Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο here οταν τικαρω το "χρηση εκτος συνδεσης"και εχοντας ανοιξει το gps,δεν ξεκιναει πλοηγηση.συμβαινει σε ολους αυτο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Here We Go (τώρα πλέον) είναι ίσως το πρώτο που λειτούργησε χωρίς τη χρήση σύνδεσης data.

Τι εννοείς δεν ξεκινάει η πλοήγηση;

Έχεις ορίσει πόλη, διεύθυνση κλπ και δεν ξεκινάει;

Έχεις πατήσει το start;

Εάν βάλουν και κάμερες στο Here θα ήταν τέλειο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν βάλουν και κάμερες στο Here θα ήταν τέλειο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω σε τέτοια free να μπούνε κάμερες σύντομα.

Εδώ και χρόνια,.λ μόνο σε πληρωμένα προγράμματα τις βρίσκεις.

Για αυτό και τα προτιμάμε τόσοι χρήστες.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ θα ήθελα να ξέρω από που «παίρνει» χάρτες η HERE. Σήμερα τα ξημερώματα τράβηξα χοντρό χουνέρι με την Here. Ήμουν στην Αρτέμιδα (λούτσα έξω από την Αθήνα) και βάζω να πάω άγιο Στέφανο κατά τις 3.00 τα ξημερώματα. Δεν το πολύ κατάλαβα και με πάει μέσω Βαρνάβα, γραμματικό Μαραθώνα κλπ….Καπου πολύ πριν από το Μαραθώνα με φτάνει σε ένα ύψωμα Αγία Παρασκευή (είδα ταμπέλα προφανώς κάποια μικρή εκκλησία κλπ… και μετά από λίγο με πάει σε κάτι τελείως χωματόδρομους που ούτε χωματόδρομοι ήταν παρά δρόμοι για μηχανές εντουρο!!!! :dash: 4.00 μέσα σε κάτι λασπωμένους κατσικόδρομους χες@@@@κα, άμα κολλούσα ( ήμουν και μόνος μου στο αμάξι) μέσα στην ερημιά θα με τρωγανε οι λύκοι!!!!:blink: Προσευχόμουν σε όλους τους Αγίους !!!!! βγάζω το here και βάζω το google maps και….. με έβγαλε στο πολιτισμό! Και σε λίγο Μαραθώνα κλπ…..

Αξίζει να τονίσω ότι στις ρυθμίσεις το έχω από κεντρικούς δρόμους (ΟΧΙ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΚΑΙ με την νέα του έκδοση του HERE. Δεν είχε χάσει το σήμα έδειχνε ότι έπρεπε να συνεχίζω αλλά το τονίζω σε αυτόν τον δρόμο μόνο λοκατζήδες και κατσίκια πάνε!!!! Και άλλη μια φορά κάποια πανόμοια τρέλα μου είχε κάνει το here αλλά ήταν μεσημέρι και όχι χειμώνας και με ψιλόβροχο με θερμοκρασία 3-4 βαθμούς κελσίου!!!!!:dizzy::dash:

Πολύ θα ήθελα να ξέρω από που «παίρνει» χάρτες η HERE. Σήμερα τα ξημερώματα τράβηξα χοντρό χουνέρι με την Here. Ήμουν στην Αρτέμιδα (λούτσα έξω από την Αθήνα) και βάζω να πάω άγιο Στέφανο κατά τις 3.00 τα ξημερώματα. Δεν το πολύ κατάλαβα και με πάει μέσω Βαρνάβα, γραμματικό Μαραθώνα κλπ….Καπου πολύ πριν από το Μαραθώνα με φτάνει σε ένα ύψωμα Αγία Παρασκευή (είδα ταμπέλα προφανώς κάποια μικρή εκκλησία κλπ… και μετά από λίγο με πάει σε κάτι τελείως χωματόδρομους που ούτε χωματόδρομοι ήταν παρά δρόμοι για μηχανές εντουρο!!!! :dash: 4.00 μέσα σε κάτι λασπωμένους κατσικόδρομους χες@@@@κα, άμα κολλούσα ( ήμουν και μόνος μου στο αμάξι) μέσα στην ερημιά θα με τρωγανε οι λύκοι!!!!:blink: Προσευχόμουν σε όλους τους Αγίους !!!!! βγάζω το here και βάζω το google maps και….. με έβγαλε στο πολιτισμό! Και σε λίγο Μαραθώνα κλπ…..

Αξίζει να τονίσω ότι στις ρυθμίσεις το έχω από κεντρικούς δρόμους (ΟΧΙ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΚΑΙ με την νέα του έκδοση του HERE. Δεν είχε χάσει το σήμα έδειχνε ότι έπρεπε να συνεχίζω αλλά το τονίζω σε αυτόν τον δρόμο μόνο λοκατζήδες και κατσίκια πάνε!!!! Και άλλη μια φορά κάποια πανόμοια τρέλα μου είχε κάνει το here αλλά ήταν μεσημέρι και όχι χειμώνας και με ψιλόβροχο με θερμοκρασία 3-4 βαθμούς κελσίου!!!!!:dizzy::dash:

Το προβλημα σε περιπτωσεις λαθους στην πλοηγηση δεν εχει να κανει με τον χαρτη αλλα με το προγραμμα πλοηγησης. Οι χαρτες ειναι δυο, τρεις εταιρειες που δινoυν σε ολους. Αλλο πραγμα ο χαρτης σαν χαρτης και αλλο πραγμα το προγμμα πλοηγησης που σε κατευθυνει πανω στο χαρτη, προτεινει διαδρομες κτλ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Η here δεν πέρνει χάρτες αλλά δίνει τους χάρτες της. Προφανως κάτι λάθος μπορεί να έκανες εσυ ή κάτι άλλο μπορεί να έφταιξε. Πάντως τη διαδρομή που λες εμενα τη δινει κανονικά!

http://i68.tinypic.com/zvya8g.jpg

Edited by petros46
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Είχα βάλει Αρτέμιδα –άγιο στέφανο. Και στις ρυθμίσεις έχω βάλει από τότε που έβαλα την εφαρμογή ΟΧΙ χωματόδρομους και διόδια! Δεν ήθελα να με πάει μέσω αττικής οδού!.ΠΑΝΤΑ έχω αυτοκινητοδρόμους. Το τι έκανε η εφαρμογή here ξημερώματα μέσα στις ερημιές, δεν ξέρω!!!! Αυτό που ξέρω είναι ότι τρόμαξα υπερβολικά γιατί ήμουν μόνος μου, μέσα στις ερημιές και άκρως χωματόδρομους με λάσπες και ψιλόβροχο και θερμοκρασία περίπου 3 βαθμούς έξω….. έχω καινούργιο αμάξι πετρέλαιο ΠΟΛΥ οικονομικό στην οδήγηση και με ελαφρύ πόδι δεν σε νεάζει καθόλου τα τυχών παραπάνω χιλιόμετρα αν θα κάνεις….. αλλά κατσικόδρομους που μόνο μηχανές εντουρο…..πρωτη φορά με πήγε εκεί…….:blink::blink:

Καλησπέρα, πείρα καινούργιο κινητό το s7 edge (πριν είχα το s5) και μετέφερα την εφαρμογή Navionics Europe HD 3.1 και την 4 που είχα στο παλιό μου τηλέφωνο και λειτουργούσαν κανονικά , τις έκανα εγκατάσταση στο s7 αλλά δεν ανοίγουν. Η 3.1 μου βγάζει μήνυμα «an unexpected error forced the application to close.please reinstall,you will not be charged.» ενώ όταν πάω να ανοίξω την 4 μου βγάζει «Europe διακόπηκε» . και τα 2 τηλέφωνα έχουν android 6.0.1, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

• Administrators
Δεν γινεται γιατι δεν ειναι δωρεαν η εφαρμογη

Τότε δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο μιας και στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση περί παράνομου - "σπασμένου" λογισμικού.

Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών του forum για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum.

Modpic.gif

Πριν περίπου δέκα χρόνια είχα αγοράσει ένα gps Navigon. Εννοώ ανεξάρτητη συσκευή. Θέλει αυτή τη στιγμή 70€ για να περάσει νέους χάρτες τα οποία σκέφτομαι πολύ για να τα δώσω. Ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε (και επί πληρωμή) αλλά να μην χρειάζεται να δίνω κάθε τρεις και λίγο χρήματα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι εφαρμογές πλοήγησης. Γίνεται με μια αγορά να έχω συνεχείς ενημερώσεις ή είναι σαν τη ανεξάρτητη συσκευή; Και να δουλεύει χωρίς σύνδεση; Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Πριν περίπου δέκα χρόνια είχα αγοράσει ένα gps Navigon. Εννοώ ανεξάρτητη συσκευή. Θέλει αυτή τη στιγμή 70€ για να περάσει νέους χάρτες τα οποία σκέφτομαι πολύ για να τα δώσω. Ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε (και επί πληρωμή) αλλά να μην χρειάζεται να δίνω κάθε τρεις και λίγο χρήματα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι εφαρμογές πλοήγησης. Γίνεται με μια αγορά να έχω συνεχείς ενημερώσεις ή είναι σαν τη ανεξάρτητη συσκευή; Και να δουλεύει χωρίς σύνδεση;

Εξαρτάται την εφαρμογή.

Αρκετές όπως το Sygic μια φορα τις αγοράζεις και μετά είναι δωρεάν οι αναβαθμίσεις χαρτών για πάντα.

Το Navigon Europe έπαιζε δωρεάν από το Γερμανικό Amazon app.

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πριν περίπου δέκα χρόνια είχα αγοράσει ένα gps Navigon. Εννοώ ανεξάρτητη συσκευή. Θέλει αυτή τη στιγμή 70€ για να περάσει νέους χάρτες τα οποία σκέφτομαι πολύ για να τα δώσω. Ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε (και επί πληρωμή) αλλά να μην χρειάζεται να δίνω κάθε τρεις και λίγο χρήματα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι εφαρμογές πλοήγησης. Γίνεται με μια αγορά να έχω συνεχείς ενημερώσεις ή είναι σαν τη ανεξάρτητη συσκευή; Και να δουλεύει χωρίς σύνδεση;

Aπό τη στιγμή που σκέφτεσαι να δώσεις 70€ για νέους χάρτες, θα μπορούσα να σου προτείνω να πάρεις νέα συσκευή πλοήγησης που έχει χάρτες με δωρεάν ενημέρωση για πάντα, ένα παράδειγμα πιο κάτω στα 90€

https://egalaxy.gr/tomtom-start-20-m-europe

Aπό τη στιγμή που σκέφτεσαι να δώσεις 70€ για νέους χάρτες, θα μπορούσα να σου προτείνω να πάρεις νέα συσκευή πλοήγησης που έχει χάρτες με δωρεάν ενημέρωση για πάντα, ένα παράδειγμα πιο κάτω στα 90€

https://egalaxy.gr/tomtom-start-20-m-europe

Μια αλλη προταση φιλε soleman να πω :)

Θα ελεγα αν θες να ψαξεις και για garmin, εχουν χαρτες Auto Drive Hellas που εχουν πληρη καλυψη των χωματοδρομων σε όλη την Ελλαδα, η χαρα του "off road" https://egalaxy.gr/search/-s-on_category-v-plohgoi-navigators-s-on_category-v-plohgoi-aytokinhtoy-ozat-s-on_start_price-v-89.9-s-on_end_price-v-829-s-on_brand-v-garmin-s-price_order-v-price_asc-s-limit-v-36-s-list_or_grid-v-grid

θα πρεπει ομως να ψαξεις να δεις τι γινετε με το θεμα δρομολογισεις. Στα symbian θυμαμαι οτι βαζαμε garmin με Auto Drive Hellas

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια αλλη προταση φιλε soleman να πω :)

Θα ελεγα αν θες να ψαξεις και για garmin, εχουν χαρτες Auto Drive Hellas που εχουν πληρη καλυψη των χωματοδρομων σε όλη την Ελλαδα, η χαρα του "off road" https://egalaxy.gr/search/-s-on_category-v-plohgoi-navigators-s-on_category-v-plohgoi-aytokinhtoy-ozat-s-on_start_price-v-89.9-s-on_end_price-v-829-s-on_brand-v-garmin-s-price_order-v-price_asc-s-limit-v-36-s-list_or_grid-v-grid

θα πρεπει ομως να ψαξεις να δεις τι γινετε με το θεμα δρομολογισεις. Στα symbian θυμαμαι οτι βαζαμε garmin με Auto Drive Hellas

Ή αγοράζεις ένα πρόγραμμα πλοηγησης για το κινητό σου ή μια συσκευή gps με ενσωματωμένους τους χαρτες. Πάντως εγω θα πρότεινα συσκευή με χάρτες της TomTom. Επειδή έχω δοκιμάσει και τα δύο, προσωπικά θεωρώ την TomTom σαφώς καλύτερη από τη garmin. Σε κάθε περιπτωση ομως εχεις πολλες επιλογες και η τελική θα ειναι δική σου!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιο πολύ ήθελα να μάθω αν οι εφαρμογές για κινητό θέλουν και μελλοντικές αγορές ενημερώσεων ή είναι εφάπαξ στην αρχή.
Φιλικά, Κατερίνα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιο πολύ ήθελα να μάθω αν οι εφαρμογές για κινητό θέλουν και μελλοντικές αγορές ενημερώσεων ή είναι εφάπαξ στην αρχή.

Οι περισσότερες ειναι δωρεαν. Προσωπικα κορυφαιες για εμενα για κινητο sygic και navigon με τη πρώτη να υπερτερει σε τιμη και γραφικα. Αμφότερες εχουν δωρεαν αναβαθμιση εφ ορου ζωης!

Οι περισσότερες ειναι δωρεαν. Προσωπικα κορυφαιες για εμενα για κινητο sygic και navigon με τη πρώτη να υπερτερει σε τιμη και γραφικα. Αμφότερες εχουν δωρεαν αναβαθμιση εφ ορου ζωης!

Σε ευχαριστώ. Αυτό εννοώ. Η συσκευή της Navigon θέλει χρήματα συνέχεια....

Καλή πρόταση πάντως και το tomtom.

Φιλικά, Κατερίνα

Το Navigon είναι δωρεάν στο Amazon underground με διεύθυνση Γερμανίας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση