Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα που έκανα μια χαζομάρα κ έχω δύο φορές την κάθε σημείωση κ γιορτή στο ημερολόγιο πως το διορθώνω?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Πιστεύω ότι ο χάρτης του Sygic δε συγκρίνεται με κανένα άλλο gps. Και για το iGo που λένε ότι είναι το κορυφαίο, υστερεί πολύ ο χάρτης τους σε σχέση με το χάρτη του Sygic.

παιδια μηπως ξερει κανενας τι παιζει με το skype?με την τελευταιο update του δεν κανει video κληση!

Εμένα δεν έχει πρόβλημα... Μήπως απλά χρειάζεται από τις ρυθμίσεις να ξαναενεργοποιήσεις το video calling?

Αν είχε και καλες δρομολογήσεις θα ήταν Νο1

δυστυχως οι δρομολογησεις του sygic ειναι για κλαματα. ειναι το χειροτερο προγραμμα της αγορας στον τομεα αυτο.

εχει ομως πανεμορφα γραφικα. εκει κανεις υποκλιση. δυστυχως ομως χωρις ουσια ολο αυτο λογω του παραπανω προβληματος

το igo απο την αλλη ειναι ακριβως το αντιστροφο. περιλαμβανει τον τελειοτερο αλγοριθμο δρομολογησης.

στο τομεα αυτο ειναι η κορυφη. κανενα δεν μπορει να φτασει τον τελειο αλγοριθμο του.

δεν εχει ομως τους καλυτερους χαρτες. εκει υστερει. απο εμφανιση ειναι κι αυτο αρκετα καλο λογω της παραμετροποισης του skin mariupol . ελληνικη εκδοση κτλ

αν ηταν να διαλεξω καποιο σιγουρα δεν θα διαλεγα το sygic. ουτε για αστειο

Oι χαρτές του igo θεωρητικά ειναι ίδιοι με του sygic.Μιας και τα 2 έχουν προμηθευτή την tomtom/teleatlas.Αν τώρα το sygic έχει πιο καινούρια έκδοση,αυτό λογικά σημαίνει ότι σύντομα θα βγει και για Igo

Καλησπερα σε ολη την παρεα!

Χθες rootαρα το κινητο μου και σημερα εγκατεστησα το app2sd... Ξεκινωντας, μου δειχνει ποιες εφαρμογες ειναι movable, μπορουν δηλ. να μεταφερθουν στο external storage της συσκευης... Υπαρχει καποιος λογος για να γινει αυτο? Κερδιζω κατι αν το κανω & χανω κατι αν δεν το κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες rootαρα το κινητο μου και σημερα εγκατεστησα το app2sd... Ξεκινωντας, μου δειχνει ποιες εφαρμογες ειναι movable, μπορουν δηλ. να μεταφερθουν στο external storage της συσκευης... Υπαρχει καποιος λογος για να γινει αυτο? Κερδιζω κατι αν το κανω & χανω κατι αν δεν το κανω?

για ποιο λογο εγκατεστησες το app2sd ? :p

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Κερδίζεις μόνο άμα το κινητό σου έχει μικρή εσωτερική μνήμη.

Oneplus 6 8/128

Κερδίζεις μόνο άμα το κινητό σου έχει μικρή εσωτερική μνήμη.

Αρα με το S2 μαλλον ειναι ανουσιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δεν έχει πρόβλημα... Μήπως απλά χρειάζεται από τις ρυθμίσεις να ξαναενεργοποιήσεις το video calling?

το εψαξα αλλα δεν εχει σχεση,οταν μου κανει κληση αλλος εχω εικονα!

αν ομως κανω εγω τοτε δεν εχω!

για ποιο λογο εγκατεστησες το app2sd ? :p

Oooooops, τωρα ειδα την ερωτηση σου... απλα μολις το rootαρα, κοιτουσα τι εφαρμογες υπαρχουν και τι γενικα προσφερουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστεύω ότι ο χάρτης του Sygic δε συγκρίνεται με κανένα άλλο gps. Και για το iGo που λένε ότι είναι το κορυφαίο, υστερεί πολύ ο χάρτης τους σε σχέση με το χάρτη του Sygic.

Όπως σου είπε και ο bbbb οι χάρτες του sygic είναι ΤΑ άρα δεν είναι καλύτεροι απο του igo. Ίδιοι είναι. Αν φυσικά βάλεις τον ΤΑ χάρτη. Τώρα μικροδιαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί.

Επίσης αν θες να μιλάς για χάρτη που δε συγκρίνεται με άλλον πρέπει να δεις το Don't panic με το χάρτη της GI. ;)

Oooooops, τωρα ειδα την ερωτηση σου... απλα μολις το rootαρα, κοιτουσα τι εφαρμογες υπαρχουν και τι γενικα προσφερουν...

Δεν είναι απαραίτητο για εφαρμογές...

Use your PS3 controller on your Android phone

καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχει πρόγραμα παρακολούθησης gps μεταξη δυο συσκευών android;;;

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω το οποίο δουλεύει και χωρίς gps μόνο και μέσω δικτύου...ψάξε λίγο στο μάρκετ υπάρχουν και άλλα....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.life360.android.safetymapd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saWZlMzYwLmFuZHJvaWQuc2FmZXR5bWFwZCJd

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Θα μπορουσε να γινει ολικη μετακινηση της εφαρμογης και οχι μονο μερος της? ρωταω γιατι εχω μικρη εσωτερικη μνημη.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ίσως τότε να μην έχω τον τελευταίο χάρτη. Μπορεί κάποιος να μου τον στείλει στο mail μου; Η έκδοση του iGo είναι η ελληνική MARIUPOL

Πριν προθυμοποιηθεί κάποιος να μου στείλει τον χάρτη, στο φάκελο map του iGo που έχω είναι τρία αρχεία

1) Greece.ftr

2) Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fbl

3) Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.fda

Υπάρχει πιο καινούριος χάρτης ή αυτή είναι η τελευταία έκδοση;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω το οποίο δουλεύει και χωρίς gps μόνο και μέσω δικτύου...ψάξε λίγο στο μάρκετ υπάρχουν και άλλα....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.life360.android.safetymapd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saWZlMzYwLmFuZHJvaWQuc2FmZXR5bWFwZCJd

Μπορείς να δώσεις οδηγίες εγκατάστασης;

Εννοω τι εφαρμογες υπαρχουν οταν εισαι ηδη root, αυτες δηλαδη που δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω οταν δεν ημουν...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει εφαρμογη η οποια να αποκλειει τις διαφημισεις στους browsers; οπως για παραδειγμα ειναι το adblock plus στον firefox για υπολογιστες.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση