Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ

Στο autostarts έχει πολλές επιλογές. Που πρέπει να δω;

ανοιγεις το προγραμμα(αυτο εκανα εγω)

πας στο μενου after star up κανεις τις εφαρμογες που δεν θελεις να ξεκινανε disable..

γνωμη μου μην πειραξεις τιποτα αλλο...

Συμφωνώ για τον Dice player αλλα έχω πρόβλημα. Στο DHD μετα την αναβάθμιση της εφαρμογής δεν εμφανίζει την επιλογη για να αλλάζω ταχύτητα του βίντεο που ήταν απο Χ0,5-1,5. Το απεγκατεστησα και το ξανά αλά χωρίς αποτέλεσμα! Στο Nexus S πάντως το εμφανίζει κανονικα! Τι κάνω;

οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ?
Εχει ρυθμιση για αυτο στο play store.δεν μπηκες στο μενου του??

Droidwall. Πρεπει να εισαι root.

προσπαθουσα να αποφυγω το ροοτ κατι μερες τωρα,αλλα να φανταστω δεν γινεται αλλιως ε? το ολο θεμα μου ειναι οτι πολλες φορες θελω να βλεπω μονο livescores και να το εχω ανοιχτο για ειδοποιησεις των γκολ και τρεχει απο πισω fb και διαφορα αλλα που καταναλωνουν δεδομενα...

ευχαριστω για την απαντηση :)

τσεκαρετε τις σημερινες εφαρμογες σε προσφορα παιδια...αξιζουν οι HD widgets,Mass effect,picsay pro...ολα αυτα 0.75Ε συνολο:)
:thanks:

τσεκαρετε τις σημερινες εφαρμογες σε προσφορα παιδια...αξιζουν οι HD widgets,Mass effect,picsay pro...ολα αυτα 0.75Ε συνολο:)

Πώς βλέπω τις προσφορές;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Για το πρόβλημα με τον dice player που δεν εμφανίζει επιλογή για μείωση ή αύξηση ταχύτητας βίντεο έχουμε κανένα νεώτερο:

Τελικά το έλυσα. Στο play store υπήρχε η παλιότερη έκδοση του player 'Dice player Ad' η οποία δείχνει κανονικά την ταχύτητα βίντεο, όποιος επομένως αντιμετωπίσει πρόβλημα το εγκαθιστά.

Edited by serfistas1

Πώς βλέπω τις προσφορές;

Απλά τρέξε την εφαρμογή Play Store από το κινητό σου και επέλεξε την φώτο που γράφει CELEBRATING 25 Billion Downloads

Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη email η οποια να κανει ταξινομηση των εισερχομενων μονο βασει θεματος..;:rolleyes:

edit: Λαθος, δεν αναφερομαι στην ταξινομηση αλλα στην ομαδοποιηση!!

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Απλά τρέξε την εφαρμογή Play Store από το κινητό σου και επέλεξε την φώτο που γράφει CELEBRATING 25 Billion Downloads

Εγώ αγόρασα το tuneln radio.

Πολύ καλή εφαρμογή.ίσως η καλύτερη που έχω δει για ράδιο

Μου άρεσε που έχει και τοπικές ρυθμίσεις.βρίσκει τα ραδιόφωνα της πόλης σου με την μια.

Sent from my note

δεν ειμαι σιγουρος αν ποσταρω στο σωστο θεμα(οποτε συγχωρεστε με) αλλα ψαχνω εφαρμογη που να διαλεγω ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο 3g...δηλαδη οχι να απαγορευω ποιες δεν θα μπαινουν αλλα να μην μπενει ΚΑΜΙΑ εκτος απο αυτη που θα δηλωσω..

Και εγώ ψάχνω μια τέτοια εφαρμογή (χωρίς να χρειάζεται να είμαι root όπως χρειάζεται το Droidwall.

Root θα κάνω όταν πάρω τον αέρα γιατί η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα σαν αρχάριος.)

Και εγώ ψάχνω μια τέτοια εφαρμογή (χωρίς να χρειάζεται να είμαι root όπως χρειάζεται το Droidwall.

Root θα κάνω όταν πάρω τον αέρα γιατί η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα σαν αρχάριος.)

Δεν είναι τίποτα.

Χάνεις τόσα πολλά που η συσκευή στα πρπροσφέρει απλόχερα.

Η επιλογή δική σου βέβαια αλλά για μένα Κάνε την root από χθες.

Πάντα φιλικά

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εχμ έκανα λάθος διατύπωση... :O το δοκίμασα και θέλω να το αγοράσω... από που όμως; Από το Play store ή από την NGI; Από ότι διάβασα κατάλαβα ότι στην επιλογή της NGI οι χάρτες είναι από άλλον πάροχο και μάλιστα καλύτεροι.. ή όχι;

Από το ηλεκτρονικό μαγαζί της NGI αναμφίβολα . Σε ειδοποιούν γιά αναβαθμίσεις χαρτών η/και λογισμικού και έχεις δικαίωμα

εγκατάστασης μέχρι και σε 5 κινητά σου εφ' όσον έχουν τον ίδιο λογαριασμό Google .

Οι χάρτες είναι της NGI και βέβαια οι πιό καλοί και ενημερωμένοι απ' αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά .

Δηλαδή για αυτή την δουλειά δεν υπάρχει καμία εφαρμογή για οχι root, για να κάνω προς το παρών την δουλειά μου?

Χρησιμοποιώ το 3g watchdog και βλέπω για πλάκα να φεύγουν τα mb χωρίς πολύ χρήση.

Δεν είναι τίποτα.

Χάνεις τόσα πολλά που η συσκευή στα προσφέρει απλόχερα.

Η επιλογή δική σου βέβαια αλλά για μένα Κάνε την root από χθες.

Πάντα φιλικά

Έλεγα να περιμένω πρώτα την επίσημη Jb και να κάνω μετά root μια και καλή γιατί διάβασα ότι χάνεται το root συνήθως μετά απο αναβάθμιση.

Δηλαδή για αυτή την δουλειά δεν υπάρχει καμία εφαρμογή για οχι root, για να κάνω προς το παρών την δουλειά μου?

Χρησιμοποιώ το 3g watchdog και βλέπω για πλάκα να φεύγουν τα mb χωρίς πολύ χρήση.

Έλεγα να περιμένω πρώτα την επίσημη Jb και να κάνω μετά root μια και καλή γιατί διάβασα ότι χάνεται το root συνήθως μετά απο αναβάθμιση.

Υπάρχει η omega v27.1 που ειλικρινά δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία επίσημη ρομ που θα έρθει.

Αλλά τέλος πάντων αφού αποφάσισες να περιμένεις περίμενε.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπόν υποθέτω ότι η συσκευή σου δεν είναι Ελληνική κ λογικά δεν είναι καν unbranded, γι' αυτό σου κάνει κόλπα η stock εφαρμογή.

Λογικά θα λυθεί εύκολα με αλλαγή cid.. Ελπίζω να ξέρεις πως γίνεται.. Κράτα οπωσδήποτε backup το δικό σου cid για παν ενδεχόμενο...

Οι εντολές είναι:

fastboot getvar cid
fastboot oem writecid HTC__N34

Η πρώτη τραβάει το cid σου κ η δεύτερη γράφει αυτό το cid που σου προτείνω, το ελληνικό.

Καλή επιτυχία!!

το δικο μου δεν αλλαξε παραμενει 11111111

Εγώ αγόρασα το tuneln radio.

Πολύ καλή εφαρμογή.ίσως η καλύτερη που έχω δει για ράδιο

Μου άρεσε που έχει και τοπικές ρυθμίσεις.βρίσκει τα ραδιόφωνα της πόλης σου με την μια.

Sent from my note

κανει και recording?

Εχει ρυθμιση για αυτο στο play store.δεν μπηκες στο μενου του??

Hλια δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση φιλε

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Flashare το CWM και μετα flashareis custom roms που ειναι ηδη rooted ετσι και αλλιως. Υπαρχουν για ολα τα γουστα. Αξιζει το CWM μιας και σου δινει επιπλεον δυνατοτητες οπως αυτη του nandroid backup.

Κατεβασα το fifa ... και θελει 1,5gb για να εγκατασταθει ... το οποιο δεν εχω στην εσωτερικη ... πως θα παει στην εξωτερικη που εχει ?

Αν γινεται χωρις καποια εξτρα εφαρμογη θα με βολευε ....

Eχω τον ES , TItanium , SystemCleanup , γινεται με καποια ?

Ξεχαστηκε ... για πειτε , λυση ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Όχι ότι προσπαθούμε όλοι να σε σπρώξουμε στο διάβημα, αλλά μπορείς να βάλεις rootkeeper για να κρατήσεις το root - βρέξει/χιονίσει :)

Hλια δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση φιλε

Εσύ δεν θες να εγκαθίστανται οι εφαρμογές μονές τους?η να μην ανανεώνονται μόνες τους?

το δικο μου δεν αλλαξε παραμενει 11111111

Θέλει s-off...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση