Billys_RR Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) To go score σταμάτησε να λειτουργεί? Έχουν να κάνουν update κάτι μήνες,και βγάζει σφάλμα συνέχεια για το δίκτυο,ενώ η εφαρμογή έχει το πρόβλημα. Άλλη εφαρμογή για αγώνες μπάσκετ εξίσου καλή, με live ενημέρωση υπάρχει? Edited October 23, 2012 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπέρα, βλέπω ρε παιδιά το sygic να μοστράρει παντού στα top κτλ. Εγώ του βάζω (με γρήγορη διαδρομή) να με πάει από τη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης μέχρι το αεροδρόμιο και αυτό με περνάει μέσα από το κέντρο της πόλης! ΟΚ να το κάνει αυτό σε μικρή πόλη αλλά στη Θεσσαλονίκη είναι απλά τραγικό αυτό. Δεν το δοκίμασα στην πράξη (το σούταρα μόλις είδα αυτό το λάθος), ίσως να έτυχε. Αν είναι μεμονωμένο δε με πειράζει. Αλλού δουλεύει σωστά; βαλε το igo primo να βρεις την υγεια σου!!!!;) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 βαλε το igo primo να βρεις την υγεια σου!!!!;)φανατικος igo primo εδω. αλλα ωρες ωρες δηλαδη σε τρελανει με τις αρλουμπες διαδρομες που προτεινει!για αυτα τα λαθη φταινε οι χαρτες παντα οχι τα λογισμικα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Στο Sygic 11.2.6 εχει κανείς πρόβλημα στο να βάλει τον αριθμό σπιτιού;διαλέξω πόλη,οδό αλλα τον αριθμο δεν τον παίρνει. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Στο Sygic 11.2.6 εχει κανείς πρόβλημα στο να βάλει τον αριθμό σπιτιού;διαλέξω πόλη,οδό αλλα τον αριθμο δεν τον παίρνει. Με το που γραφεις την οδο, στο επομενο παραθυρο απλα πληκτρολογησε εναν αριθμό χωρις να πατησεις πουθενα αλλου Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Στο Sygic 11.2.6 εχει κανείς πρόβλημα στο να βάλει τον αριθμό σπιτιού;διαλέξω πόλη,οδό αλλα τον αριθμο δεν τον παίρνει. Βεβαιωσου ότι έχεις τον σωστό δρόμο. Μου έχει τύχει να μην βρίσκει το νούμερο γιατί η οδός που έβαζα δεν ήταν σωστή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 φανατικος igo primo εδω. αλλα ωρες ωρες δηλαδη σε τρελανει με τις αρλουμπες διαδρομες που προτεινει!για αυτα τα λαθη φταινε οι χαρτες παντα οχι τα λογισμικα βεβαια. Ίσα ίσα που το iGo μου τις βγάζει σωστές εμένα, απλά δε μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει (σαν να έχω μπακατέλα του '90 ένα πράγμα). Που είναι οι θρυλικές μέρες του iGo 8.3 σε WM; Κρίμα που το παράτησαν το προγραμματάκι, ήταν απλά κορυφή. Τεσπα εγώ κατέληξα να έχω 2-3 σε trial, το Navigation της Google και το iGo (το οποίο μένει μόνο και μόνο για τις σωστές διαδρομές του). Με το Co-pilot ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά έχει κάποιο προβλημα τώρα και δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Με το που γραφεις την οδο, στο επομενο παραθυρο απλα πληκτρολογησε εναν αριθμό χωρις να πατησεις πουθενα αλλου Βεβαιωσου ότι έχεις τον σωστό δρόμο. Μου έχει τύχει να μην βρίσκει το νούμερο γιατί η οδός που έβαζα δεν ήταν σωστή. Αυτο κάνω παιδιά, πατάς αριθμο και μετα τέλος αλλα δεν το παίρνει :blink: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εμενα παλια δεν κρασαρε ποτε τοσους μηνες.... Κι εγώ δεν είχα προβλήματα ποτέ σε ics. Απλά δεν είχε γίνει update για jelly bean και δεν έμπαινε τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αυτο κάνω παιδιά, πατάς αριθμο και μετα τέλος αλλα δεν το παίρνει :blink: Aν δεν σε πειράζει, δώσε την διεύθυνση να το τσεκάρω στο δικό μου κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Μηπως δεν εχει ο χαρτης νουμερα στην οδο που ψαχνει? Σε εμενα με igo και χαρτη της nq η οδος που μενω δεν εχει νουμερα αλλα μου εχει επιλογη για διασταυρωση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ίσα ίσα που το iGo μου τις βγάζει σωστές εμένα, απλά δε μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει (σαν να έχω μπακατέλα του '90 ένα πράγμα). Που είναι οι θρυλικές μέρες του iGo 8.3 σε WM; Κρίμα που το παράτησαν το προγραμματάκι, ήταν απλά κορυφή. Τεσπα εγώ κατέληξα να έχω 2-3 σε trial, το Navigation της Google και το iGo (το οποίο μένει μόνο και μόνο για τις σωστές διαδρομές του). Με το Co-pilot ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά έχει κάποιο προβλημα τώρα και δεν παίζει. Καθόλου παρατημένο δεν είναι το igo primo.... Και με σκιν dimka απογειώνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καθόλου παρατημένο δεν είναι το igo primo.... Και με σκιν dimka απογειώνεται! Που το βρίσκουμε το skin του dimka; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Που το βρίσκουμε το skin του dimka;http://www.bytheway.gr http://www.navimania.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragon1 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Γεια σας, ετρεξα το wisepilot το οποιο ειναι δωρεαν στο xperia sole αλλα δεν βρισκει καν δορυφορους. αξιζει να το ψαξω?? ή να "αγορασω καποιο αλλο προογραμμα πλοηγησης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) ρε παιδια εχω κατεβάσει το navigon με χάρτες με όλα στον υπολογιστή, το κάνω εγκατάσταση στο κινητό, και μου λέει κάτι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο σερβερ, και περίμενα πως και πως να μου έρθει το καλωδιο που πήρα σήμερα και έχω ξενερώσει το navigon θελει οταν το ανοιγεις να εχεις συνδεση ιντερτνετ μονο στιγμιαια για να κανει επαφη .... Γεια σας, ετρεξα το wisepilot το οποιο ειναι δωρεαν στο xperia sole αλλα δεν βρισκει καν δορυφορους. αξιζει να το ψαξω?? ή να "αγορασω καποιο αλλο προογραμμα πλοηγησης?? δεν ειναι δωρεαν το ειχα δοκιμασει παλια πληρωνεις για μερα-εβδομαδα-μηνα κ.λ.π εαν θυμαμαι καλα .και για να δουλεψει θελει παντα συνδεση δεδομενων internet ...υπαρχουν αλλα καλυτερα να βαλεις... 1)igo primo 2)navigon 3)sigic κ.λ.π !!!!!!!!! Edited October 28, 2012 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon1979 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 που μπορω να βρω πλοηγο gps με χαρτες ελαδας για το κινητο μου? δεν εμπιστευομαι το αντιστοιχο app που εχει καθοσον αφενος χρεωνει το λογαριασμο μου και αφ ετερου δεν δινει ακριβεις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Υπάρχουν πολλά στο market όπως navigon,sygic,tomtom και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εφαρμογη για το bug που εχει εμφανιστει προσφατα με τα χαμενα sms... :) Ghostly SMS Υπήρχε τέτοιο θέμα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι; Δηλαδή ενδέχεται να έχουν χαθεί μηνύματα; :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μέσω android, πώς μετατρέπεις την φωτό σε Pdf? με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbnRzaWcuY2Ftc2Nhbm5lciJd Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpe21 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Εχω ενα samsung GT I5500 και εχω εγκαταστήσει το sygic, αλλά δεν καταφέρνω να συνδεθώ ( μου λεει αναμονή για σήμα gps). Έχω την έκδοση 11.2.5. Θα πρέπει να έχω wifi μήπως? Η να αλλάξω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Εχω ενα samsung GT I5500 και εχω εγκαταστήσει το sygic, αλλά δεν καταφέρνω να συνδεθώ ( μου λεει αναμονή για σήμα gps). Έχω την έκδοση 11.2.5. Θα πρέπει να έχω wifi μήπως? Η να αλλάξω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ πολύ Αλλά προγράμματα gps δουλεύουν; Είναι ενεργοποιημένο το GPS στις ρυθμίσεις; Δοκιμάζεις σε ανοιχτό χώρο, χωρίς σκεπή από πάνω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Είναι bug μόνο της gingerbread; Και σε κινητά με χαμηλή μνήμη μόνο; Gingerbread? Εγω το επαθα στο GSG III με JB 4.1 :) Παντως μπορει να ηταν κατι μεμονομενο η πολυ σπανιο (η και να εχει να κανει με το δικτυο της κινητης εκεινη την δεδομενη στιγμη???) καθως 3 χρονια τωρα με android δεν το ειχα ξαναπαθει. Επισης απο χθες που εχω μεσα την εφαρμογη δεν εχω χασει κανενα...Θα την κρατησω για κανα μηνα να δω. Ο λογος που εβαλα την εφαρμογη ειναι οτι αφενος μου συνεβει οποτε δεν θελω να ξαναγινει, και αφετερου αφου επεσα πανω στην εφαρμογη, σκεφτηκα οτι για να μου συνεβει με ενα και καποιος να εχει φτιαξει μια εφαρμογη για αυτο το πραγμα πιθανος να διαπιστωσω κατι που δεν ηξερα για το τηλεφωνο μου. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 ξερουμε αν το tom tom θα μπορουμε να το εχουμε στο android? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 ξερουμε αν το tom tom θα μπορουμε να το εχουμε στο android? Το έχουμε ήδη... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.greece&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRvbXRvbS5ncmVlY2UiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts