Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη δεν ισχυει οτι του tomtom ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ενημερωμενοι?

Εξαρτάται απ τις περιοχες, χώρες. Αλλού είναι καλοί κάποιοι, αλλού κάποιοι άλλοι.

Σε χωματόδρομους στην Ελλάδα οι σε διάφορες περιοχές υπάρχουν διαφορές.

Σε γενικές γραμμές όμως ΟΛΟΙ είναι καλοί. Το λογισμικό κάνει μια μικρή διαφορά στο πως χρησιμοποιεί τους χάρτες. Αλλά κατά βάση όλα θα σε πάνε στον προορισμό σου.

δηλαδη δεν ισχυει οτι του tomtom ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ενημερωμενοι?

Έχει αναφερθεί από αρκετούς ότι το don't panic έχει τους καλύτερους χάρτες για την Ελλάδα, λόγω NGI. Εγώ πάντως που το έχω και το tomtom Europe δεν έχω καταλάβει διαφορά.

Εμένα στο Xperia με έχει βολέψει το google maps για να εντοπίζω μέρη και δρομάκια μέσα στην Αθήνα.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αποθηκεύσω κάποια σημεία(π.χ ΔΟΥ Αθηνών), ώστε όποτε χρειαστεί να μην ψάχνω διευθύνσεις απλά να κάνω αναζήτηση μεταξύ των σημείων που θα έχω αποθηκεύσει.Δοκίμασα να αποθηκεύσω τις διευθύνσεις που θέλω στα αγαπημένα αλλά δεν μου επιτρέπει την μετονομασία, τα αποθηκεύει με όνομα την διεύθυνση.

Για πείτε ποιος είναι ο πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος ώστε να βάλω στους χάρτες περίπου 30 POIS που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου καθημερινά.:)

Τελικά δεν υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί το google maps;Μου αρέσει αρκετά για την χρήση που κάνω αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω τα δικά μου POIS.

Μάλλον για την δουλειά αυτή θα πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης.

Τελικά δεν υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί το google maps;Μου αρέσει αρκετά για την χρήση που κάνω αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω τα δικά μου POIS.

Μάλλον για την δουλειά αυτή θα πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης.

Το google maps χρειάζεται ιντερνετ για να λειτουργήσει και τρώει παρα πολλά δεδομένα.

Οι δε δρομολογήσεις του είναι κακές.

Ειναι απλώς μια παγίδα να πληρώσουν οι πρωτάρηδες κατι μεγάλους λογαριασμούς, μέχρι να πάρουν χαμπάρι ότι με τα ιδια λεφτά θα είχαν αγοράσει ένα καλό λογισμικό πλοήγησης. Βάλε το ναβιγκον η το συγκικ η το πριμο. Κι αν ψάξεις λίγο θα τα βρείς ολα σε καλή προσφορά.

Παιδιά ποιο πρόγραμμα δουλεύει σε ανάλυση οθόνης FHD?

το igo primo εχει αναλυση FHD !!!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Το google maps χρειάζεται ιντερνετ για να λειτουργήσει και τρώει παρα πολλά δεδομένα.

Ειναι απλώς μια παγίδα να πληρώσουν οι πρωτάρηδες κατι μεγάλους λογαριασμούς, μέχρι να πάρουν χαμπάρι ότι με τα ιδια λεφτά θα είχαν αγοράσει ένα καλό λογισμικό πλοήγησης. Βάλε το ναβιγκον η το συγκικ η το πριμο. Κι αν ψάξεις λίγο θα τα βρείς ολα σε καλή προσφορά.

Η αλήθεια είναι ότι με είχε βολέψει το google maps γιατί περισσότερο ψάχνω κάποιο σημείο στους χάρτες παρά χρησιμοποιώ την πλοήγηση.

Έχω εγκατεστημένα και το sygic και το navigon.

To πρώτο δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ ενώ το navigon λίγο που το έψαξα δεν με βόλεψε γιατί μου δείχνει μόνο την τρέχουσα τοποθεσία ή μια συγκεκριμένη διεύθυνση που ψάχνω.Δηλαδή δεν μπορώ να «σύρω» τους χάρτες ώστε να δω τους γύρω δρόμους, εκτός αν κάνω κάτι λάθος.

Δηλαδή δεν μπορώ να «σύρω» τους χάρτες ώστε να δω τους γύρω δρόμους, εκτός αν κάνω κάτι λάθος.

και βέβαια μπορείς να σύρεις, να ζουμάρεις/ξεζουμάρεις τους χάρτες και να επιλέξεις ακόμα και οποιοδήποτε σημείο ως τελικό/ενδιάμεσο προορισμό. Για ψάχτο γιατί πρέπει να είσαι ο μοναδικός παγκόσμια που έχει ναβιγκον και σιγκικ και να χρησιμοποιεί το google maps. :lol:

Edited by pavlitakis1

Χαχαχα μια χαρά την έκανε την δουλειά του το google maps αλλά για να το λέτε όλοι οι υπόλοιποι θα είναι πολύ χειρότερο από αντίστοιχα προγράμματα πλοήγησης.:p

Θα το ψάξω και το navigon και το sygic να μου χρησιμεύσουν κάπου και όχι να μου πιάνουν τζάμπα χώρο.:lol:

Εχοντας κι εγω πολλες επιφυλαξεις ως προς ολα τα γκουγλοπρογραμματα ανοιξα προχθες τους χαρτες της σαν μια τελευταια ελπιδα για να βρω δρομολογηση προς το Σεϊτάν Λιμάνι, μια πανεμορφη τοποθεσια στα Χανιά. Κανενα απο τα igo, navigon, dont panic tomtom που εχω και χρησιμοποιω πολυ συχνα δεν το ειχε. Ε λοιπον το ειχαν οι χαρτες του Google!!! Και μαλιστα με αριστη δρομολογηση. Σε 2 μερες που θα παω θα σας πω για καταναλωση δεδομενων και μπαταριας, καθως και για το αν η φωνητικη πλοηγηση συνεχιζεται αν κλεισεις την οθονη (ειναι ενα κολπο που εχω ανακαλυψει για σημαντικη μειωση στην καταναλωση μπαταριας.

Εντιτ: αλλο ενα κολπακι που μολις βρηκα και πιθανον να το ξερετε οι πιο πολλοι αλλα δεν το ηξερα εγω. Ανοιγοντας τη σελιδα Σεϊταν λιμανι στο facebook και πατωντας το κουμπι ληψη οδηγιων μου εβγαλε με αναδυομενο μενου την επιλογη να λαβω τις οδηγιες ειτε μεσω των γκουγκλοχαρτων ειτε μεσω του ναβιγκον, αλλα μονο αυτων των 2, οχι των υπολοιπων που εχω και τα οποια αλλα χρησιμοποιω και περισσοτερο. Το αποτελεσμα παντως απο το preview που εκανα ειναι το ιδιο, σε παει απο τον ιδιο δρομο στο ιδιο σημειο.

Εντιτ 2: Με μια ματια ειδα οτι οι γκουγκλοχαρτες φαινεται να εχουν πολλα περισσοτερα poi απο τα προγραμματα πλοηγησης, αλλα και σ αυτο θα επανελθω σε 2 μερες.

Ερωτηση για αυτους που κανουν πλοηγηση με GOOGLE EARTH οπως εγω,λογω οτι παω σε κακοτραχαλους ξεχασμενους δρομους με το τζιπακι ή και σε περιοχες εντελως εκτος δρομου.Με το google earth στο λαπτοπ,μπορουσα και εκανα realtime GPS tracking,δηλαδη μου εδειχνε με κοκκινη γραμμη ολη τη διαδρομη που ακολουθουσα.Στις παρακατω οθονες σας δειχνω το τροπο και το αποτελεσμα:

2013-09-02%2019.00.48.jpg

https://www.dropbox.com/s/a9w2zpunsy7ylvg/2013-09-02%2019.00.48.jpg

2013-09-02%2019.01.04.jpg

https://www.dropbox.com/s/28w478ph8f4siuk/2013-09-02%2019.01.04.jpg

http://i207.photobucket.com/albums/bb192/g_gjikas/EverestViewHotel_zpse96af2c4.jpg

Παμε στο θεμα μας τωρα,στο galaxy s4 που προσφατα αγορασα για να απαλλαχθω απο το λαπτοπ που ειχε φαει το ξυλο της ζωης του,ειδα με θλιψη οτι δεν κανει realtime tracking,παρα μονο μας δειχνει με μια μπλε μικρη βουλιτσα το σημειο μας,τη θεση μας καθε στιγμη!!!Εγω ειχα μαθει και ειναι πιο χρησιμο να φαινετα ολη η διαδρομη,που θα πρεπει να στριψω,ποιο μονοπατι ακολουθησα κτλ κτλ.Υπαρχει μηπως καποιο μενου που δεν βρηκα? ? Βοηθηστε αν μπορειτε γιατι εχω μπλεχτει ασχημα.

λιγο να καταλάβω. Εφτιαχνες τη διαδρομή στο γκουγκλερθ και μετά με ένα gps ακολουθούσες την ηδη προκαθορισμένη πορεία?

Ησουν συνδεδεμένος στο ιντερνετ όλη την ωρα?

Και τώρα με το γκουγλερθ στο κινητό δεν γίνεται να βλέπεις τη διαδρομή? Να μεταφέρεις τη διαδρομή στο κινητό εννοεις η σχεδίαση στο κινητό απ την αρχή?

Τ άλλα δουλευουν σωστά?

Στο Εβερεστ που βρήκες δικτυο?

λιγο να καταλάβω. Εφτιαχνες τη διαδρομή στο γκουγκλερθ και μετά με ένα gps ακολουθούσες την ηδη προκαθορισμένη πορεία?

Ησουν συνδεδεμένος στο ιντερνετ όλη την ωρα?

Και τώρα με το γκουγλερθ στο κινητό δεν γίνεται να βλέπεις τη διαδρομή? Να μεταφέρεις τη διαδρομή στο κινητό εννοεις η σχεδίαση στο κινητό απ την αρχή?

Τ άλλα δουλευουν σωστά?

Kαταρχην σε ευχαριστω για την αμεση αποκριση.Οχι δεν εφτιαχνα διαδρομη,απλως μετα το τελος της βολτας την αποθηκευα και την μελετουσα στο σπιτι μου.

Επισης οχι,δεν ημουν συνδεδεμενος στο ιντερνετ,με ενα USB GPS stick(china..) και το κυριοτερο εχοντας απο πριν φορτωσει χαρτες στην προσωρινη cache Μνημη,την περιοχη που καθε φορα θα κινομουν πχ ορεινη αρκαδια ή πεντελη κτλ κτλ,καταφερνα να εκανα offline περιηγηση.Δοκιμαστε το οσοι θελετε και οσες πληροφοριες θελετε να σας δωσω,απλο ειναι.

Με το google earth,οχι πια,δεν βλεπω τη διαδρομη,γιατι μονο δειχνει με ενα μπλε σημειο που βρισκομαι καθε φορα και δεν το κανει κοκκινη διαδρομη,σκουληκακι να στο πω απλα,που δειχνει ποια διαδρομη εχω ακολουθησει.Δεν θελω να μεταφερω διαδρομες ουτε τιποτα δυσκολα,απλα REALTIME GPS ,οπως ειχε στο μενου το google earth και φαινεται στις φωτογραφιες αναλυτικα το μενου και τι επελεγα.Τωρα στο κινητο,ουτε μενου εμφανιζεται,ουτε τιποτα...Λες και ειναι αλλλη εκδοση..Εχει ενα λιτο μενου με αχρηστες επιλογες για ποιοτητα εικονας κτλ κτλ,καμια σχεση με το μενου στο pc που μετραγες αποστασεις,χαρακας,ΥΨΟΜΕΤΡΟ!!!, και το κυριοτερο REALTIME GPS.

Η φωτογραφια απο το εβερεστ δεν ειναι δικη μου,απλα δειχνει πως δουλευει το realtime gps στο google earth.

Edited by pierre7

Αν κατάλαβα καλά, νομίζω αυτό που θέλεις το κάνει η εφαρμογή My Tracks. Δουλεύει όπως το TrackMe για τα Windows Mobile αν το ξέρεις, εγώ προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω με σιγουριά αλλά ρίχτης μια ματιά. Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ειναι πιο απλο αυτο που ψαχνω.Ουσιαστικα γιατι το google earth στο κινητο μου(τελευταια εκδοση,samsung galaxy s4) δεν εχει τις επιλογες και το μενου που ειχε στην εκδοση για υπολογιστες pc.Και κατ'επεκταση δεν μπορω να βλεπω τη διαδρομη μου πανω στο google earth ,οπως εκανα παλιοτερα στο pc.

Για παραδειγμα,στη φωτογραφια με μπλε ιχνος φαινεται ΟΛΗ η διαδρομη που ακολουθησε καποιος,ουτε τη σχεδιασε,ουτε την εξηγαγε απο γκαρμιν,τιποτα απο ολα αυτα.Περνεις το αμαξι σου,φορτωνεις το google earth και μεσω της επιλογης real time gps βλεπεις τι εχεις κανει,ποια διαδρομη εχεις κανει.Απο τη στιγμη που ξεκινησες να τρεχεις την εφαρμογη μεχρι τη στιγμη που εκλεισες την εφαρμογη.

Παραδειγμα απλο,ξεκιναμε απο Συνταγμα,εκει ανοιγουμε και το google earth.Kατευθυνομαστε προς Σουνιο και εκει κλεινουμε και την εφαρμογη μας.Τοτε θα μας εδειχνε στο χαρτη μας στο google earth με κιτρινο ή μπλε(η οτι χρωμα εχουμε επιλεξει)την διαδρομη που καναμε.Οχι διακεκομενη,ουτε σημειακα,οπως στη φωτο που ανεβαζω εδω τωρα.

http://i207.photobucket.com/albums/bb192/g_gjikas/ClemGoogle_zpsf3342d42.jpg

Αυτο γιατι δεν μπορει να γινει στην εκδοση για android του google earth?Αυτο θα ελυνε τα χερια ολων μας,οπως και εμενα τοσα χρονια που πηγαινα στο βουνο χωρις χαρτες και αναβαση κτλ κτλ...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Kατευθυνομαστε προς Σουνιο και εκει κλεινουμε και την εφαρμογη μας.Τοτε θα μας εδειχνε στο χαρτη μας στο google earth με κιτρινο ή μπλε(η οτι χρωμα εχουμε επιλεξει)την διαδρομη που καναμε.Οχι διακεκομενη,ουτε σημειακα,οπως στη φωτο που ανεβαζω εδω τωρα.

http://img.gawkerassets.com/img/18mkq5so8z58fpng/original.png

Ακριβώς έτσι πρέπει να λειτουργεί, απλά δε γνωρίζω α) κατά πόσο το στίγμα είναι συνεχές ή πάει με «σημεία» τα οποία καρφιτσώνει και στη συνέχεια σου βγάζει την διαδρομή που έκανες και β) αν μπορείς να την δεις -μέσα- από την εφαρμογή ή πρέπει να την εξαγάγεις πρώτα.

(το δεύτερο λογικά θα γίνεται μιας και όλα αυτά είναι στο cloud αλλά δεν παίρνω και όρκο)

Αν δεν βιάζεσαι μπορώ να το δοκιμάσω αύριο και να σου πω.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

To ζητημα αφορα περρισοτερο αυτους που πανε σε περιοχες εντελως εκτος δρομου και σε μονοπατια,οποτε πρεπει να βλεπουν οχι ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ που βρισκονται καθε φορα και στιγμιαια(κατι το οποιο κανει το google earth android δυστυχως) αλλα να βλεπουμε ολη τη διαδρομη που εχουν κανει,ποιο μονοπατι εχουν παρει για να μπορεσουν να γυρισουν απο τον ιδιο δρομο πισω.Και ολα αυτα realtime ,οχι οταν παω σπιτι να δω ολη τη διαδρομη μου,εκεινη τη στιγμη.

Πχ στο απλο μας παραδειγμα που παμε απο συνταγμα για σουνιο,ανοιγουμε την εφαρμογη στο Συνταγμα.Οταν ειμαστε στη λεωφορο Συγγρου,θελω να μου δειχνει ολο το ιχνος,ολη τη διαδρομη που εχω ακολουθησει απο συνταγμα μεχρι συγγρου.Τα περρισοτερα προγραμματα και δυστυχως το google earth android,δεν μπορουν να το κανουν,δειχνουν μονο σημειακα που εισαι,που βρισκεσαι.

Επαναλαμβανω,μην σκεφτεστε οτι ειστε σε οδικο δικτυο,και μεσα σε πολεις.Πεστε οτι ειστε πανω στην Πεντελη,εχετε παρει ενα μονοπατι,χαθηκατε και θελετε να δειτε τι ακριβως διαδρομη ακολουθησατε και οχι μονο το σημειο,τη θεση που βρισκεστε!!Γιατι τοτε,σκουρα τα πραγματα..

1. Το My tracks που με συμβουλεψε ο φιλος akpe,το δοκιμασα σημερα το πρωι,δεν σου δειχνει καθε στιγμη τη διαδρομη που ακολουθησες.Ειναι ΤΕΛΕΙΟ για καποιον που κανει ποδηλατο ή σκι και ανοιγει την εφαρμογη,την ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ,και οταν τελειωνει τη δραστηριοτητα,κλεινει την εγγραφη και βλεπει αναλυτικα τη διαδρομη που εκανε και στατιστικα αρκετα.Ωραια εφαρμογη παντως,αλλα για το σκοπο που τη χρειαζομαστε θα επρεπε να παταμε εγγραφη και αν χαθουμε να σταματαμε και να βλεπουμε τι καναμε.Δεν βολευει οσο real time να βλεπεις στο δορυφορικο χαρτη του google earth τους κατσικοδρομους και ποιο διασελο περασες ή ποσο μακρυα εισαι απο την κορυφη ή ενα χαρακτηριστικο σημειο του εδαφους.

2.Προσπαθησα σημερα το πρωι με orux maps ,εχοντας ανοικτο σαν χαρτη το χαρτη του google earth.Eδω οντως κανει real time tracking και με ενα τριγωνακι μου απεικονιζει ΚΑΘΕ στιγμη που βρισκομαι,αλλα δεν ενωνει τα τρακς και να εχω ολη τη διαδρομη που εκανα ενωμενη.Μπορει να γινεται ομως,αφηνω ενα παραθυρο,επειδη εχει αρκετες επιλογες και πλουσιο μενου.

3.Το θεμα με αλλα λογια ειναι οτι η εκδοση του google earth android δεν ειναι οπως η εκδοση για windows και δεν μπορεις να κανεις τιποτα σχεδον,ουτε υψομετρα,ουτε αποστασεις,ουτε real time GPS,απλα για παιχνιδι ειναι και για ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ εντοπισμο της θεσης μας....

Edited by pierre7

Παιδιά, μία ερώτηση:

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητο (Jiayu G3S), πρέπει να το πάρω rootαρισμένο για να μπορέσω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης? (IGO ή Sygic). Παίζει ρόλο αν το πρόγραμμα θα είναι πειρατικό ή αγορασμένο?

ή ενα χαρακτηριστικο σημειο του εδαφους.

2.Προσπαθησα σημερα το πρωι με orux maps ,εχοντας ανοικτο σαν χαρτη το χαρτη του google earth.Eδω οντως κανει real time tracking και με ενα τριγωνακι μου απεικονιζει ΚΑΘΕ στιγμη που βρισκομαι,αλλα δεν ενωνει τα τρακς και να εχω ολη τη διαδρομη που εκανα ενωμενη.Μπορει να γινεται ομως,αφηνω ενα παραθυρο,επειδη εχει αρκετες επιλογες και πλουσιο μενου.

3.Το θεμα με αλλα λογια ειναι οτι η εκδοση του google earth android δεν ειναι οπως η εκδοση για windows και δεν μπορεις να κανεις τιποτα σχεδον,ουτε υψομετρα,ουτε αποστασεις,ουτε real time GPS,απλα για παιχνιδι ειναι και για ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ εντοπισμο της θεσης μας....

Δοκιμασε και το maverick

Εχοντας κι εγω πολλες επιφυλαξεις ως προς ολα τα γκουγλοπρογραμματα ανοιξα προχθες τους χαρτες της σαν μια τελευταια ελπιδα για να βρω δρομολογηση προς το Σεϊτάν Λιμάνι, μια πανεμορφη τοποθεσια στα Χανιά. Κανενα απο τα igo, navigon, dont panic tomtom που εχω και χρησιμοποιω πολυ συχνα δεν το ειχε. Ε λοιπον το ειχαν οι χαρτες του Google!!! Και μαλιστα με αριστη δρομολογηση. Σε 2 μερες που θα παω θα σας πω για καταναλωση δεδομενων και μπαταριας, καθως και για το αν η φωνητικη πλοηγηση συνεχιζεται αν κλεισεις την οθονη (ειναι ενα κολπο που εχω ανακαλυψει για σημαντικη μειωση στην καταναλωση μπαταριας.

Εντιτ: αλλο ενα κολπακι που μολις βρηκα και πιθανον να το ξερετε οι πιο πολλοι αλλα δεν το ηξερα εγω. Ανοιγοντας τη σελιδα Σεϊταν λιμανι στο facebook και πατωντας το κουμπι ληψη οδηγιων μου εβγαλε με αναδυομενο μενου την επιλογη να λαβω τις οδηγιες ειτε μεσω των γκουγκλοχαρτων ειτε μεσω του ναβιγκον, αλλα μονο αυτων των 2, οχι των υπολοιπων που εχω και τα οποια αλλα χρησιμοποιω και περισσοτερο. Το αποτελεσμα παντως απο το preview που εκανα ειναι το ιδιο, σε παει απο τον ιδιο δρομο στο ιδιο σημειο.

Εντιτ 2: Με μια ματια ειδα οτι οι γκουγκλοχαρτες φαινεται να εχουν πολλα περισσοτερα poi απο τα προγραμματα πλοηγησης, αλλα και σ αυτο θα επανελθω σε 2 μερες.

Στο igo δοκίμασες εκτός απο τα δικά του POI (ποιά χρησιμοποιείς; ) και το google search που έχει; Έχω βρεί πολλά έτσι και λογικά αν το google maps έχει κάτι σαν POI θα πρέπει να το βρίσκει και το igo με google search, αν και γι αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος.

Παιδιά, μία ερώτηση:

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητο (Jiayu G3S), πρέπει να το πάρω rootαρισμένο για να μπορέσω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης? (IGO ή Sygic). Παίζει ρόλο αν το πρόγραμμα θα είναι πειρατικό ή αγορασμένο?

Όχι δεν χρειάζεται κάτι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκιμασε και το maverick

To εγκατεστησα,σε εσωτερικο χωρο που βρισκομαι και το ετρεξα,εχει 'χιονια' συνεχεια,η οθονη τρεμοπαιζει δηλαδη.Δεν ξερω που φταιει οτι ειμαι σε εσωτερικο χωρο.Θα το δοκιμασω το βραδυ με το αμαξι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως (και αν) η σημερινή εξέλιξη της (σχεδόν) εξαγοράς της Nokia απο την MS θα επηρεάσει τη Navteq. Θεωρητικά το HERE μένει στη Nokia και η MS το κάνει license, αλλά είναι σίγουρο οτι στην ουσία η MS μπορεί (αν θέλει) να αλλάξει την πολιτική της Navteq να δίνει χάρτες σε τρίτους (π.χ. Igo, Navigon).

Στην περίπτωση της teleatlas η εξαγορά απο την tomtom δεν επηρέασε την πολιτική της και συνεχίζει να δίνει χάρτες σε τρίτους (π.χ. igo, sygic). Θα ήταν πολύ κακό να "κλείσει" τους χάρτες της navteq η MS προσπαθώντας να προωθήσει τα windows mobile. Προσωπικά δε νομίζω να συμβεί, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όλα μπορούμε να τα περιμένουμε.

Έχει κανείς δοκιμάσει το Garmin Street Pilot; Υπάρχει κάπου κάποια έκδοση λειτουργική για 4.0.4;
Hello moto....!

Ρε φίλε δε θέλω να δημιουργώ τέτοια θέματα, αλλά ότι η Google τώρα έβαλε πλοήγηση στους χάρτες η οποία τρώει, πολλά κιόλας, δεδομένα, για να πληρώσουν μεγάλο λογαριασμό αυτοί που δεν ξέρουν? Σοβαρά τώρα?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση