Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To καταφερα,Πηγα στο manage content and devices.Εκει μου εβγαλε ενα παραθυρο και εκανα εγγραφη οτι πλεον ανηκω στο amazon.de

(αυτα γιναν στο pc)

Meta μπηκα απο το κινητο και φανηκες η εφαρμογη:p

Δεν έχει σημασία αν γίνεται από pc ή κινητό.

Όπως γράφτηκε και πριν πρέπει να γίνει από την σελίδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

I got it :dance::dance::dance:

Ο επιμενων νικα :up:

Το παλευα το παλευα στο κινητο, απ'το laptop το εκανα τελικα :lol: :lol: :lol:

Μπράβο giorgosgeo4 για την ενημέρωση και τον jimdem582 για τις λεπτομέρειες του πως θα κατεβάσουμε την εφαρμογή. Αν και λίγο που το δοκίμασα δε μου πολυαρεσει, είναι τρελή προσφορά και σίγουρα κάποτε θα χρειαστει.

Όσοι έχετε πρόβλημα με την τελευταία έκδοση 15.6.4 του Sygic ( flickering στους χάρτες ) , μπορείτε να εγκαταστήσετε την 15.5.5 :

https://www.sendspace.com/file/ww87o8

Τη συγκεκριμένη έκδοση την έδωσε σε γνωστό μου μέσω mail τεχνικός εκπρόσωπος της Sygic οπότε δεν υπάρχει θέμα παράνομης διακίνησης αρχείου. Eννοείται πως πρέπει να έχετε πληρώσει για την εφαρμογή προκειμένου να ενεργοποιηθεί η άδειά σας.

Εχτές πήγα και έβαλα στο navigon να κάνει ενημέρωση στους χάρτες και μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσει κάποια αρχεία συστήματος γύρω στο 1 γίγα. Αφού κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία εκανα επανεκκίνηση το πρόγραμμα και όταν ξανάνοιξε είχε διαφορετικό ελαφρώς μενού και πρόσθεσαν μία λειτουργία που ονομάζεται navigon cockpit. Επίσης παρατήρησα δύο αλλαγές η μία είναι οτι στην καρτέλα οι προορισμοί μου πλέον δεν εμφανίζεται η επιλογή οι επαφές μου παρά μόνο τα πρόσφατα & τα αγαπημένα μου. Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι ότι την ώρα της πλοήγησης η φωνητική πλοήγηση από άντρα άλλαξε σε γυναίκα και δυστυχώς δεν αναφέρει τις οδούς και δεν υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι για να το αλλάξω ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις υπήρχε. Στα αρχεία του συστήματος στο φάκελο sounds υπάρχει όμως για την ελληνική γλώσσα ο τζορτζ. Παρόλα αυτά εγώ ακούω μόνο γυναίκα. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω να ακούω πάλι τον άντρα για να ακούω βασικά τις οδούς. Εχω την έκδοση 5.47. Edited by soulfunkdjx

Εχτές πήγα και έβαλα στο navigon να κάνει ενημέρωση στους χάρτες και μου είπε ότι πρέπει να κατεβάσει κάποια αρχεία συστήματος γύρω στο 1 γίγα. Αφού κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία εκανα επανεκκίνηση το πρόγραμμα και όταν ξανάνοιξε είχε διαφορετικό ελαφρώς μενού και πρόσθεσαν μία λειτουργία που ονομάζεται navigon cockpit. Επίσης παρατήρησα δύο αλλαγές η μία είναι οτι στην καρτέλα οι προορισμοί μου πλέον δεν εμφανίζεται η επιλογή οι επαφές μου παρά μόνο τα πρόσφατα & τα αγαπημένα μου. Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι ότι την ώρα της πλοήγησης η φωνητική πλοήγηση από άντρα άλλαξε σε γυναίκα και δυστυχώς δεν αναφέρει τις οδούς και δεν υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις κάτι για να το αλλάξω ενώ σε προηγούμενες εκδόσεις υπήρχε. Στα αρχεία του συστήματος στο φάκελο sounds υπάρχει όμως για την ελληνική γλώσσα ο τζορτζ. Παρόλα αυτά εγώ ακούω μόνο γυναίκα. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω να ακούω πάλι τον άντρα για να ακούω βασικά τις οδούς. Εχω την έκδοση 5.47.

Εμένα Έχει την έκδοση 8.5.1

Μου κάνει εντύπωση που βγάζει τέτοια νούμερα αυτό του Amazon.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Μυστήριο εμένα χωρίς tunnelbear μου έβγαζε geographic restrictions και δεν με άφηνε να κατεβάσω.

Τα ίδια και εγώ.

Κάπου χαλάει το πράγμα στην αλλαγή στοιχείων (χώρα, διεύθυνση κλπ) γιατί στη συνέχεια ανοίγει το de αλλά με αναγνώριση του αρχικού χρήστη, οπότε βγάζει το geographic restrictions.

Μπορεί να δώσει κάποιος αναλυτικά βήματα για το συγκεκριμένο σημείο;

Πριν λίγο το κατέβασα κι εγώ με τις οδηγίες του @jimdem582 (thanks :) ) μόνο που δεν χρειάστηκε το tunnelbar.

Για όσους αντιμετωπίζετε θέμα με τα restrictions θα σας πω τι έβαλα εγώ και πέρασαν άμεσα:

Full Name: germaniko

Address Line1: ότι σας κατέβει στο κεφάλι πχ fertelen 212

City: Berlin

State/Province/Region: Ger

ZIP/Postal Code: 10115 (είναι του Βερολίνου)

Country: Germany

Phone Number: βάζετε 10ψήφιο νούμερο που να αρχίζει από 65....

Ελπίζω να σας δουλέψει :)

To navigon έχει ακόμα αυτή τη χαζομάρα που δε σε αφήνει να επιλέξεις την γλώσσα των φωνητικών οδηγιών;

Και είναι αναγκαστικά στη γλώσσα του μενού του τηλεφώνου;

To navigon έχει ακόμα αυτή τη χαζομάρα που δε σε αφήνει να επιλέξεις την γλώσσα των φωνητικών οδηγιών;

Και είναι αναγκαστικά στη γλώσσα του μενού του τηλεφώνου;

Ναι, δεν έχει επιλογή για αλλαγή γλωσσας. Γενικά πολλά του λείπουν σε σχέση με ανταγωνιστες μου φαίνεται.

:!: Ενημέρωση :!:

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με παράνομο λογισμικό.

Διαγράφηκαν μυνήματα.

Για το amazon underground λέγαμε. Όχι για κάτι παράνομο.

Το λινκ που αναφέρθηκε με την σπασμένη εφαρμογή και το οποίο παραθέσατε, μαζί κι εσύ, και σχολιάσστε, φυσικά και αφορά παράνομο λογισμικό.

Το sygic εβγαλε update στο play store 15.6.6

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τελικά για να καταλάβω, η έκδοση amazon underground είναι νόμιμη ή όχι? Για να δω αν θα την βάλω ή όχι... Αφού την δίνει το amazon δωρεάν δεν θεωρείται νόμιμη?

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τελικά για να καταλάβω, η έκδοση amazon underground είναι νόμιμη ή όχι? Για να δω αν θα την βάλω ή όχι... Αφού την δίνει το amazon δωρεάν δεν θεωρείται νόμιμη?

Φυσικά και είναι νόμιμη.

Πώς γίνεται να δίνει ένα τόσο μεγάλο κατάστημα κάτι παράνομο;;

Amazon Fire stick 4k max

Τέλος πάντων παιδιά αφού κρίνει ο administration ότι δεν πρέπει να αναρτηθεί τελείωσε. Οποίος θέλει το βρίσκει κ το κατεβάζει εύκολα. Εγώ να ρωτησω σε οποίον έχει το navigon για φωνητική καθοδήγηση τι έχετε άντρα ή γυναίκα; Ο άντρας λέει κ ονόματα οδών. Ή γυναίκα δε λέει. Για κάποιο λόγο στην έκδοση που είμαι 5.60 μου έχει την γυναίκα και στις πληροφορίες στο play store λέει πως υποστηρίζει φωνητική καθοδήγηση με ονόματα οδών.

Πήγα να περάσω ένα sygic σε ένα φίλο και δεν τα κατάφερα. Επειδή αύριο φεύγει κωνσταντινουπολη, υπάρχει κάτι σε δωρεάν να του πω να βάλει από το store;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!Μεταξύ OsmAnd+ Maps & Navigation,here maps και google maps πιό προτημάτε;Το OsmAnd+ Maps & Navigation δεν δίχνει την κίνηση όπως τα άλλα;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!Μεταξύ OsmAnd+ Maps & Navigation,here maps και google maps πιό προτημάτε;Το OsmAnd+ Maps & Navigation δεν δίχνει την κίνηση όπως τα άλλα;

Μια απλή διαδρομή ζητησα από το osmn, από Νεο Φάληρο στου Ψυρρή και με πήγε από εθνική οδό και όχι να με ανεβάσει από Πειραιώς που είναι πιο γρήγορα πιο κοντά και πιο απλά.

Δηλώνω απογοητευμένος από το NAVIGON και απορώ πολλοί πώς το συγκριναν με IGO και το έβγαζαν καλύτερο και του Sygic.

Δοκιμάστηκε σε διαδρομές στο εξωτερικό και σε αρκετές περιπτώσεις σε σύγκριση με το IGO NEXTGEN έβγαζε πιο μακρινές διαδρομές για μερικά χλμ.

Θεωρώ ότι από αυτά που έχω δοκιμάσει πρόσφατα (Sygic, Navigon, Igo), το IGO παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του.

Amazon Fire stick 4k max

Συγκρισεις σε συνθηκες εργαστηριου δεν μπορουν να γινουν. Καθενα προγραμμα εχει τα συν και τα πλην του. Γι αυτο εχω 6 στη συσκευη μου (χωρις τους google maps). Για εσενα που δεν χανεσαι στις πολλες ρυθμισεις του igo, που γνωριζεις να βαλεις εξωτερικη tts φωνη και βεβαια γνωριζεις που να το βρεις αφου δεν μπορεις να αγορασεις επισημως το ελληνικο igo, τοτε ναι ειναι το καλυτερο προγραμμα.

Το ναβιγκον ομως ειναι plug n play με εγγενη tts φωνη, αρκετα πιο πληρη καταλογο poi αλλα και σημαντικα μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας αλλα και χωρου στη μνημη. Αυτο ομως δεν νοιαζει καθολου ουτε την αδελφη μου ουτε ενα φιλο, που ψαχνουν κατι να τους πηγαινει απο το Α στο Β σιγουρα κι ας κανουν ενα μικροτερο ή μεγαλυτερο κυκλο, και να εχει ενα αρκετα πληρη καταλογο poi αν χρειαστει να ψαξουν κατι τριγυρω.

Το ιδιο ισχυει πανω κατω και για τα υπολοιπα προγραμματα. Ολα εχουν τα συν και τα πλην τους.

Προσωπικα ενω μεχρι πριν λιγο καιρο χρησιμοποιουσα το igo χωρις tts φωνη (αφου δεν αταφερα να το κανω να δει ουτε τη loquendo ουτε την εγγενη tts φωνη της σαμσουνγκ, τελευταια χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα το route66 αφου το καταφερα να δει την εγγενη tts φωνη της σαμσουνγκ. Γρηγορες δρομολογησεις, καλος καταλογος poi αλλα το κυριοτερο τοσο πληρεις και εγκαιρες (δηλαδη σου λει 3 φορες ποτε πρεπει να στριψεις, μια αρκετα πριν, μια πριν και μια ακριβως λιγο πριν τη στροφη) ωστε δεν χρειαζεται να κοιταξεις καν την οθονη. Το μονο μειον ςιναι οτι το προγραμμα σταματα να λειτουργει αν κλεισεις την οθονη, κατι που συνεπαγεται καπως αυξημενη καταναλωση μπαταριας.

Κανενα προγραμμα ομως δεν ειναι τελειο. Εξαρταται αποκλειστικα απο τα γουστα του καθενα.

Θα ηταν παραλειψη τελος να μην αναθερθω στις πραγματικα τιμιες προσφορες του sygic, που με το 1/3 του κοστους του ναβιγκον πχ, δινουν τα παντα και σε ενα πολυ πιο ομορφο γραφικο περιβαλλον, που για πολλους ειναι σημαντικος παραγοντας επιλογης προγραμματος. Ασχετως αν εγω βρισκω την εκδοση 14.3 πολυ πιο ευχρηστη απο τις σημερινες.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση