vitriolis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αν δεν θέλεις να αλλάξεις calling screen αλλά να έχεις καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών στις επαφές σου δοκίμασε το HD contact photo Πώς δουλεύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Εχουμε εφαρμογη που να κανει sync τις εικονες απο τις επαφες μας στο fb με τις επαφες στο τηλεφωνο οπως κανει και το facebook for htc sense...? Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις, δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=heinrisch.contact.picture.sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Χρησιμοποιώ αυτό Dictionary Greek English Free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitknights.dict.enggre.free ειναι αρκετά καλό . Ευχαριστώ φίλε μου:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψαξει κανεις:O Υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη που να μας δειχνει τι εφαρμογες τρεχουν στο κινητο και ''ξυπνανε'' την οθονη καθε τρεις και λιγο? Πηρε ενας φιλος το htc one v και δεν λεει να σταματησει να αναβοσβηνει η οθονη! Εφαρμογες που σιγουρα ζητανε ενημερωση μεσω ιντερνετ οπως widgets καιρου κλπ τις εχει απεγκαταστησει ολες. Και παρολα αυτα το προβλημα παραμενει:confused: Καλησπέρα. Μήπως έχει τον εκατομμυριούχο? Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παιδιά καλησπέρα.μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή για μηνύματα?εχω το go sms άλλα δεν μου δουλεύει και πολύ καλά.υπάρχει κάτι άλλο?ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παιδιά καλησπέρα.μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή για μηνύματα?εχω το go sms άλλα δεν μου δουλεύει και πολύ καλά.υπάρχει κάτι άλλο?ευχαριστώ πολύ.Υπαρχει και το handcent sms Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπέρα. Μήπως έχει τον εκατομμυριούχο? Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Ναι, τον εχει! Λες να φταιει αυτη η εφαρμογη? Θα το ψαξουμε και θα ενημερωσω σχετικα. Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ναι θα πρέπει να ανανεώσεις τις φωτογραφίες με υψηλής ανάλυσης για να φαίνονται καλύτερα. Επίσης μετά από restore των επαφων, όταν flashαρεις μια καινούρια rom για παράδειγμα πάλι οι επαφές έχουν χαμηλή ανάλυση οπότε θα πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία. Με την Jelly Bean λένε ότι το έφτιαξαν αυτό. Οταν λες οτι αντικαθιστας τις φωτογραφιες με αλλες υψηλης αναλυσης, που το κανεις αυτο? Στην εφαρμογη? Φτιαχνεις δηλαδη εναν φακελο στο κινητο κι εκει βαζεις "καλυτερες" φωτογραφιες? (ουσιαστικα καταργεις τις φωτογραφιες των gmail/facebook, καταλαβα καλα?) Ναι, τον εχει! Λες να φταιει αυτη η εφαρμογη? Θα το ψαξουμε και θα ενημερωσω σχετικα. Ευχαριστω:) Υπαρχουν πολλες εφαρμογες που δημιουργουν αυτο το προβλημα... προσωπικα, ειμαι πολυ "επιλεκτικος" και προσεκτικος πλεον στο τι εγκαθιστω, μου εχει συμβει πολλες φορες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δηλαδη εγω που χρησιμοποιω Google Chrome στο λαπτοπ και τον μαμα browser στο SGS2 μου,πως μπορω να συγχρονισω και να περασω τους σελιδοδεικτες που εχω απο το λαπτοπ στο κινητο; Κανεις που να ξερει αν γινεται;Κι αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Οταν λες οτι αντικαθιστας τις φωτογραφιες με αλλες υψηλης αναλυσης, που το κανεις αυτο? Στην εφαρμογη? Φτιαχνεις δηλαδη εναν φακελο στο κινητο κι εκει βαζεις "καλυτερες" φωτογραφιες? (ουσιαστικα καταργεις τις φωτογραφιες των gmail/facebook, καταλαβα καλα?) Ακριβώς, πρώτα φτιάχνεις έναν φάκελο με τις φωτογραφίες που έχεις. Μετά ανοίγεις την εφαρμογή και του δείχνεις τον φάκελο που έφτιαξες πριν. Τέλος, αντιστοιχεί τις φωτογραφίες με τις επαφες που θες, στη δωρεάν έκδοση μπορείς μια μια μόνο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δεν ξέρω που να ρωτήσω, αλλά όταν κάνω προσθήκη επαναλαμβανόμενου συμβάντος και θέλω μετά να σβήσω ένα ενδιάμεσο συμβάν δεν μου αφήνει να σβήσει μόνο αυτό και μου λέει να σβήσει και όλα τα άλλα (μελλοντικά συμβάντα) από εκεί και πέρα!!!!!!!!!!!!! Είναι πρόβλημα του ICS ή κάτι άλλο? Υπάρχει κανένα ημερολόγιο άλλο στο Android να μην το κάνει αυτό? Έχω το S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παρατηρησε κανεις στην νεα εκδοση του go launcher ex οτι στη γραμμη του dock, εχει βαλει τις εφαρμογες απο το go store και εχει αφαιρεσει αυτοματα οτι ειχες πριν και επιπλεον δεν σου δινει την δυνατοτητα να προσθεσεις τις συντομευσεις τις αρεσκιας σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψαξει κανεις:O Υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη που να μας δειχνει τι εφαρμογες τρεχουν στο κινητο και ''ξυπνανε'' την οθονη καθε τρεις και λιγο? Πηρε ενας φιλος το htc one v και δεν λεει να σταματησει να αναβοσβηνει η οθονη! Εφαρμογες που σιγουρα ζητανε ενημερωση μεσω ιντερνετ οπως widgets καιρου κλπ τις εχει απεγκαταστησει ολες. Και παρολα αυτα το προβλημα παραμενει:confused: επίσης αν υπάρχουν εγκατεστημένες εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών. μου το παρουσίασε και μένα μερικές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 παρατηρησε κανεις στην νεα εκδοση του go launcher ex οτι στη γραμμη του dock, εχει βαλει τις εφαρμογες απο το go store και εχει αφαιρεσει αυτοματα οτι ειχες πριν και επιπλεον δεν σου δινει την δυνατοτητα να προσθεσεις τις συντομευσεις τις αρεσκιας σου Μπορείς να βάλεις ότι θες στην dock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ακριβώς, πρώτα φτιάχνεις έναν φάκελο με τις φωτογραφίες που έχεις. Μετά ανοίγεις την εφαρμογή και του δείχνεις τον φάκελο που έφτιαξες πριν. Τέλος, αντιστοιχεί τις φωτογραφίες με τις επαφες που θες, στη δωρεάν έκδοση μπορείς μια μια μόνο. Αυτο το εχω ηδη κανει χωρις καμμια εφαρμογη!!! Εφτιαξα εναν φακελο στο κινητο, εβαλα μεσα καλης ποιοτητας φωτογραφιες και τις αντιστοιχησα στις favorites επαφες (που με ενδιαφερουν περισσοτερο)... Οι υπολοιπες αντιστοιχηθηκαν κατα τον συγχρονισμο με gmail/facebook (και βεβαια ειναι χαλια...) Οποτε σε τι ακριβως χρησιμευει η εφαρμογη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 οντως μπορεις η μαλλον μπορουσες? κατι εχει αλλαξει με την νεα αναβαθμιση του προγραμματος, εκτος αν μου διαφευγει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να ψαξει κανεις:O Υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη που να μας δειχνει τι εφαρμογες τρεχουν στο κινητο και ''ξυπνανε'' την οθονη καθε τρεις και λιγο? Πηρε ενας φιλος το htc one v και δεν λεει να σταματησει να αναβοσβηνει η οθονη! Εφαρμογες που σιγουρα ζητανε ενημερωση μεσω ιντερνετ οπως widgets καιρου κλπ τις εχει απεγκαταστησει ολες. Και παρολα αυτα το προβλημα παραμενει:confused: μπορεις να κλεισεις και να δεις τις εφαρμογες μεσω των ρυθμισεων...ρυθμισεις-εφαρμογες-υπηρεσιες που εκτελουνται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για system info που να εχει και widget? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για system info που να εχει και widget? Για ρίξε μια ματιά σε αυτό κι αυτό. Τα widgets δεν είναι και τα καλύτερα αλλά η εφαρμογή τα λέει όλα λεπτομερέστατα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για system info που να εχει και widget? Mini info, elixir elixir 2 και τα sense analog clock. Το τελευταιο χρειαζεται και τα λιγοτερα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλησπέρα. Μήπως έχει τον εκατομμυριούχο? Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Τελικα βρεθηκε ο φταιχτης και ηταν φυσικα ο εκατομμυριουχος!! Απο τη στιγμη που τον απεγκατεστησε το κινητο ηρθε και παλι στα ισα του:lol: Η πλακα ειναι πως τον εχω κι εγω στο SGS II αλλα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης:worry: Τι να πεις! Τα παραξενα του android ειναι αυτα μαλλον! Σ' ευχαριστω και παλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημερα παιδες. Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι πολυ με το whatsapp, στο οποιο ειμαι σε να group με διαφορα παιδια και μιλαμε. Εχω παρατηρησει οιπον πως ειναι πολυ ενεργοβορο προγραμματακι αν και ειναι και πολυ ανετο και καλο ταυτοχρονα. Ξερετε καποι αλλο παρεμφερες προγραμμα, που να εχει και group λειτουργια φυσικα και να ειναι ποιο οικονομικο για την μπαταρια? Το Chat on ας πουμε της sammy η το kik messenger ειναι πιο φυσιολογικα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλημερα παιδες. Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι πολυ με το whatsapp, στο οποιο ειμαι σε να group με διαφορα παιδια και μιλαμε. Εχω παρατηρησει οιπον πως ειναι πολυ ενεργοβορο προγραμματακι αν και ειναι και πολυ ανετο και καλο ταυτοχρονα. Ξερετε καποι αλλο παρεμφερες προγραμμα, που να εχει και group λειτουργια φυσικα και να ειναι ποιο οικονομικο για την μπαταρια? Το Chat on ας πουμε της sammy η το kik messenger ειναι πιο φυσιολογικα? Γιατί δεν χρησιμοποιείς το Facebook messenger, που το έχουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν smartphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το Facebook messenger, που το έχουν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν smartphone; Διοτι δεν εχω καν facebook. :) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Τελικα βρεθηκε ο φταιχτης και ηταν φυσικα ο εκατομμυριουχος!! Απο τη στιγμη που τον απεγκατεστησε το κινητο ηρθε και παλι στα ισα του:lol: Η πλακα ειναι πως τον εχω κι εγω στο SGS II αλλα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης:worry: Τι να πεις! Τα παραξενα του android ειναι αυτα μαλλον! Σ' ευχαριστω και παλι:) Και εγώ το είχα πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά άρχισε να το κάνει. Ίσως έφταιγε κάποιο update αλλά το πρόβλημα ξεκίνησε μέρες μετά το τελευταίο update της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts