sakisdani Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ρε παιδιά γιατί στο here maps Ενώ έχω κατεβάσει τον χάρτη της Ελλάδας αν βάλω διεύθυνση σε μια πόλη και αριθμό δεν με πάει χωρίς σύνδεση;;; Γενικά έχει πρόβλημα μόνο όνομα πόλεως αν βάλω δουλεύει σωστά. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα πλοήγησης είναι το TomTom. Δοκιμασμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έχω δοκιμάσει διάφορα, με τελευταίο το Sygic που το "έστειλα". Άλλα αντι άλλων. Δοκιμάστε το tomtom κι ισως το εκτιμήσετε.... Εννοείς οι χάρτες ή σαν εφαρμογή συνολικά; σαν χάρτες μπορείς να τους βάλεις και στο igo, το οποίο είναι για εμένα το καλύτερο για αντροιντ με πάρα πολλές δυνατότητες (εκφώνηση κόστους διοδίων και πολλά άλλα ), και οι χάρτες αυτοί έχουν τονισμό, που σημαίνει πως με φωνή tts διαβάζει τέλεια οδούς,δρόμους. Οι χάρτες here όμως είναι σίγουρα πιο πλήρης εδώ Ελλάδα. Σαν εφαρμογή το τομτομ την είχα πριν δύο χρόνια στο iPhone, και μου άρεσε η απλότητα και καθαρότητα του χάρτη. Για αντροιντ όμως δεν είναι ότι καλύτερο πιστεύω. Edited June 10, 2015 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εννοείς οι χάρτες ή σαν εφαρμογή συνολικά; σαν χάρτες μπορείς να τους βάλεις και στο igo, το οποίο είναι για εμένα το καλύτερο για αντροιντ με πάρα πολλές δυνατότητες (εκφώνηση κόστους διοδίων και πολλά άλλα ), και οι χάρτες αυτοί έχουν τονισμό, που σημαίνει πως με φωνή tts διαβάζει τέλεια οδούς,δρόμους. Οι χάρτες here όμως είναι σίγουρα πιο πλήρης εδώ Ελλάδα. Σαν εφαρμογή το τομτομ την είχα πριν δύο χρόνια στο iPhone, και μου άρεσε η απλότητα και καθαρότητα του χάρτη. Για αντροιντ όμως δεν είναι ότι καλύτερο πιστεύω. Σαν εφαρμογή είναι το απλούστερο και πιο "έξυπνο" θα έλεγα. Το igo δεν το έχω δοκιμάσει σε android, αλλά σε windows mobile (στο παλιό μου PDA) ήταν "βαρύ", αλλά συμφωνώ μαζί σου, με πάρα πολλές επιλογές. Ποστάρισα, γιατί βλέπω πως ο κόσμος χάνεται με την πλειάδα εφαρμογών που κυκλοφορούν. Για εμένα οι εφαρμογές που αξίζουν για πλοήγηση με GPS (δηλ. τζάμπα) είναι TomTom (πλήρως εξελληνισμένο), iGo, Garmin (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί σε android). Οι άλλες που έχω δοκιμάσει είναι φρου κι αρώματα, αλλά ουσία μηδέν. Επι τη ευκαιρία θα δοκιμάσω και το iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι για here σε σας που το δουλευεται. Οταν του βαλεις διευθυνση σου δινει και εναλλακτικες διαδρομες στο χαρτη. Δεν εχω καταλαβει ομως πως επιλεγεις μια αλλη εναλλακτικη διαδρομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ρε. αιδιά γιατί στο here maps Ενώ έχω κατεβάσει τον χάρτη της Ελλάδας αν βάλω διεύθυνση σε μια πόλη και αριθμό δεν με πάει χωρίς σύνδεση;;; Γενικά έχει πρόβλημα μόνο όνομα πόλεως αν βάλω δουλεύει σωστά. Μήπως δεν τα εισάγεις σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Αυτό που είπε ο memostrikas παραπάνω. Την πρώτη φορά που το ανοίγεις, έχεις κατεβάσει ή οχι χάρτη, σε πάει σε αυτό ακριβώς το σημείο που δείχνει το screenshot του φίλου παραπάνω. Στην πύλη του Βραδενβούργου. Μόλις κατεβάσεις τον χάρτη της Ελλάδας και είτε κάνεις αναζήτηση για κάποια ελληνική δ/νση είτε λοκάρει το GPS σε βγάζει κανονικά Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Και από εκεί και πέρα κάθε φορά που το τρέχεις σε βγάζει στην τελευταίο μέρος που είχε λοκάρει το GPS. Πχ πήγα Κρήτη το Σ/Κ, όταν γύρισα Θεσσαλονίκη και το άνοιξα με έβγαζε Κρήτη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόκαρε το GPS και με έβγαζε κανονικά Θεσσαλονίκη. Τώρα γιατί η default ρύθμιση είναι εκείνο το σημείο στη Γερμανία δε ξέρω. Αλλά δε καταλαβαίνω που είναι το θέμα. Σωστός, αυτό κάνει την πρώτη φορά. Ούτε χάρτη Γερμανίας κατεβάζει ούτε τίποτα. Μια χαρά πρόγραμμα είναι. Προσωπικά μου αρέσει που όταν βρει πολλές εναλλακτικές στις δείχνει όλες μια μια στο χάρτη για να διαλέξεις ποιά θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σχετικα με το here. Παροτι δειχνει ...Γερμανικο χαρτη, αν του δωσεις πχ αθηνα, σε φερνει εκει, και μετα βρισκεις οτι θες απο Ελλαδα. Χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος παντως, και τις δυο προηγουμενες φορες του εδινα ελληνικες πολεις (οχι αθηνα), και δεν τις εβρισκε. Τελωσπαντων, εστω και με την 3η φορα εγκατασταση, και με τη βοηθεια σας, εγκατασταθηκε και φαινεται να λειτουργει. Θελω να το εχω ως εφεδρικο προγραμμα εναλλακτικο του sygic. Για να δουμε πως θα τα πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Χρησιμοποιώ το here maps και κάθε φορά που το ανοίγω βγαίνει το εξής μήνυμα "the app is set to stay offline". Επειδή είναι πολύ σπαστικό να περιμένω να φύγει το μηνυματακι για να μπορέσω να γράψω( ανοίγει πάνω στο πληκτρολόγιο και κρύβει γράμματα), υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μην μου το βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπερα, Το HERE δειχνει Γερμανια οταν δεν βρισκει στιγμα απο δορυφορο και συγκεκριμενα στο Nokia Berlin Campus. http://her.is/1EMQx37 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Το tom tom (free) δεν εχει περιορισμο 50 χλμ ανα μηνα, η κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι για here σε σας που το δουλευεται. Οταν του βαλεις διευθυνση σου δινει και εναλλακτικες διαδρομες στο χαρτη. Δεν εχω καταλαβει ομως πως επιλεγεις μια αλλη εναλλακτικη διαδρομη. σερνεις το δάκτυλο σου δεξιά αριστερά ΚΆΤΩ από τον χάρτη με τις προτεινόμενες διαδρομές.στην μπλε μπάρα ας πούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εχω δηλωσει για αποθηκευση στο Here, την εξωτερικη sd card. Ομως, δεν μπορω να εντοπισω που αποθηκευει τους χαρτες. Εκανα κι ενα google search, και παω να δω σε /android/data/com.here.app.maps/files αλλα μέσα εκει ειναι αδειος ο φακελος! Αντιστοιχως, και στον αντιστοιχο φακελο της internal memory, παλι δεν βρισκω κατι(αν και οπως ειπα, στην external sd εχω δηλωσει να αποθηκευει). Που ειναι ο χαρτης της ελλαδας που κατεβασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εχω δηλωσει για αποθηκευση στο Here, την εξωτερικη sd card. Ομως, δεν μπορω να εντοπισω που αποθηκευει τους χαρτες. Εκανα κι ενα google search, και παω να δω σε /android/data/com.here.app.maps/files αλλα μέσα εκει ειναι αδειος ο φακελος! Αντιστοιχως, και στον αντιστοιχο φακελο της internal memory, παλι δεν βρισκω κατι(αν και οπως ειπα, στην external sd εχω δηλωσει να αποθηκευει). Που ειναι ο χαρτης της ελλαδας που κατεβασα; Ακριβώς εκεί που έψαξες είναι, κρυφός φάκελος με την ονομασία .here-maps. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ακριβώς εκεί που έψαξες είναι, κρυφός φάκελος με την ονομασία .here-maps. :) Thanks. Δεν μπορουσα να φανταστω οτι υπηρχε κρυφος φακελος. ----- Στο here πως γινεται οι ανανεωση των χαρτων; Εννοω, η ανανεωση της εφαρμογης γινεται απο το play. Αν ομως επικαιροποιηθει ενας χαρτης, πως τον διανεμουν στους χρηστες; Υπαρχει πχ καμια ειδοποιηση οταν γινεται update στην εφαρμογη, να ανανεωσει και χαρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Thanks. Δεν μπορουσα να φανταστω οτι υπηρχε κρυφος φακελος. ----- Στο here πως γινεται οι ανανεωση των χαρτων; Εννοω, η ανανεωση της εφαρμογης γινεται απο το play. Αν ομως επικαιροποιηθει ενας χαρτης, πως τον διανεμουν στους χρηστες; Υπαρχει πχ καμια ειδοποιηση οταν γινεται update στην εφαρμογη, να ανανεωσει και χαρτες; Ειδοποίηση δεν έχω προσέξει αν βγάζει η όχι. Εάν υπάρχει ανανέωση χαρτών, στο download maps σου βγάζει την επιλογή "update". Εάν όχι, σου εμφανίζει "download more". :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ειδοποίηση δεν έχω προσέξει αν βγάζει η όχι. Εάν υπάρχει ανανέωση χαρτών, στο download maps σου βγάζει την επιλογή "update". Εάν όχι, σου εμφανίζει "download more". :) thanks. Αρα πρεπει εκτος απο την καθιερωμενη μου 'βολτα' στο play, οταν δινω νετ στο κινητο, να γυρνάω σε online mode και το ιδιο το here, ωστε να τσεκαρει το ιδιο το προγραμμα για updates των χαρτων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 thanks. Αρα πρεπει εκτος απο την καθιερωμενη μου 'βολτα' στο play, οταν δινω νετ στο κινητο, να γυρνάω σε online mode και το ιδιο το here, ωστε να τσεκαρει το ιδιο το προγραμμα για updates των χαρτων του. Βγάζει και ειδοποίηση αρκεί να τρέξεις το πρόγραμμα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdunker Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπερα μηπως ξερει καποιος καποιο προγραμμα που εχει πλοηγηση και ειναι ειδικοτερα για θαλασσα η ψαραδες μαζι με χαρτες(βαθη ναυαγια και τετοια)...αυτα τα λιγα, η εστω να μου πει που να μπω να ψαξω. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Παντως χάρτη Ελλάδας μεγεθους 350mb, οπως στο here, δεν θυμαμαι να εχω κατεβασει ποτε στη ζωη μου, σε κανενα προγραμμα gps! Ή δεν ειναι αρκετα 'βελτιστοποιημενος'/συμπιεσμενος (beta ειπαμε?), ή εχει πραγματικα πολυ υλικο εντος του χαρτη (τι παραπανω σε σχεση με τους αλλους;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τα pois του παντως ειναι ελλιπεστατα οσο το εχω χρησιμοποιησει σε offline εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπερα μηπως ξερει καποιος καποιο προγραμμα που εχει πλοηγηση και ειναι ειδικοτερα για θαλασσα η ψαραδες μαζι με χαρτες(βαθη ναυαγια και τετοια)...αυτα τα λιγα, η εστω να μου πει που να μπω να ψαξω. Ευχαριστω!!! Navionics:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis91 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. σιγουρα θα υπαρχουν στο νημα οι απαντησεις αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το διαβασω ολο! θελω να αγορασω ενα προγραμμα για πλοηγηση αλλα δεν εχω ιδεα ποιο.Αυτο που θελω ειναι να εχει Ελληνικη φωνη και χαρτες. Ποιο μου προτεινετε; (αν γνωριζετε και τιμη ευπροσδεκτη) Επισης μπορω με μια αγορα να εχω το προγραμμα και σε κινητο και στο tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. σιγουρα θα υπαρχουν στο νημα οι απαντησεις αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το διαβασω ολο! θελω να αγορασω ενα προγραμμα για πλοηγηση αλλα δεν εχω ιδεα ποιο.Αυτο που θελω ειναι να εχει Ελληνικη φωνη και χαρτες. Ποιο μου προτεινετε; (αν γνωριζετε και τιμη ευπροσδεκτη) Επισης μπορω με μια αγορα να εχω το προγραμμα και σε κινητο και στο tablet; Αρχικα δοκιμασε το HERE το οποιο ειναι δωρεαν και εχει ελληνικη φωνη και offline χαρτες. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά στο navigon δεν υπάρχει επιλογή για αποφυγή διοδίων,αυτοκινητοδρόμων, κλπ..?Δεν βρίσκω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. σιγουρα θα υπαρχουν στο νημα οι απαντησεις αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το διαβασω ολο! θελω να αγορασω ενα προγραμμα για πλοηγηση αλλα δεν εχω ιδεα ποιο.Αυτο που θελω ειναι να εχει Ελληνικη φωνη και χαρτες. Ποιο μου προτεινετε; (αν γνωριζετε και τιμη ευπροσδεκτη) Επισης μπορω με μια αγορα να εχω το προγραμμα και σε κινητο και στο tablet; Απο με πληρωμή, πολύ καλά τα Sygic και Navigon. Edited June 13, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts