Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα διαβασα μερικες σελιδες απ το θεμα αλλα οπως ειναι λογικο δν μπορω να τις διαβασω ολες.εχω 1 ερωτηση αν μπορει κανεις να μπου απαντησει

ενδιαφερομαι να παρω κινητο αλλα το κυριο μου θεμα ειναι το gps.Υπαρχει δωρεαν εφαρμογη στο android που να εχει φωνητικες οδηγιες offline για ελλαδα και κατ επεκταση για εξωτερικο?συγκεκριμενα σκεφτομαι το vodafone smart 3 που εχει android

Αν δεν υπαρχει τοτε σκεφτομαι το lumia 620 που εχει offline με οδηγιες(και λογικα και για ελλαδα)

Παιδιά έχει πάρει κανείς αυτό : http://viewitem.eim.ebay.gr/COPILOT-BLUETOOTH-GPS-RECEIVER-SIRFSTAR-3/320770135904/item

Έχω ένα hyundai x800 με bluetooth και έλεγα να το πάρω μιας και είναι πολύ φτηνό για δοκιμή. Ή μήπως υπάρχει κάποια αντίστοιχη πρόταση;

Holux Gpslim 236

Δοκιμασμένο εδώ και χρόνια από μένα και πολύ αξιόπιστο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλημερα///με τοσες πληροφοριες μαζεμενες δεν θεωρειτε οτι θα ηταν πολυ χρησιμο καποιος να συνοψισει οσα λεγονται σε αυτα τα ποστ σε γενικες γραμες?δηλαδη να παει καποιος και να πει

πχ mls destinator καταλληλο για βραχωδη ορη αλλα εχει θεματα στην πολη..

google maps πολυ καλοι αλλα χρηση mb

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΘΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ εν μερη)

τι πστευετε?

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

καλημερα///με τοσες πληροφοριες μαζεμενες δεν θεωρειτε οτι θα ηταν πολυ χρησιμο καποιος να συνοψισει οσα λεγονται σε αυτα τα ποστ σε γενικες γραμες?δηλαδη να παει καποιος και να πει

πχ mls destinator καταλληλο για βραχωδη ορη αλλα εχει θεματα στην πολη..

google maps πολυ καλοι αλλα χρηση mb

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΘΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ εν μερη)

τι πστευετε?

Ξεκινα φιλε μου. Διαβασε προσεκτικα 1500σελιδες...και δημοσιευσε τη περιληψη.

Γινε εσυ αυτος ο καποιος.

φιλε αν ηξερα εστω και το ελαχιστο για τα gps τοτε θα το ξεκινουσα..δεν εχω δουλεψει ποτε gps...δεν εχω κινητο android...οτι κοιταζα το κοιταζω μπας καιρο δω για τη μανα μ:)

You can't sink a Rainbow

φιλε αν ηξερα εστω και το ελαχιστο για τα gps τοτε θα το ξεκινουσα..δεν εχω δουλεψει ποτε gps...δεν εχω κινητο android...οτι κοιταζα το κοιταζω μπας καιρο δω για τη μανα μ:)

Δυστυχως φιλε μου η γνωση θελει ψαξιμο και διαβασμα και μετα ερωτησεις.

Και μετα ξανα τα ιδια ολη τη ζωη.

Η γνωση ειναι το καυσιμο του μυαλου.

Μην την περιμενεις ετοιμη.

Δεν υπαρχει πουθενα. Την κερδιζεις δινοντας κοπο και χρονο, αρκει να τη χρειαζεσαι.

Αλλιως αχρηστη γνωση=χαμενος κοπος-χρονος. Εκει ειναι το μυστικο.

δεκτο αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω κινητο πως να το δοκιμασω?και ειναι οξυμορο (το σκοτωσα?) ολο αυτο που λες απο τη στιγμη που εισαι ΚΑΙ εσυ στο φορουμ για να μαθεις...

με τον ιδιο τροπο που εισαι και εσυ ετσι ειμαι και εγω...μια συνοψη απο αυτους που γνωριζουν ηδη ειπα..και δεν πηγαινε μονο σε αυτο το θεμα.....και απο την αλλη κατσε φαε εσυ 40 ωρες (γιατι καπου τοσο θα ειναι) να διαβασεις ολες αυτες τις σελιδες με τους προβληματισμους ....σα να θελεις να βαλεις βενζινη στο αυτοκινητο σου αλλα να μην πηγαινεις στο βενζιναδικο και να ξεκινας να πας να δεις πως βγαινει το πετρελαιο....τη διαδικασια εξωρηξης,τη μελετη για το ποιο καυσιμο πρεπει να χρησιμοποιεις....

υπαρχει πιο συντομος δρομος....βλεπεις το τι μελετες εχουν γινει ως τωρα...μια γενικευμενη αποψη και τοποθετημενη σωστα σε σημειο ευκολο για το χρηστη...

αμα θες να το δουμε φιλοσοφικα τοτε τι να πω.

You can't sink a Rainbow

παιδια καλησπερα διαβασα μερικες σελιδες απ το θεμα αλλα οπως ειναι λογικο δν μπορω να τις διαβασω ολες.εχω 1 ερωτηση αν μπορει κανεις να μπου απαντησει

ενδιαφερομαι να παρω κινητο αλλα το κυριο μου θεμα ειναι το gps.Υπαρχει δωρεαν εφαρμογη στο android που να εχει φωνητικες οδηγιες offline για ελλαδα και κατ επεκταση για εξωτερικο?συγκεκριμενα σκεφτομαι το vodafone smart 3 που εχει android

Αν δεν υπαρχει τοτε σκεφτομαι το lumia 620 που εχει offline με οδηγιες(και λογικα και για ελλαδα)

Απο τις ερωτησεις σου φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει ουτε μια σελιδα γιατι για αυτα που ρωτας θιγονται σε ολες τις σελιδες για ποικιλα προγραμματα. Ζητας που ζητας ετοιμη τροφη στο πιατο να εχεις τουλαχιστον το θαρρος να το λες στα ισια

απο την αλλη κατσε φαε εσυ 40 ωρες (γιατι καπου τοσο θα ειναι)

Εχουμε βγει εκτος αλλα πιστευω οτι για το καλο σου ειναι.

Ναι για να μαθαινω ζω και μαθαινω (εγω) αλλα και μαθαινω (τους αλλους).

Λοιπον επειδη μαθαινω τις εχω διαβασει ολες τις σελιδες και κρατησα στο μυαλο μου τα πιο σημαντικα.

Και εκτος απ αυτες τις σελιδες εχω διαβασει και μερικες αλλες χιλιαδες για το θεμα αλλου επισης.

Δεν φοβαμαι να διαβασω. Κι ουτε βιαζομαι να μαθω, γιατι ετσι κι αλλιως αυτα που θα μαθω στη ζωη μου ειναι ελαχιστα (σχεδον μηδεν) απ αυτα που θα ηθελα.

Οτι λοιπον κι σου βαλουμε ετοιμα μπροστα σου, αν δεν προσπαθησεις, παλι δεν θα καταλαβεις τιποτα.

Εδω ειναι το βενζιναδικο λοιπον κι εσυ βαζεις βενζινη, κι εγω κι αλλοι την κουβαλαμε απ τη πηγη, οπου υπαρχουν ανθρωποι που παραγουν το ''πετρελαιο''.

Μακαρι να βρεθουν ανθρωποι να την φερουν σπιτι, να γεμισουν το τεποζιτο και γιατι οχι να σε πανε και μια βολτα.

Κι εγω θα το ηθελα....απλως δεν γινεται (τουλαχιστον σε μενα).

Παντα φιλικα και μονο για λογους γνωσης παντα και οχι αντιπαραθεσης.

Παρε το λουμια 620

Εχουμε βγει εκτος αλλα πιστευω οτι για το καλο σου ειναι.

Ναι για να μαθαινω ζω και μαθαινω (εγω) αλλα και μαθαινω (τους αλλους).

Λοιπον επειδη μαθαινω τις εχω διαβασει ολες τις σελιδες και κρατησα στο μυαλο μου τα πιο σημαντικα.

Και εκτος απ αυτες τις σελιδες εχω διαβασει και μερικες αλλες χιλιαδες για το θεμα αλλου επισης.

Δεν φοβαμαι να διαβασω. Κι ουτε βιαζομαι να μαθω, γιατι ετσι κι αλλιως αυτα που θα μαθω στη ζωη μου ειναι ελαχιστα (σχεδον μηδεν) απ αυτα που θα ηθελα.

Οτι λοιπον κι σου βαλουμε ετοιμα μπροστα σου, αν δεν προσπαθησεις, παλι δεν θα καταλαβεις τιποτα.

Εδω ειναι το βενζιναδικο λοιπον κι εσυ βαζεις βενζινη, κι εγω κι αλλοι την κουβαλαμε απ τη πηγη, οπου υπαρχουν ανθρωποι που παραγουν το ''πετρελαιο''.

Μακαρι να βρεθουν ανθρωποι να την φερουν σπιτι, να γεμισουν το τεποζιτο και γιατι οχι να σε πανε και μια βολτα.

Κι εγω θα το ηθελα....απλως δεν γινεται (τουλαχιστον σε μενα).

Παντα φιλικα και μονο για λογους γνωσης παντα και οχι αντιπαραθεσης.

μαλλον με παρεξηγησες φιλε...

δεν ειπα ποτε ουτε ννοουσα οτι"8ελω να με πανε και βολτα"

φυσικα εγω θελω να αποφασισω...οταν ομως υπαρχει ενα θεμα ποσων σελιδων τοσων χρονων..και υπαρχουν ανθρωποι ειτε λογω εμπειριας ειτε λογω χρονου εχουν ψαξει οτιδηποτε γιατι να μην παρω τις γνωσεις τους?αυτο δνε κανουε μια ζωη?μην πας να μου την πεις γιατι αν λες οτι πρεπει μονοι μας να βρισκουμε τις πληροφοριες και να μην τις περνουμε ετοιμες δεν σε ειδα ποτε να ξεκινησες να δοκιμαζεις οτι φυτο-χορτο-ζωο-φρουτο-φαγητο-ειδος που υπαρχει για να δεις ποιο θα σε κανει να μην πεινας....δεν εκατσες να λυσεις τις ασθενειες μονος σου αλλα πηγεσ και <<βολευτηκες>> (και καλα εκανες) με τα αποτελεσματα απο το ψαξιμο αλλων...ακομακαι του οτι τωρα καθεσαι και μου μιλας...αποτελεσματα γνωσεων αλλων ειναι...μην αντιτηθεσαι σε αυτο που ζηταω λες και δεν ξερω γω ποιος εισαι....η αν θες να το κανεις καντο...υποστηριξε το πληρως ομως....οχι μονο οπου σε βολευει ;)

ουτε εγω φοβαμαι να διαβασω...αν ειχα το χρονο θα το εκανα...αν ηταν πχ100 σε λιδες θα το διαβαζα(οπως εχω κανει με τοσα θεματα εδω)σκεψου ομως λιγακι....ειμαστε 150 χιλιαρικα περιπου χρηστες και ο καθενας γραφει και τη ***κια του σε οποιοδηποτε ποστ (οπως εμεις τωρα)...γιατι να κατσω να διαβασω τετοια ανουσια ποστ...την ωρα που εγω ψαχνομαι για gps ??? ή να κατσω να βλεπω πχ εδω το πως το εβαλε αυτος το τι θα παρει(δεν το λεω μονο για τον τελευταιο φιλο...και εγω το κανω)..αλλα ενδιαφερομαι για κατι πιο συγκεκριμενο...και οταν υπαρχει η δυνατοτητα να μεγιστοποιησω τη χρησιμοτητα που θα παρω απο τις πληροφοριες τοτε θα το κανω...αν δεν σου αρεσει μην απαντας στα μηνυματα μου

φιλικα

Γιωργος

Edited by georgePs

You can't sink a Rainbow

δεκτο αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω κινητο πως να το δοκιμασω?και ειναι οξυμορο (το σκοτωσα?) ολο αυτο που λες απο τη στιγμη που εισαι ΚΑΙ εσυ στο φορουμ για να μαθεις...

με τον ιδιο τροπο που εισαι και εσυ ετσι ειμαι και εγω...μια συνοψη απο αυτους που γνωριζουν ηδη ειπα..και δεν πηγαινε μονο σε αυτο το θεμα.....και απο την αλλη κατσε φαε εσυ 40 ωρες (γιατι καπου τοσο θα ειναι) να διαβασεις ολες αυτες τις σελιδες με τους προβληματισμους ....σα να θελεις να βαλεις βενζινη στο αυτοκινητο σου αλλα να μην πηγαινεις στο βενζιναδικο και να ξεκινας να πας να δεις πως βγαινει το πετρελαιο....τη διαδικασια εξωρηξης,τη μελετη για το ποιο καυσιμο πρεπει να χρησιμοποιεις....

υπαρχει πιο συντομος δρομος....βλεπεις το τι μελετες εχουν γινει ως τωρα...μια γενικευμενη αποψη και τοποθετημενη σωστα σε σημειο ευκολο για το χρηστη...

αμα θες να το δουμε φιλοσοφικα τοτε τι να πω.

Ακομα και γενικευμενα να ηταν ολα σε μολις 5 γραμματοσειρες, παλι θα αντιμετωπιζες (οπως ολοι μας) καποιο "προβλημα" (και λογο της ραγδαιας εξελιξης των παντων οπου αλλαζουν πολλα πραγαματα) με αποτελεσμα να εμπαινες αναγκαστικα στην διαδικασια

του ψαξιματος που κατα συνεπεια περιεχει και το διαβασμα...!

Και μονο το γεγονος του να δοκιμασω ποιο μου αρεσει και πως μου αρεσει, αυτοματα σε βαζει στην διαδικασια ψαξιματος και διαβασματος...! Ενα παραδειγμα θα σου πω οτι καποτε κι εγω τα ηθελα ετοιμα ολα( δεν αναφερομαι για κανεναν), αλλα σχεδον παντα κατεληγα να εχω ενα κινητο τουβλο (εαν με πιανεις)! Επρεπε λοιπον να διαβαζω και ξανα να διαβαζω (λογο που αλλαζα και κινητο συνεχεια και αλλαζε και η τεχνολογια)και ξανα ξανα, μεχρι που εφτασα να γνωριζω τα βασικα.

Η γνωμη μου ειναι πως τελειο δεν υπαρχει ουτε προκειτε ποτε, διοτι η αναγκες αλλαζουν (για τον καθεναν μας) οπως και η τεχνολογια και το οτιδηποτε καινουργιο βγαινει, ωσπου να "τελειοποιηθει" θα ειναι αρχαιο!

Υ.Γ: Ξεκινησα να διαβαζω απο απλη περιεργια (μιας και κατι λιγο ξερω απο GPS και εχω και ειμαι οκ προς το παρων), αλλα διαβαζοντας και αυτα που γραφει ο φιλος pavlitakis1 (ο οποιος φαινεται οτι το κατεχει το αθλημα) αποφαφισα να το παρακολουθω το θεμα διοτι θα μαθω πολλα ακομα, και τον ευχαριστω προσωπικα για τον πολυτιμο χρονο που καταναλωνει και την ορεξη του να μας βοηθηση!!!:)

Παντα φιλικα Μεμος

Edited by memostrikas

΄Ηρεμα βρε παιδιά :confused:

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή , ο φίλος georgePs δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να κάνει μιά επισήμανση/πρόταση που θα τολμήσω

να πω ότι , σε άλλες κουλτούρες πιθανόν να ήταν πρακτική και επικοδομητική , αλλά εδώ τα πράγματα έχουν αγριέψει .

Βγάλαμε από μέσα μας όποια επιθετικότητα είχαμε και την λανσάρουμε με λόγια μέσα σ' αυτό το πολυσέλιδο forum . Αντιπαράθεση γιατί ?

Γιά κωλοGPS μιλάμε , τίποτα παραπάνω , τίποτα παρακάτω .

Θεωρητικά πιθανόν , λέω πιθανόν , να ήταν μιά καλή ιδέα . 'Ομως .....

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να αποδεχτούμε κι' ανάμεσα σ' αυτά είναι και το γεγονός ότι δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που θα

μπορούσε αντικειμενικά να απαριθμίσει το καθένα από τα κυκλοφορούντα προγράμματα πλοήγησης με τα συν και τα πλην του καθενός .

Από την άλλη , το να συνοψίσεις τις 1000 τόσες σελίδες , σε τούτη την ενότητα που είναι η πιό μακρυσέλιδη στο myphone , θα ήταν

άσκοπο αφού ή διαβάσεις τη σελίδα 1005 ή την 35 θα δεις να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια σε μιά ατέρμονη συχνότητα , με κυρίαρχο

το "που θα βρω GPS εφαρμογή δωρεάν " . Ενας λόγος ακόμα γιά να γίνει οποιοδήποτε εγχείρημα ακόμα πιό απωθητικό .

Θα μπορούσα αν δεν βαρυόμουνα να συνοψίσω τους συνήθεις πραγματικούς προβληματισμούς και σε 10-15 , αλλά θα έπρεπε να είχα και τις

κατάλληλες απαντήσεις που σίγουρα θα ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων υποκειμενικές , άσχετα αν τις τεκμηρίωνα .

Ηρεμία λοιπόν ......

@georgePs / Ισως αν γκουγκλάριζες να εύρισκες εκείνο που ζητάς , αλλά και εκεί η αντικειμενικότητα θα είναι απούσα .

φιλε GEOBAS...το γκουγκλ ηταν το πρωτο εργαλειο που χρησιμοποιησα....αφου δεν βρηκα ακρη με τοσα που υπαρχουν εψαξα και βρηκα αυτο το θεμα....το επισηναψα στα αγαπημενα και εχω διαβασει (καμια 10αρια-15αρια σελιδες)μερικες ιδεες και εχωκανει και εγω τις ερωτησεις μου...επειδη ομως απο οτι εβλεπα γινοταν συνεχεια αυτος ο φαυλος κυκλος...

- το ναβιγκον ειναι πολυ καλο αλλα μου εβγαζε να πηδηξω τα καγκελα στο συνταγμα

-το γκουγκλ τρωει μεγκαμπαιτ αρα ειναι δυσκολο για το δρομο

-το γκουγκλ δεν τρωει πολλα μεγκαμπαητ

-το γκουγκλ εχει πολυ καλες λεπτομερειες...

-το γκουγκλ σε βγαζει οπου να ναι

-τοfreegps δεν λεει...

-καλυτερο να δοκιμασεις καποιο αγορασμενο παρα αυτο

-κανω τη δουλεια μου και με την τσαμπα εκδοση...

και μπορω να αναφερω απειρα τετοι πραγματα που λενε...και που ελεγε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του....δεν απεκλεισα το ενδεχομενο οτι δεν θα τα ψαξω...αλλα απο τα 20 προγραμματα θα ηταν πιο ευκολο αν περιοριζομουν στα 4-5 πουκοιταζα...

αυτο που ζητησα που δεν νομιζω να ειναι και τοσο παραλογο ειναι (που δεν το ζητησα βασικα...προταση εκανα) μερικοι που να ηξεραν τι γινοταν αποgps να "συνοψιζαν" καποια βασικα χαρακτηριστικα για το καθενα...

δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η επιθεση απεναντι μου....λες και σας εβρισα τη μανα σας κανατε...ο παυλιτακης ειδικα)και θεωρω ανουσιο το να μπαινεις να κανεις μια προταση και να τρως στη μαπα οποιονδηποτε με συμπλεγματα κατωτεροτητας ο οποιος δεν εχει τι να κανει και απλα ξεκινα μια αντιπαραθεση λες και θα κερδισει κατι μεσ'απο αυτο....

νταξει ρε παιδες μην ασχοληστε καν τοτε...ελεος βαρεθηκα:angry::angry::angry:

You can't sink a Rainbow

Δεν καταλαβες τιποτα κι αυτο ειναι το προβλημα.

Οι απαντησεις που σου εδωσα δεν σε καλυψαν και κατεφυγες στο κλασικο ελληνικο στυλ του μπινελικιου, αν καποιος μας δειξει την αληθεια.

καλο θα ειναι οι μοντς να τα διαγραψουν τα σχολια ολα. Δεν εχουν νοημα πλεον.

Εντιτ.

Οταν καποιος σου λεει να βγαλεις περιληψη και του λες γιατι δεν το κανεις εσυ; και σου απαντα οτι δεν ειναι μλκς να διαβαζει για 50 ωρες....τι να πεις;

Edited by pavlitakis1

φιλε GEOBAS...το γκουγκλ ηταν το πρωτο εργαλειο που χρησιμοποιησα....αφου δεν βρηκα ακρη με τοσα που υπαρχουν εψαξα και βρηκα αυτο το θεμα....το επισηναψα στα αγαπημενα και εχω διαβασει (καμια 10αρια-15αρια σελιδες)μερικες ιδεες και εχωκανει και εγω τις ερωτησεις μου...επειδη ομως απο οτι εβλεπα γινοταν συνεχεια αυτος ο φαυλος κυκλος...

- το ναβιγκον ειναι πολυ καλο αλλα μου εβγαζε να πηδηξω τα καγκελα στο συνταγμα

-το γκουγκλ τρωει μεγκαμπαιτ αρα ειναι δυσκολο για το δρομο

-το γκουγκλ δεν τρωει πολλα μεγκαμπαητ

-το γκουγκλ εχει πολυ καλες λεπτομερειες...

-το γκουγκλ σε βγαζει οπου να ναι

-τοfreegps δεν λεει...

-καλυτερο να δοκιμασεις καποιο αγορασμενο παρα αυτο

-κανω τη δουλεια μου και με την τσαμπα εκδοση...

και μπορω να αναφερω απειρα τετοι πραγματα που λενε...και που ελεγε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του....δεν απεκλεισα το ενδεχομενο οτι δεν θα τα ψαξω...αλλα απο τα 20 προγραμματα θα ηταν πιο ευκολο αν περιοριζομουν στα 4-5 πουκοιταζα...

αυτο που ζητησα που δεν νομιζω να ειναι και τοσο παραλογο ειναι (που δεν το ζητησα βασικα...προταση εκανα) μερικοι που να ηξεραν τι γινοταν αποgps να "συνοψιζαν" καποια βασικα χαρακτηριστικα για το καθενα...

δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η επιθεση απεναντι μου....λες και σας εβρισα τη μανα σας κανατε...ο παυλιτακης ειδικα)και θεωρω ανουσιο το να μπαινεις να κανεις μια προταση και να τρως στη μαπα οποιονδηποτε με συμπλεγματα κατωτεροτητας ο οποιος δεν εχει τι να κανει και απλα ξεκινα μια αντιπαραθεση λες και θα κερδισει κατι μεσ'απο αυτο....

νταξει ρε παιδες μην ασχοληστε καν τοτε...ελεος βαρεθηκα:angry::angry::angry:

Κοιταξε φιλε μου: Δυστηχως που το λεω αλλα για να βρεις το ιδανικο GPS το οποιο να ειναι στα μετρα σου (δηλαδη να σου αρεσει απο πολλες πλευρες) πρεπει να δοκιμασεις και να διαλεξεις (εγω ετσι εκανα)! Ενα παραδειγμα θα σου πω. Το navigon απο αποψη πλοηγησης μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις! Ομως απο μενου και επιλογες ειναι για εμενα φτωχοτατο, διοτι θα ηθελα να εχει σαν επιλογη το να με ρωταει αν θελω να παω η οχι απο διοδια σε μια διαδρομη που διαλεγω (π.χ ανω λιοσια)! Το Copilot που εχω τωρα ναι μεν κανει αυτο που ζηταω... αλλα δεν εχει το κατι αλλο που εχει το navigon και παει λεγοντας με ολα τα GPS οποτε και ειναι τελειος υποκειμενικη η οποια απαντηση σου δωσουν! Εσυ καταρχην τι κινητο εχεις (μαρκα-μοντελο) και για τι χρηση το θελεις το gps? Ρωταω σε οτι μπορω και ξερω να σε βοηθησω!:)

Υ.Γ: Επισης να ξερεις οτι ολα τα προγραμματα εχουν υπερ και κατα...! Τα υπερ για αλλους ειναι κατα, και τα κατα για αλλους ειναι υπερ! Αλλοι παλι ειναι αδιαφοροι στις λεπτομερειες του καθενος! Οποτε και ειναι δυσκολο καποιος να τα συνοψησει ολα σε ενα ποστ! Εδω δεν μιλαμε απλα για ενα προγραμμα, αλλα για πολλα με τις παραλλαγες που εχει η που μπορει να παρει το καθενα! Η λυση λοιπον ειναι η δοκιμη και τα συμπερασματα δικα σου...!

Edited by memostrikas

Pavlitakis1 είσαι τουλάχιστον λάθος για μένα και δεν μπορούσε να σου απαντήσει καλύτερα ο georgeP. Το ότι δεν θες να μοιραστείς τις γνώσεις που απέκτησες διαβάζοντας ένα forum είναι δικαίωμά σου αλλά δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να είσαι εριστικός του στυλ "γίνε εσύ ο κάποιος", "δεν καταλαβες τίποτα" κλπ.

Απλά όταν χαθείς καμιά μέρα στο δρόμο και ρωτήσεις κανα ταξιτζή την οδό μην παρεξηγηθείς άμα σου πει "τράβα βρες την μόνος σου 15 χρόνια στο τιμόνι είμαι για να τα μάθω και τα θες έτοιμα..."

Όσο για την ερώτηση σου georgep όπως πρόσεξες κι εσύ υπάρχουν αντιφατικές απόψεις ακόμα και για τους ίδιους πλοηγούς. Είναι νομίζω πολύ δύσκολο αυτό γιατί έχουν πολλές παραμέτρους η αξιοπιστία τους για να κατηγοριοποιηθούν. Αυτό που ίσως θα μπορούσε να γίνει είναι μια εξειδικευμένη ψηφοφορία ανα κατηγορία. πχ. Ποιόν θεωρείτε πιο αξιόπιστο, πιο εύκολο στον χειρισμό κλπ.

.......................................

Πρώτον , πιστεύω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα γιά επίθεση απέναντί σου .

Όπως ανέφερα στο προηγούμενο post μου , οι επιλογές του καθενός είναι δικό του πρόβλημα , το να υποστηρίζει την επιλογή του δογματικά

είναι μιά άλλη ιστορία .

Ο φαύλος κύκλος στον οποίο αναφέρεσαι , και τον οποίο και εγώ επεσήμανα , δεν είναι τίποτα παραπάνω από το αυτό που σοφά λένε

οι παλιοί "περι ορέξεως κολοκυθόπητα" . Παραδειγματικά να σου αναφέρω οτι υπάρχουν πολλοί που σαν βασικό κριτήριο γιά GPS , έχουν εκείνα που

έχουν εικόνα με 3D κτίρια . Αναρωτήσου λοιπόν . Γιατί ? Θα οδηγώ και θα βλέπω την εικόνα γιά να βρώ προς τα που θα κατευθυνθώ ? ή θα ακούω τις

φωνητικές οδηγίες και που και που θα ρίχνω και μιά στιγμιαία ματιά στο GPS ? Κάποιος επέλεξε το πρώτο και στουκάρησε σε προπορευόμενο

αυτοκίνητο . Κάποιοι άλλοι επιμένουν για πλοηγό που στη Συγγρού τους λέει ανεβαίνοντας να στρίψουν αριστερά πάνω από τις μπάρες , ή άλλο που

θεωρείται από τα πιό δημοφιλή , στην Αμφιθέας να στρίψεις αριστερά που απαγορεύεται διά ροπάλου , ή ακόμα και το άλλο που δεν σκαμπάζει από

μονόδρομους . Θα ρωτήσεις λογικά , και τι κάνει κάποιος που πρωτομπαίνει στο άθλημα ? Θα σου πω τι έκανα εγώ που ασχολήθηκα από τότε που

πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο Destinator .

1. Ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι καμιά επιστήμη .

2. Δεν είμαι πλασιέ ή ταξιτζής και χρησιμοποιώ πολύ σπάνια αυτό στο οποίο έχω καταλήξει (το οποίο αγόρασα) και κατέληξα γιατί δεν μου λέει ποτέ

να στρίψω αριστερά στην Αμφιθέας ή να πηδήξω τις μπάρες στη Συγγρού και δεν με έβαλε ποτέ κόντρα σε μονόδρομους , οι φωνητικές οδηγίες του

είναι ορθόφωνες και μου τις λέει πριν να στρίψω δεξιά ή αριστερά και όχι όταν έχω περάσει την διασταύρωση αλλά δεν είναι "μπιχλιμπιδέ"

3. Διάβαζα αποσπασματικά (πολύ πριν αρχίσει αυτή η ενότητα) κάποια πράγματα , και ανάλογα το ύφος και επίπεδο του γράφοντος ασπαζόμουν κάποιες

από τις ιδέες και συστάσεις που προβάλονταν .

4. Ποτέ δεν υπερασπίστηκα ότι αυτό που επέλεξα εγώ είναι το καλύτερο .

Guys υπαρχουν users που βγαζουν οδηγους επειδη εχουν κρατησει σημαντικα posts κλπ. Chill λιγο με το πεσιμο λες και ειπε ο ανθρωπος να του εκτυπωθει ενα how to και να σταλει σπιτι του.

Just sayin :)

Επι του θεματος, μηπως γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να εχει και live tracking της κινησης στους δρομους και να εχει σχετικα καλες ενημερωσεις πανω σε αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παρακαλώ τέλος στις προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Μείνετε στο θέμα.

Λυπηθείτε άλλους που θέλουν να ψάξουν για κάτι και θα βρεθούν ανάμεσα σε άσχετες σελίδες με το κοντό και το μακρύ όλων μας.

ενταξει μοντ...εμενα με καλυψαν τα παιδια...

αυτο που ελεγα ηταν κατι σαν του geobas ....

και επι την ευκαιρια..ποιο χρησιμοποιεις?

You can't sink a Rainbow

ενταξει μοντ...εμενα με καλυψαν τα παιδια...

αυτο που ελεγα ηταν κατι σαν του geobas ....

και επι την ευκαιρια..ποιο χρησιμοποιεις?

Sygic,Νavigon και τώρα θα δοκιμάσω το Route66 που μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις παλιότερα.

Έτσι είμαι καλυμένος :happy:

ευχαριστω...:) θα τα ψαξω και τα 2

εσυ geobas ?ποιο?

You can't sink a Rainbow

Επι του θεματος, μηπως γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να εχει και live tracking της κινησης στους δρομους και να εχει σχετικα καλες ενημερωσεις πανω σε αυτο?

Δεν βλεπω το κινητο σου ακριβως.

Το σιγκικ εχει, το ναβιγκον κατι εχει, το street pilot για ios εχει αλλα το καλυτερο στην ενημερωση συμβαντων ειναι το waze με τους χαλια χαρτες. Ναι αυτη η εφαρμογη με τους ονλαιν χαρτες που αγορασε η γκουγκλ 1,2δις.

Ν αναφερω ομως οτι για ενημερωση μιλαμε στην αθηνα κυριως και οχι για ολη την Ελλαδα.

Ευρωπη καλυτερα παντα.

Το μελλον παντως βλεπω να ειναι το waze μολις τελειωσει η αγορα.

Αρχιστε να το συνηθιζετε

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση