kted Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Για ποιο πρόγραμμα λες ότι το κάνει αυτό; Για το torque. Η ένδειξη ταχυτητας που παίρνει από το obd, μπορεί να πάρει multiplier ώστε να συμπίπτει με την ένδειξη από το GPS. Edited November 4, 2012 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με το evernote , το εγκατέστησα κράτησα κάποιες σημειώσεις και ενώ τις αποθήκευσε online μου γράφει reset in 18 days . Μήπως επειδή είναι δωρεάν δεν κρατά απεριόριστα τα αντίγραφα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδιά ποιος θεωρείται καλύτερος χάρτης για igo.Navteq ή TELEATLAS ? O Navteq θεωρω οτι εχει καλυτερα pois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 O Navteq θεωρω οτι εχει καλυτερα pois. Ναι αλλά είναι πολύ σπαστικό να βλέπεις τις οδούς με σ αντί για ς..:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το σ. Το πρόβλημα με τους χάρτες της navteq είναι η έλλειψη τόνων πράγμα που σημαίνει οτι το TTS προφέρει τους δρόμους όπως θέλει. Το πρόβλημα λύνεται εν μέρη με τις φωνές που κυκλοφορούν και έχουν μέσα σχεδόν όλα τα ονόματα που μπορεί να τύχει να πει το TTS με σωστό τονισμό, αλλά η λέξη κλειδί είναι το "σχεδόν". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αυτό κάνει γενικότερη διάγνωση η είναι μόνο για σβήσιμο ενδείξεων στο καντράν; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να κάνει διάγνωση; Τι εννοεις διαγνωση;Να σε ενημερωνει για το αν εχει βλαβη το αμαξι; Υποτιθεται πως εχει διαγνωστικο αλλα δεν εχει τυχει να μου βγαλει βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ειδικά οι τελευταίοι Navteq με τα νησιά μας με Τουρκικά ονόματα είναι το κάτι άλλο...:down::down: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) βγήκε αναβάθμιση sto don't panic , την οποια δεν μπορω να κανω με τιποτα τι σκ..α εχει παθει το site Edited November 5, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ειδικά οι τελευταίοι Navteq με τα νησιά μας με Τουρκικά ονόματα είναι το κάτι άλλο...:down::down: Τους τα έχωσα κανονικά, και με παρέπεμψαν στο error report στο site τους, αλλά εκεί δε βλέπω να τα έχει με τούρκικα. Μάλλον τα έχουν μπλέξει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Στο sygic, οι ρυθμισεις του χρηστη που φυλλασονται? Καπου στον φακελο aura? Ποιος φακελος, ποια αρχεια ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 έχει αγοράσει/δοκιμάσει κάποιος το τομτομ για αντρόιντ? αν ναι μπορειτε να δώσετε πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 βγήκε αναβάθμιση sto don't panic , την οποια δεν μπορω να κανω με τιποτα τι σκ..α εχει παθει το site Μόλις έκανα την αναβάθμιση του χάρτη 2012.06 . Δεν βρήκα καμιά δυσκολία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Οι Autodrive και Anavasis δουλεύουν σε κάποια εφαρμογή για Android; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παίδια θα πάω Κύπρο για κάποιους μήνες και θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε πιο προγραμμα έχεις τους πιο ανανεωμένουν χαρτες. Θα με ενδιέφερε να έχει καλά και την Ελλάδα, αλλα αυτό είναι κάτι το δευτερεύων προς το παρών... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στο sygic, οι ρυθμισεις του χρηστη που φυλλασονται? Καπου στον φακελο aura? Ποιος φακελος, ποια αρχεια ακριβως; Μηπως ξερει κανεις? Περασα την 12αρα, εχοντας αναγκαστει να αφαιρεσω την 11αρα, και εχασα τα παντα! Αν ηξερα που φυλασσονται, σε ποια αρχεια, μπορει να τα κρατουσα και να τα εκανα copy paste, και να γλυτωνα! Θελω να ξερω, να μην την ξαναπατησω! Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μηπως ξερει κανεις? Περασα την 12αρα, εχοντας αναγκαστει να αφαιρεσω την 11αρα, και εχασα τα παντα! Αν ηξερα που φυλασσονται, σε ποια αρχεια, μπορει να τα κρατουσα και να τα εκανα copy paste, και να γλυτωνα! Θελω να ξερω, να μην την ξαναπατησω! Ξερει κανεις? Περίεργο. Και εγώ απεγκαταστησα την 11.2.6 και έβαλα την 12 και μου κράτησε όλα τα favorites. Προφανώς τα κρατούσε κάπου αλλού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παίδια θα πάω Κύπρο για κάποιους μήνες και θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε πιο προγραμμα έχεις τους πιο ανανεωμένουν χαρτες. Θα με ενδιέφερε να έχει καλά και την Ελλάδα, αλλα αυτό είναι κάτι το δευτερεύων προς το παρών... Ευχαριστώ Οι επιλογες για χαρτη κυπρου ειναι περιορισμενες, απο οσο ξερω μονο το sygic 12 και το tom tom εχει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Και γιατι δεν δουλευεις το σκιπε απο το κινητό :p Γιατί θέλω να κάνω stream 1080p video για 2 ώρες και να κάνω εναλλαγές σε δύο κάμερες (κινητά). Δε θέλω να γράφω εφαρμογές για pc/κινητό γιατί έχω άλλες δουλειές να μου τρώνε χρόνο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παίδια θα πάω Κύπρο για κάποιους μήνες και θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε πιο προγραμμα έχεις τους πιο ανανεωμένουν χαρτες. Θα με ενδιέφερε να έχει καλά και την Ελλάδα, αλλα αυτό είναι κάτι το δευτερεύων προς το παρών... Ευχαριστώ το google maps σου κανει; θα κανεις αποθηκευση την περιοχη της Κυπρου, και θα το χρησιμοποιεις offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στο igo πως αλλάζω χάρτη? Τους έχω στο φάκελο maps, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή στο πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Τελικα το tomtom μουφα αυτη την στιγμη αν δεν διορθωσουν το θεμα με την γραφη. Θελει τονους στις λεξεις και δεν μπορω να βαλω τονο απο το πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) http://torque-bhp.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque Edited November 10, 2012 by WR200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ειχα μια πληροφορεια οτι υπαρχει διαγνωστικο για αυτοκινητα μηπως γνωριζει καποιος κατι??? ευχαριστω!! torque edit: @WR200 με πρόλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σύμφωνοι αλλά εκτός απο το να βρίσκει βλάβες μπορεί και να τις σβήσει; Στην περιγραφή του λέει: "It can also show and reset a DTC / CEL / fault code like a scantool." οπότε μάλλον τις σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevethegreat Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 το google maps σου κανει; θα κανεις αποθηκευση την περιοχη της Κυπρου, και θα το χρησιμοποιεις offline. To πρόβλημα με το google maps είναι ότι δεν έχει navigation απ'όσο ξέρω. Όσο για το sygic και το tom tom, νομίζω ίδιους χάρτες χρησιμοποιούν, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts