dimitris99 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Γίνεται να προσθέσω περισσότερα pois στο co pilot?Και αν γίνεται πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Προτιμώ Kastiel. Οπότε βρίσκω το αντίστοιχο πακέτο με 1180*720 και μετά κάνω τις αλλαγές που γράφεις στο sys. Και εγώ με την έκδοση του kastel ήμουν, αλλά μόλις δοκίμασα την έκδοση του Doupas την προτίμησα γιατί είναι καλύτερη στα σημεία. Κάνε μια δομική, τσάμπα είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Που τη βρίσκουμε αυτη την εκδοση? Αυτη που εχω ειναι 9.6.7.235654 με data 1280χ800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Γίνεται να κάνω κάτι στην συσκευή μου για να κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους γιατί μερικές φορές αργεί.Εβαλα το gps status κλείδωσε κάποιους δορυφόρους στην περιοχή που βρισκόμουν αλλά όταν πήγα σε άλλη περιοχή 3km πιο μακριά περίπου δεν μπορούσε να κλειδώσει σταθερά όλο έχανε το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montezuma Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Γίνεται να κάνω κάτι στην συσκευή μου για να κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους γιατί μερικές φορές αργεί.Εβαλα το gps status κλείδωσε κάποιους δορυφόρους στην περιοχή που βρισκόμουν αλλά όταν πήγα σε άλλη περιοχή 3km πιο μακριά περίπου δεν μπορούσε να κλειδώσει σταθερά όλο έχανε το σήμα. Εγω εχω το GPS Test, και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο σε σχεσει με αλλες εφαρμογες που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εγω παντως προσφατως (πριν απο 5 μερες),χρησιμοποιησα το Sygic -την τελευταια εκδοση-στο Λονδινο,και ανεπιφυλακτα το συνιστώ !!!!!Ειναι απιστευτο !!! Η λεπτομερεια των χαρτων ειναι εκπληκτικη...να φανταστειτε οτι καποια στιγμη βγηκαμε απο τον αυτοκινητοδρομο Μ4 που πηγαινε προς το BRISTOL,και μπηκαμε στον παραδρομο που ειχε ενα βενζιναδικο και ενα Burger King,και ηταν χαρτογραφημενο ακομα και το δρομακι που παρκαρες μπροστα απο το μαγαζι...respect.... Απο άλλα δοκιμασα το COPilot αλλα δεν τρελλαθηκα σε συγκριση με το Sygic,η μερα με τη νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Εγω παντως προσφατως (πριν απο 5 μερες),χρησιμοποιησα το Sygic -την τελευταια εκδοση-στο Λονδινο,και ανεπιφυλακτα το συνιστώ !!!!!Ειναι απιστευτο !!! Η λεπτομερεια των χαρτων ειναι εκπληκτικη...να φανταστειτε οτι καποια στιγμη βγηκαμε απο τον αυτοκινητοδρομο Μ4 που πηγαινε προς το BRISTOL,και μπηκαμε στον παραδρομο που ειχε ενα βενζιναδικο και ενα Burger King,και ηταν χαρτογραφημενο ακομα και το δρομακι που παρκαρες μπροστα απο το μαγαζι...respect.... Απο άλλα δοκιμασα το COPilot αλλα δεν τρελλαθηκα σε συγκριση με το Sygic,η μερα με τη νυχτα Χάρτες tomtom έχει και το sygic, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Γενικά σχεδόν όλα τα προγράμματα πλέον (με ιδιαίτερη εξαίρεση το don't panic) έχουν χάρτη navteq ή tomtom. Σε χώρες της βόρειας Ευρώπης οι χάρτες είναι καλύτεροι λόγω μεγαλύτερου αγοραστικού κοινού αλλά και παλιότερης χρήσης του GPS. Εμένα στη Σουηδία (πεζός) με είχε βγάλει μέσα απο κάτι μονοπάτια σε τοπικό παρκάκι το igo (νομίζω με navteq). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefte73 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Πήρα το samsung galaxy grand και θέλω να ρωτήσω Υπάρχει δωρεάν gps με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά για το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.και εγω το grand εχω φιλε μου και αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μονον το igo.ειχα και το navigon και το aura, αλλα ο τελευταιος χαρτης του igo δεν παιζεται.γυριζω συνεχεια επαρχια και εχει ακομη και το τελευταιο χωματοδρομο.ενδεικτικα σε ουρανοπολη χαλκιδικης εχει ολα τα δρομακια του αγιου ορους και ολες τις μονες κατι που εχω να το δω απο αναβασις του garmin.Συν του οτι τα 3d γραφικα του "dem"ειναι πανεμορφα. στειλε pm να στειλω λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Παιδιά τι προτείνετε για την qhd ανάλυση του Razr (XT910); Οποιαδήποτε βοήθεια μέσο πμ είναι ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.και εγω το grand εχω φιλε μου και αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μονον το igo.ειχα και το navigon και το aura, αλλα ο τελευταιος χαρτης του igo δεν παιζεται.γυριζω συνεχεια επαρχια και εχει ακομη και το τελευταιο χωματοδρομο.ενδεικτικα σε ουρανοπολη χαλκιδικης εχει ολα τα δρομακια του αγιου ορους και ολες τις μονες κατι που εχω να το δω απο αναβασις του garmin.Συν του οτι τα 3d γραφικα του "dem"ειναι πανεμορφα. στειλε pm να στειλω λινκ Το igo είναι ίσως το μόνο πρόγραμμα που έχει χάρτες και απο τους δυο μεγάλους providers. Για να μιλάς για δρομάκια στην επαρχία φαντάζομαι οτι αναφέρεσαι στον tomtom και οχι στο navteq (που επιμένει στα τούρκικα ονόματα στα Ελληνικά νησιά ακόμα και στην Q4 έκδοση). :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα, έχω υπάρξει χρήστης NDrive για 4+ περίπου χρόνια (από εποχής HTC Diamond). Μου άρεσε πολύ η δυνατότητα να επιλέγω πόλη/περιοχή > οδό > μετά διασταύρωση ή αριθμό. Επιπλέον, η δυνατότητα για εύρεση ΡΟΙ από το Google Maps ήταν φανταστική. Κάποια στιγμή είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο και πήγα στο Mireo (από Google Play), αλλά δεν με έχει βολέψει καθόλου, γιατί αφενός πρέπει να πληκτρολογώ την οδό πλήρως και μετά να βάλω αριθμό, αφετέρου δεν έχει δυνατότητα διασταυρώσεων (ώστε να σιγουρέψω ότι δεν υπάρχει θέμα με την αρίθμηση του δρόμου κτλ). Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να έχει παραπλήσιο τρόπο καθορισμού διεύθυνσης με του Ndrive; Επίσης με ενδιαφέρει να αποφεύγω "ζόρικα" στενά στην Αθήνα, μια και το αυτοκίνητο είναι σχετικά χαμηλό και με σκληρή ανάρτηση. Τι έχετε να προτείνετε; iGo / MLS / Navigon / άλλο; Το Ndrive είδα στο Google Play ότι έχει πλέον νέους χάρτες, αλλά τα σχόλια των χρηστών είναι αποκαρδιωτικά. Έβγαλαν ένα νέο που λέγεται Nlife αλλά δεν μου είναι διαθέσιμο. Ευχαριστώ :D Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδιά τι προτείνετε για την qhd ανάλυση του Razr (XT910); Οποιαδήποτε βοήθεια μέσο πμ είναι ευπρόσδεκτη :) Ολα τα προγράμματα πλοήγησης που αναφέρονται εδώ υποστηρίζουν κανονικά την ένα λόγω ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα, έχω υπάρξει χρήστης NDrive για 4+ περίπου χρόνια Τι έχετε να προτείνετε; iGo / MLS / Navigon / άλλο; Το Navigon έχει τον χειρότερο τρόπο για να δηλώσεις την διεύθυνση που θέλεις να πας, Το sygic έχει δωρεάν δοκιμή για 7 μέρες ,δοκίμασε. Το igo πρέπει να το ψάξεις λίγο. Μεταξύ μας : Μείνε στο Ndrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Το Navigon έχει τον χειρότερο τρόπο για να δηλώσεις την διεύθυνση που θέλεις να πας, Το sygic έχει δωρεάν δοκιμή για 7 μέρες ,δοκίμασε. Το igo πρέπει να το ψάξεις λίγο. Μεταξύ μας : Μείνε στο Ndrive χαλια επιλογη βαλε igo κατα την προσωπικη γνωμη μου και δευτερη επιλογη navigon :) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 χαλια επιλογη βαλε igo κατα την προσωπικη γνωμη μου και δευτερη επιλογη navigon :) Χάλια επιλογή είναι το navigon που προτείνεις εσύ, ένα πρόγραμμα που πρέπει να ξέρεις όλους τους τ.κ της ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Χάλια επιλογή είναι το navigon που προτείνεις εσύ, ένα πρόγραμμα που πρέπει να ξέρεις όλους τους τ.κ της ελλάδας. Δεν καταλαβαίνω τι σας δυσκολεύει... Διαβάζοντας τα σχόλια σας για την αναζήτησή διεύθυνσης τα δοκίμασα όλα ένα ένα.Σε όλα γράφοντας απλά πόλη και διεύθυνση βρίσκεις τον προορισμό σου πολύ εύκολα.Επίσης σε όλα -εκτός του TomTom- μπορείς να εισάγεις και διασταυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδιά έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα μόνο το sygic και θέλω να αναφέρω μερικές απορίες-προβλήματα μήπως βγάλω καμία άκρη: 1. κάτω στη μέση έχει και καλά ένα fast search το οποίο δεν μου βρίσκει ποτέ τίποτα 2. στην πλοήγηση σε..\επαφές δεν μου βρίσκει ποτέ την διεύθυνση ενώ είναι έγκυρες (το google maps τις βρίσκει κανονικά) 3 υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δηλώσεις την διεύθυνση ή πάντα πρώτα πρέπει να δηλώνεις την περιοχή και μετά την οδό? Γιατί αν δεν ξέρεις την περιοχή που ανήκει η οδός υπάρχει περίπτωση να κάνει φοβερά λάθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν καταλαβαίνω τι σας δυσκολεύει... Διαβάζοντας τα σχόλια σας για την αναζήτησή διεύθυνσης τα δοκίμασα όλα ένα ένα.Σε όλα γράφοντας απλά πόλη και διεύθυνση βρίσκεις τον προορισμό σου πολύ εύκολα.Επίσης σε όλα -εκτός του TomTom- μπορείς να εισάγεις και διασταυρώσεις. +++ και απο εμενα!!!!!!:) απλα πραγματα!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν καταλαβαίνω τι σας δυσκολεύει... Διαβάζοντας τα σχόλια σας για την αναζήτησή διεύθυνσης τα δοκίμασα όλα ένα ένα.Σε όλα γράφοντας απλά πόλη και διεύθυνση βρίσκεις τον προορισμό σου πολύ εύκολα.Επίσης σε όλα -εκτός του TomTom- μπορείς να εισάγεις και διασταυρώσεις. Αυτό ακριβώς, οποίος θεωρεί δυσχρηστο το navigon ή το iGO σε μια απλή αναζητηση προορισμού, σίγουρα κάτι εχει καταλάβει λάθος, δεν υπάρχει απλούστερο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επίσης σε όλα -εκτός του TomTom- μπορείς να εισάγεις και διασταυρώσεις. Και στο TomTom μπορείς να εισάγεις διασταυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) +++ και απο εμενα!!!!!!:) απλα πραγματα!!! Αυτό ακριβώς, οποίος θεωρεί δυσχρηστο το navigon ή το iGO σε μια απλή αναζητηση προορισμού, σίγουρα κάτι εχει καταλάβει λάθος, δεν υπάρχει απλούστερο πρόγραμμα. Γράφω κάπου ότι το igo είναι δύσχρηστο? Όσο για το navigon όταν διαλέγεις οδό σε ρωτάει σε ποιο δήμο είναι ή ποιος είναι ο τ.κ ? (Όταν υπάρχουν περισσότερες από μία οδοί με το ίδιο όνομα, στην ίδια πόλη) Ποστ 14870 Edited May 8, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα μόνο το sygic και θέλω να αναφέρω μερικές απορίες-προβλήματα μήπως βγάλω καμία άκρη: 1. κάτω στη μέση έχει και καλά ένα fast search το οποίο δεν μου βρίσκει ποτέ τίποτα 2. στην πλοήγηση σε..\επαφές δεν μου βρίσκει ποτέ την διεύθυνση ενώ είναι έγκυρες (το google maps τις βρίσκει κανονικά) 3 υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δηλώσεις την διεύθυνση ή πάντα πρώτα πρέπει να δηλώνεις την περιοχή και μετά την οδό? Γιατί αν δεν ξέρεις την περιοχή που ανήκει η οδός υπάρχει περίπτωση να κάνει φοβερά λάθη. Στα 1 και 2 έχω το ίδιο θέμα, αλλά δεν με απασχολούν γιατί ποτέ δεν τα χρησιμοποιώ. Στο 3, μπορείς αν ξέρεις πού είναι στον χάρτη ο προορισμός σου, να πας και να επιλέξεις πλοήγηση κατευθείαν εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :up: κατέβασα ήδη το sygic, το navigon είναι ακριβό για να το πάρω χωρίς καν δοκιμή... το iGo πως μπορώ να το αποκτήσω για Android; Επιπλέον, επειδή λόγω δουλειάς αλλάζω κινητά τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, το iGo επιτρέπει εγκατάσταση σε διαφορετικές συσκευές ή παίζει με βάση το IMEI; Edited May 9, 2013 by Butters Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά καλημέρα. Ενεργοποίησαν επιτέλους την φωνητική πλοήγηση στο Google maps η μου φαίνεται; Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts