OAL Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σίγουρα σας την έχουν κάνει πολλοί την ίδια ερώτηση . Εχω μπλοκάρει λίγο, για το G2 τι να περάσω ? Sygic , Navigon , Igo ? Καλημέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σίγουρα σας την έχουν κάνει πολλοί την ίδια ερώτηση . Εχω μπλοκάρει λίγο, για το G2 τι να περάσω ? Sygic , Navigon , Igo ? Καλημέρα :) Όποιο σου αρέσει. Όλα θα παίζουν τέλεια. Το πρώτα εγκαθιστούνται πολύ εύκολα. Το 3ο θέλει λίγο παίδεμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Έχει κάποιος μια απάντηση για το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιος μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Οταν δεν υπαρχει καρτα μνημης σε ενα κινητο, τοτε αποθηκεύεται το Sygic στην εσωτερικη απο μόνο του! Εσυ απλα παρε όλο τον φακελο Sygic και καντον αποκοπη/επικόλληση στην microsd σου και ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Επιτέλους νέοι επίσημοι χάρτες για Sygic (όχι των Trucks). grc.ta.2014.03 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Επιτέλους νέοι επίσημοι χάρτες για Sygic (όχι των Trucks). grc.ta.2014.03 ειμαι περιεργος ποσα χρονια θα περασουν που θα εχουν το νεο πειραια με τοσες αλλαγες που εχουν γινει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Επιτέλους νέοι επίσημοι χάρτες για Sygic (όχι των Trucks). grc.ta.2014.03 Σου ζητησε αναβάθμιση και το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ειμαι περιεργος ποσα χρονια θα περασουν που θα εχουν το νεο πειραια με τοσες αλλαγες που εχουν γινει!! Στον autodrive για garmin ΡΝΑ έχει ήδη ενσωματωθεί η αλλαγή. Άρα σύντομα και όλοι οι άλλοι. Απλώς τα παλιά πρέπει να ενημερωθούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Σου ζητησε αναβάθμιση και το είδες? Στο manage maps έβγαλε πάνω πάνω μήνυμα για update. Τους κατέβασα και τσέκαρα μετά τον φάκελο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Στο manage maps έβγαλε πάνω πάνω μήνυμα για update. Τους κατέβασα και τσέκαρα μετά τον φάκελο. Ποια εκδοση εχεις? Σε εμενα δεν εμφανίζεται τίποτα για update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ποια εκδοση εχεις? Σε εμενα δεν εμφανίζεται τίποτα για update. ομοίως ούτε και γω έχω μήνυμα για update (13.4.2) έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Και εγώ με την ίδια έκδοση Sygic δεν έχω αναβάθμιση. Μάλλον θα βγει κατά κύματα. Υπομονή... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Η τελευταία είναι η 13.4.2 Δεν έχει βγει άλλη και αυτή αναγράφεται και στο play store Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ποια εκδοση εχεις? Σε εμενα δεν εμφανίζεται τίποτα για update. Σόρρυ, δεν το είχα προσέξει. Έχω την beta 14.0.0, οπότε μάλλον είναι μόνο για αυτήν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εδω λεει οτι 7 Απριλίου 2014 βγηκε update (δεν αλλαξε ομως ο αριθμος εκδοσης 13.4.2). Λαβατε καποια ειδοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και νέα αναβάθμιση για το beta http://img.tapatalk.com/d/14/04/08/9unuvaqe.jpg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Και νέα αναβάθμιση για το beta http://img.tapatalk.com/d/14/04/08/9unuvaqe.jpg Την beta την έβαλες με "πλάγιο" τρόπο; υπάρχει τπτ επίσημο να το περάσουμε και εμείς που έχουμε την έκδοση του play store; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Την beta την έβαλες με "πλάγιο" τρόπο; υπάρχει τπτ επίσημο να το περάσουμε και εμείς που έχουμε την έκδοση του play store; Πήγαινε στην σελίδα τους στο Google+ και θα βρεις οδηγίες να βάλεις το beta. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 [ATTACH]43731[/ATTACH] έβαλα την 13.4.2 και ενώ στις ρυθμίσεις εχω τικαρει την επιλογή για εναλλακτικές διαδρομές όπως βλέπετε βγάζει ΜΌΝΟ την ταχύτερη που είναι τικαρισμενη στις επιλογές.στην 13.4.1 έβγαζε τις εναλλακτικές.καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 [ATTACH]43731[/ATTACH] έβαλα την 13.4.2 και ενώ στις ρυθμίσεις εχω τικαρει την επιλογή για εναλλακτικές διαδρομές όπως βλέπετε βγάζει ΜΌΝΟ την ταχύτερη που είναι τικαρισμενη στις επιλογές.στην 13.4.1 έβγαζε τις εναλλακτικές.καμία ιδέα; Έτσι από περιέργεια τσέκαρα την 14.0.1 και δουλεύει και εδώ κανονικά. Οπότε θα πρότεινα μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έτσι από περιέργεια τσέκαρα την 14.0.1 και δουλεύει και εδώ κανονικά. Οπότε θα πρότεινα μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. στις επιλογές εχω βάλει προεπιλογή την ταχύτερη διαδρομή. Για την διαδρομή Αθήνα Έδεσσα βγάζει όπως ανέφερα μόνο αυτήν την διαδρομή. Όταν όμως βάλω στις ρυθμίσεις πχ την συντομότερη τότε ναι για την ίδια διαδρομή βγάζει μεν την συντομότερη αλλά πάνω πάνω βγάζει και πόσο θα κάνει και η ταχύτερη. μπορείς με προεπιλογή την ταχύτερη να βάλεις διαδρομή Αθήνα Έδεσσα και να μου πεις πριν εγκαταστήσω πάλι την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 στις επιλογές εχω βάλει προεπιλογή την ταχύτερη διαδρομή. Για την διαδρομή Αθήνα Έδεσσα βγάζει όπως ανέφερα μόνο αυτήν την διαδρομή. Όταν όμως βάλω στις ρυθμίσεις πχ την συντομότερη τότε ναι για την ίδια διαδρομή βγάζει μεν την συντομότερη αλλά πάνω πάνω βγάζει και πόσο θα κάνει και η ταχύτερη. μπορείς με προεπιλογή την ταχύτερη να βάλεις διαδρομή Αθήνα Έδεσσα και να μου πεις πριν εγκαταστήσω πάλι την εφαρμογή; Δοκίμασα τυχαίους προορισμούς. Έδεσσα, Λαμία, Θεσσαλονίκη και κάποιους Αθήνα. Αλλού βγάζει εναλλακτικές, άλλοτε όχι. Οπότε είναι θέμα προγράμματος. Όντως για Έδεσσα δεν δίνει εναλλακτική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δοκίμασα τυχαίους προορισμούς. Έδεσσα, Λαμία, Θεσσαλονίκη και κάποιους Αθήνα. Αλλού βγάζει εναλλακτικές, άλλοτε όχι. Οπότε είναι θέμα προγράμματος. Όντως για Έδεσσα δεν δίνει εναλλακτική. Άρα μένω στην 13.4.2 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 παιδες χρειαζομαι επειγοντως καλο gps .δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες συγνωμη . αν μπορειτε να προτινετε κανενα ?? ειμαι με note 3 Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) παιδες χρειαζομαι επειγοντως καλο gps .δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες συγνωμη . αν μπορειτε να προτινετε κανενα ?? ειμαι με note 3 Sygic που είναι και σε προσφορά. Θα σου βγει τελική τιμή περίπου 24€. Από 49 το δίνουν 39 συν αυτό το κουπόνι NWS9339941 τότε θα πάει 24 αν θυμάμαι καλα. Αλλιώς Navigon. Edited April 11, 2014 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Sygic που είναι και σε προσφορά. Θα σου βγει τελική τιμή περίπου 24€. Από 49 το δίνουν 39 συν αυτό το κουπόνι NWS9339941 τότε θα πάει 24 αν θυμάμαι καλα. Αλλιώς Navigon. Το navigon ειναι καλο; Το εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts