Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο route66 όταν λέει για την Ελλάδα πλοήγιση19,90 και από κάτω διαρκής, εννοεί πως είναι για πάντα και πέρνει για πάντα αναβαθμίσεις; Πάντως είδα πως για κάμερες και κινηση αγοράζεις για ένα χρόνο, όχι παραπάνω. Αν παρω δηλαδή το χαρτη με τα 20€ θα πρέπει αν θέλω κάμερες και κίνηση να τα παίρνω χωριστά κάθε χρόνο;

Άχρηστα πράγματα είναι αυτά. Τί να τις κάνεις τις κάμερες και την κίνηση? Νομίζω για την κίνηση δεν υπάρχει καν υποδομή. Παπατζιλίκι τελείως.

Άχρηστα πράγματα είναι αυτά. Τί να τις κάνεις τις κάμερες και την κίνηση? Νομίζω για την κίνηση δεν υπάρχει καν υποδομή. Παπατζιλίκι τελείως.

Λάθος κάνεις.

Το IGO και το HERE (Ίσως και το Navigon) μια χαρά υποστηρίζουν την κίνηση στην Ελλάδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο play νομίζω ότι πράματα ήταν η δοκιμαστική έκδοση. Αν το αγοράσεις (εγώ το πήρα κατευθείαν από την εταιρία) σου στέλνει μηνύματα η εταιρία και σου λέει τις αναβαθμίσεις μην τις κατεβάσεις από το play αλλά από την ίδια την εφαρμογή. Το πλήρες κατέβασμα δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει

δεν νομιζω δοκιμαστικη.Το ειχα αγορασει(δεν θυμαμαι απο που μην πω ψεματα,χωρις δικαιωμα αναβαθμισης) αλλα στο Play εμφανιζοταν κανονικα για αρκετα χρονια,παραλληλα με το καινουργιο της mireo.Σημερα που χαζευα ειδα οτι το εχουν κατεβασει.

ακυρο.Υπαρχει ακομα.https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Λάθος κάνεις.

Το IGO και το HERE (Ίσως και το Navigon) μια χαρά υποστηρίζουν την κίνηση στην Ελλάδα.

και το google maps πλέον

και το TomTom.

Χρησιμοποιώ το here και είμαι ευχαριστημένος όμως θα ήθελα να έχω και μια εναλλακτική. Με ενδιαφέρει η offline πλοήγηση. Τι θα μου προτείνατε; Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επί πληρωμή αρκεί να είναι εφάπαξ και να παίρνει αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ. Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Λάθος κάνεις.

Το Here δεν έχει πληροφορίες κίνησης για Ελλάδα κι ας «κατεβάζει». Ο Κηφισός να ναι πήχτρα επί ώρες κάθε παρασκευή και το Here αφού κατεβάσει δεδομένα κίνησης να με βγάζει να περάσω από Κηφισό με χρόνο διαδρομής εκτός πραγματικότητας, λες κι είναι άδειος ο δρόμος

Χρησιμοποιώ το here και είμαι ευχαριστημένος όμως θα ήθελα να έχω και μια εναλλακτική. Με ενδιαφέρει η offline πλοήγηση. Τι θα μου προτείνατε; Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επί πληρωμή αρκεί να είναι εφάπαξ και να παίρνει αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ.

Λίγο πιο πάνω αναφέρθηκαν κάποια.

Δες ποστ 19896.

Amazon Fire stick 4k max

Λίγο πιο πάνω αναφέρθηκαν κάποια.

Δες ποστ 19896.

Sygic και είσαι πλήρης.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Θα πρέπει να έχεις την υπηρεσία δεδομένων σε σύνδεση όμως, αλλιώς πώς θα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει.

Θα πρέπει να έχεις την υπηρεσία δεδομένων σε σύνδεση όμως, αλλιώς πώς θα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει.

εννοείται, γι'αυτό λέγονται smartphones...τα δεδομένα πάντα ανοικτά

Eτσι! Και επιβεβαιωνω και εγω οτι το live trafic για τη θεσσαλονικη τουλαχιστον (και υποθετω Αθηνα) λειτουργει κανονικοτατα στα igo, navigon και tom tom που εχω δουλεψει. Το δε igo μαλιστα προτεινει αυτοματα εναλλακτικες διαδρομες αν το ρυθμισεις αναλογα.

Παρεμπιπτοντως, η απορια μου ειναι απο που παιρνουν τα σχετικα δεδομενα ολες αυτες οι εφαρμογες. Αν ξερει κανεις ας μας διαφωτισει.

Προφανώς κι έχω τα δεδομένα ανοιχτά. Αλλά τουλάχιστον στην Αθήνα, στο Here, δεν έχω δει ποτέ σωστά δεδομένα κίνησης. Νομίζει πάντα πως όλοι οι δρόμοι ειναι άδειοι.

Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για τα δρομολόγια τον λεωφορείων πχ να μου λέει με ποιο λεωφορείο θα πάω εκεί που θέλω;

Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για τα δρομολόγια τον λεωφορείων πχ να μου λέει με ποιο λεωφορείο θα πάω εκεί που θέλω;

Γιατί, το Google maps ή το Here που έχουν αναφερθεί δεν σου κάνουν;

Amazon Fire stick 4k max

Moovit κορυφή

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Γιατί, το Google maps ή το Here που έχουν αναφερθεί δεν σου κάνουν;

Δεν το είχα δει. Ευχαριστώ

Μιας και αναφέρθηκαν τα ΜΜΜ, υπάρχει εφαρμογή που να σε ειδοποιεί για απεργίες όπως η αυριανή;

Στο Google Maps έβαλα δοκιμαστικά μια διαδρομή με μετρό για αύριο τις ώρες της στάσης εργασίας, και μου έβγαλε κανονικά δρομολόγια.

Μιας και αναφέρθηκαν τα ΜΜΜ, υπάρχει εφαρμογή που να σε ειδοποιεί για απεργίες όπως η αυριανή;

Στο Google Maps έβαλα δοκιμαστικά μια διαδρομή με μετρό για αύριο τις ώρες της στάσης εργασίας, και μου έβγαλε κανονικά δρομολόγια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.apergia

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.melato.bus.android&hl=el

https://play.google.com/store/apps/details?id=andr.AthensTransportation&hl=el

Και τα δυο χρειάζονται για να κάνεις τέλεια την δουλειά σου.

Το πρώτο όταν είσαι στη στάση σου λέει τι ώρα θα έρθει το όποιο λεωφορείο περνάει από αυτή τη στάση.

Το δεύτερο έχει χάρτες και αναλυτικά τον χάρτη κάθε γραμμής, επίσης τις απεργίες,τις στάσεις εργασίας τις αυξήσεις των εισιτηρίων και κάθε άλλο νέο που αφορά ΜΜΜ

Το moovit σου προτείνει συχνά να πάρεις express γραμμή πράγμα που δεν είναι εφικτό γιατί π.χ θέλεις να πάς από Συγγρού στον Χολαργό, δεν μπορείς να πάρεις το χ95 που πάει αεροδρόμιο.

Για να βρεις όμως ποιο λεωφορείο θα σε πάει από το ένα μέρος στο άλλο τότε το google maps και το here είναι κορυφή.

Edited by soleman

εδώ είσαι

https://play.google.com/store/apps/details?id=andr.AthensTransportation

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

χρησιμοποιώ το google maps και είμαι πολύ ευχαριστημένος

υπάρχει κάτι το ίδιο αξιόπιστο και δωρεάν που να λειτουργεί offline;

here maps.....

Αν αγοράσω χάρτη στο tomtom θα παίρνει αναβαθμίσεις για πάντα ή για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Μέσα στην εφαρμογή λέει αγορα για κάμερες ένα χρόνο διάρκεια αλλά για τους χάρτες δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς αν η αγορά είναι εφάπαξ με αναβαθμίσεις ή έχει διάρκεια δυο χρόνια πχ;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση