φάνηκε πολύ καλοφτιαγμένο. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα όσον αφορά στις δρομολογήσεις (γι' αυτό και ρώτησα τη γνώμη των συμφουριτών), αλλά από το λίγο που είδα, μου φάνηκε εξαιρετική επιλογή. Ακριβή όμως δυστυχώς... :(

Έτσι είναι, όπως το λες, 75χλμ δωρεάν το μήνα.

Το δοκίμασα λίγο και μου φάνηκε πολύ καλοφτιαγμένο. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα όσον αφορά στις δρομολογήσεις (γι' αυτό και ρώτησα τη γνώμη των συμφουριτών), αλλά από το λίγο που είδα, μου φάνηκε εξαιρετική επιλογή. Ακριβή όμως δυστυχώς... :(

Μπορουμε να το δοκιμασουμε δωρεαν ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μπορουμε να το δοκιμασουμε δωρεαν ?

Καλά αυτό δεν έγραψε το παιδί στην πρώτη φράση;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά αυτό δεν έγραψε το παιδί στην πρώτη φράση;

Δεν ξερω καλα Ελληνικά φιλε .... Συγνωμη

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

καλησπέρα σας

είχα στο υπάρχον κινητό μου το Route 66 με τον χάρτη της Ελλάδας αγορασμένο κανονικά , και τωρα που αγόρασα καινουργιο κινητό κατέβασα το Magic Earth Pro Navigation που αντικατέστησε το Route 66 και τον χάρτη της Ελλάδας , το ερώτημα ειναι θα συνεχίζω να εχω τον χαρτη δωρεάν ή θα λήξει σε 30 μέρες ?

Επίσης στο Route 66 είχα τόσα αγαπημένα , αυτά πως μεταφέρονται στο Magic Earth Pro Navigation ?

Ευχαριστώ

Αν το εγκατέστησες με τον κωδικό σου, θα συνεχίσεις να έχεις το χαρτη. Θα πρέπει να σε ρώτησε αν θέλεις να μεταφέρεις την εγκατάσταση στο νέο κινητό. Μπορείς να το έχεις σε μία μόνο συσκευή. Σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε.

Για τα αγαπημένα που ρωτάς δεν ξέρω.

To Yandex.Navigator ,το έχει δοκιμάσει κάποιος;

VcaRqkLNL9joYXMzUVqgyGlpuuCqRcV1Pqmd_YIF0RSVoFA0tgtxKOt7XxoVfKphC9w=h900-rw

Υποστηρίζει για πλοήγηση μόνο Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Τουρκία...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Υποστηρίζει για πλοήγηση μόνο Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Τουρκία...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Έγινε,φίλος.

Σωστός.

"Yandex.Navigator will guide you to your destinations in Russia, Belarus, Kazakhstan, Ukraine, and Turkey".

Φάουλ σήμερα απο here (το χρησιμοποιω συνηθως γιατι μου αρεσει η οθονη πλοηγησης του ) οταν ζητησα να παω στην εκκλησια του Αγ. Ανδρεα στην Πατρα και με εβγαλε στα γραφεια της μητροπολης . Αντιθετως το google maps σολαρε και με εβγαλε ασπροπροσωπο. Με μονα στοιχεια το ονομα (και την πολη τιποτα αλλο ...) με οδηγησε ακριβως σε μια ταβερνα στα βουνα της Αχαιας που θα την εβρισκα δυσκολα ακομα και αν ακολουθουσα αλλον , φοβερα δυσκολη διαδρομη). Παρ' ολα αυτα τη βρηκε , μου εδωσε το τηλεφωνο της (εννοειται οτι πηρα - μεσα απο τη σελιδα του GM- για να βεβαιωθω οτι ειναι αυτη που ηθελα πριν παω) και με πηγε αψογα. Ενταξει δεν μου αρεσει η εμφανιση της πλοηγησης του GM αλλα τη δουλεια του την εκανε ΑΨΟΓΑ.

ΥΓ μην γελασετε οι Πατρινοι , ειμαι Αθηναιος και εχω να ερθω μεσα στην Πατρα 30 χρονια (κυριολεκτω)

Φάουλ σήμερα απο here (το χρησιμοποιω συνηθως γιατι μου αρεσει η οθονη πλοηγησης του ) οταν ζητησα να παω στην εκκλησια του Αγ. Ανδρεα στην Πατρα και με εβγαλε στα γραφεια της μητροπολης . Αντιθετως το google maps σολαρε και με εβγαλε ασπροπροσωπο. Με μονα στοιχεια το ονομα (και την πολη τιποτα αλλο ...) με οδηγησε ακριβως σε μια ταβερνα στα βουνα της Αχαιας που θα την εβρισκα δυσκολα ακομα και αν ακολουθουσα αλλον , φοβερα δυσκολη διαδρομη). Παρ' ολα αυτα τη βρηκε , μου εδωσε το τηλεφωνο της (εννοειται οτι πηρα - μεσα απο τη σελιδα του GM- για να βεβαιωθω οτι ειναι αυτη που ηθελα πριν παω) και με πηγε αψογα. Ενταξει δεν μου αρεσει η εμφανιση της πλοηγησης του GM αλλα τη δουλεια του την εκανε ΑΨΟΓΑ.

ΥΓ μην γελασετε οι Πατρινοι , ειμαι Αθηναιος και εχω να ερθω μεσα στην Πατρα 30 χρονια (κυριολεκτω)

Εγώ προχτές έπαθα το αντίθετο. Ηθελα να πάω στην οδό Πούλιου Δράκου στην Αρτα, το GOOGLE MAPS εχει άλλη οδό Πούλιου και άλλη Δράκου διπλανές βέβαια, αλλά έβαλα το HERE για να μην κάνω κύκλους.

Και τα δύο τελευταία μου έχουν δημιουργήσει θέμα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για ξανά προσπάθησε να επιλέξεις πάλι το προορισμό. Εμένα μου το δίνει. Είναι η πέμπτη επιλογή που βλέπεις παρακάτω στην οδό Ευμηλου 454f3513829fa546703ee22023146a9d.jpg

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Το έχουμε πει δεκάδες φορές.

Δεν υπάρχει τέλειο πρόγραμμα πλοήγησης.

Κάπου κερδίζει το ένα, κάπου το άλλο.

Απλά τα επί πληρωμής παίζουν σε άλλη κατηγορία λόγω ωραίων γραφικών και έξτρα πληροφοριών, για κάμερες, όρια ταχύτητας, 3d κτίρια κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση